sista november år 2009

Jag kan inte sluta tänka på hur jävla fort detta året har gått. Helt sinnes är det! Och imorgon är det redan första december vilket betyder att det är jul (typ)!! Myyyyyyyysigt tycker jag faktiskt. Tänk vad mysigt med alla ljusstakar, ljusslingor, rött&grönt och massa sådär. Längtar tills julgranen kommer upp och till snön kommer, om vi ens får någon. Fan vad tråkigt isåfall! Tycker det skall vara snö från 23:dje till typ 5:de Januari, sen kvittar det. Då är det verkligen en riktig jul =D Wellwell, nog om det.

Däckade direkt efter skolan förut och sen tränade jag, så det är därför jag inte skrivit något idag. Hade filminspelning med treorna idag hela dagen ungefär, vilket var kul men segt ändå ;) Hahaha, gjorde världens jävla tabbe! Trodde jag skulle vika mig av skratt där ett tag. Pinsamt hörrni! Däckade som sagt direkt efter skolan och sov fram till halv sex då jag åt, sen drog jag mig till träningen. Blir lika förvånad denna måndagen över ATT JAG KLARADE ATT SPRINGA IDAG. Jag gav inte upp, och jag dog inte. Helt amazing! hahaha =D Efter träningen duschade jag en snabbis och fixade andra saker, och nu sitter jag här vi datorn som varje dag slutar med haha.
Hörs imorgon! Puss


home sweet home

Är hemma nu igen, vilket är riktigt skönt. Känner bara för att go upp och lägga mig i sängen och sova men det blir för tidigt haha. Sitter och dricker glögg nu! Hur jäkla gott som helst =D Dock utan alkohol nu såklart. Kan ju inte sita och fyllna till helt själv hahaha ;)
Tog en sväng in till stan och träffade Robin förut också! MYCKET ROLIGT =) (så, där ser du robin..)

Ikväll blir det att bara slappa, och sova så jag är utvilad imorgon i skolan för en gångs skull ;) Ha det!



Jul på liseberg, igår =)


första advent

Första advent idag ju, helt jävla sjukt hur fort detta året har gått. Speciellt sommarn! Den var verkligen för kort iår känner jag. Hann inte göra någonting speciellt alls känns det som.
Sitter iallafall hemma hos Janina nu och dampar lite som vanligt ;) Lär vara här ett tag till, sen så får vi se vad som händer ikväll =) Jag har iallafall väntat på BÄTTRE TIDER nu! Weeeey.
Hörs igen senare, pusshaaaaaaaaaaaaaaaaj.


28:de november

Hej. Satt precis i typ... fem minuter (?) och skulle komma på ett bra sätt att börja skriva på. Det var allt från tuudelu till tjafan, och det slutade med ett enkelt Hej hahaha. Efterbliven! Egentligen har jag ingen lust alls att blogga, så jag vet inte ens varför jag sitter och skriver det här..

dagen:
- vaknade upp ur en dröm med anders svensson =(
- slappa framför datorn med julle, och fixade oss.
- drog oss in till backaplan och käkade och kollade lite i affärer.
- tog spårvagnen till bergakungen och såg This is it (den var riktigt bra)
- gick in en sväng på liseberg för att kolla nu när det är ''jul på liseberg''.
- drog till backaplan igen.

Måste bara berätta en sak. Det var en uteliggar-knarkare där, som seriöst satt och sniffade vid ett bord, och sen så ba från absolut ingenstans ställer han sig upp och skriker: NEJ, NU BLIR DET FAN INGET MER JÄÄÄÄÄÄVLA RÖVKNULLRE!!!!!
Hahahahaha, asså jag blev hur rädd som helst men samtidigt kunde jag fan inte hålla minen. Men han såg som tur inte var när jag började skratta! Cred to me.


- sen tog vi oss hem till kungälv och nu sitter vi här, två muppar på varsitt arsle som inte har ett liv. Bättre kan det inte bli =) Nu skall jag vänta på bättre tider hade jag tänkt. Godnatt, och dröm om mig!


Jag och Janina för två år sedan


fredagsmys ♥♥♥♥♥♥♥♥

Tjohoooooo. Kom nyss hem efter att ha haft en mysig fredag och följt min kompis till bussen och mött Julia (tjockisen ville till donken direkt...... -.- HAHA) så alldeles strax skall vi upp på rummet och bädda upp en säng till henne och sen sova UT SOM FAN! Haha, tro det eller ej men är lika trött idag som igår även fast jag sovit hur mycket som helst. Ibland undrar jag nästan om jag skulle kunna sova en vecka i sträck..

Imorgon blir det bio med Julia - This is it! <3
Godnatt =)


Julia och jag för nästan två år sedan =) Alla har vi haft en fjortisperiod, heheehehehehehehee...


godmorgon

Godmorgon :) Ni anar inte hur gott jag sovit inatt. Tack vare att jag sov halva dagen igår, så räckte det med att sova till 7 idag och jag var helpigg. Svin gött att få sova ut för första gången sen sommarn! Hade en riktigt konstig dröm bara.. Drömde att jag bodde i Julias hus, fast bara min familj då. Och så sprang jag ut genom dörren för att jag hörde folk och då var det en massa bloggare där. Bl.a Amandavadet, Kissie, Gaybloggen osvosv. Hahaha, helt sjukt!
Har precis gjort iordning mig, så nu är det bara att äta och borsta tänderna sen bär det av till skolan.

- Datorkunskap
- Svenska
- Engelska

- Matte


godnatt

Nu är det dags att gå och lägga sig för sista gången idag troligtvis. Ska bli lika skönt att sova nu som förut faktiskt! Jag skall försöka blogga imorgon igen, så ni inte tröttnar på min blogg igen haha. Godnatt :)<3




paint is the shit

Ser att det redan är massa som kikat in här och läst, förhoppningsvis hahaha. Eftersom jag är sjuk så har jag absolut ingenting att göra (förutom att snacka med en viss person) exakt hela tiden, och jag måste typ alltid ha någonting att göra, så jag satte på paint och började måla hahaha.



Hahahaha, vad tycker ni om mina målar skills? :D Måste säga att jag är jävligt nöjd. Förutom att sängen ser jävligt... ehm.. hård ut och att man inte har en aning om vad det är som ligger i fåtöljen (om man ens ser att det är en fåtölj....). Det här är iallafall vad jag har gjort idag! Jag satte på Eva och Adam, den när dom är vuxna, och ögonen stängdes lite om vart annat så jag bara hörde haha. Och jag hade ljugit om jag inte lade kläder i den fåtöljen, för det är en jävla massa kläder där nu måste jag erkänna. Jag har glömt två saker nu märker jag, och det är min mobil som låg och vibrerade hela dagen av en massa sms hihi ( (a) ), och att det inte ligger kläder på golvet haha.
Nu skall jag sysselsätta mig med annat hade jag tänkt, men vad vet jag inte! Hittar väl på nått i samma spår som paint. Puss så länge! :D


nystart... igen

Okej, nu skall jag ge mig in i detta.. igen. Har lagt ner bloggandet två gånger tidigare och jag säger som jag sa då: Nu skall jag försöka att inte tröttna och hålla detta!
Vi får väl se hur jag lyckas denna gången ;)

Tog bort alla tidigare inlägg också. Fråga mig inte varför, men det kändes bäst så! Wellwell, idag har jag varit hemma p g a den där svin sprutan. Känt mig helt kass hela dagen så har bara legat i sängen och kollat på tv/film och suttit vid datorn och snackat med sött folk. Jag har liksom knappt ätit, och om inte JAG har ätit märker man snabbt att jag är sjuk haha. Armen är helt förlamad, och så fort jag tar på stället där dom tog sprutan gör det svinont.

Skulle spelat match nu egentligen men missar ju den =/ Tråkigt som fan.
Skriver mer senare! Puss


Me and Sis på rörtången för ett riktigt bra tag sen. Cute, eller hur? ;) haha

RSS 2.0