hallajsen

Då satt man hemma hos Thilden i lille halleröd =) Vi sitter och checkar Livet enligt Rosa bara för att vi är så coola! Skall väll nana snart så att vi orkar upp och fixa oss inför fältstafettis.. Det skall bli så jäkla roligt :D Adjöö

31 maj

Tjabba tjena hallå änna. Är i skolan och har svenska lektion! Jag, Mathilda, Lisa, Tony, Mimmi, Frida & Fredrik sitter i datasalen och pumpar ut go musik och pluggar. Eller, Mathilda pluggar rättare sagt.. Haahha! Idag skall jag fixa det sista inför fältstafetten imorgon när jag skall vara Marilyn Monroe och Mathilda skall vara Bob Marley =) Det skall bli fett nice. Sleepar att Thildas place inatt också så det skall bli galet :D hahah, vi två är inget att än galet..

helt sinnes

Jag kan knappt fatta det själv. Om två veckor har jag gått ut första ring! Jag? När fan hände detta.. Känns som igår när jag sprang runt i korridorerna på vikingaskolan med Nathalie, Eldina & Nina. När jag, Nathalie & Eldina lekte lucia tåg hela dagen lång, och det känns som igår när jag stod på planen i idrottshallen för att sjunga våran avslutningslåt i 6an ''Vi ljuger så bra!''.
Tiden har gått så sinnesjukt fort och jag hänger inte riktigt med i utvecklingen. Haha, jo det gör jag väl. Känns bara jävligt konstigt. Jag är fan vuxen snart? :o Emma Sjögren, vuxen? Naaaeeeeeh.
Det har gått ett helt läsår sen jag gick och Julia mötte Thilda utanför mimers för att gå in tillsammans och börja första ring. Herremingode, jag minns första dagen hur bra som helst! Okej, nu var det ju inte SÅ längesen, men ändå. Vissa tänkte man med en gång att vad i helvete är detta för människa & vissa tänkte man att ''ah jo, vi två kan funka ihop''. Shit, dom uppfattningarna man hade om folk i klassen då. Dom har ju ändrats en del kan man lugnt säga!
Och vad har vi gjort detta läsåret? Allting har varit så nytt och så jävla roligt. ''Tiden går fort när man har roligt!'' Det stämmer klockrent. Jag tror att denna tiden som varit på gymnasiet hittills har varit det roligaste året i skolan för mig. Kanske för att allting faktiskt är så nytt och spännande, men också för vilka människor jag träffat. Människorna runt omkring mig som jag umgås med i skolan är bäst. Jag ÄLSKAR dom! Vi alla är så olika, men passar så bra ihop. Det som skulle vara så hemskt att inte gå med Eldina & Nina längre.. Okey, det är faktiskt riktigt tråkigt. Men samtidigt har det nog varit bra för oss också. Vi träffas varje dag ändå, och jag tror till och med att jag är med Nina & Eldina oftare nu än vad jag var förut när vi gick tillsammans.
MP09a är bland det bästa som hänt mig. Jag grääät som en litet spädbarn när 9C skiljdes åt, men jag tror ändå att hade jag inte haft MP09a att komma till i skolan så hade jag inte alls klarat svåra stunder utanför skolan lika lätt. Och jösses vad jag har förändrats :| Jag känner det själv! Mognat har jag gjort. Och jo, jag har verkligen mognat. Vad ni än säger hahaha ;) Klart att jag är mig själv som jag alltid varit och flamsar och tjoar som en galning haha, det är jag liksom. Men när det gäller beslut och sånt där så är jag mycket mer mognare i tänket och jag vet mer vad som är rätt och fel. Det är ju rätt gött ändå! För en del fel beslut har man ju tagit innan..

Ojojoj vilket långt inlägg det blev. Men det är skönt att bara skriva av mig :) MP09a har gjort mitt år! Eller läsår rättare sagt. Och det finns en person jag verkligen inte hade klarat mig utan i skolan och det är Mathilda :love: Du är bäst på alla sätt hjärtat! Du & jag matchar så jävla klockrent och enligt mig så tycker jag att vi hittar balansen mellan varandra =D Detaljer skall vi inte gå in på här men hahhaha.

Adjö så länge!

tjaaaaaamen

Mitt hår är oranget. Men det får jag leva med ;) Det blir det ju alltid i början när man färgat håret ännu blondare!

30 maj

Nu är jag hemma =)
Kom precis hem efter en åktur med moppen så att säga. Lite cool sådär är jag ;) Skall ta något att käka, färga håret, plugga & kolla på TV idag. Göttmos är det ;)
Och leta efter min iPod! Har jag tappat bort den kommer jag aldrig sluta grina :( Fyfasen alltså. Och jag insåg att denna veckan går jag i skolan endast imorgon, för på tisdag är det fältstafett, onsdag är det kusins student, torsdag & fredag klassresa. LOVELY! Gött bara att jag måste ha gjort klart matten och shit där.... fy.
JAJA, nu skall vi se på ljusa tider - SOMMARLOVET VÄNTAR!

hemma hos stjärten

Kollar på shrek hemma hos Nina just nu :D Har gjort en jäävla massa idag som jag inte orkar skriva om just nu, men kan skriva mer imorgon när jag har tid ;) meeen nu skall jag kolla klart på shrek sen sova.
GDNATTTT

29 maj

Tjohoo, jag lever gott folk :D Blev mycket firandet för broshan igår hemma hos oss. Ett riktigt klippkalas blidde det också ;) Janina klippte båda Daniel, Hanna & morsan. Niiiiice sådär :D
Tog bussen till stenungsund vid 12 igår och käkade nattamat på donken, haha. Gött som alltid :D Sen fick vi gå hem till Janina och somnade med en gång.

Vet inte vad dagen bjuder på men jag tror det blir en hemmakväll med mor min :) Skriver mer senare! Ajöken

min rygg dödar mig...

Gjort kladdkaka nu tills firandet ikväll!
Min rygg tar kål på mig, seriöst :( Fyfan vad ont jag har..

28 maj

Inte världens bästa uppdatering igår inte, men jag var hemma runt 7 kanske.. Jag har faktiskt ingen aning när det var hahha. Men var med Lisa, Richard, Mathilda & Julia! Köpte present till min bror som fyller 20 idag :D Grattis :love: Och så köpte jag morsdag present. Sen åt vi sushi, och det var lika gott som alltid. Och det slank även ner en liten glass, hehehe... Som det kan gå :)
SEN ÅKTE VI GÖTEBORGSHJULET! Jag, EMMA JULIA SJÖGREN, satte sig i rullevi.. Helt jävla sjukt. Jag trodde jag skulle spy upp sushin första varvet, men det gick ändå. 5 varv för 60 spänn, riktigt värt. VÄÄÄÄRT som en viss nörd säger hahah. Har bilder ifrån det sen, om jag orkar ladda in.
Börjar halv 1 idag, men skall inte gå. Någonting med min rygg har hänt alltså. Kan inte röra mig en centimeter utan att skrika :o Det är gaaalet vad ont det gör. Aldrig haft ont i ryggen innan liksom :s Thats totally wierd huhu.

Ajja, nu skall jag käka klart frullan, sen sätta på någon disneyfilm och lite oboy. Livet leker!
Ikväll blir det tårta för min bror också :D Gött är det!




nu sticker jag

Har tagit massa massa foton hela dagen med Thilda & Lisa, så när jag lägger in dom så funkar det inte -.- Fan vad arg man kan bli! Men, får väl ta nya :D Det är ju kul att fota så det är nog inte så farligt.
Nu skall jag hämta min tröja i fotosalen, sen bär det av till stan för presentköpning och SUSHI! Är fan så hungrig :o
Hörs ikväll

27 maj

Yooo people!
Nu har jag precis kommit till skolan och väntar på att få ha betygssamtal med Malihehehehehehe. Får väl se hur det går... :p Kommer säkert inte ens hinna ha samtal idag -.- Då blir jag fan förbannad, för nu har jag kommit till skolan i onödan isåfall! Jaja, nu skall vi vara glada :D Sitter i datorsalen med gött folk och sådäääära så jag är nöjd.
PUSS

haaaaaaaaaaaaaaaaallaja

Nämen hallå eller!
Det var inte igår.. Nej det var idag till och med. Har soooovit, kollat så skall det låta, sovit lite till, kollat andra avenyn och sådära så därför har jag inte bloggat dårå. Min blogg suger nu för tiden, men det gör inte mig så mycket faktiskt ;) Klarar mig ändå! Gillar bara att skriva av mig lite liksom. Jag har så mycket i hjärnan :D Eller..... Jag har ingenting i hjärnan rättade sagt. Jajajaja, nu skall jag inte sitta och tjöta! Jag är glad som fan iallafall, det var väl kul att höra? :D Har vart glad som fan i nästan en månad nu. Och då menar jag verkligen glad, glad glad glad. Glad på livet :D Förutom all plugg... Men äsch!

GODNAAAAAAAAAAATT

honey im home

Jag är sååå hungriiiiiiiiiig :( Maten är inte klar förens typ en halvtimme eller mer.. Fan vad arg jag blir! Maten skall stå på bordet när jag kommer hem, punkt slut.
Hahah, nejdå mamma så farligt är det inte.

Ahopp, vad händer idag då? Fint väder och allt ju :) Blir antagligen inget speciellt. Är helt slut i kroppen! Måste börja träna nu, som jag sagt ett tag.. Heeheeh..
Äh, får vänta in min och Julias försäsong som vi har varje år - frossa i choklad och chips i husvagnen! Hahaha, helt SICK vad mycket skit vi åt förra sommaren, och var inte ute och sprang en enda gång... Pinsamt förfan :D Men jag trivs hahah.


Favorit i repris <3

26 maj

Aloha =)
Har suttit kvar i skolan nu och gjort klart ett arbete i foto. Nu skall jag, Eldina & Mimmi röra på fläsket och gå hem! Magen skriker efter mat.. Likte usually... Noooooooooot good =)
Skriver igen hemma. Ajöken

dusch & sängen

Nu skall jag ta med mig andra halva upp till rummet och kollar på sex and the city efter en goooo dusch!
Vi hörs imorgon igen, godnatt och kraaaaam där ute till alla... Eller nått... Reeeeetarded

ute och lekt

Nu är jag hemma igen!
Har fixat Mimmis hår och lite så idag. Det blev skit nice :D Hon borde locka håret oftaaaaare. Sen träffade vi Eldina en stund och sen spelade vi fotboll med Erik. Nu skall jag chilla litegrann och sen ta mig en dusch!

25 maj

Alohaaa!
Kom precis hem och har käkat mammas goda paj. Göttmos liksom :) Nu vill Mimmi träffas så självklart skall jag göra det :love:
Skriver sen igen ;)

sängen kallar

Nu skall jag upp och kolla på massa sex and the city!
Godnatt :love:


Hahahaha asså denna bilden! Den är så klockren. En riktig: Wtf!? min ;D

för skoj skull

44 FRÅGOR DU TROLIGTVIS ALDRIG FÅTT PÅ EN GÅNG!



1. Det första du tvättar i duschen?

lilltån, vad annars?
2. Gillar du kaffe?
drack faktiskt precis :D men nej det gör jag inte HAHA
3. Hur mår du just NU?
det är fint
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?
ssshhhhhh
5. Berätta om din senaste dröm
jag minns inte :p
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna?
visserligen ÄLSKAR jag sushi, men jag tror inte det!
7. Vad vill du ha just nu?
sushi :D
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?
beror ju på vad det är för glasssssssss
10. Använder du smileysar?
ja
12. Gillar du keso?
yes i do
13. Vilken låt hade du sist i huvudet?
i got a feeling
14. Hur många länder har du besökt?
4, sen har jag ju åkt igenom massa dårå
15. Är dina föräldrar stränga?
nej, dom är lagom :)
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm?
sista jag skulle göra i mitt liv, typ
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
nej, inte vad jag kan se ;)
18. Brukar du hyra film
aldrig i princip
19. Var kommer du vara på Lördag?
jag tar det som det kommer :)
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
nej jag var inte där, men jag minns när det hände :)
22. Vad åt du till lunch ?
pasta & ketchup haha
23. Har du lockigt hår?
så in i bänken
24. När grät du senast?
bra fråga!
25. Har du gått in i en vägg någon gång?
ja hahah, retarded
26. Favoritårstid?
sommar utan tvekan
27. Vem höll du senast i handen?
typ mathilda haha
28. Sover du med TVn på?
nej?
29. Tycker du att du är gammal?
nej men vill inte bli äldre än 20 typ!
30. Är du mörkrädd?
nej, bara ibland.. vissa ställen
31. Gillar du ditt liv just nu ?
ja det gör jag :)
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
har inget badkar :'(
33. Har du bra syn?
jovars
34. Var är dina föräldrar just nu?
pappa gör om garderoben och mamma kollar tv tror jag
35. Vad har du på dig just nu?
svarta jeans, randig tröja och underkläder
36. Vad var det senaste du köpte?
oooooj, det var ett tag sen hahah
37. Hatar du mer än 3 pers?
hatar är ett starkt ord ;)
38. Använder du sushipinnar?
yes i do
40. Äger du ett vapen?
men gud nej?
41. Gillar du ditt hår?
ibland så
42. Gillar du dig själv?
ja det gör jag! egenkär hahah
43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?
det är mamma
44. Hur ofta använder du MSN?
varje dag.. n00b
11. Har du träffat någon kändis?
jaaaaa
8. Har du räknat till 1000 någon gång?
hahaha, nej det tror jag inte! herremingud. det får väl bli min nya syssla ;)

sjuk?

Börjar undra om jag är sjuk... Sitter nämligen och pluggar! Och behöver inte ens göra det egentligen. Eller, det skall ju vara klart om någon vecka liksom, men jag GÖR DET I TID. Jag är nog sjuk!
Blir det klart idag är jag ännu mer fri som en fågel :D åååååh hoppas verkligen att matten är avklarad. Fyfan vad jag blir lycklig då! Skall ha fest eller något. Hahaha =) Tycker jag är värd det iallafall.... (a)

göttmos

Blev klar med svenskan och esteten förut. SÅ JÄVLA GÖTT :D Nu är det bara matten kvar. Klarar jag den så är det så jäääävla gött va. Vet inte hur lycklig jag blir då alltså!
Nu snackar jag lite med fok dårååå och sen skall jag ta mig en låååååååång och varm dusch och kolla på tv resten av dagen. Haha, det är iallafall vad jag orkar göra at the moment ;)


24 maj

Goddagens =) Sitter med min sjuka klass i datasalen och arbetar. Skall fanumig göra klart både svenskan och esteten idag så att jag är FRI sen. Hade vart uuuuuuunderbart!

;pppPPpPPpPpp

Låter rubriken tala för sig själv.....


Vet inte vad jag skall skriva, eller säga. Är tom på ord, och har så ont i magen att jag inte vet vart jag skall ta vägen hahaha. Uuuuuuusch för detta! Och borde plugga men jag klarar verkligen inte det. Vill ha sommarlov nu nu nu nu nu.


23 maj

Hääär var det inte mycket skrivet! ;) Har inte suttit vid datorn på hela dagen nämligen. Legat ute i solen och haft sån jävla mensvärk att jag knappt kan röra på mig. Men just nu känns det bättre :)
Har inget intressant att blogga om heller för den delen.

chille dill

Riktigt skön & behövlig kväll. Har bara varit hemma med min familj idag! Vi har suttit ute på altanen och bara tjötat om allt möjligt. Man får ju passa på när det är så fint väder :D Skall nog strax nana, är helt slut.. Trots att det inte är jag som sprungit 21 km ;)

Imorgon måste jag plugga som in i hela helvetet. Men jag får tänka positivt - nästan det sista plugget innan sommarlov :D :D :D :D

22 maj

Hallå eller. FAN VILKET UNDERBART VÄDER DET ÄR IDAG! :D:D:D:D:D:D Som om inte någon märkt det haha.
Har varit inne i stan hela dagen och kollat göteborgsvarvet och har fan inte fått någon färg, suuuuurt :( Min syster mår inte så bra, och inte min brors flickvän heller så det är depp måste jag säga! Vet inte än vad som händer ikväll men har inte så jätte stor lust att göra något heller. Mår inte bra :/ Jobbigt sådära. Vi hörs senare igeeen

tjuvkil

Sitter ute i tjuvkil med Tina, Nina & Emma =) Kan inte blogga mer, men så att ni vet att jag lever och vad jag gör haha ;) Vi skall ha en mysig kväll här vi tjejer. Har precis varit nere vid havet :D Mysigt värre! Emma gjorde sönder en gunga hahaha, jag dööööör. Ni vet en sån gunga som hänger i ett rep i ett träd? Den gick av när hon var i luften hahhaa. Klockren!
Vi hörs imorgon kväll, för skall ta moppen hem tidigt imorgon bitti och sen åke till Göteborgsvarvet och hejja på. Hoppas ni har en fredagskväll. Puss & godnatt



vilken jävla smäll

Satan vad åskan lät förut! Marken skakar fanumig fortfarande, typ. Jag var nära på att göra på mig, på riktigt hahaha. Aldrig hört sån jävla smäll innan :o Vi tror att den slog ner i skogen här bredvid i den där grejemojen som gör så att våran TV funkar, för den funkar inte tyvärr :/
Så ikväll får vi väl spela sällskapsspel ihop HAHAHA. KUL minsann :D
JAG VILL HA SOMMARKVÄLLAR så in i helvete så vet inte vart jag skall ta vägen :(


BILDER FRÅN ONSDAGS












21 maj

Tre prov avklarade på samma dag! Har haft tre lektioner och prov på varenda. NP matte, bokrecension i både svenska och engelska. Tror det gick hyfsat på alla tre :)
Idag skall jag vara hemma med min käääära familj, vilket var ett tag sen. Sara, Marcus, Daniel & Hanna laddar inför göteborgsvarvet imorgon, så ikväll skall dom ta det lugnt! Själv skall vi som är lite mer bekväma av oss i familjen ladda upp med lite choklad, tacos och chips. Hahahah, helt otrooooligt vad jag är lat. Måste ut och träna mer.



har man ett liv så har man

Brukar inte vilja se hockey, men skall sätta mig och kolla nu så jag slipper plugget ett tag ;) Har iallafall läst boken det mesta nu :D As glad! Vet typ allting nu. Hoppas det går bra imorgon. Och NP matte måste jag klara också. Så skall plugga till det sen :) Puss

20 maj

Livet leker inte längre... Tyvärr.
Plugg, plugg & plugg. Sen lite till plugg och så plugg -__- Sjukt roligt!
Fick iförsig reda på att engelska förhöret är SKRIFTLIGT imorgon :D Så det är ju soft. Måste ju bara läsa ut boken och plugga inför nationella i matte imorgon. Att allting skall vara samtidigt..

Igår var jag så trött när jag kom hem så jag la mig och somnade direkt. Och är upptagen idag så bilderna lär komma in någon annan dag :) Nu har jag dator lektion och skall illustrera en bild till min saga jag skrivit. Ajöken


livet leker

Har vart ute hela kvällen och kom precis hem. Jag mår så jävla mycket bättre när det är bra väder! :D Det gör väl alla hoppas jag. Har gått med korta jeansshorts hela kvällen och skulle kunna sätta mig ute nu och tycka att det är varmt.
Skall lägga in bilder senare :) Nu skall jag dricka saft hahah, sen skall jag ta mig en dusch. Tog mousse i håret förut och det är k-a-t-a-s-t-r-o-f nu :| Paniiiik liksom daah. Haha nehrå ;)

ajöken fröken

Gooood maaaaaaaat har jag ätit nu! Fyfan vad jag älskar mat hahaha. Lever för mat wtf. Nu skall jag ut i solen en sväng med Eldina, sen skall jag sova tidigt för börjar 07.50 imorgon :'(

19 maj

GRATTIS LISA! :D<3


Säg någon som inte sagt samma mening idag som jag tänker säga nu: ÄLSKAR VÄDRET!
Har suttit ute med mamma och lite annat folk och pluggat, käkat glass och softat. Älskar det, och hoppas verkligen att det håller i sig nu. Blev klar med engelskan och hann jobba lite matte också så det är toppen. Nu är det bara lite svenska kvar att göra så är jag FRI som en fågel :D Hahah!
Mamma lagar mat nu. Pommes & hamburgare - mumma. Gud så fet jag är haha, men man lever bara en gång minsann. Är helt exstas för vädret :D:D:D:D Tar mig en dusch nu. Adjööö

pluggarN

Tro det eller ej, men jag har pluggat hela dagen =) Det är rätt nice ändå!
Nu hade jag tänkt läsa lite bloggar och sådär, sen lägga mig i sängen och kolla film. Imorgon är det rörligbild och det blir awesooooooooooome :D
Älskar min klass & media överhuvudtaget :love:

Godnatt

18 maj

JAG FICK GODKÄNT PÅ COOPERS TESTET! :D Luckyyyyy as hell. Haha, trodde aldrig det. Herremingode alltså!
Men nu skall jag fortsätta med plugg, för det är ju så himla roligt -.- Lär plugga hela dagen :(

kojjan kallar

Så sant som det är sagt. Kojan ropar efter mig så nu skall jag slagga gött =) Och mentalt ladda inför coopertestet, och ser ni mig på kongevi imorgon skall ni vara GLADA!
Adjö, godnatt <3


tankarna måste ut

Precis, mina tankar måste ut. Brukar inte vara en liten bitch, hehe, men nu har jag fått nog. Du är fan misslyckad påriktigt, och det värsta av allt är att du bara skrattar åt det när jag försöker säga vad du gör för fel. Och det är inga små fel heller, det är riktigt stora saker det handlar om. Du sårar om & om igen och det tycker du är kul? Du skall vara jävligt glad över att jag är stark och har lärt mig hur du fungerar.
Lycka till i livet hahahaah ;)

huvudet dödar mig

Har haft sån huvudvärk hela dagen så det är inte sant! Sprängs fan snart :/ Illa vettni..
Iallafall så var jag ju på dansuppvisning förut och det var nice. Lisa var grym på det hon gjorde :)
Åt sushi också :love: Viktigt att nämna.

Nu skall jag taaaa det lugnt ladda inför COOPERTEST imorgon. Kommer inte klara det, och det vet jag redan nu. Säger det inte för att tycka synd om mig själv eller fjortisa mig utan jag vet att jag verkligen inte är duktig på springning. Fan latast i världen!
Men får hoppas på godkänt på det momentet iaf :)


17 maj

Idag är det tamigfan ett år sedan jag blev kär på riktigt!
Nästan så att man måste fira :D För är nog lika kär ännu.
Alexander Rybak :love:

Hahaha, fan vad löjlig jag är! :D Men han har ju förfan ALLT.. Lite mesig, men ändå så jävla bäst haha. Jaja, kan väl säga att jag firar med sushi som jag skall käka idag med Thilda och Lisa :) Sen skall vi på Lisas dansuppvisning :D Det blir nice!



<3

älskling jag vet hur det känns
när broar till tryggheten bränns..

skrattar och dör lite samtidigt

Satt och kollade på bella&tyra show när Kissie gästade! Jag döööööööör av skratt. Hon är så pinsam den människan, men ändå tycker jag synd om henne. Säger som Bella - man märker att hon inte vill vara den där bitchen Kissie, utan har trillat dit och kan inte komma ut. Det som krävs är att gråta ut och bara vända allting en dag, men det är hon för svag för att göra.
Synd om henne, men ändå så jävla kul. hahaha herremingud :D Har ni inte sett avsnittet så KOLLA!

segilicious

Riktigt seg söndag, och den blir bara segare och segare. Måste göra klart en saga i svenskan tills imorgon -.- Inte så roligt faktiskt! Evelina kom iallafall förut och hämtade sin moppehjälm så då fick man pratat lite med henne också :D Gött värre!
Nä, skall ta mig något i magen sen fortsätta med min söta saga om Gumman & Jätten, hahahaha :love:

BILDER FÅRN MARSTRAND


BILDER FRÅN VECKAN


Frihetsgudinnan hahahah



VÅRRUSET




VÅRRUSET



Frida <3



VÅRRUSET





Mimmi & frida <3







Bilderna är inte i ordning som ni kanske märker :)

16 maj

Tjofräs.
Har landat hemma nu, ääääntligen. Känns som om jag varit på semester hahah. Inte varit hemma på typ hela veckan, men så kan det gå :) Haft det riktigt skoj och mysigt iallafall!
Bilder ifrån både marstrand och lite ifrån helgen kommer senare, eller imorgon. Vågar inte lova något, hehe (a)

Iallafall, i onsdags så åkte jag hem till Janina runt 6 tiden. Vi var bara hemma hos henne hela dagen och Fredric var även med också. Jävligt kul och chill hade vi're dårå :) Sen i torsdags så var det vi tre och vi slappade hela dagen och tog oss ett dopp nere vid bryggan :D Så jävla gött är det att bada! Haha jag är cp, gillar att bada när det är kallt ;) Menmen. Janina hade ett skolprojekt också så hon fixade mig till frihetsgudinnan som ni kanske såg haha. Det var roligt som fa-an, bara att det var liiiite smått pinsamt att gå ner till vattnet från hennes hus.
Fredags sååå kom det lite härliuga brudar till Janina så satt vi och chillade på altanen. Inte så mycket mer med det så att säga haha ;) Sen igår kväll kom Richard så missade vi sista bussen ifrån donken vid 23-00, hahaha så vi fick ta en buss som åkte runt halva sverige förfan, och sen stannade den en hållplats innan rätt hållplats så vi fick gå en jädra bit, men det var väl mysigt det med :D Sen kollade vi skräckfilm, fast jag somnade haha....
Sen idag så kom jag hem vid 12 och då åkte jag direkt till Rörtången och röjjde massa skit :) Som sagt, bilder kommer sen! Puss så läääänge

15 maj

Tjoho :) Igår vart vi några tjejer här som satt ute på altanen med musik och snacka massa gojja haha ;) Riktigt go kväll må jag säga. Just nu står Janina och gör kladdkaka, mummaaaaaaaaa :D Får väl se vad som händer ikväll.
Och du som undrade om bilderna från marstrand, så har jag inte fått dom av Nina en, och det var typ bara två tre stycken :( Men kan ändå lägga ut dom när jag fått dom :)


14 maj

Ingen vidare uppdatering här inte... Men sitter inte vid datorn när jag har roligare saker för mig :D Kan ju tala om för er att jag lever iallafall och just nu sitter jag i Janinas soffa. Ikväll kommer det två kompisar till Janina hit så skall vi chilla på't! Skall bli nice. Kan berätta mer om alla dagar på söndag eller något ;) Var frihetsgudinnan igår mina vänner, as nice... Hahha :D


Hahahah, söt må jag säga! :D

12 maj - woopsi

Åkte och lämnade busskortet igår och var tillbaka hemma vid 7 då jag somnade i sängen och vaknade inte förens 10 imorse. Så 15 timmars sömn är inte helt fel :D As gött kan jag meddela! Nu är jag utvilad som bara den, tror jag, och skall dra mig till Mathilda och Tony. Vi skall upp till fontin nämligen, men jag LOVAR att skriva sen igen hahah. PUSS

11 maj

Här vart det ingen bra uppdatering inte! Förlåt för det, men har inte varit hemma sen jag skrev det senaste inlägget. Sov inte hemma inatt och imorse drog jag ju till skolan direkt. Åkte en handikappsbuss med Mathilda imorse hahaha. Sött må jag säga :D
Har just nu dator-lektion och slutar vid 4 någon gång och då måste jag in till stan för att lämna ett busskort jag lånade idag för att komma till skolan. Sen skall jag hem och duscha, käka & softa :)

Är helt skabb idag, fyfan. Har samma kläder som igår eftersom jag inte sov hemma, och mitt hår är helt fett. Nice va? Naeh, inte direkt. Men vi hörs ikväll iallafall :)



Denna bilden sitter vi och jobbar med just nu ;) Låter inte så kul, men det är det! :d

livet är orättvist

Vill inte att du skall ha det såhär :( Mår dåligt själv av det!
Kommer alltid att finnas för dig & det vet du :love:



Annars, sitter jag just nu i skolan och borde gå hem nu för skall in till stan om en timme och måste fixa mig innan :) Oooooorkar inte gå hem bara -.- Fyfan!


sitter i skolan

Har lunch om tio minuter och då skall jag ner till matsalen och maxxa så att ingen annan får mat. Hahah, nehrå! är hungrig, men vem vill ha pasta med kycklingsås ifrån skolan? -.- Skall träffa Evelina också så jag får bytt några ord med henne hahah. Fan, helt utflippad idag, IGEN!


Nu har jag bloggtorka, pöss
HAHAHAHAHAH

10 maj

Nu drar jag mig till skolan ciao. PUSS <3

back home again

Nu är jag hemma och käkar :D Gott som satan! Kött, brunsås och potatis. Love it ;) Har varit ute med Eldina och bara snackat en massa vilket vi alltid gör haha, och det är jävligt gött :) Vet inte vad som händer nu ikväll, men hemma kommer jag vara iallafall. Softa hade vart gött, det var ett tag sen nu!
Skall se till så att Nina skickar bilderna sen också så ni får se dom :)

9 maj

Tjoooooooohoo, nu är jag tillbaka. Är hemma hos Julia just nu och vi har varit inne i stan och käkat :) Igår hade vi riktigt skoj ute på marstrand :D Har tyvärr inte så många bilder, men dom jag har kan jag lägga in när Nina skickat. Det var iallafall jävligt kul =) Massa sociala folk och sådära, som det skall vara.

Senare skall jag vara med Eldina lite tror jag, men jag vet inte säkert. Nu har jag bloggtorka, puzzzzzzzzzz

8 maaaaaj

Tjohoo, godmorgoooooooon!
Äter frukost nu hos min darling och vi skall väl sätta på TVn sådär nu. Igår var en lugn kväll här. Vi bara låg och kollade på film, as gött! :D Men idag blir det andra puckar.

vi lever :D

Tro det eller ej, men vi lever. Och doppade hela oss gjorde vi också! Fan vad grymma vi är :D Har tyvärr inga bilder, bara videoklipp :/ Men tror ni mig inte eller så gärna vill se så får ni säga till haha ;)
Nu har jag precis käkat upp min avokado macka och skall dra mig till stenungsund till Janina. En slapp dag väntar och vi laddar inför lite mer party imorgon!
Hörs senare =)


Jag och Janina förra sommaren =)

7 maj

Fredag idag, och vad betyder det?
BADAAAAA :D hahahah. Mathilda är här vilken sekund som helst och så skall jag bara fixa lite grejer sen bär det ut till Röris för ett dopp. Kommer frysa ihjäl :| Menmen, det skall nog gå hahah. Bilder kanske kommer sen om jag känner för att ta några =)

längtar tills imorgon

Man kan säga att jag redan har helg för jag är ledig imorgon! Awesoooome :D Nu ikväll har jag vart med Lejsa en sväng och nu skall jag ta itu med lite här hemma, och så skall jag tanka moppen så att jag och Thilda kommer iväg imorgon! Mot havet ffs :D Åååh skall bli så gött :love:

6 maj

Jamen goddag ;) Eller, godkväll kanske man skall säga. Äter lite middag nu =) Göttmos liksom! Stannade kvar ett tag i skolan idag för att plugga lite svenska med mathilda, sen gick jag hem med Mimmi och Erik! Skall gå upp och städa mitt rum nu sen är jag FRI! Är ledig imorgon också, så jäääävla gött. Och då bär det av till Rörtången för ett dopp med Mathilda. AS NICE :D
Förövrigt var dagen lika utflippad som vanligt, haha. Älskar min klass mest mest mest <3 Gud vad nördig jag låter hahaha

music

Musik är livet förfan. Älskar att lyssna på gamla låtar, man blir så glad :D
Nu skall jag ta mig något att käka sen kolla film och sova =) Godnatt!


boy we've had a real good time
and I wish you the best
on your way, eh eh
I didn't mean to hurt you
I never thought we'd fall
out of place, eh eh

I have something that I love long long
but my friends keepa' tellin' me
that something's wrong
then I met someone
and eh, there's nothing else I can say


klockren text!

snyft och lite till snyft

Fyfan vad jag är ledsen för att AA är slut nu :( Nästan så att jag sitter här och bölar nu. Skiter i er som inte sett det än men: Det slutade ju iallafall helt okey tycker jag. Kim vill jag bara käka upp :love:
Ja, nu vet ni det. Ingen aning om vad jag skall göra nu ikväll, men jag kommer väl på något ;)


Vill vara brun igen :(

puuuh!

Jag lever! Wohooo :D Det var väääääldigt scary! Jag var livrädd i början hahaha, men det gick utan problem tillslut :) Direkt efter hade jag två tusen fräknar i ansiktet.... Vet inte vad jag skall tycka om det, men de flesta syns inte så mycket längre ;) Tycker inte det blev så mycket skillnad, men det är ju inte så konstigt eftersom det var första gången :) Kaaanske gör det igen, om det inte blir bättre väder ute!

Nu skall jag ladda mentalt inför SISTA AVSNITTET AV ANDRA AVENYN EVER AND EVER! Fyfan vad tragiskt :( Gråter nästan när jag skriver detta själv haha. Nej, får ta och titta på det och sen gräva min grav.
Förövrigt sitter jag och käkar upp alla små tomater vi hade hemma (6)


NERVÖS...

Haha, jag är fan nervös inför solariumet! :o fan vad töntig jag är, haha. Men jag är rädd :o hoppas jag överlever.

trött, trött o ännu mer trött..

Käkar lite kvällsmat nu och sen hade jag tänkt att gå upp och lägga mig. Har ändå inget bättre för mig idag och sova ut hade inte vart fel.
Hade ju NP i Engelska idag, listening & reading. Lyssnings delen gick väl sådär, haeheh... Hörde typ ingenting! Men readingen skall nog ha gått lite bättre iallafall :)

4 maj

Inte så värst bra uppdatering i bloggen idag men det beror på att vi har varit i stan! :D Käkade sushi och glass. Så jäkla gött :love: Jag, Richard, Lisa & Mathilda var det, och det blir aldrig tråkigt när vi är med varandra. Höll dock på att somna på bussen hem, men är så galet trött. Funderar på att lägga mig nu redan hahaha, men naeh det lär jag inte lyckas med.
Har inget att blogga om, så hörs sen ;)

just so you know

Här har ni en liten ''lista'' kan man väl kalla det ;)

Skriv 10 saker du hatar

1:
GETINGAR! Fast det är väl klart, vem gillar dom liksom? Men fyfan för dom. Förstör sommaren :o haha
2: Vänner som pratar med din kille/ex. Bland det värsta jag vet! Jag är jävligt känslig när det gäller det och kan flippa när det gäller bara prata i allmänhet, och kan må piss av det. Men som sagt, det är fan det värsta jag vet! ''Vänner'' som gör det är inga vänner ;) Och ja, tyck att jag är töntig om ni vill men fyfan för er om ni gör det.. Seriöst nu!
3: Tjejer som dissar sina vänner för pojkvän. Tragiskt förfan! Vet en som gör det och hon är helt förändrad. Sjukt hur det kan bli så :p
4: Historia. För att göra en lång historia kort: Historia, ta dig i stjärten. Hahahah
5: Regn! Nu skall det vara vår förfan :D
6: Att vara blek. Gaaaah, fult fult fult. Jag ser ju ut som ett lik, tyvärr. Får hoppas att solariumet gillar mig!
7: Facebook.. Det har blivit så segt, och det står jämt ''fel på sidan''. Suuuuug -.-
8: Saknaaaaaaden och längtan. Har saknad till hur mycket som helst :o Saknar tiderna på thorild, saknar REDAN handbollen, saknar REDAN att Tony skall byta klass (hahahah) och saknar att vara liten. Längar till sommaren, till åhus, till rörtången, till partillecup... you name it!
9: Hatar att komma på något här, för kommer inte på ngt mer -.- haha
10: nått jobbigt ;) 


5 saker du gillar
1:
Vårvädret!
2: Muntliga NP i engelska. Så jävla kul var det :D Seriöst nu! Jag och Mimmi vill göra om det :D haha
3: Helgerna hos Janina framöver!
4: Min klass! VÄRLDSFUCKINGBÄST.
5: Gammal vänskap som kommer tillbaka =')

så sant


ÄLSKAR VÄDRET

Jag är så förbannat glad över att det är fint väder :D Alla blir så mycket gladare och det bästa av allt är att Mathilda får solsting och blir helt galen HAHAHAH, loooove it!

Kom precis hem efter att ha vart med Eldina :) Följde med henne till sportlife för att hon skulle sola, och vi bestämde att jag skall för första gången *sväljer* sola solarium på onsdag. Jag tycker det är lite småläskigt och det känns som om jag skall förstöra min hud hahaha. Ja, jag är töntig! Men har iallafall inte vågat göra det innan, men på onsdag, då fan ;) Och blir det ingen skillnad så skall jag inte göra det igen. Jag menar, liiiite skillnad vill man ju se!
Nu skall jag ta en dusch. PÖZZ så länge


<3

en dag kommer du inse hur mycket du älskade henne,
men den dagen är det redan försent.

3 mai

Yeah, då var vi halvvägs inne på 3 mai, haha. Skall vara med Eldina senare när hon slutat och därför sitter jag kvar i skolan och väntar på henne ;) Hoppas solen håller i sig så att vi kan vara ute och softa i vädret. Det hade vart as gött :)

NU SKRIVER JAG DET TILL OCH MED HÄR, SÅ DET SKALL BLI AV!
4 mai, tisdag: SUSHI!
7 mai, fredag: MOPPEN TILL RÖRTÅNGEN OCH BADA MED THILDA
13 mai, torsdag: UT TILL LISA PÅ HÖNÖ MED THILDA

helgen som varit

Yes, tänkte berätta om helgen ;)
Fredags var det tjejmiddag hos Olivia med ett par tjejer, gamla som nya haha. Åt gott och sådär, sen skulle jag iväg för lite grejer jag var tvungen att göra sen så träffade jag min Nina och vi gick ner till älven och kollade läget. Janina kom också! Var där ett tag och snackade med massa folk, sen drog vi till donken och åt hahaha, feta som vi är ;) Sen tog vi bussen hem till Janina och där träffade vi en härlig tjej som var lika galen som jag haha, tur att det finns fler :D
Somnade direkt när vi kom hem!
Sen igår, 1 maj, var jag och Janina bara hemma hos henne och tog det lugnt på dagen, käkade pommes (mohahah) och klädde ut oss. Jag till fjortis och hon till Carolina gynning hahaha! Vilket liv vi har va? :D Eh, naaee. Men vi två tillsammans är bara för klockrent ;) Julia var där en stund också, men drog hem igen.

Sen somnade vi väl någon gång haha, och idag TOG VI ÅRETS FÖRSTA DOPP! :D I havet dårå såklart. Och skall jag vara ärlig så var det inte ens kallt. Eller, kallt var det ju såklart, men det gick att doppa sig och det var inte så att jag sprang upp på land utan jag kunde vara där ett tag :D
As gött vart de!
Här kommer lite bilder som jag snott från Anna & Julia =)



Hos Olivia, jag isabelle och anna


Hos Olivia, jag ser ut att vara 80+... men anna jag och line :love:


Utklädnad haha ;)


Hahahahahaha, förlåt men fan vad snygga vi är alltså :D
Lite push-up och liiiite extra idomin sådära :D


HAHAHAH *asg*



2 maj

Åååh vilken bra uppdatering ;)
Kom hem från Janina vid 4 någongång och då åkte jag mamma och Sara upp till fontin och promenerade =) Nice ändå!
Och nu sa Josefine att hon ville leka så jag får väl offra mig. Inte en minut får man -.- Hahahah, neeeeejdå henne är jag så gärna med :D:love:

Berättar mer om helgen sen, puss

1 maj

1 maj nu då :D Sitter hos Janina och vi pumpar musik ur högtalarna och röker vattenpipa! Ääääälskar våren :D Ta det lugnt mamma, det är nikotinfri hahaha ;)
Julia kommer hit senare också så får vi se vart kvällen tar oss :D Valborg var iallafall go. Lite förfest hos Olivia och sen träffade jag massa annat folk och sådär, sen åkte jag och Janina hem till henne och sleeeeeeeeepade gött.


RSS 2.0