time to sleep

Nu går jag upp och nanar ut ordentligt. Imorgon blir det en massa plugg & sushi med underbara vänner!
Godnatt <3

hungrig

Vad gör man när man är hungrig och inte har någon god mat hemma? STORT PROBLEM! Hungrar ihjäl mig nu och är inte speciellt sugen på mörkt bröd med enbart smör på. Funderar på att göra nudlar, men det känns lite för mycket. Haha vilken TUR att ni också fick ta del av dagens I-landsproblem!

Neh, det får bli nudlar :)


En bild på mig och min älskade Evelina ifrån balen <3 ursäkta mitt fula
ansikte, men evelina är så söt så! <3


seg kväll

Sitter och käkar lite knäckebröd hahaha! =D Här kör vi på fängelsestyle vettni. Men annars sitter jag bara och snackar med goa människor på msn. Jag och Evelina tillsammans är fan oslagbart! Helt sjukt :D
Är ledig imorgon, WOHOOOO. Vilket betyder att jag inte vart i skolan på två veckor och två dagar. Haha, nice faktiskt, men inte när man ligger så mycket efter som jag gör nu.. Fyfan!


ERIC SAADE

Sitter och spelar alla Melodifestivalslåtar just nu och försöker komma på vilken som är favoriten. Men hur svårt är det? Eric Saade såklart! INTE endast för att han är så jävla snygg, utan för att låten är grym och framträdandet är grymt också (a) Så jag hejjar på Eric först och främst. Sen vet jag inte vilken jag kan tycka är värdig en vinst mer. Det enda jag vet är att Anna Bergendahl, Jöback eller Johnsson får INTE vinna! Då dör jag. Fy, det vill jag verkligen inte. Vilken som helst av dom andra kan vinna då, men inte dom.

Spelar Manboy om & om hela tiden..


28 februari

Sista februari 2010 idag. Fan vad fort detta året har börjat!? :O Just nu sitter jag och pluggar historia. Kan ha mycket roligare, men jag vet att jag verkligen måste för annars blir det IG, och det vill jag ju inte. Innan kollade jag på Twilight - världens bästa film. Går inte att se den för många gånger, precis som Mamma Mia!


Fortsätta att plugga nu.... :(

<3

jag är mållös..
du satte den perfekt!


boys VS girls

Vilka har mest liv en lördagskväll?






Killarna vann!
Nu är det dags för oss att sova här.
Hoppas ni har en mysig natt med någon ni tycker om

seg

Var aldrig och åt sushi med Olivia förut, utan istället åkte jag hem till Julia i kärra :) Hon duschade och fixade lite saker och sen åkte vi in till stan för att äta sushi. När vi kommit fram så var det stängt på vårat favorit-ställe tyvärr, så vi tog bussen till Bjurslättstorg och åt på Sushi Gården. Helt okej sushi där, men inte i närheten av Asienköket! Men jag fick min sushi så jag skall vara nöjd. Kom hem för drygt en timme sedan och har bara kollat slutet på melodifestivalen och inget annat. Måste säga att jag inte alls hade räknat med att Jöback och Anna skulle gå vidare. Trodde faktiskt Sibel & Pernilla, menmen. Kvällen kommer att tillbringas vid datorn med Julia hahaha.
Muppar som vi är! (a)

Hörs senare

OS-GULD

Curling-tjejerna tog ju hem guldet igår i OS. Så jävla nice! Måste faktiskt erkänna att jag låg inatt runt tre tiden och var så jävla nervig va! Haha, men som tur är vann dom och till och med jag fick lite tårar på prisutdelningen.....
JAA, jag gråter jätte lätt till sånt! Nerd som jag är hahaha. Tycker det är jätte roligt att kolla på curling, fast att jag nog inte riktigt fattar reglerna haha! Grattis :)



Dom vann även OS-guldet förra vinter OS :)


27 februari

Visst är det konstigt när vänner räknar med att man skall ställa upp, men dom vill inte ha ens hjälp? Aja, nu vet jag iallafall hur mycket jag betyder för honom :)
Idaaaaaaaaaaaag skall jag käka sushi med Olivia. YUMMIE! Och där var dagen fulländad. Haha, ni orkar antagligen inte höra på mitt sushi tjöt så jag skall lägga ner det. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer.. Eller jo just det ja, måste plugga HISTORIA -.- Kan det bli värre? Nej, definitivt inte. Usch, orkar verkligen inte. Inte en lördagskväll ffs.

telefontjöt hela kvällen

Började med mys framför Let's dance med familjen och nu sitter jag och snackar med massa olika folk =) Saknar en viss person så in i bänken att det gör ont.. Men Saknad är bra, right?....
Neh, fortsätter att snacka med söta människor och sen blir det sängen efter att jag städat lite på mitt rum. Just nu ligger halva skåpet i sängen, he he he.. Mer orkade jag inte städa förut ;)

dock inte så nice...

... så får jag sitta och plugga historia emellanåt -.- Inte roligt någonstans! Fast det är inte så farligt egentligen eftersom jag har allt man behöver - godis & chips. Jobbar om Sveriges stormaktstid, vad nu det är !? Haha, shit alltså. Engelska och Historia är inget för mig ;)


nu är det dags för fredagsmys

Idag blir det en riktig fredag! Myysfredag helt enkelt. Here you have:

Tacos 
Let's dance 
Chips √
Familjen 
Godis
Mys-kläder 


frisk?...

Mja, jag venne. Kände mig nog lite väl frisk när jag vaknade så jag tog mig en stooooor frukost, och just nu känns det inte som om jag kommer få behålla det. Det syns inte, men jag känner mig pinnsmal efter att inte ha ätit ordentligt på några dagar. Känns jätte weird! Aja, jag är så gott som frisk nu iallafall =) Min heeeelg kommer ju bli skiiiiit kul......................... plugg, plugg & plugg. Har missat en JÄVLA massa i historian & matten nu när jag vart sjuk så måste plugga järnet. Inte så värst trevligt :/ Historian är värst för det går inte så bra där just nu och måste verkligen skärpa mig för att klara det.

Skall be mamma köra mig till skolan sen så att jag kan få hämta lite plugg =) Hoppas att jag inte träffar någon jag känner då, för SOM jag ser ut nu............ uscha!
Känner mig LiiiiiiiiTE avdunsjuk på Nina den jäveln som åker till egypten nästa vecka... Hoppas du solar lite för mig med <3

Nepp, dags att duscha & borsta tänderna

still sick

Rubriken säger allt. Har inte haft ork överhuvudtaget att blogga eller ens sitta vid datorn. Kände mig bättre igår kväll men idag har det blivit värre igen. Jätte seg i kroppen, ont i varenda led & huvudet dunkar något fruktansvärt. Illamåendet vill fan inte lägga sig heller! Förlåt för mitt klagande och att jag tycker så synd om mig själv haha ;) Men måste ju uppdatera er om läget. Jag skall väll antagligen börja blogga ordentligt igen när jag blivit helt frisk. Så länge ligger jag och morsan i soffan och kollar på Curling. Riktigt kul faktiskt =)


VISSTE NI...

att jag vill - bli frisk så att jag kan träffa MP09a igen
att jag har - ont i magen!
att min senaste kyss - var förra veckan
att jag lyssnar mycket på - min syster
att jag funderar på - att hämta lite nudlar, yummie
att jag pratar – jääääääääämt, ja tro det eller ej men till och med när jag är magsjuk
att jag inte gillar – folk som är föööör säkra på saker
att min första riktiga kyss – var med M
att jag avskyr när folk snackar - högt!!
att kärlek är – det bästa som finns
att jag gillar – sushi mer än något annat. ja, det är faktiskt sant...
att jag alltid kommer att – heta Emma... tro det eller ej ;)
att jag är förälskad i – datorn! he he he
att sist jag grät var – någongång jag inte minns 
att min mobiltelefon är – sönder :(
att när jag vaknar på morgonen – vill jag somna om, men så tänker jag på min underbara klass och reser mig sedan upp och går
att innan jag går och lägger mig kollar jag ALLTID på TV
att idag har jag – bara legat i soffan och ingenting mer
att jag just nu tänker på - varför det fortfarande snöar?
att i kväll ska jag – ta mig fan käka nudlar
att i morgon kommer jag – vara hemma ifrån MP igen :(
att jag hoppas – sommaren kommer bli varm
att jag verkligen vill- ha sommar på rörtången med mina bästa vänner! finns ingen tid jag mår bättre än då. oavsett regn, åska eller sol så mår jag bäst ute på rörtången med fina människor.

helt död

Har legat och sovit/svettats i soffan hela dagen. Tror inte ni förstår hur slut min kropp är!! Orkar knappt skriva det här utan att bli andfådd, då är det illa. Att det aaaaaaaaaaaalltid är jag som skall drabbas då! Typiiiskt. Ajja, jag lever än så länge iallafall. Ingen skola imorgon heller :/ Inte på torsdag heller i det skicket jag har nu iallafall. Hoppas det blir bättre så fort som möjligt.

23 februari

Visst hade jag rätt igår.. Ligger hemma med världens magsjuka =/ Inte sovit minsta lilla inatt och det kittlas i hela min kropp. Orkar knappt skriva detta inlägget! Typiskt att det alltid är jag som skall drabbas. I för sig ligger hela familjen hemma och är magsjuka. Alla utan lilla storebrorsan! Snacka ooom att han skall skatta sig lycklig för fyfan vad hemskt det är att vara magsjuk. Finns nog inget värre! Neh, idag blir det att ligga i soffan heeeeeela dagen och kolla OS tillsammans med min familj. Tur att man har världens bästa familj iallafall, så att man inte blev heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt uttråkad. Spotify är på såklart!


jag och sörran i ett nåååågot bättre skick än just nu ;)




ni skulle sett när jag skulle gå ner för trappan äntligen. hade samlat kraft för att resa mig upp i drygt en timme och när jag väl börjat gå orkade jag inte mer än två trappsteg innan jag var tvungen att sätta mig.. Beror det på magsjukan eller kondisen? ;) hahaha. Kom iallafall ner efter en 5-10 minuter.

kan det bli bättre?

Känner mig lite för krasslig för att träna idag. Vet inte vad som är felet riktigt, men jag känner mig lite yr & illamående. Så det blir ingen träning, men vet ni vad? Istället står pappa och gör hamburgare med pommes. GOTT! Guuuud, det behöver jag fet som jag är.....

22 februari

Hej! Har en rejääääl bloggtorka period känner jag... Vet inte vad jag skall skriva om riktigt. Kan ju börja med att säga att efter skolan gick jag hem till Eldina och det första jag gjorde var att somna haha ;) Efter att jag vaknade igen gick jag hem och nu sitter jag här på arslet och väntar in träningen halv sju.


BILDER I SNÖN


RÖRTÅNGEN


min bror ;)


mogna människor






my cute mother :D<3

lek i snön

Wohoo, idag har jag lekt i snön med mina syskon. Haha, vi är då mogna ;) Hela familjen åkte ut till rörtången förut för att titta till och det var en meter snö på tomten så vi passade på att leka lite! Bilder på det kommer.
Annars - måste sätta mig och skriva i en svenska loggbok -.- Inte så jävla roligt faktiskt! Ooooooorkar definitivt inte med skolan igen. Påsklovet får komma snabbt!

vem bryr sig om du heter clair? min mormor heter bär

Julia är pantskallen no1.... Hahahahaha =D Mer behöver vi inte skriva! Just nu sitter vi i min soffa och snackar med Fredrik the man på msn. Go grabbbbbbb det där. Snart skall vi väl käka lite, för min mage skriker efter mat typ. Nu skall Julia ha datorn. Kyss&smek

LISTA

Lovar du att vara ärlig? det får ni hoppas
Du heter: Emma Sjögren
Låt just nu: Tik Tok - Kesha
Om du röker: nej
Beroende av: sushiiiiii typ, haha
Brukar du skratta för dig själv? jodå, en del....
Vart bor du: Kingriver
Trivs du där: ja, som fasen
Vad har du för mobil operatör: comviq kompis
Är du allergisk i mot något: getingstick :$
Har du haft sex: vill du allt veta va?
Nästa mål i ditt liv: lyckas bra med skolan
Hur svarar du i mobilen: tjaaaaaaatjaaaaaaaaa
Vem ringde du senast: fredric
Tycker du om din pappa: oh yes
Brukar du komma i tid: ja! (a)
Vanligaste färg på dina kläder: svart&vit
Är du smart: jag kan om jag vill, hehe
Är du aktiv i skolan: jaaaaaaa förfan
Vem/vilka saknar du just nu: Janina :(
Favorit dryck på morgonen: OBOY! <3
Rakar du benen: aldrig, regnskog.
När brukar du gå och lägga dig: när jag är trött
Är du blyg: neeeeeeeh, kan jag inte påstå
Vill du hellre ha mail än brev: breeev!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: som fan
Har du spytt offentligt: jaa
Har du varit full? kan hända (a)
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: vad hade jag inte gjort rättade sagt ;)
Använder du stjärnor eller kajal: huh o.O
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: ojdååå. My family, ofcourse. Janina, Robin, Julia, Eldina, Nina.. Och sen är det ju såklart fler, men kommer få sitta här i flera dagar om jag skall skriva ner folk som betytt/betyder något för mig.
Är du bortskämd: nejnejnej


halloj

Dååååålig uppdatering, hehe. Har vart med Fredric fram till 2, sen gick jag upp till Eldina sen åkte jag in till stan och Träffade Julia =) Hon skall nana hos mig inatt så nu skall hon bara packa lite saker och sen äta så drar vi hem till mig. Mysigt! Melodifestival kväll =) Wohoooooo.


Skall göra en lista strax (a)

Fiddebooi gästbloggar

chaaachaa  :D:D:D:D:D Åt världens goaste falukorv nu hos Emmavardet :D:D:D:D:D
Nu äter vi godis, chips och dricker cola "nomnomnomnom".
På torsdag skall jag schhteekaa i stöten, huehueheuheue :D:D:D:D:D


What if I say I'm not like the others?

Bara för att jag inte har något liv sitter jag här och bloggar istället ;) Haha. Julia står oh fixar sig för om drygt en timme skall vi gå till bussen. Hon skall lämna lite grejer till en kompis och fika med en kompis, och jag skall åka hem till mig med Fidde. Senare ikväll kommer Julia också så skall vi mysa framför Lets dance och sen sover SnarkarN hos mig, haha. SnarkarN  = Fidde.

Nej, om man skulle ta och släppa datorn första gången för idag, typ... Haha, illa det här med datorn.

LOOOOOOOOOOOOONG TIME AGO



söt emma för lääängeseeeeen hahahaha <33333333

fredric + vurpa = asgarv

Ja ni, rubriken säger sig själv. Jag trodde jag skulle dö hahahahaha! Stackarn fick ju ont, men det var roligt (a) Vi skulle åka ner för en liten backe på MAGE ELLER RYGG, men dum som vissa är åker han ner på fötterna och det slutade med att han låg i en snödriva och mobilen en meter bakom. Hahahah! Sött.
Hoppas att det inte gjorde allt för ont :D


godmorgon

Har precis borstat tänderna och fixat lite och skall strax gå ut och träffa Fredric litegrann =) Sen skall jag tillbaka hit till Julia och se vad kvällen bjuder på. Blir nog en myskväll hemma hos mig. Behöver vara hemma en del känner jag!



livet är fruktansvärt orättvist


love actually & sommaren med göran

Yes, såhär ser våran natt ut. Har precis kollat på Love Actually - riktigt bra film =D Och nu tvingar Julia mig att se sommaren med Göran IGEN. Vad blir det? Sjätte gången denna veckan eller något. Men det är mysigt! Har ju datorn i knät så får väl roa mig med facebook och bloggar om det skulle bli långtråkigt, huhu.

Är liiiiiiiite övertrött just nu måste jag säga! Och som jag skrev förut har jag ont i kroppen av saknad. Det är sjukt.. :O

lan hos julia

Vi sitter här bredvid varandra med varsin dator och snackar en massa tjejsnack (L) Alltid lika underbart! Vet inte vad den kommande natten bjuder på, men det märker vi. En sak är säker iallafall, och det är att jag saknar en viss person så in i heeeeeeeeelveteeeeeeeeeeee..
Saknad är jobbigt!! Men jag överlever =)

myskväll med julle

Det blev inte som vi hade tänkt oss idag riktigt, utan mycket roligare =D Vi två, uppe ett helt dygn - chips & kakor... Mja, kan det bli bättre? Knapert! Nice är det. Skall såklart (stammis här nu) sova hos Julia också. Hörs senare igen efteeeeeeeeeeeeeer att jag rett ut lite saker. Kyssen



time to get ready

Då var kläderna klara =) Kör på bekvämhet som vanligt. Blå tröja ifrån monkey och ett vanligt vitt linne och leggins. Snyggt fast bekvämt! Skall nog alldeles strax ta bussen in till stan och möta upp den nervösa Julia. Så söt är du gumman! =D Allting kommer gå finfint skall du se, haha. LOVAR att inte skämma ut dig.... (6)
Berättar mer imorgon om vad vi skall göra och så. Men hörs imorgon igen, ha en bra dag! Puss



what should I do, its no more you?

Sedär ja, har fixat i ordning lite nu och ätit. Riktigt god mat! :O Kyckling-röra typ, ris & majs. MAJS ÄR FÖR GOTT! Haha, kan äta hur mycket majs som helst skulle jag tro ;) Nu skall jag bara klä på mig lite vettigare kläder. Inte så jävla nice att åka med gråa mjukisbyxor och t-shirt utan BH, right? Nej, tänkte väl det. Kör nog på leggins idag =)

18 februari

Godmorgon :) Eller godmiddag kanske jag skall säga? Jag och Nina vaknade ialf ganska sent. Det var väl runt 1 någon gång. Vi käkade frulla och sen gick vi upp och jag har vågat mitt hår. Ser ut som ett troll just nu haha =D Sött måste jag säga. Synd att min cam inte funkar, för då hade jag visat kort :(
Idag kommer det inte alls bli bra uppdatering och inte imorgon heller skulle jag tro. Skall vara med lite folk ikväll och sova borta och kommer nog inte hem förens senare imorgon. Bloggar antagligen lite nu innan jag drar =)
Nina stack alldeles nyss och nu skall jag bara vänta på att mamma gör mat hihi. Mat-vrak is the shit!

natt med nina

Nu är vi fått ner lite mer mat i magen som vanligt. Det är det vi är bäst på! Strax skall vi gå ner mot kungälv så skall Nina sova hemma hos mig. Det blir nice! Kommer säkert lägga oss och kolla på film eller något ikväll =) Det blir mysigt, det var inte igår hon sov hemma hos mig i Kungälv. Över ett år sedan skulle jag tro?!
Rörtången bor hon ju nästan på hahaha. Vi har alltid så nice där ute =)
Jaja, slut tjötat för mig. Blir nog inget mer inlägg idag, så ha det bra



Nina den tjocka korven <3

TIDSFÖRDRIV

Jag och Nina sitter och så gott som lanar hahaha. Varsin dator bredvid varandra, vilket liiiiiv. Nu hade jag tänkt svara på en lista so i hope you enjoy..

ÄRLIGHET
ditt äldsta hångel? 18
hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? 2 typ..
vad tycker du om kärlek? kärlek är bra =) haha
när kramade du någon sist? nu, hihi
kramade du någon speciell person? JAA, ELDINA <3
har du svårt för att bli kär? i vanliga fall... men sen fanns det tydligen undantag
när kysste/hånglade du med någon sist? typ två veckor sedan
ångrar du det? inte det minsta
när fick du senast en komplimang? NU, hihihihihihihihihi
har du hånglat med någon av samma kön? ja, på fyllekajjan so to say.... he he he..

HAR DU NÅGONSIN
varit medvetslös? jag har ju svimmat
playat? neh
hånglat med någon riktigt ful? ja, tyvärr
hånglat med fler än 50 pers? nej vad fan skall det vara bra för? ;)
hånglat med fler än 2 pers på en kväll? det tror jag nog inte
gjort något riktigt dumt? jo, det har jag nog
gjort något du verkligen ångrar? ja
åkt ambulans? nepp =)
gjort något olagligt? åkt moppe utan hjälm. hahaha
blivit polisanmäld? nej, jag är en duktig flicka
blivit stoppad av polisen? .... haha yepp
varit på polisförhör? nej!
slagit ner någon? nej?
skämts över dig själv? ohyes, varje dag..
tagit droger? vad skall det vara bra för!?
blivit "utnyttjad"?  nej det vill jag inte kalla det
gråtit inför någon du tycker om? ja
misshandlat någon? men gud, nej
umgåts med folk som sysslat med droger?  träffat folk ja, men inte umgåtts vad jag vet
haft sex när du inte ville? nej

SENASTE PERSONEN SOM
sov i din säng? janina
såg dig gråta? julia tror jag
fick dig att gråta? f..
du delade en cigg med? röker inte
du gick på bio med? sara the man sjögren
du kysste? fredric
du var tillsammans med? fredric
du saknade? fredde
sa att den älskade dig? nina tror jag

Fullständigt namn? - Emma Julia Sjögren
Vart bor du? - Kungälv =)
Bor tillsammans med? - Mamma, Pappa, bror & syster
Husdjur? - nej :/
När är du född? - 21 september 93
När ska du sova ikväll? - i dont know yet
Duschat idag? - yes
Pussat någon idag? - nej
Vad har du ätit? - müsli och grön pannkaka hahaha
Dagens klädsel? - jeans och en randig t-shirt
Dagens bästa? att vara med nina & eldina
Dagens roligaste? - hahaha min dans med vibratone grejjen. nina dog
Har du många vänner? - ja
Hur många har du kysst? - FLER ÄN DIG IALLAFALL!!! hahaha
Hur många har varit otrogna mot dig? - 1, hoppas jag.....
Har du pojk-/flickvän? - nej det har jag inte..
Vem pratade du med i telefon senast? - oj.. typ mamma
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - öppna då - från Eldina

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN:
Saknat någon? - som in i bänken..
Ångrat något? - det har jag nog
Ljugit? - ja 
Svikit någon? - nej det tror jag inte och hoppas inte
Gråtit? - ja =/
Skrattat? - ja, jag är en glad persson =)
Slagits? nej

9 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Janina & Julia typ
vem är den roligaste av dina vänner? - alla är roliga på sina egna sätt.
vem är snyggast av dina vänner? - fredric (jag blev ju inte allss tvingad att skriva detta....)
vem är den du helst har filmkväll med? - alla typ haha
vem står dig närmast? - Janina, Julia, Eldina & Nina typ..
vem har du känt allra längst och fortfarande känner? - Robert Thelinaren.. haha söt 
vem är din senaste kompis? - eh, din mamma


KÄRLEK
Är du kär just nu? ja..
I vem? det vet han om och det räcker så
Har du ett förhållande? - nej..
Har du kysst någon idag? - nixpix
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - nej

Har du varit otrogen och om ja, varför? - inte riktigt
Är du romantisk? - ATT jag är
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? nej, sysslar inte med sånt
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - daniel
Hur länge höll det? - inte fan vet jag
Har du lekt med någons känslor? - nej
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej
Är du en bra pojk/flickvän? - jag börjar ju tveka nu alltså..
Hur många har du varit kär i iår? one
Vem sov du senast bredvid ? - Janina
När fick du din första kyss? - he he he... skall jag tala sanning? ... i 3an
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 25 eller nött..

blåa pannkakor?

Är hemma hos Nina nu och hon har precis käkat. Sitter här med Vibratone runt magen - funkar det? Jag vet inte vad jag skall tro alltså, men jag kan ju likagäran prova för jag förlorar ju inget på det =D Eldina är på sin väg hit och då blir det väl att kolla film senare eller något. Mysig kväll med underbara tjejer <3


Förut gjorde jag och Ninus pannkisar, och inte vilka som helst. Avatar pannkakor!! Hahaha. Vi slängde i lite karamellfärg och det blev genast mycket roligare =) Allt blir roligare med färg, right?





NINA WINKLER ❤










SVAR

 ida om PANNKAKOR & JANINA:
hej emma pemma! :D
fan vad fin hårfärg du har fått nu :o
jag vill med bli blond igen :(
hur gjorde du så att de blev så? hur många gånger färgade du de? och vilken hårfärg? (a)
puss!



TJAAAA IDA ;D
Först måste jag säga att du passar mycket bättre i brunt (a) Men om du nu är så illa tvungen att bli blond igen hahahaha, så okej då :D Jag slingade håret två gånger. Första gången med en sån där slinghätta och drog ut massaaaaaa hår och då blev det lite oranget och sådär, sen andra gången gjorde jag det med samma hårfärg (skulle egentligen ha använt hätta där med) men drog igenom det lite var som helst i håret haha. Vilken hårfärg har jag ingen aning om vad det var, hehehe..
Inte mood iallafall, så mycket vet jag =) Sen så har jag duschat massa så att det gula i håret har försvunnit litegrann. Men vaaaa brunett :D<3

17 februari

Vet ni vad ?
Jag hade namnsdag igår, det glömde jag faktiskt att skriva. Jag och min älskling Julia hade namnsdag! =D Några grattis fick jag allt, hihi. Dålig uppdatering igår men det blir så när man inte har ork till att sitta vid datorn. Nu äter jag och Janina iallafall frukost och sen skall jag vara med Nina den fina. Världens bästa tjej ♥ Vi får se vad som händer, men bloggar mer sen. =)

PANNKAKOR & JANINA

Förlåt för dålig uppdatering under dagen men kom inte hem förens nu. Det blev inget modellab idag för att man var tvungen att ha målsman med sig av någon töntig anledning och det hade vi inte så det gick inte =/ Men efter det så gick vi i stan lite och sen tog jag mig till Stenungsund till Janinas praktik plats - frisör. Hon grejade lite med mitt hår och det har blivit en liten skillnad iallafall =) Hon kommer bli grym som frisör!
Nu står hon i köket som vilken hemmafru som helst och gör mat åt mig, haha. Lat som jag är! Men pannkakor blir det. Så jääääääääkla gött!
Får se vad som händer ikväll, det kommer sluta med att vi kollar på Sommaren med Göran och somnar efter halva filmen och snarkar hela morgonen imorgon som vanligt hahaha. Hörs senare tror jag nog <3

16 februari

Godmorgon. Jag sitter här och mest surar för att det SNÖAR!!! Kan det aldrig ta slut?? Fyfan, känner mig inte sådär jätte sugen på att gå ut strax. Men idag skall jag plåååååtas - modellab. Julia frågade om jag ville hänga med och självklart ville jag det. Skall dit och bli sminkad och sådär kvart över tolv sen blir det fotografering. Egentligen står jag hellre bakom kameran en framför, men det är kul med ombytta roller ibland också =) Jo just det, förlåt för uppdateringen igår men blogg.se kan ta sig där bak!! Kunde inte logga in på hela kvällen igår. Suuuug, funderar nästan på att byta bloggsida, fast det är så krångligt det också. Aja, det löser sig nog =) Dags att hitta kläder och fixa håret. C'you senare ikväll!


Du som frågade om min header:
I min header har jag använt mig utav picnik.com och paint.
Det är ett jättebra program måste jag säga, så det är oftast
det jag använder om jag gör header eller något liknande.
Prova det =)

Brända popcorn....

Brända popcorn är inte så niiiiiiiice...
Filmjölk istället =(

hemma från träning

Äntligen hemma ifrån träningen, riktigt gött. Var skit arg under hela träningen, don't ask me why. Haha, och det gjorde det fan inte bättre med att sluta träningen med INTERVALLER!! Inte skoj alls. Nu skall jag tröstäta lite med popcorn hahaha, det skall bli GOTT!

LISTA IS THE SHIT

Är du..

Arrogant: nej för fasen

Osäker: nej inte ofta

Trött: typ jämt..

Intressant: självklart!

Smart: nah, jag är inte dum i huvudet iallafall

Barnslig: haha, OM jag är

Liten: neeeeeheee, jag är stoooor! :B

Lätt: eh neeeeee inte riktigt

Skoltrött: som in i helvete

Rolig: det avgör ni ;)

Pratglad: hahaha jorå det kan man nog säga, right?

Frågvis: neh, inte så värst.. bara om allvarliga saker haha

Organiserad: NEH, det är det sista jag är ;)

Hälsosam: never and ever. man lever bara en gång

Blyg: nej, tack och lov för det

Attraktiv: absolut

Lätt uttråkad: JA, som in i helvete. varför tror ni jag sitter och skriver detta?

Vegetarian: neppp

Besatt: ja

Pålitlig: ja

Filosofisk: eh?

 

 

Har du..

För många vänner: nej, inte vad jag tycker men det tycker mamma haha xD

Förföljelsemani: nepp

Tvångstankar: HAHAHAHAHAHA, mathilda vad säger du? EEEEEVAAAAAAAH

Färgat håret: nehdå, aldrig.. hehe

Brutit några ben: faktiskt inte :D

Några piercings: inte en enda

Egen dator: nix

Gjort bort dig rejält: det kan man nog säg ja... en del!

Bra självförtroende: mjorå

Komplex: nej

Kysst någon: ja (a) hihihi det var mysigt...

Tagit nakenbilder: nej fyfan

Sagt jag älskar dig till någon idag: japp, till janina precis =)

Varit kär: jag är kär

Blivit kär i någon på nätet: hahaha, neh

Dumpat någon: jorå

Stulit någonting: neh

Gjort något olagligt: nej

 

 

Vem..

Saknar du: det räcker att han vet det

Vill du döda: det är redan alldeles för många som vet hahaha

Rörde dig sist: JANINAAAAAAAAAA, omgggggg

Slog du sist: Jan =)

Kramade du senast: Janina

Kysste du senast: Fredric..

Skrev du till sist: Fredric

Vill du vara som: jag är awesome redan

Sårade dig sist: ... no comments

Vill du bli galet full med: NINA, mohahaha

Gjorde dig riktigt glad senast: Janina och Fredric

Fick du sms från senast: Fredric

Ringde dig senast: Robin

Ska du gifta dig med: Janina vettni ;)

Får dig att skratta: Många! Mina fina vänner, min underbara familj och sådär.. hehe


hemma med janina

Yo, är hemma äntligen =) Sitter i soffan med Janina efter att ha tryckt ner varsin kladdkakebit och checkar that 70's show. Awesome alltså ;] Sen är det träning vilket skall bli nice. Iallafall själva handbollsträningen - inte gymmet innan! Fyfasen. Men vill man va fin får man lida pin, he he he... Agda 80+ ?


MIDDAG NJUUUU, kyss

15 februari

Morsningkorsning i stugan. Har inte rört på fläsket sen jag vaknade runt 12, så det är nog dags att gå ner och käka frulla. Skall ta bussen hem sen vilket är seeeeeeeeeeegt menmen,  i have to!
Janina kommer till mig sen innan träningen så skall vi leka lite, det blir nice.
Orkar inte skriva just nu för allt jag vill är att få frukost. Haha, hörs senare kyss


övernattning i kärra

Tjofräs!
Sitter och muppar mig i cam just njuuuu hemma hos Julle. Hon fixar madrassen som jag skall sova på inatt, om det inte blir att dygna ;) Favorit i repris!! Awesome. Haha, så jäääääävla trötta som vi var sist. Ojojoj, det är grejjer det.
Skall muppa mig lite till i cam nu och snacka med söt människa på MSN. Hörs antagligen senare =)

hos julia

Sitter och myser i Julias säng =) Vi skall göra en liten makeover på Thilda idag hade vi tänkt. Tråkig som hon är (HAHAHA, jag vet att du älskar mig!!) så har hon alltid uppsatt hår - så nu skall vi locka det! Kommer bli fedt nice alltså. Övernattar nog här inatt, myyyysigt!

Är feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet efter sushin känner jag... Magen sticker ut till månen! Nu skall jag fixa och trixa lite med Julias present som jag gjorde. Hade en vit tshirt som jag skrev alla minnen vi haft. Eller inte alla såklart, då hade jag behövt typ 50 tshirtar.  



Jag och Thildilo på bussen till Danmaaaaaaaaaaaaaaark

Puppy eyes är inte fel

Sådärja, har precis fixat iordning mig litegrann. Bussen går 13.47 härifrån så skall snart gå hemifrån! Jag raggade även med Mathilda in mot stan så jag får två valentines-dejtar, inte helt fel det heller hahaha.
Jag nopprade mina ögonbryn förut och av någon konstig anledning gick det jätte dåligt och jag nöp mig själv i huden hela tiden så nu går jag runt med röda ögon och runt hela ögonbrynen är det också rött. Får hoppas att det försvunnit när jag skall gå ut annars lär jag skrämma iväg folk. Och vet ni vad? Fick på mig ett par jeans som är sviiiiiiiiiiiiiiiiin tajta! Det är inte illa det inte.
Körde lite puppy eyes på pappa nyss med så jag fick lite pengar, aaw gulligt av honom.
Neh, sluttjötat för mig. Hörs senare ikväll! Pusspuss




Bjuder på en mysig bild ifrån balen. Jag och Nenne =)

ALLA ♥ DAG

Gooooooooodmorgon mina kära vänner! Visst är det en underbar dag? Wohooo. Im feeling good, men jag vet inte varför! Antagligen för att jag skall träffa min älskling Julia och käka sushi. Det skall bli awesome =) Kanske träffar någon annan ikväll också, we will see.

Hur är det med er då? Med mig är det fina fisken. Tryckte precis i mig den sista chokladen från igår, he he he... Som sagt, man lever bara en gång. Måste se till att börja träna ordentligt nu, för det här funkar inte i längden ;) Wellwell. Nu skall jag gå och duscha sen fixa mig och dra mig in till stan för att möta upp Jullebulle. ♥




Jag och Julia ifrån 2009 någongång.
JULIA NÄR VAR DETTA?!
Jag har ju förfasen färg!! :o

Min framtida man

Ojojoj vad det hettade till på TV säger jag bara! Min framtida man var med. Neh men helt seriöst, sjukt bra låt och RIKTIGT FARBASKAT sööööööt!!! Yes, ni vet vem jag pratar om. ERIC SAADE! (L)
Looooooooooooove hahahaha. Detta är årets Alexander Rybak, lätt lätt lätt. Om inte bättre! Jag är kär.... tragiskt nog. Haha! Molly Sandén - släng dig i väggen, han är min!









yes, i do recognize those eyes.

du

det är så logiskt, alla fattar utom du.
du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu.


things have changed now

lördagsmys

Nu är jag äntligen hemma efter en del bilåkande. Åkte som sagt med min mamma och min bror till västerlanda för att han skulle till sin tjej. Det tar ungefär 20 minuter dit sen så var vi och handlade lite och sådära också. Nu är jag fullt uppladdad med godis och choklad inför Melodifestivalen, och det är bara dags att värma upp stämbanden för här skall det sjungas. Och Måns som programledare är inte helt fel heller!! Han är mummaaaaaaaaaaaaaa. Hahah, får nog ta det lugnt ikväll!
Hoppas ni har en mysig lördagskväll mina vänner så hörs vi imorgon på ALLA HJÄRTANSDAG! (L)



Tacos rester

Tjohooo, nu är jag hemma hos mig själv igen vilket är gött =) Jag är en person som äääälskar att sova borta och gör det mycket hellre än hos mig själv på helgerna. Det har blivit liiiite liiiite för mycket av det nu så idag skall det bli gött med en riktig hemmakväll. Har sagt nej till fest, sagt nej till bio - men ändå känns det skönt. Jag sover oftast bättre hos andra också av någon konstig anledning? Alla brukar ju sova bäst i sin egna säng men näpp, inte jag.

Wellwell, nu sitter jag och äter Tacosrester från igår som dom åt här hemma. Gootttttt! Skall åka med mamma till västerlanda sen för att lämna min bror hos hans flickvän, sen blir det en riktig myskväll framför vinter OS och melodifestivalen med mina päron.
Blogg you later, so to say

13 februari

Gotenmorgen darling, how are you?
Själv lyssnar jag på dansband tillsammans med Snigel och Nina. För er som inte vet så är snigel Emma Johansson. Hon kallas för detta för att vi är två emmor och hennes pappa sa alltid snigel till henne för flera år sedan så det har blivit att hon är våran snigel, hahaha. Kortfattat och bra!
Vi skall nog kolla på en film nu, sen blir det antagligen hemgång någongång. Ikväll är det nog party om jag orkar =)


''jaaaaaaaaaag gliiideer''

ROMELANDA IS THE PLACE

Heeeeeeeere I am at the snails place in Diseröd. Vi har käkat massa feta popcorn, ahlgrensbilar, choklad och bajs. Inte så värst bra för figuren, men man lever bara en gång så man får ju passa på.
Nu skall vi nog spela lite fotboll på sån där spelgrejs som hon har hemma där man har olika pinnar för att styra gubbarna. Vet inte vad det heter men ni förstår nog =)
Sen blir det att sova gott gott, så vi hörs imorogn igen. Ha en bra kväll! Puss


HEMMA HOS NINA

Hellooooooo =) Sitter i Ninas soffa med henne och Snigel.... Dom mäter hårdhet på magar............
Hahaha, fråga mig inte! Nina vann, ifall ni ville veta.
Vi skall åka hem till The snail alldeles strax och nana över där så det skall bli nice. Sa ju att det skulle bli bra uppdatering, men nej tyvärr inte.
Vi hörs kanske senare, eller imorgon =) Ha en bra fredag annars!



Hahahaha sot_tjej....
Detta är typ fyra år sen?! Minns att jag tyckte bilden var awesome, hahaha
gulligt right?



HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
HAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAHAAH, JAG TROR JAG DÖR!!
Jag och Richard för typ tre veckor sen =D Hahahaha neh men
för nästan sex år sedan.... Herregud vad söt jag var! Richard ser exakt likadan
ut om jag får säga det själv. Hahahah, oh herrejösses! Jag bjuder på mig
själv iallafall...

MIMMI SKRIVER

Hej jag heter Mimmzelimimms och alla älskar mig *hosthost*. Igår fick jag en makeover av Emma och Lisa och det var ju suuuuuuuuupersnygggtttttt ;O var Dock lite blyg när jag skulle visa för klassen hur det blev men alla tyckte det blev aaaaaaaaaaaaawesome =D Jag älskar Emma och hon är bäääääääst! =)
Jag och Emma Höhmann flätar Emmas håååår det blir nice, jag lovar. HEheheheheh pusshseeeej


<3

I dont care if mondays blue,
tuesday grey and wednesday to. thursday,
i dont care about you.

ITS FRIDAY IM IN LOVE! (L)




drar mig till skolan nu, bloggar nog mer därifrån för har datakunskap i två timmar =)

SLAPP KVÄLL

Sjukt skön kväll! Har slappat som fan. Fast det har jag gjort nästan varje kväll det senaste haha ;) Vet faktiskt inte varför men denna kvällen har varit riktigt skön. Bara suttit framför TVn och kollat olika program som 2½men och Du är vad du äter, av någon anledning =D Nu kommer Made in Sweden med idoljuryn. Har försökt se det varje torsdag innan men har aldrig haft tid, så idag är det dags. Skall bli najs, huhu.
Hörs imorgon skulle jag tro, blir nog en slapp kväll hemma eller hos någon kompis för är inte så sugen på något speciellt, så imorgon TROR jag att det blir bra uppdatering för att vara en fredag.

YOU WANNA BE FAMOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS


glömde berätta!!!

Shit jag glömde berätta detta!! Jag som tänkte med en gång att jag skulle skriva ut det här när det hände, haha. Typiskt mig ;)

Iallafall, när jag och Eldina gick hem förut efter skolan så stannade vi och pratade lite där vi skulle skiljas åt och så kommer det en gammal gubbe på en cykel, SKIT SÖT verkligen! Sötaste gamla gubben på länge, aw. Så cyklade han sakta sakta emot oss, så räcker han ut armen mot oss för att vi skall göra high five, så säger han med världens gulligaste röst bara: MAMMOR ÄR BÄST!!!!
Hahahahahaha, jag och Eldina ba... say what??....
Hahaha och Eldina ba: ja :)
För att vara trevlig då. Men så söt!!! Haha, helt rubbad gubbe men så himla söt. Antagligen var han väldigt sjuk, men herrejöstanes som jag skrattade efteråt ;) Vadå mammor är bäst liksom?? Ah, vem vet..


Jag och världens bästa Eldina

NY DESIGN IGEN

Yepp, ny design! Som vanligt kan jag aldrig bli nöjd... Jag tycker att den känns lite för mycket glatt. Haha, klart att det är glatt här på min blogg men den känns lite för färgglad, men jag har ingen ork till att fixa en ny bra header just nu så det kommer senare. Får fixa det i skolan istället för där har jag tillgång till Photoshop, indesign osvosv. Det skall nog bli bra tillslut =)
Imorgon är det heeeeeeeeeeeelg och vet ni vad??? Sen är alla hjärtans dag som skall bli mysiiiig med min älskling Julia och sen är det en veckas loooov. Hur gött som helst! Lovet kommer verkligen lägligt för jag är helt slutkörd på skolan nu. Orkar inte ens ta upp matteboken ur väskan, så illa är det. Men som tur är har vi inte så mycket plugg just nu, det är nice.


Jag och Erica på Julias tjejkväll.
Det var galet, galet & åter galet. Måste
göras om, right julle? <3

NYDUSCHAD

Gick alldeles nyss ut ur en riktigt varm och go dusch. Finns det något bättre än att duscha?! Tveksamt alltså. Nu hade jag tänkt att fixa lite med min blogg =) Ändra lite texter hit och dit. Har tröttnat rejält på min header också så den skall jag se till att fixa iordning snart! Jag har en tendens till att tröttna på saker skit fort men att inte ha orken till att ändra det. Lite surt, men vad gör man inte!




HAHAHAHAHA alltså kan inte sluta skratta åt de här bilderna! Är jag inte
söt då eller? Gudars! =D



Och Frida, vem du nu är
så vill jag inte ta upp det i bloggen helst
så det hoppas jag du förstår :)
Om du har en blogg själv kan du gärna skriva den
till mig! Kram =)


MIMMI - FÖRE OCH EFTER





SÖÖÖÖÖÖÖÖTAST I STAAAAAAN. Titta vad fin hon blev (a) Åh, så jävla underbar är du Mimmi! <3

11 februari

Tjoho =) Kom ganska nyss hem och nu sitter jag och lägger in bilder på datorn! Hade ju som sagt en makeover på Mimmi idag, riktigt fin blev hon!! Åh, så jävla söt =D Kanske inte är så JÄTTE stor skillnad på bilderna för er som inte känner henne, men det blev vääärldens skillnad i verkligheten.
Efter makeovern lyssnade vi på Torgny Kadestedt (eller något?), en författare. Riktigt go människa, as rolig & man var faktiskt intresserad av det han pratade om! Awesome kille =)
Före och efter bilderna kommer strax..


i wouldn't survive without you

Tog en liten powernap förut, eller liten och liten... Sov i typ två timmar (?). Det var riktigt behövligt kände jag och skall alldeles strax gå och lägga mig igen så att jag får sova ut tills imorgon. Imorgon skall nämligen jag och Lisa göra en liten makeover på Mimmi, det skall bli aaaaaawesome! Fan vad snygg hon kommer bli. I like, I like!
Neh, nu lägger jag mig i sängen och snackar lite med snyggingen och sen nana. Godnatt! =)

IM HOME

Är äntligen hemma =) Sköööönt. Sitter alltid i skolan och drömmer mig bort och önskar att jag var hemma hahaha. Nu är maten klar! Bloggar sen. poss

10 februari

Tjohooooo, förlåt för dålig uppdatering igår men jag var hemma klockan 1 och då la jag mig i sängen med en gång ;) Somnade ganska snabbt också vilket var riktigt skönt.
Har vart i skolan i hela dagen och nu har jag fotolektion. Jobbar om mitt repotage =) Nice nice, det är rätt kul och soft faktiskt. Iallafall när jag får jobba själv..
Efter historian sen skall jag hem och sooooooova och plugga matte. VG here i come! Haha. Skall fan klara det alltså, lätt.




Avatar var förövrigt hur bra som helst, igen. Lite segt i slutet med allt krig när man sett den en gång innan menmen jag fick hålla ut. Var hur kissenödig som helst hahaha ILLA.


9 februari

Bloggen har dampat hela kvällen igår och hela dagen idag så har inte kunnat skriva. Nu skall jag ge mig på ett nytt försök till publicering ;)
Well, skolan idag var seeeeeeeeeeeeeg. Slappade typ hela dagen och det var riktigt tröligt. Efter skolan var jag lite med Nina & Lora sen gick jag hem och käkade god mat. Lax med romsås! Muuummmaaaaaaaa. Jag och syrran har köpt biljett till Avatar 3D som vi skall gå på ikväll, AWESOME! Redan sett den en gång med Robin och jag tyckte den var hur bra som helst så jag ville se den igen och då passade det perfekt med att inte Sara sett den.
Nu kommer mamma med saft och bulle, hihihi =D Vi hörs efter bion, eller imorgon. Jag har bilderna ifrån tjejfesten och så nu, men jag orkar inte lägga ut....................................... haha, how could i know? MEN, dom kommer ut.


9 februari

Tjaaaaafan. Sitter och smsar och har mediekunskap. Vi skall strax kolla på någon film som jag säkert kommer somna till som vanligt. Den är tecknad idag iallafall så det lite roligare, heheheheeh.
Sitter och SURAR FÖR ATT JULIA HAR LAGT UT BILDERNA IFRÅN MIN KAMERA FAST ATT JAG INTE HAR FÅTT DOM ENS..................................................

vänta du bara, vänta du!

I VÄNTAN PÅ TRÄNINGEN...

Tycker faktiskt att det är jävligt nice att svara på sånna hår listor när man har tråkigt =) Här kommer en jädra massa. I hope you enjoy :)


Ta fram din telefonlista och blunda,
bläddra neråt och låt den personen du stannar på fylla ut dina svar.

Namn: Johannes Maupoix
När fyller han/hon år?: inte en blekaste aningn ;)
Vart träffade du han/hon?: vi började i samma klass efter sommaren
Hur är han/hon som person?: känner han inte så bra, men rolig vad jag har hört haha
Tycker du om honom/henne?: haha jag har inget emot honom
Beskriv honom/henne med tre ord: Johannes Maupoix Guron (hehe..)

Namn: Lora Timany
Är ni bra vänner?: Ja, det är vi 
Kan du lita på han/hon?: absolut
Har du kysst han/hon?: hahaha nej men jag vet att hon vill ;)
Hur länge har ni känt varandra?: oj, alltså vi har väl känt varandra sådär i typ 5-6 år, men inte nära vänner hela tiden
Beskriv honom/henne med tre ord: Söt, underbar & speciell

Namn: Evelina Disefalk
Var träffades ni första gången?: Thorildskolan =)
Är personen viktig för dig?: ja, verkligen

Namn: Fredric Eidsvik
Hur länge har ni känt varandra?: 3-4 månader
Har du kysst honom/henne?: Jorå
Kan du berätta hemligheter för personen?: Jadå, det kan jag

Namn: Sanna Högstedt
Är ni släkt?: nej, men man kan tro det ;) haha
Hur är han/hon till sättet?: fjortis men awesome littlegirl
Känner du honom/henne bra?: mjarå

Namn: Line Bjurman
Hur gammal?: 17 år?
Bor?: västerlanda
Hatar du personen?: hata är ett starkt ord

Namn: Marcus Sjögren
Har du kramat henne/honom?: haha jodå det har jag
Har du sett personen full?: yesbox, i have
Är personen äldre än du?: japp, storebrollan

Namn: Fredrik Aidefors
Är han/hon vacker?: ja det är han
Minne av personen?: alla utflippade lektioner tillsammans kanske? =)
Har du hennes/hans msn?: ofcourse

Namn: Makkös Svanström
Står han/hon nära dig?: inte längre =/...
Har du kramat personen?: Ohja
Har du varit förtjust i honom/henne?: Jo, det kan man nog säga

Namn: Olivia Skoglund
This or that:
[ ] Ful | Fin [x]
[x] Glad | Sur [ ]
[x] Flicka | Pojke [ ]
[x] Vän | Kärlek [ ] Äckel [ ]
[ ] Tråkig| Rolig [x]

Namn: JaKob Andersson (hahahah, julleeeeeeeeeee)
This or that:
[ ] Ingen kommentar | Snygg [x]
[ ] Flicka | Pojke [x]
[ ] Gammal | Ung [x]
[xxxx] Oskuld | Pippad [ ] - HOPPAS JAG!!
[x] Svensk | Icke svensk [ ]






THIS OR THAT I ALLMÄNHET:

DUSCH ELLER BAD
NINTENDO
ELLER GAMEBOY
MOBILTELEFON ELLER HEMTELEFON
BILDDAGBOKEN ELLER FACEBOOK
MÖRKBLÅ ELLER LJUSBLÅ
MATTE
ELLER NO
SOMMAR ELLER VINTER
HANNAH MONTANA ELLER MILEY CYRUS
HARRYPOTTER ELLER PIRATES OF THE CARABIEN
ETT ELLER TVÅ
PAPPER
ELLER PLAST
TV ELLER RADIO
THE SIMPSON ELLER FAMILY GUY
BRITNEY SPEARS ELLER LINDSEY LOHAN
MÖRKCHOKLAD ELLER LJUSCHOKLAD
FOTBOLL ELLER FRIIDROTT (att spela - fotboll, att titta på - friidrott)
SIBYLLA ELLER PIZZAHUT
HUND
ELLER KATT
MAMMA ELLER PAPPA
BLIND ELLER DÖV
FRÅGA ELLER SVARA
GILLA ELLER ÄLSKA
PRATA
ELLER TYSTNAD
HJÄRTA ELLER STJÄRNA
DOKTOR ELLER TANDLÄKARE
DU ELLER JAG
KORT ELLER LÅNG
BLOND
ELLER BRUNETT


THAILAND 2009

Sitter faktiskt och deppar lite just nu. Idag är det den 8 februari och för exakt ett år sedan flög jag för första gången & var i Thailand för första gången. Åh, jag saknar det då jävla mycket!! Det känns lite som om jag skulle tagit vara på det bättre än vad jag gjorde trotts all min sjuka där nere. För er som inte vet hade jag en riktigt kraftig öroninflammation redan på planet ner då det rann ifrån mina öron i nästan 14 timmar. Inte mysigt va? Neh, inte direkt. Sen brände jag sönder mig så mycket att det nästan fräste på mig när jag gick utanför vår lägenhet. Jag har till och med ärr ovanför brösten av att jag brände mig så illa där. Jag har faktiskt bild på hur mitt ansikte var svullet och sådär, men nej det tänker jag definitivt inte visa tyvärr haha. Sen åt jag tabletter redan innan jag var där som jag precis började med när jag åkte ner och dom tabletterna gjorde att jag hade såååååååååååå jävla ont i magen så att jag inte ens kan beskriva. En kväll hade jag så ont så att jag inte ens kunde röra handen ifrån sängen till sänglampan för att tända. Jag låg och grät och försökte putta till lite på Janina som låg i sängen intill min och jag lyckades tillslut. Ängeln som hon är gick hon upp och hämtade värktabletter och pepsi och låg till och med och läste för mig (a) Aww, how cute? Hade aldrig klarat det utan henne. Jag mådde alltså fruktansvärt dåligt den natten, det var hemskt. Får ont av att tänka på det! Nu tänker ni säkert ''Jävla klenis, lite ont i magen förfan!'', men det skiter jag i. Jag vet vad jag kände och den känslan vill jag då verkligen inte ha tillbaka. Jag är så jääääävla tacksam för att jag fick åka med Janina och hennes familj dit, för vilken upplevelse. Och att jag var där tillsammans med just dom gjorde det så mycket bättre också. Skulle aldrig kunna tacka dom nog för det =)
Jag saknar alla våra goa kvällar där nere Janina. Hur jävla kul vi hade? Såna fiskar är vi, mer under vattnet än över. Våra ''hålla andan'' tävlingar var ju awesome hahahaha. Herregud alltså, vi är crazy.
Och varje kväll vi gick till hotellet för att försöka hitta duvet vem haha. Och hur ledsen jag var när jag insåg att jag faktiskt aldrig skulle få träffa den där norrmannen igen hahaha, ojojojoj. Och när vi badade seeeent in på kvällen och jag tappade bort min klocka. När vi låg och solade på stranden och helt plötsligt blir det skugga så öppnar jag ögonen så står det en fet jävla elefant framför mig och skiter HAHAHAHAHA, har nog aldrig i hela mitt liv varit så rädd. Jag trodde jag skulle dö! Och när min cola light stog bredvid mig och jag bara hör hur många getingar det är i den och jag tar upp burken och ut flyger 5 getingar efter mig. Jag sprang nog runt halva Bang Tao med getingarna efter mig !? Goooosh vad ont det gjorde i fötterna av att springa på den sanden alltså. Uuh, ryser när jag tänker på dom där jävla getingarna haha. När vi träffade Candy i Patong hahahaha, efterbliven människa. När vi köpte alla våra adidas tröjor! Haha fasen vad vi letade efter dom ;) Och chicken enchilada eller hur fan det stavades, hur många gånger åt vi det inte!? Minst 4 var, haha. Gud vad gött det var! När vi åkte ut med vatten scootrarna och du körde som en dåre med en gång och jag vågade inte ens sätta mig vid styret hahaha. Sån tönt är jag!! Men det var nog bäst, vi hade nog inte överlevt om jag körde - tro mig. Dom söta norrmännen på planet som mummla en jävla massa om spöket laban och grejjer hahahaha. Och han ifrån Fucking Åmål (SNYYYGGGG!!!) på planet hem när din dator hade gått sönder. Han lutar sig framför mig för att fixa Janinas dator och han luktade så jääääkla gött, så när han var klar säger jag (menat till Janina!!): Nej vadfan, förstör den igen!!! För att jag ville känna hans lukt igen, hahaha så hörde han vad jag sa. Inte så nice ;)
När vi åkte ut och snorklade. Dom fula fiskarna hahaha, nehrå dom var så söta så. Och den äckliga thailändaren som kastar brödet PÅ MIG så att fiskarna biter mig istället hahaha, Paniiiiik! Jag blev så rädd att jag knappt orkade simma. Vi hade det så jävla bäst där Janina, du och jag! Fyfan vad skoj vi hade. Tack som fasen för att jag fick åka med, det är något jag absolut aldrig kommer att glömma.
Här kommer lite bilder:



Lite utav det jag var tvungen att ta där nere varje dag! Men det gjorde ju
susen också så det var det värt ;)


Första hotellet vi bodde på i Patong. 9:onde våningen! Neeeeejdå,
jag var inte alls höjdrädd jag lovar.....


Kort ifrån lägenheten vi bodde i nästan två veckor i Bang Tao.
Janina, ''Det är kallt i vattnä, nästan för vaaaaaarmt!'' Hahahahahahah


Sådär fick jag ligga och sola den mesta
tiden där nere efter alla vattenblåsor och
shit i ansiktet... Jag var söt! hehe


Den här fule jäveln sket mitt framför ögonen på mig HAHAHAHAHAH
jag doooooooooooooooog


Awwwww, thats cute!


Hahahha, efterblivna utstötta
tjejer på Bang Tao beach....


Jag är grym på att stå på händer, right? Fan vad nice =D


Hahahahhahaahha fråga INTE vad vi sysslar med för jag har ingen som helst aning om det! Söta i varjefall.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH VILKET ANSIKTE JAG ÄR! hahahahahahah
fyfan vad söt, jag dör av skratt..... yes, så ser jag ut (a)


hahahhah jag har värsta hockeyfrillan....


hahaha smygkort på my man.


Söt_tjej
.... Hahah, där ser man iallafall att jag
har vattenblåsor på kinderna och att jag
hade gult hår när jag åkte ner ;)
jag hade blonderat det precis dagen innan
vi åkte ner.

8 februari

Tjänna. Kom precis hem ifrån skolan vilket känns rejält gött. Är helt slut idag - som alla andra måndagar. Antar att jag sov för lite inatt =/ Får lära mig att inte kolla på tv hela natten ;) Är ensam hemma - wohooo. Haha gött är det! Jag och Fredrik idag på svenskan alltså, vi är heeeelt sjuka i huvudet. Haha så jävla go kille det där! I love you Hjördis.

Ikväll är det träning och jag längtar. Har inte tränat på typ tre veckor!? Så det skall bli najs. Btw, så glömde Mathilda kameran idag, men hon kommer att skicka bilderna sen så dom kommer antagligen upp på bloggen senare =) ...... Jag brukar säga så, jag vet. Men jag är lat och hatar att planera saker i för väg haha. Nu skall jag trycka i mig lite choklad sen blir det att läsa bloggar och kanske ta en powernap, vad vet jag.

PUUUUUHH

Vi vann!! Yeees, slipper springa naken ;) haha... Som om jag hade gjort det.
Men som sagt, vi vann med 9 bollar vilket var jävligt gött =) Var heeeeeeeeeeelt död efter att ha spelat 17 minuter i sträck. Usch vad död jag var, men jag klarade det! Gjorde också ett mål mer än vanligt hahahaha, söt är jag...
Nu börjar strax blåsningen och då skall jag ringa en kompis och snacka med under programmet. Hoppas det är roligare idag än vad det var förra veckan. Agneta Sjödins sög ju rent ut sagt! Iallafall, vi hörs imorgon igen. Ha det så bra, puss

kungälv - wasaiterna

Har precis dratt på mig matchkläder och skall snart gå till hallen för samling =) Oshosh, kommer bli en hård match för min & Lindéns del känner jag hahaha, men det är fint. Hoppas att det går bra iallafall! Det skall det nog göra. Känner mig riiiiiiktigt sugen på sushi, det hade suttit fint alltså. Tyvärr blir det ingen sushi idag :(

Mathilda har min kamera ifrån igår så jag lägger in bilder ifrån Julias tjejkväll imorgon. Det var riktigt awesome - det måste vi göra om! Neh, dags att skynda på Janina lite. Hörs senare =)

7 februari

Helllaaaaaaaaw.
Jag och Janina sitter och käkar frulle nu. Gott gott i gott gott! Mohahaha.... Ehm, idag... händer inte alls mycket hoppas jag för jag orkar inte ett skit om jag skall vara ärlig. Fast skall spela match mot Wasaiterna sen -.- Vinner vi inte så...... springer jag naken runt kungälv. Haahahaah, nu hoppas jag fan att vi vinner! Det skall vi göra.
Nu orkar jag inte skriva mer, nu är det dags för filmtajm på rummäh. Puss

6 februari

Godmorgon! Har precis kommit ut ur duschen vilket var huuuuur skönt som helst. Kände mig helt sleten när jag hoppade in i den!
Igårkväll var jag hemma hos Eldina som sagt. Vi myste och sådär framför lets dance och massa tjejsnack. Fyfaaaaan att Rabih åkte ut! Sjukt tråkigt. Han som var så söt, haha =) Jaha, vem hejjar man nu på då? Gudrun! Haha så jävla go människa egentligen.


Idaaaaaaag missar jag melodifestivalen :'( Förjävligt! Haha jag är en riktig sån människa som följer IDOL, LETS DANCE, MELODIFESTIVALEN, ANDRA AVENYN you name it. That sucks att jag missar det, men jag skall inte hänga läpp ändå för idag är det tjeeeeejmiddag för Julia som fyllde år förra helgen. Det skall bli nice =) Kommer kanske blogga idag igen, jag vet inte. Det märker vi ;) Ha de så bra annars!

FREDAGSMYS

Ikväll blir det fredagsmys med chips, choklad & lets dance tillsammans med Nina Eldina & Snigel (Emmah) för det behövs för oss alla =) En mysig tjejkväll helt enkelt! Det var längesen nu, så det känns kul.
RABIH ÄR SÅ SÖÖÖÖÖÖT SÅ JAG DÖR! Teddybear. ME LOVE RABIH

puss

HOS ELDINA

Kom precis till Eldina ifrån filmfestivalen =) Vi kollade på två filmer, och den första hette typ Creation - den sög!! En riktig fis i rymden var den, sov halva filmen.. Sjukt tråkig! Den andra hette Brothers och var huuuuuuuur bra som helst. Gaaaaah, vill se den igen =D Haha! Handlade om en kille som var en marinsoldat och åkte ner till Afghanistan för att kriga och lämnade fru och barn hemma. Och sen får hans familj höra att han är död och allting blir helt annorlunda, men sen visar det sig att det är inte alltid som man tror hehehe. Ni fattar nog =) Hans bror har en stor roll i filmen också, Jack Gyllenhaal - SNYGG SNYGGARE SNYGGAST! Mohahaha.

Skall strax in till stan igen och lämna busskort till Julia som jag fick låna. Hörs senare igen =) Bilder kommer kanske imorgon.


filmfestival ooooosååånt

Tjohoooo. Har försökt skriva ett inlägg i nästan en timme men blogg.se har inte funkat! Ingen aning om vad som hände menmen =) Var ju innne och hämte busskort förut, sen köpte Eldina även ett par skor. Tog bussen hem sen och  har suttit här och muppat tills nu. Snackar med världens finaste vänner på msn just nu, tack för att ni är som ni är! <3

Skall på filmfestival imorgon som sagt. Tar bussen 8.30, seeeeegt. Men har Fridus och Mimmsan med mig så det är gött! Hörs senare, eller imorgon.



sööööööt tjej


jag just nu, hehehhehe

SMINKNING OCH STAN

Sitter och sminkar mig just nu för skall ta bussen in till stan lite senare för att hämta ett busskort jag skall få låna av Julia =) Imorgon skall vi nämligen på Filmfestival - alla vi på Media! Vet inte vilka filmer vi skall se ännu, men hoppas att det är bra filmer.
Eldina kommer nog att joina mig in till stan så kommer antagligen vara med henne efteråt så inte mycket bloggning idag. Jag och Eldina har massa saker att prata om och sådär så det behövs en datafri kväll hahaha.

''I am staaaaaarving, the stomach taking over, the food is flashing by,
HUNGRYYYYY, HUNGRYYY, HUNGRYYYYYYY'YYYYY!
''

4 februari

Godmorgon =D
Sitter här och äter lite frukost och hade tänkt att ta en dusch alldeles strax. Idag vet jag inte vad som händer, vet iallafall att jag skall låna Julias busskort imorgon så måste hämta det på något sett.
Ingen blogglust just nu så vi hörs senare, byebye ;)


tillsammans klarar vi allt (L)

Jag har känt dig i 10 år, och i alla dessa 10 år har du alltid varit den personen jag kan vända mig till om jag är ledsen och behöver stöd. Du har alltid funnits där för mig vad det än har gällt, och du stöttar mig alltid till 110%, och jag stöttar alltid dig vad det än gäller, det hoppas jag att du vet? Jag lovar att alltid finnas där och hjälpa dig så gott jag kan - för det är du värd. Du är bland dom bästa människorna jag träffat. Älskling, jag vet att det är en jobbig period nu. Jag vet att du och jag klarar allting tillsammans, för vi är starka! Vi är så jävla starka och tillsammans tar vi oss förbi allting. Ingenting kan krossa oss gumman.
Finns alltid här för dig (L)




everything happens for a reason

det är över nu
du var allt jag någonsin önskat,
det vet du
jag ångrar ingenting med dig.
men det är över nu.
its sad but its true...


HISS&DISS

(Hiss&diss symbolen dampar så det går inte att klicka in den här så ni får nöja er med denna fina text!)




DISS
PARADISEHOTEL FINALEN -
Alltså, två vinnare? Det sög ju rejält måste jag säga. Och att dom andra gamla deltagarna röstade sög också. Tyckte att dom kunde ''tävlat'' i finalen så att EN vann. Dåligt gjort där måste jag säga, och jag blev redigt besviken.

DUROFERON/JÄRNTABLETTER - Fy i helvete vad illa! Jag mådde illa hela dagen igår när jag tog den där tabletten. Dom ger ju resultat som tur är, men veettefan om det är värt det. Vill inte gå och må illa en hel månad för att bli pigg igen om ett halvår, då går jag hellre trött efter ett halvår också ;)

SPOTIFYREKLAM - Jag får dampet varje gång! Speciellt när jag lyssar på Eriks playlist - sitter och sjunger som en dåre och längtar som fan tills nästa låt för att skrika ännu högre så kommer: HEY! did you know tat spotify osvosvosv. ARGGH! hahahah, får dampet.

HISS
ÄRLIGHET -
Man måste vara ärlig här i livet. Jag ÄLSKAR när folk är ärliga! Hatar när man tror saker som bara är en lögn, så tack för ärligheten.

EN ANNAN DEL AV KÖPING - Hur söt är dom inte !?! Oh shit. Tobbe är ju fan bäst! Haha, alltså jag gråter nästan för att dom är såna jävla livsnjutare. Åh, looooove to köping (L)

MIN ''NYA'' MOBIL - första modellen i färg skulle jag tro att det är! Så jävla bäst, för vet ni? DEN HAR SNAKE! Så skooooj. Min underhållning på kvällarna, bäst äre.


andra avenyn

Kände att avsnittet av andra avenyn idag inte kom någonstans? Ett ganska onödigt avsnitt om ni frågar mig ;) Men ändå alltid lika kul att titta på! Ny pumpas Erik Grönwall ut ur högtalarna och det gillas som fan. Sjuuuukt bra! Aldrig haft en sån kärlek till en artists röst innan. Smälter! Speciellt när han sjunger My life would suck whitout you & Show must go on. Gaaaaaaah, rysningar! Ingen såndär fjortis kärlek för att han är söt eller något nu, utan till hans röst. Det är helt sjukt (a)



3 februari

Pizzan satt gött!! ;) Riktigt gött. Käkade precis kebabpizza med vitlökssås, så min andedräkt är fan inte att leka med nu kan jag säga er haha. Har införskaffat en ny BH och ett par nya stövlar. Riktigt nice =) Denna gången SKALL jag försöka få kort på allt jag har köpt det senaste, i promise. Bilderna kommer antagligen imorgon skulle jag tro! Även för och efterbilder på mitt hår =)
När jag morsan och Sara åkte i bilen förut så åkte vi på ett gupp, så hör vi VÄRLDENS dunns på taket så ser vi att det sakta kommer ner typ som ett isflak ifrån taket och lägger sig på framrutan! Mamma såg typ ingenting när hon körde, hahaha så jävla läskigt. Men vi fick svänga av på en hållplats och fixa det ;) Sen så fick vi världens vurpa så vi snurrade ett helt varv på en enkelriktad väg, hahaha. Fyfan, skit läskigt! Jag vaknade upp samtidigt som vurpan också. Uschusch! Snön är bara onödig nu känner jag.


Dags att titta på Andra Avenyn nu =) Spännande! Haha





livet är sjukt orättvist, tycker inte att sånthär skall få hända! <3


new shoes

Nu sitter jag här och smörjer in mitt torra kebnekaise ansikte som verkligen behövs. Använder mig utav ACO face/body fuktcreme som jag köpte när jag var på vårdcentralen. Den är grym! My face is going back. Wohoooo. Jag vettefan vad jag pratar om.
Mamma sitter iallafall och tjötar med sina vänninor i telefon hahaha, och jag bara väntar på att hon skall bli klar för vi skall nämligen ner till BP för att köpa nya shosanhejsan (skor) till mig för OOOOJDÅ, så syyyyyynd så gick dom sönder idag på pulkaåkningen. Hehe, attans! Nehrå, gillade faktiskt mina kedjestövlar =( Får bli ett par nya liknande skulle jag tro.
Farsan kommer inte hem idag utan han är på jobb - vad betyder det? Jo det betyder FEST. Hahaha, vi har som en tradition här att när pappa inte är hemma köper vi alltid pizza, donken, sushi etc och käkar! Dont ask me why ;) Haha, han blir alltid utan det goda =D Näääh om morsan skulle ta och prata klart.... Fast det lär väl aldrig hända! Hon som säger - dagens ungdomar och deras mobiler! Haha, så sitterhon själv här och fnissar som vilken fjortis som helst.
I love you mooooom <3



mee and myyy systaaaaaah for a loooooong looooong time ago <3

pulka is the shit

Tjatjaaa, sitter med fötterna i ett riktigt efterlängtat fotbad. Sjukt gött med så varmt vatten! Mina tår är helt blåa efter pulka åkningen men kul som fasen vare. Haha, till en början var jag hur rädd som helst men sen släppte det och jag åkte som en galning =D

Paradisehotel - Sjukt glad att Jackie vann! Hejjade på Kristoffer eller Jackie så det kändes riktigt kul =) Hon var värd vinsten faktiskt!
Vad händer idag tro? Ingen aning, skall nog plugga lite och sådär, sen blir det väll att slappa. Känns behövligt efter alla gånger man FÅTT GÅÅÅÅÅÅ upp för skidbacken förut =O Träningsvärk imorgon!

SUSHI (L)

Kom precis in ifrån snökaoset. Det är ju helt jävla sjukt vad mycket snö det är! =O Det har snöat hur mycket som helst hela dagen. Orkar inte mer snö, vill ha vår nu! Iallafall så åt jag och Julia sushi (Julia var till och med sugen på det flera timmar efteråt!!! JAG ÄR SÅ STOLT! :D) förut sen så bytte hon en tunika inne på Ginatricot. Efter det drogs det till 4-gott - vet ni vad!? Jag köpte inget!!! Wohooooo. Im proud of myself hahaha. Sen tog vi 18 till brunnsbo där vi kollade på handboll. Backa 21 - 22 Kärra blev det =)

Har mått illa enda sen jag satte mig på bussen till stan =( Vet inte vad det är. Skulle inte förvåna mig om det är den där jääävla järntablettssaken!! Orkar inte med den, så äääääcklig. Är det samma imorgon efter jag tagit den tänker jag fan sluta och be om något annat, hihi.
Nuuuuu skall jag snacka lite med söta människor på msn sen blir det PARADISE HOTEL! (L)(L)(L) Haha, besatttttttt.


2 februari

tjoho =)
Som jag skrev igår så var jag på vårdcentralen idag. Fick reda på att jag skall käka järntabletter ett halvår framåt. Yummie..... Nej fy fan, dom mest äckligaste tabletterna som finns. Vår kvälningar av att tänka på det =( Iallafall, så gick jag till skolan sen och kollade på när min klass åkte skridskor, riktigt roligt!
Sen somnade jag på mediekunskapen. Dock inte så konstigt, för vi kollade på världens sämsta film!

Skall strax fixa lite saker och sen ta bussen in till stan i detta snökaoset! MIN ÄLSKLING HAR BÖRJAT ÄTA SUSHI, WOHOOOOOOO =D Emma glad. Julia har alltså börjar äta sushi, om ni inte förstod det hahaha. Så det blir sushi idag, yes yes yes.

my life would suck without you

Kom precis hem ifrån träningen =) Satt och snackade med Julia hela träningen om allt och inget. Härligt att bara snacka en massa! Träffade Jeppe också som jag inte träffat på nästan ett år, så det var riktigt kul. Lika go och glad som alltid. Fick även reda på att vi skall jobba för handbollen på torsdag. Vet inte vad vi skall göra men vi får iallafall 300 kronor var, lätt värt!
Pluggade lite svenska förut vilket känns jävligt gött. Svenskan är faktiskt rätt roligt - vi gör ett repotage och jag har varit och intervjuat Sportlife. Nu är det snart dags för paradise hotel så då skall jag ligga och mysa i sängen. Imorgon skall jag inte på historian (GÖTT!!) för att jag skall till vårdcentralen under den tiden och ta massa prover. Får hoppas på att det faktiskt är järnbrist för då får jag tabletter för det och allt löser sig. Är det inte det så vettefan riktigt.










Jag imorgon :|

1 februari

Tjofräs =)
Kom precis hem ifrån skolan, kallt som in i helvete ute idag =o mina öron har ingen känsel trots att jag hade mössa! Thats sick. Wellwell, nu sitter jag och väntar på att Fredric skall ringa, sen blir det lite plugg. Har maaaaaaasssa svenska att göra för det blir aldrig något gjort i skolan.... mh, det kan man ju undra sig varför ;)
Är redigt hungrig också, så får nog fixa lite käk =)
Idag blir det till att KOLLA på träningen igen. Skall jag träna måste jag ta det försiktigt och det orkar jag inte. Då kollar jag hellre på.





Haha, jag är deras lilla mamma ;)


RSS 2.0