SEE YOU IN A WHILE

You find me here,
and here
and here
and here
and here





and here
and here
and here
and here
and here
and here
and here

jump over to devote

Jag satt och funderade ett tag på att byta blogg och så fixade jag ett konto på devote. Där fick jag fixat designen någorlunda på 2 minuter medans jag får sitta i en hel dag för att fixa på blogg.se.. Så ja, jag byter!
Jag tänkte från och med årsskiftet - men kom på att det faktiskt blir roligare om jag skriver ifrån nu. Det är ju trots allt bara två dagar kvar ;)

Denna bloggen finns naturligtvis kvar för att gå tillbaka och läsa i arkiven vilket alltid är lika roligt. Ett inlägg kommer det strax om vad bloggen blir!


snigel om exactly as it should be:

asnice pics! var är ringarna köpta ? :)

SVAR:
Thank you very much my dear friend! Ringarna fick jag i julklapp så jag vet inte riktigt, men jag tror det är JC och Style by Tyra. Kanske gina eller HM också =)

Hatar blogg.se

Fasen vad kämpigt det är med blogg.se! Designen vill verkligen inte få det som den skall. Ingenting funkar och man fattar ju fan ingenting.. Lite tråkigt och ironiskt att jag funderar på att byta blogg ÄNNU en gång. Denna gången byter jag kanske till devote.. Fast åh, orkar inte skriva på en annan blogg. Man vill ju ha allt på en och samma liksom!


Jag ursäkter designen just nu, men eftersom allt dampade fick jag ta ett tema som redan fanns och nu är det svinfult och jag orkar faktiskt inte ändra haha. Ja, jag byter nog blogg... Tyvärr!
Fast.. Till årsskiftet kanske det blir lite nice ändå - eftersom 2011 skall bli ett annorlunda år gentemot detta året. Jaja..


Sjukligheten går lite fram och tillbaka. Ena sekunden känns allt bättre, men efter bara ett ögonblink så känner man sig lika febrig. Inte roligt alls! Men pappa kom precis hem och skall göra pannkakor nu. MUMMSSSSSSSSSS =)

Hatar detta

På drygt 14 timmar har jag sammanlagt fått sova 1 timme. Hostat, snorat, nyst, kramp i kroppen, huvudvärk... You name it. Detta är fan inte kul alltså!! Nyår snart förfan.. Tänker verkligen inte vara sjuk då. Skall festa loss även om jag så har feber.
Var faktiskt längesen jag var såhär ''normalt'' sjuk, om ni förstår vad jag menar hahah. Jag har haft järnbrist, och typ influensa i kroppen nyligen.. Men nu har jag blivit sådär sjuk som alla andra blir men aldrig jag - men tyvärr slog det till precis till nyår. NICE!! -_-

Skall försöka få i mig något gott nu trots att jag inte är hungrig för fem öre. TTYL


exactly as it should be



STAAAACKAAARS MiiiiiiiiiiG

Jag tycker synd om mig själv.... Är jätte fuuuuk :( Blir bara värre och värre nu känner jag. Stackars mig!!!!! Hehe..
Skall ta något gott att äta, sen gå upp på rummet och somna till en bra film. Skall sova så jäkla länge va! Har inte sovit på flera dagar känns det som.


VÄRME

Fyfasen vad gött det var att komma in i värmen. Mina händer har frusit ihjäl mer eller mindre... Buhuuuuu. Hur som helst - kom innanför dörren för drygt en kvart sedan och då hoppade jag i min mysdräkt med en gång och nu sitter jag i soffan och möglar. Hela familjen är typ sjuk vilket är segt. Skall nog vara hemma i två dagar nu (om jag klarar att inte göra någonting för en gångs skull) så att jag blir helt frisk till nyår.

Har fått med mig en go hoodtröja hem som kommer användas flitigt skulle jag gissa på. Sedan har jag äntligen skaffat mig en jeansskjorta. Det var fanumig på tiden!! OCH en t-shirt av ett slag. Är nöjd iallafall. Gött är väl det =)

Of to kaoset



Sjuker

GODDAG!!
Hade en mysig och rolig tjejkväll hos Evelina igår. Skrattade som fasen!
Jag är änna hemma nu igen dåva. Tog bussen kvart över 1 ifrån Evelina tillsammans med de andra söta små töserna. Har inte sovit alls mycket inatt på grund av att jag är helt sjuk... Ont i halsen, hostar, förkyld, typ feber (??), och världens sjukaste huvudvärk. Jag, som inte tar värktabletter för något (har typ hellre ont... hehe), tog till och med två värktabletter. Hade så ont! Usch..
Men nu har det gått över - och detta hindrar mig inte att åka in till stan för lite sushi och shopping. Skall möta Mathilda vid 3 och då åker vi in.
Skall ta och byta om nu så att jag ser någorlunda normal ut sen och inte helt sjuk haha. PUSS



Jag börjar pensla

Nej men goddag mina kära vänner & bekanta!
Sov hemma hos Nina inatt som sagt och kom för en stund sedan hem och har nu duschat och fixat lite. Skall packa ner lite grejer och hoppa i myskläderna snart, och ta bussen ner till Maxi för att köpa med mig gott gott till Evelina. Blir en myskväll med goa brudar - precis så som det skall vara.
Då mår jag som bäst skulle jag tippa på! Det är ju för underbart. Och speciellt hemma hos Evelina där det är så mysigt! Hihi.
Nu skall jag packa.


Nina, jag & någon liten kille på marstrand i våras =) Naw!

MUPPANSIKTET

Sitter hemma hos Nina nu och vi har kollat på film och ätit gottigt. Hon spelar på min iPod just nu så tänkte passa på att blogga lite ;) Planerar lite inför nyår som ser jävligt nice ut, dock på dagen. Men kvällen skall nog lösa sig den också!
TTYL


johanna om julklappar:
vart kommer tofflorna ifrån? :)

SVAR:
Tofflorna kommer ifrån HM om jag minns rätt =) Jag har storlek 40 i vanliga fall, men på dessa tofflor fick jag ta 37 så dom är väldigt stora i storleken.

Sömnproblem...?

Haha jag vart skit rädd igår när vi skulle sova efter filmen. Nina skrämde mig så att hon blev rädd själv HAHA. Klockrent må jag säga! Nu skall snart Nina dra till sin släkt och jag skall hoppa in i duschen hade jag tänkt. Sen blir det till att fixa på rummet och ikväll skall vi ut och äta ett gäng, sen dra hem till snigel för lite mys. Det är så det ser ut just nu iallafall.
Dags för duschen. ADIOS!!


Paranormal Activity

Nu skall jag och Ninisen krypa ner under täcket och titta på paranormal activity 1. Det blir min femte gång haha men det är lugnt, kan nog se den hur många gånger som helst!
Önska Nina lycka till MOHAHAHAHAH....


Tja tja tjaa

Nina kom precis hit för att spendera kvälle och natten här. Trevligt med söllskap är det alltid =) Vi skall väl bara ta det lugnt och tjöta. Säkert se film skulle jag tippa på! Eller jag vill det iallafall så skall tvinga Nina om hon inte har lust ;)


Jag glömde en julklapp

Haha jag glömde faktiskt en julklapp.. Men dock bara att lägga in bilden så lite hängde jag med iallafall! Det är bland den bästa julklappen också för den delen.


Vrid på huvudena ;) Ett smyckesträd! Riktigt bra att ha till alla mina ringar (dock har jag några på mig och syrran har snott några) jag fått och har. Grymt!!

För att göra detta klart...

Vill jag påpeka att jag inte tycker en onepiece är SNYGG! Den ser ju så jäkla sjuk ut, en sparkdräkt liksom? Men ack (hahaha) så skön den är. Det är därför jag har den och har velat ha den skit länge, och man ser mysig ut. Inte snyggt mysigt, utan mysig. Sen älskar jag rosa så det var ett självklart val ;)


JULKLAPPAR


En fin stickad (?) tröja ifrån JC. Love it!!


Två helt vanliga linnen som alltid är bra att ha


En BH, också väldigt bra att ha. Går inte att ha för många av!


Underbara ringar från en ringberoende människa som jag har blivit. As snygga allihop! Den största köpte jag dock till mig själv i förrgår, hehe.. Men alla är riktigt fina!



Snygga örhängen!!


Matchande snyggt halsband


Fint armband där det står Happiness!


Presentkort på JC av min bror! Har en känsla av att det kommer spenderas på ringar.. Haha.. Nejdå, något annat fint skall jag hitta!


Smink! Jag sminkar mig inte alls ofta men när jag väl gör det kan det ju vara bra att ha lite smink hihi. Grym mascara förövrigt!


Idolskivan 2010. Mums på Olle!!


En efterlängtad badrock!


Isabellas bok som jag velat ha länge. Började faktiskt läsa lite igår och hon vet verkligen vad hon skriver!


VÄRLDENS GOSIGASTE TOFFLOR! =) Hihi, passar perfekt till min underbara onepiece. LOVE!

25 december

Då var det den 25:de och julafton är över för iår. 365 dagar kvar till nästa! Haha, ganska nice va?
Har duschat och käkat frukost precis och nu hade jag tänkt visa er mina julklappar. Känns dock som om jag glömt någon?? Då blir det ju lite pinsamt..
Så, vad gör jag idag? Ingen aning. De två senaste åren har jag varit på bio den 25:de men så blir det icke iår på grund av ett och annat skäl haha men skall kanske festa - det är ju trots allt den 25:e. Sitter här i min sköna onepiece!! HIHI är så jäkla glad över den. Har även mina nya tofflor på mig. Skönaste ever kan jag säga.

Jul-lista

Skulle du kunna tänka dig att jobba på julafton?
Hmm.. Ja, i guess!

Bakar du något till jul? Vad?
Just JAG bakar väl kanske inte ;) haha. Men mamma gör massvis med gott godis!

Vilket föredrar du, lussekatter med eller utan russin?
Utan

Vill du ha egenproducerat julgodis eller köpt?
Eget

Knäck eller ischoklad?
Knäck.

Hur ser din adventsljusstake (den man tänder varje söndag) ut?
Röda ljus med röd ''hållare''

Vill du ha julkort med brevbäraren eller i mailen?
Brevbäraren såklart!!

Vilka färger har ni till jul?
Röd, silver, vitt, lite grönt... svart?

När julpyntar du hemma?
Jag gör det inte haha mmen någon vecka innan julafton?

Har varje julprydnad sin bestämda plats år ut och år in?
Haha nej!

Vad bara MÅSTE hänga/finnas i granen?
Ljus, kulor, glitter?

 

Har du ett färgtema i granen?
Nej, eller ibland kanske.. Men det är lite gott & blandat skulle jag gissa på!

Hur ser din julfrukost ut?
Risgrynsgrööööööt naturligtvis

Brukar du göra något aktivitet på julafton, t.ex. gå en promenad, spela sällskapsspel osv?
Nej.. KALLE ANKA såklart!

Dricker ni köpeglögg eller hemmagjord?
Hemmagjord!

Vilken glögg brukar du dricka på jul om ni köper den?
Blossa

Vad av dessa saker brukar ni ha i glöggen, mandel, hasselnötter eller russin?
Helst inget ;)

Finns det någon frukt som är ett MÅSTE till jul?
Nej

Vilken är din favoritjulskiva?

Hahah, ingen!

Vilken är din favoritjullåt?
Tänd ett ljus

Vad skulle du inte vilja vara utan på julbordet, vad är ett absolut måste?
Senapsil & julskinka

Nämn tre rätter du lagar helt själv till julbordet.

Haha inte en enda, och det är nog familjen glada över

Föredrar du vörtbröd med russin eller utan?
Inget av det.. blääh

Risgrynsgröt eller Ris à la malta?
Risgrynsgröt

Vill du ha dopp i grytan eller inte på julbordet?
ha?

Dricker du julmust eller mumma till julbordet?
Must

Vilket är ditt bästa julrecept som du har fått av din mamma eller svärmor?
Recept???

Tittar du varje år på Kalles julafton?
Ja, det gör jag absolut!

Vilken snutt är favoritsnutten ur Kalles julafton?

Jultomtens verkstad & husvagnen. Skrattar lika mycket varje gång ;)

Brukar du titta på Kan du vissla Johanna?
Nej, men faktiskt lite idag!

Har du sett Karl-Bertil Jonssons jul?
Ja! Fast inte hela.. Minns bara en liten snutt som jag såg idag haha

Har ni tomte hemma?
SJÄLVKLART!

Köper du julklappar till många?
Nej

Tycker du att det ska vara julklappar till alla eller bara barnen?
ALLA, men framförallt barnen

Tycker du att julklapparna ska vara inslagna i affären eller vill du göra det själv?
Hemma!!

Färgglatt eller enfärgat julklappspapper?
Färgglatt med tomtar på - då äre jul

Roligast att få i sin julklapp?
Det man önskat sig..?

Vad skulle den ultimata julklappen vara till dig i år?

Precis det jag fått!! (visar imorgon)

 


GOD FUCKING JUL

Måste faktiskt erkänna att denna julen har varit den bästa på länge. Sen man var sådär liten och julen verkligen var BÄST! Hihi. Är jätteglad över mina julklappar (visar imorgon) och trevligt sällskap. Kände lite att vissa tankar tog sig in i huvudet under kvällen - men jag fick bort dom direkt och kände att ingen skall få förstöra min dag, och definitivt inte Julafton. Det är redan för många dagar förstörda detta året på grund av en person, och som jag tidigare sagt - inga fler tårar. Tror att jag har ödslat så många tårar jag hade för den personen redan faktiskt. Dock så mycket tårar jag inte trodde man kunde gråta!

MEN vadfan sitter jag och skriver om detta på Julafton föööööör. Haha, ja men som sagt så var det en riktigt lyckad julafton! Julklapparna var bäst =) Tack allihopa!!
Nu skall jag chattilera med Tina en stund, sen kanske läsa min bok jag fått. Hörs imorgon!
Och god jul igen. Detta är den bästa ''speciella'' dagen på hela året måste jag faktiskt säga. Varken midsommar, min födelsedag, påsken, eller något sånt har varit bra.. Hela 2010 kan dra åt h*lvete =) Haha så nu vet ni det!

GODJUL
punkt


GOD JUL

God Jul allihopen!!
Nu skall jag upp och hitta något fint att ha på mig. Mamma tyckte inte det passa med onepiecen riktigt haha ;) Men något fint skall jag nog hitta. God jul igen, ha en fin dag!

Brush my teeth



Nu sitter jag och borstar bissarna och funderar på att gå och lägga mig. Julafton imorgon vilket är rätt sjukt. Året har gått fort som fan! Men det är jag glad över.... Hehe.
Godnatt på eeeeeer!!

Dan före dopparedan'

Wohoooo, imorgon är det Christmas!
Kom hem för en stund sedan efter att ha varit stan med Julia och käkat sushi & shoppat litegranna. Nu sitter jag hemma och möglar och kollar på uppesittarkväll på Bingolotto, mycket roligt. Neeeeeeeeee adjö

ONEPIECE

Jag har ÄNTLIGEN fått hem min onepiece efter allt strul!! Fan vad jag älskar den. Kommer allvarligt talat bo i den. Man ser ut som en jättebebis hahah men det är fan gulligt. Puss på den!
Här ser ni





Najtinajti

Nu skall jag sova för imorgon väntar en dag med städning av mitt rum vilket kan ta några timmar HAHA, och sedan träffa Jullebulle. Talk to you tomorrow



Ring-Emma


Kaos i stora staden

Har varit inne i staden all day long med Johanna & Eldina. Hon shoppade julklappar till familj och jag till min kära broder, + en liten julklapp till mig själv.. Fast sssh, det säger vi inte till mamma ;)
Skall straxi visa min julklapp så ni får se den. Ikväll väntar en lugn kväll med mycket sömn vilket jag behöver efter gårdagen. 2 timmars sömn och vaken en hel dag är inget jag rekommenderar faktiskt!


Tröttast i världen

Herremingode vad jag är tröööööööööööött. Har sovit kanske 2 timmar inatt och gick upp vid 9 för att följa med mamma att julhandla. Fasen alltså!

Men hur som helst, kvällen igår var riiiiiiktigt lyckad. Längesen jag hade så kul på en ''fest'' alltså! För det mesta gott folk och himla trevligt allmänt. Nina tog nog en del bilder som jag kommer tigga sen hehe så då får ni kanske se dom! Senare skall jag in till stan efter jag har fått i mig massvis med maaaaaaaaaaaaat för jag är vrålhungrig. Skall med Johanna och hjälpa henne med julklappar, och Eldina joinar på ett litet hörn också.
Hörs sen


Fira jullovet

Är hemma hos min älskade lilla vän nu och ikväll blir det firande för jullovet. Några sköna människor kommer hit senare och då skall vi fira vettu!
Blir antagligen inte mycket uppdatering under kvällen.. Men tar igen det under lovet skall ni se ;) hahah.
Här har vi söta bilder på mig right now




Julklappslek

Nu har jag jullov påriktigt. FEDT nice!!
Har spelat julklappslek i skolan och här har vi mina fina priser:


Tefat


Klubbor


Choklad!


Jultomte


Werthers karameller

2010 började bra...

Hittade ett inlägg jag skrev första veckan på 2010:




Nu kanske man kan tycka att jag ''tycker synd om mig själv'', men jag minns verkligen hur... KONSTIGT jag mådde! Jag har aldrig sett mig själv sådär.. Jag var helt borta. Var så ledsen och så arg och så.. Inte mig. Helt galet. Vill aldrig någonsin vara med om något liknande igen. Får ont i hjärtat av bara tanken på den kvällen.
Långt in på natten/morgonen den dagen blev dock allting mycket bättre efter 5 timmars telefonprat.. Men känslan av det sveket känns som om det var igår.
Kan säga såhär:
Den jag var förälskad i och min allra bästavän krossade mitt hjärta på samma gång och gick ihop till ett ''team''.

Ninas kommentar till inlägget:



Säger bara TACK TACK TACK gud att dom var där den kvällen, och tack gud att jag har haft med mig dessa vänner detta året! Hade då inte mått såhär bra om det inte vore för dom. <3
Men 2011 skall då blir MYCKET bättre än 2010. För mig & Nina. 2011 skall bli vårat år!!

JULLOOOOOOOOOOOOV

Om ni bara visste vad gött det känns!!
Jösses vettni. Nu har jag lov! Haha kan typ inte sluta säga det ;) Lov i mitt hjärta.
Redovisningen på teckenspråket gick skit bra, hon var jätte nöjd över mig. Hihi, glad tjej. Och det var det sista jag gjorde för detta året! Fasen vad nice.

Efter skolan drog jag och Thilda till gymmet och drog oss ett pass vilket var behövligt. Kändes verkligen att man inte tränat styrka på ett bra tag, och det skall jag ta tag i nu - huhhuuu.
Just nu håller jag på att klä granen. Eller jag fixar med dom nya kulorna och gör så att dom går att hänga upp! JULKÄNSLAAAAAA.
Och jag har ett sötsug som satan. Är sååå sugen på choklad, fast ändå inte. Haha ja det var ju roligt för er att veta! ;)


My dream

Inatt drömde jag att jag hade hål i tungan! Fy fasen vad snyggt det vaaaaaaaaaar. Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha.. Men får inte, haha.. :(
Men när jag fyller 18 (då jag antagligen vill ha det än) så skall jag fan ta hål alltså. Det är ju såå snyggt! Har varit sugen på läppen ett tag också men det skall jag inte göra för det kommer jag säkert ångra sen och då har jag ett hål i läppen liksom hah. Skulle jag ångra tungan så syns ju inte det precis!



Oh na na

Hallojsan på dejsan!
Gjorde en liten tabbe imorse hehe.. Var påväg till skolan och smsade med Evelina, och det tog ett tag innan jag svarade på hennes SMS och precis när jag skickat sms så ringer det från ett hemnummer. Jag tog förgivet att det var ifrån Evelina eftersom jag kände igen numret!

Jag: Haaaaaaallåååååååååååå eelleeeeer!!
Andra sidan telefonen: Hej Emma.. Detta är Hans, rektor på syd.

Hahahaha jag typ =| Haha satan vad pinsamt. Dock vet han att jag är som jag är och skrattar åt mig lite då & då så han vart la inte precis förvånad, tack gud. Men usch vad pinsamt hahaha! Men ja, han ville bara säga att jag skall hämta ut min dator imorgon så jag slipper ha en lånedator. Lilla Twad kommer tillbaka HEL förhoppningsvis! Fast nej, antagligen inte ;) Vill inte ens hoppas det minsta på att den skall funka. Den har ju aldrig mått riktigt bra alltså.

Nu sitter jag på svenskalektion där vi inte arbetar utan bara chillar. Sista dagen idag ju och vi har precis avslutat ett ''projekt'' så idag blir det bara att ta det lugnt. Våran lärare skall köra lite hänga gubbe snart också haha, det blor nog skoj vettni.

make me feel like im the only girl in the world

Kollat på OC hela kvällen nu och sista avsnittet av säsong 1 väckte fram känslor som legat och gömt sig ett tag. Skönt, eller oskönt? När dessa känslor för denna männ.. detta kräk (?) kommer fram brukar jag bli ledsen och känna mig ensam. Men nu känner jag bara ilska!! Och det känns otroligt skönt på något vis..
Ja ja, nu skall jag försöka sova. Det är ju en dag imorgon också - och förhoppningsvis utan ilska ;) Godnatt!

Emanuel

Paradise Hotel Emanuel är ju en riktigt läckerbit!! Haha, det är typ bara jag som tycker det känner jag. Men mums alltså. Charmig och snygg ;) Älskar killar som är lite sådär... ''Ofixade'' HAHA om ni fattar vad jag menar!


Yummieyumiieeeeeee

EM silver

Damerna var riktigt duktiga i första halvlek men orkade inte i andra tyvärr. Hade som kört på likadant i andra halvlek som i första så hade dom haft guldet i handen! Men hur som helst är det iallafall skit stort med ett EM silver och dom kan inte vara annat än super nöjda. Får tillbaka suget som faaaan när jag tittar på handboll. Vill speeeeeeela, speeeela, speeeeela. Men när jag tänker på Kungälvs HK så ba: EH NEJTACK! Hahaha. Idi*tklubb........ =)

Nu ligger jag i sängen och känner mig sjuk. Precis så som jag varit hela veckan - kallsvettas, ont i hela kroppen och speciellt i ryggen.., och ifall ni vill veta så har jag mensvärk som gräddet på moset! Inte sådär skit roligt.
Skall kolla på svenska hollywood fruar, sen skall jag in på nyhetskanalen och kika på prisutdelningen för EM och sedan kolla OC tills jag somnar. Imorgon är sista riktiga skoldagen detta året! Känns SÅ gött.


Emma & Janina i Thailand sen vinter 2009 =)

Träningssugen...?

Vill träna.. Haha, är dock helt slut i kroppen! Får ta ett träningspass imorgon känner jag så blir det nog nice skall ni se. Vet inte riktigt vad jag skriver haha, är lite väl seg i kroppen och huvudet.
Min bror & hans flickvän kommer över vilket betyder att jag måste sätta på mig riktiga kläder istället för badrock = jag orkar inte! Nej men det blir la roligt att dom kommer och tittar finalen med oss =)
Nu skall jag vika tvätt. PUSS


Julgodis i mitt hjärta

Har duschat klart nu efter zumban. Gud så gött det var, och det börjar verkligen bli svin kul med zumba! Me liiiiike. Hehe tyckte jag var värd lite julgodis efter detta passet så nu sitter jag och käkar hemmagjord snickers. Svin gott!! Senare är det EM-finalen som gäller och efter det skall jag städa mitt rum, sen bara softilera =) Imorgon är det sista ''arbetsdagen'' i skolan innan jullovet. Herregud vad gött det skall bli med lov! Skall sova hela lovet tror jag hahaha. Nej gud vad tråkigt, skall nog ta och hitta på massa kul skulle jag gissa på. Dags för julgodis! Puss


Buhuhu

Varför är jag uppe såhär ridigt för?? Får nästan lite ångest..
Fast nej, jag skall nämligen till sportlife och springa lite bandet samt dansa ZUUUUUMBAAAAA! Tjohooo, får mig ett pass zumba trots finalen i eftermiddag. Nice va?

Taskigt nog tror jag inte Sverige vinner finalen, då skall det verkligen mycket till. Men att dom ens kommit såhär långt är sjukt bra!! Det trodde man absolut inte när dom startade EM. Så jag kommer sitta och hejja på ändå, och självklart gråta lite som jag av någon wierd anledning gör till ALLT på tv nu för tiden hahaha.. Vilken tönt jag är!
Nu skall jag dricka lite vatten, sen byta om för träning. ADIOS!


Hoppsan, här vart det dåligt med uppdatering

Har inte skrivit på hela dagen ju, hehe.. Det trodde jag faktiskt att jag hade gjort! ;) Men ja, har precis kommit hem viket är skönt för har inte varit hemma sen igår morgon. Kom ifrån Kungälvsgrillen där jag, Snigel & Nina tog oss en god kebabpizza och nu känner jag vberkligen att jag behöver träna imorgon. Skulle gått på Zumba, men vårt grymma damlandslag i Handboll har ju kommit till EM final och den går samtidigt som Zumban så fick boka av mig. Men funderar på att träna innan det? Det får nog bli så, det var ju ett tag sedan eftersom jag vart sjuk och så.

Har iförsig fortfarande väldigt ont i kroppen, men ändå bättre än innan. Det är ju alltid något iallafall! Skall nog upp och ta mig en LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG god dusch nu, sen bara mysa ner mig i myskläder och sitta vid datorn/TV'n hela kvällen. Låter gött va? Ja ohja!


Söt liten bild

Lorentz M. Sakarias

Sitter hemma hos Lora och mögelerar. Jag, snigel & Nina har varit här hela kvällen och nyss kom Johanna & Eldina! Om ett tag skall jag nog hem skulle jag tippa på. PöZZZ



Loras söta lillasörra, jag och Lora. Så sööööta!

Med söta människor

Är nu med Snigel, Mike & Nina och muppar oss. Mikael tog på min vad precis och jag har paniiiiiiik! Det värsta jag vet är när någon tar på min vad. Det var JOBBIGT! :(

Skall till Johanna ikväll tror jag, med några fina tjejor. Får se vad vi gör och sådär! Orkar inte skriva mer hihihi. HEJDÅ


Mina ambitioner

Eh.. Jag fattar liksom vad ambition är, men hur fan skall man SKRIVA? Men eh ja.. Det jag antar att ambition menas så är det väl typ.. Strävan?
Äh, vi kör på det ;)

Med risk att låta som betygsplan:
Jag strävar mot att fixa gymnasiet väl godkänt! Haha, om ni fattar vad jag menar. Inte VG i allt alltså, men att klara det helt enkelt.

Jag strävar mot att vara en bra människa! Nu låter det som om jag har sämsta självförtroendet, men det vill jag lova att jag inte har, har nog för bra självförtroende HAHAH.. Men ja, i vissa lägen önskar jag verkligen att jag tänkte annorlunda, och det är sånt jag kommer på efteråt. Så jag typ.. Strävar mot att kunna tänka ''klarsynt'' direkt. Haha nej men gud vad konstigt detta låter!

Jag strävar mot att KUNNA GÅ!!! Hahaha, denna veckan har varit pain. Speciellt idag.. Jobbigt ju :(



På tal om ambitioner - en jäkligt grym låt som spelas ofta i högtalarna!

Vem åt upp smeten....?



KLAAAAAAAAAAAAR!!

Befrielseeeeee. Är klar med svenskan nu! 9 sidors arbete senare - klad Emma! Åh vad gött alltså. Nu är jag förtjänt av lite julgodis så jag och mamma håller på förfullt här i köket. SNICKERS!! Så gött =)





Plugg-Emma

Känns som om jag har pluggat hela dagen, men kommer ju fan ingenstans.. Usch vad jag hatar detta - men tack gode gud att det är lov imorgon! Har inget mer att göra efter detta på hela året.. HA HA fyndig tjej!
Imorse var jag hos tandläkaren och den jäveln vill inte ge mig tandställning hahaha, men jag sa att jag vill ha det så vi skall försöka fixa det iallafall. Sen fick jag köpt lite julklappar med mamma till både mig & mina syskon hihi. Kroppen känns faktiskt ondare nu än vad den gjort på hela veckan konstigt nog. Riktigt segt! Men imorgon måste jag till skolan. Har två lektioner och slutar 12, så det skall jag nog klara.
Nu skall jag se till att bli färdig med det här jävla pluggandet!!!! Skriver när jag är klar... Om jag ens blir klar -.-

Julklappar & sushi

Kom precis på att jag inte orkar skriva, häähää. Skall plugga nu -.- Skriver sedan!

Semifinal damhandboll

Känns jävligt bra att tjejerna är i SEMI-FINAL! Det är det bästa damlandslaget kommit och det är hur gött som helst! Så på lördag sitter jag bänkad framför matchen ;)

Imorgon skall jag till tandläkaren och se om jag skall få tandställning HEHEHEHE... Åh herregud vad snygg jag kommer bli isåfall! NOOOT. Men det är det värt, för mina tänder nu är ju katastrof!! Skall vara där 8.55, lite konstig tid sådär?? Haha, men ja. Sen får jag se om jag mår bra imorgon. Det är på morgonen och på kvällen som det känns som värst, då gör verkligen kroppen ont.. :/ Konstigt det där!


Emmas special

Har precis gjort pytt i panna med stekt ägg till mig själv. Pappa skall egentligen fixa middag när han kommer hem, men orkade inte vänta för jag var vrålhungrig nämligen haha, sen finns det inte mycket att göra hemma i sin ensamhet så då kunde jag ju ändå ställe mig och laga mat.
Jag vet inte vad jag gör för skillnad med maten när jag lagar, men jag måste säga att jag PERSONLIGEN tycker det är mycket godare när jag gör mat! :DD Haha, nej jag lagar inte mat alls ofta... En gång i månaden? Och då är det enbart till mig själv. Men gud så gott detta blev! Krispigt typ, mycket salt och rödbettor. Muuuums! Känner jag mig själv rätt kommer jag säkert vilja äta mer sen igen när fader gör maten, hehehe... Undra hur mycket jag kan äta egentligen?? Ibland undrar jag hur mycket sushi jag kan få i mig totalt under en dag. DET är mycket vill jag lova! Heeh..


Nej, nu var det dags att sätta sig vid plugget igen.. Skall göra ett två sidors reportage om Modernismen! Låter skit kul va? ;) Aa fast ne.



Hahahah bjussar på en bild ifrån somras ;) Måste hitta det inlägget, minns inte riktigt vad jag skrev..

DET HÄR SAKNAR JAG

UPPGIFT:
Det här saknar jag!

Gud.. Jag saknar så mycket när jag väl tänker efter haha. Jag har det bra nu såklart, men man saknar ju alltid det som hänt också. Men vad jag saknar mest är nog våren/sommaren 2009. Herregud vad jag mådde bra då! Allt var bara.. Så enkelt, på något vis. Var hemma hos Janina varje helg och hade det så jäkla kul med dom som betyder/betydde mest! Vi gjorde allt möjligt galet. Vi släppte bara loss liksom, och varje helg var lika roligt. Och det var ju även i 9AN på Thorild, då vart skolan också rolig. Jag & Olivia haha gudars vad roligt vi hade.
Sen sommaren 09... Går inte att beskriva! Nästan så att jag börjar gråta när jag tänker på det, hehe. Jag mådde så bra och jag kände mig.. Typ.. Hel? Haha, såklart jag gör det nu med men åååååh vad jag saknar den tiden. Det var typ som om det var en tid jag slapp tänka allvar, jag kunde bara leva utan att tänka typ, haha om ni förstår vad jag menar? Nu blir man ju bara äldre och äldre, och tråkigare och tråkigare. HAHA! Gud vad deppigt det lät.

Men ja, våren/sommaren 09!







Sjukling a.k.a Emma

Idag blev det en hemma dag igen. Har verkligen ont i kroppen, och det knakar överallt. Okej, det brukar det göra i min kropp haha, men nu är det värre än vanligt! Buhu, tycker lite synd om mig..

Hur som helst så skall jag ta och plugga idag, så jag får gjort klart svenskan. Det hade ju vart för gött! Sen har jag matteprov måndag morgon nästa vecka, skiiiit roligt.. Ja, fast nej! Jag kommer få göra omprov på alla Mattedelar typ, så har jag ett fett prov innan sommaren med alla delar i ett typ, haha.. Nej fy vad hemskt! Skall sätta igång med plugget nu så jag hinner bli klar. Pussis!

MIN FAVORITPLATS

UPPGIFT:
Min favoritplats

Alltså jag kan inte direkt komma på något speciellt fravoritställe. Vem tackar inte nej till en dag på stranden med steksol, vindstilla med några kompisar?

Ett ställe där jag verkligen känner mig.... Eh... Hemma? Rätt, hel, glad, osvosv.. Det är helt klart mitt älskade Rörtången! Där är jag Emma, typ. Så känns det faktiskt. Är så glad för att jag får bo där, hihi.

Sen också Asienköket, hahah. Hur konstigt det än låter så mår jag verkligen BRA när jag är där. Slutar aldrig att förvånas över hur mycket man kan älska en maträtt ;)


Rörtången som liten


Rörtången förra sommaren!


Rörtången! <3


Pennstift i tandköttet

Vet inte om jag har berättat detta, men för någon vecka sedan satt jag och bet på en stiftpenna när jag pluggade - så råkade jag sätta stiftet rätt in i tandköttet... Hehehe.. Låter inte jätte mysigt, och det gjorde ont som fa-an! Och nu har jag ont i hela kinden typ. Kanske inte beror på det riktigt men jag har ont i samma sida i halsen också :| Lite läskigt, kanske har en infektion i hela vänstersidan typ haha.. Nej gud vad hemskt. Sen skall jag till tandläkarn på torsdag med så saaaaaaaaaatan vad ont det kommer göra när dom rör vid ''såret''. Ryser av bara tanken!
Så nu borstar jag tänderna och sköljer med listerine 3-4 gånger per dag för att det inte skall komma bakterier hahah.. Har gjort det i tre dagar nu!


Smart_tjej

Glömde skriva igår och även idag, hehe. Har inte alls tänkt på att blogga faktiskt men kan ju ta och göra det nu då liiiiiksoooooom.
Har vart hemma från skolan idag, har inte känt mig riktigt kry. Typ lite halvt influensa sjuk känner jag mig! Kroppen är heeeeelt spaghetti, orkar inte ens stå upp, det knäcker i mina leder och sånt hela tiden, jag har världens huvydvärk, och kan sova hur länge som helst.
Inte roligt alls! Men är jag sjuk imorgon också så måste jag gå till skolan, för har teckenspråks-förhör typ, och den orkar jag inte vänta med. Måste göra den! Får la bli att jag går på den lektionen och hem efteråt eller så i det fallet. Jaja, kul för er att veta! ;)
Tänkte få lite plugg gjort nu innan älskade Handbollen börjar på TV. Sverige är ju grymma! Blir verkligen glad av att se handboll haha.. Sedan kommer lite inlägg som ni får kika på!


Kungälv VS Kärra på bilden, dock Sverige som spelar på TV ;)

Svenska Hjältar

Sitter i soffan med min Mor och lipar rent ut sagt som två spädbarn och kollar på Svenska Hjältar. Helt sick hur mycket jag kan gråta över sånt här! Det är galet.. Snart är det en hel flod i vårt vardagsrum.
Tur att det finns så fina människor i sverige!

Har förövrigt fått plugg gjort idag, vilket känns redigt gött. Och sen känner jag mig sjuk också, skall berätta mer om det sedan hehehe.


Mina rädslor

UPPGIFT:
Mina rädslor


När jag väl sitter och tänker är jag rädd för lite allt möjligt, haha..
På den senare tiden har jag blivit svin rädd över att åka buss & bil. Efter en liten incident med RödExpress för drygt ett år sedan så har jag inte åkt buss eller bil någon gång utan att vara lite smårädd för att krocka eller sladda av vägen och liknande.
Sen har jag världens klaustrofobi. Sick alltså. Min bror stängde in mig under täcket när jag var liten haha och jag minns verkligen hur hemskt det var. Usch usch usch.. Sen när vi skulle ner i en grotta på Brattön trodde jag att jag skulle svimma, men samtidigt MÅSTE jag göra det för att jag bara måste. Jag utmanar alltid ödet, tyvärr!

Och sen är jag jätterädd för att bli sjuk.. Inte sådär förkyld, magsjuka eller så liksom, men att bli allvarligt sjuk. Det är en fet rädsla alltså.. Vill typ inte ens prata om det! Hehe.

Men ja, det är väl det jag har att dela med mig av =)

En första

UPPGIFT:
En första

En första... Eh, vad skall man ta?
Finns ju ett ''första'' till exakt allt.. Första kärlek, första kompis, första fyllan, första betyget, första olyckliga kärlek (..), första pojkvän?

Men jag väljer att skriva om första bästakompis.
Jag bodde i Backa när jag var liten och flyttade därifrån när jag var 4 tror jag, och det är jag väääääääääldigt glad över. Började sedan i förskolan på Vikingaskolan här i Kungälv på avdelningen Freja. Där var vi två tjejer, Ellinor hette den andra tjejen. Men, av någon anledning bytte hon skola ett halvår senare eller något liknande vilket betydde att jag blev ensam tjej.. Och naj, det var jag inte sådär jätte sugen på ;) Trots att min lilla kärlek gick där HAHAH. Bytte då avdelning till Oden, där jag började i samma klass som en tjej som heter Nathalie. Vi blev kompis med en gång och från och med då, fram tills 8an-9an (?) var vi bästa vänner. Vi var med varandra... Jämt? Vi hade så jäkla kul ihop hon och jag.
I början, i tidig ålder, så lekte vi ALLTID med dockor. Minns att vi lekte att vi var mammor och hade varsin pojkvän, min hette Jonas för det tyckte jag var aaaaaaaas ballt hahaha, och Nathalies minns jag inte riktigt. Vi jobbade som bibliotekarie och våra mobiltelefoner ringde stup i kvarten, och det var ju såklart våran pojkvän som ville ''bjuda ut oss'' HAHAHA. Åh herregud, tänk att man vart så liten alltså!
Sen i äldre dagar, sisådär 7an-8an, så var vi dom där coola lite fjortistjejerna. Eller inte för att skryta, men det var la mest Nathalie som var fjortisen HAHA, men det är the past så att säga. Jag var också fjortis, det skall vi inte glömma! Vi sminkade oss like hell, vi träffade ''coola'' killar, hängde på donken & maxi (dont ask), blonderade Nathalies hår typ en gång i månaden HAHA..

Sen till varför vi inte är bästavänner idag är helt enkelt för att vi växte ifrån varandra. Eller, vi blev helt enkelt för olika! Men vi träffas nästan varje dag i skolan, och pratar ju liksom. Vi inte inte ovänner eller något alls. Vi blev bara för olika, fick olika intressen, nya kompisar osvosv. Men det var en riktigt rolig period i livet kan jag ju säga för jävlars vad kul vi hade. Ibland kan jag sakna det - men oftast inte.. För man växer, right? Vi skulle inte kunna vara bästavänner idag, men jag tycker om Nathalie, hon är rolig & smart vilket jag tycker hon borde visa mer, och använda mer.


Jag & Natta - haha söta tjejer!

Winter wonderland

Måste bara säga att jag verkligen älskar att det är vitt ute!
Så, nu vet ni det.. Ligger i min säng vilket jag gjort i snart.. Många timmar iallafall. Var dock nyss nere och hämtade upp frukost. Kände att magen kurrade litegrann sådär ;) Så ostmackor fick joina mig här uppe framför OC.

Glögg-kväll med familjen

Sitter och kollar på Så mycket bättre med min familj och dricker glögg. Riktigt gott! Julkänslan är på topp iallafall.
Sen hade jag tänkt lägga mig i sängen och kolla på OC hela natten lång, hehe!


Det här får mig att gråta

UPPGIFT:
Det här får mig att gråta


Jag har alltid varit den som inte gråter, som är stark och ''viter ihop'' liksom. Jag har svårt och tro - vilket är lätt att säga idag - att om jag tillexempel skulle bryta armen, att jag då gråter. För jag gråter inte när jag får ont, blir skadad liksom. Men när det gäller känslor - då kan jag gråta.
Och det jag gråter mest till är film.. Oj oj oj vad jag kan sitta och lipa alltså haha. När Marissa dog i OC.... Seriöst - utan att överdriva,  och med risk att låta som en nerd - så grät jag i 2 timmar.. Jag var typ helt deprimerad! Hahaha.. Yes, thats me.

Men yuppppppp, det var väl det!


Marissa Cooper i OC.
Förövrigt riktigt snygg!

DET HÄR FÅR MIG ATT MÅ BÄTTRE

Uppgift:
Det här får mig att må bättre

Det finns massvis med saker som får mig att må bra liksom.
Men något som verkligen får mig att må bra, det jag tänker på liksom - det är att vara med mina vänner! Umgås med bara mina närmaste vänner. Som igår! Då mådde jag bra.
Och sen - SUSHI!! Haha, låter ju sjukt.. Men sushi får mig verkligen att må bra ;)



Sweet saturday

Då vart jag hemma igen efter en övernattning och tjejmys hos Evelina. Blev idoltittande igår med goa brudar - och jag grät... Som vanligt, hahah. Gud vilken tönt jag är!
Tycker iallafall att det var tråkigt som fan att inte Minnah vann, det förtjänade hon bättre.
Varje gång jag säger att jag inte gillar Jay får jag som kommentarer: Men det är ju bara för att du inte gillar hans typ av musik & utseende.
Men nej, det gör jag inte - och då kan jag väl inte bortse från att JAG INTE GILLAR DET men annars är han bra? Haha.. Då är det väl inte så konstigt om jag håller på Minnah om jag inte gillar hans typ av musik? Hoppas ni fattar vad jag menar haha.. Blir bara lite trött på när folk tycker jag är dum i huvudet som inte vill att Jay skall vinna - men gillar inte typen av musik, thats it..
Sen hade det inte skadat om han var Liiiiiiiiiiite gladare och liiiiiiite mer... Intresserad (?). Jaja!

Har missat massa uppgifter, så dom tar jag och skriver senare efter middagen. PUSS


Mallemooo, dudelidudeli SKO

Dååååå har man slutat för dagen. Det var la väl dåååå, borde egentligen gå hem nu men vem orkar röra på fläsket? Inte jag ;) Mathilda & Lisa har ändå håltimma i två timmar så jag har ju sällskap. Ikväll blir det nog idol-final med Evelina tror jag, annars hade det varit nice med en hemmakväll också. Får se hur vi gör!
Är ganska säker på att Jay kommer vinna - tyvärr.. Gillar Minnah alltså, så klockren är hon!


Telia fryser

Har varit fel på internet hela kvällen men nu verkar det funka någorlunda så tänkte slänga in ett inlägg! Har kollat andra avenyn hela kvällen och även kollat på SOS Västkust & Lyxfällan.
Imorgon är det fredag och jag är HAPPYYYYYY! Hihihi.. Yes yes yes, mer skall jag nog inte skriva.
Skriver imorgon. PUSS

DET HÄR UPPRÖR MIG

UPPGIFT:
Det här upprör mig!

Jag har suttit och försökt komma på något ett bra tag nu, men har inte kommit på något direkt - MEN så var jag inne på aftonbladet och såg att JAY & MINNAH ÄR ETT PAR!?!??!?! Eioooooooooooowww...

Haha.. Alltså - för det första så hade han flickvän och sjöng en låt för sin ''blivande fru''.. Oh shit! Och hon är för fin för honom, faktiskt..
Nåja, hoppas bara att det är pr och inte sanning!


Svenska tidning

Har precis kommit hem efter två matte lektioner! Matteprovet gick väl sådär - vet inte resultatet än men är säker på att jag inte klarade det! Vissa tal kändes väl helt okej, men resten ba SAAAAY WHAAAA!?!? Hahaha.. Aja.. Matte är inte min grej helt enkelt, och definitivt inte ALGEBRA OCH FUNKTIONER!!! Procent & Geometri däremot, det är fina grejer.

Nu skall jag sätta mig med svenska arbete. Kommer kännas så gött att ha gjort klart den tidningen, helt sick! Så nu och så mycket jag kan in helgen skall jag jobba på som fan. Vill bli klar så fort som möjligt!


Snart matteprov

Vettefan hur det kommer gå alltså! Eh... Eller jo, det kommer gå åt helvete. Inte bra alls faktiskt..
Sen är jag lite sådär smått besviken på att mina vänner inte förstår bättre.. Låter ju väääldigt taskigt, men trodde dom skulle fatta lite mer än såhär faktiskt!

Aja..
Skriver när jag kommer hem. AJÖSS

Only girl in the world

Älskar musikvideon!! Så jäkla snyggt.
Låten är förövrigt grym den med. Njut!



Black and white










Daniel 27 år

Kom hem för en stund sedan ifrån ''kalaset'' hos min bror. Tro mig - det var riktigt god mat. Potatisgratäng och kassler, och jag är proppmätt än!! Och även god efterrätt, typ chokladmousse? Och lite bakelser! Himla gott. Den där Hanna får alltid till det när det gäller matlagning.. Alltid sjukt gott, så det är nästan så att jag får ta och bjuda in mig själv någon mer gång för matens skull hahaha. Och självklart sällskapet!

Nåja, det var väldigt trevligt som det alltid är och broshan verkade glad över presenterna! Whiskeyn som han fick av mig *host* var nog en vinnare ;) Nu måste jag tyvärr plugga Matte B.. Om jag bara hade orken till att plugga just matte? Det går bara inte! Annat kan man ju liksom plugga på, läsa lite, förhöra, osv osv.. Men matte... Där måste man sitta och verkligen arbeta... Inte min grej! Usch och fy..
Haha, nu skriver jag massa bara för att det skall ta längre tid typ...

VI HÖRS SENARE (om jag inte somnat bland talen!)

Ett annat ögonblick

UPPGIFT:
Ett annat ögonblick

Minns inte ens vad jag skrev på det första? Haha, får ta och kolla det! Men jag läste vad Nina hade skrivit och då var det om första dagen på mimers, och då tänkte jag att jag kunde skriva om första dagen på thorild! Dock minns jag inte den, hehehe.. Så tänkte skriva om hur jag reagerade när jag fick reda på klasserna till Thorild ;)

Gick ju då i 6an på Vikingaskolan där jag trivdes som handen i handsken! Gud, när jag tänker på minnerna därifrån börjar jag skratta, för jag hade så kul hahah..
Iallafall, så satt vi i klassrummet så kommer läraren in och berättar att hon har klasserna, så hon satte upp dom på tavlan och fort som fan sprang jag fram dit! När jag läste klassen så var det mer än hälften jag ALDRIG hade hört talas om innan, så det tyckte jag var skit spännande. Sen blev jag as glad att jag skulle få gå med Eldina, Nina & Nathalie, det var ju det viktigaste av allt. Och än idag håller vi ihop! Eller iallafall jag med dom - eller kanske inte Nathalie då vi förändrats lite för olika, men med både Eldina och Nina är jag tajt med än idag!
När jag läste att jag skulle gå med Robert, som jag bott granne med och känt hela livet så blev jag först sådär ba: Men what!?!? Skall jag gå i Robert KLASS!!? Mer än bara grannar?? Hahaha.. Men sen vart jag faktiskt riktigt glad, han är ju en go snubbe liksom.
När jag läste att jag fortfarande skulle få gå med Nenne vart jag också sjukt glad. Haha, han är ju fortfarande lilla Nenne trots att han är lååååång och inte ''liten'' längre. Aw, så söt är han!!

Och när jag läste att jag skulle få gå med Aidefors, blev jag typ helt röd i ansiktet, eftersom att jag var kär i honom HAHAAH. Men kände honom inte ens! Vi hade snackat lite på msn typ, hihihi. Ni vet hur det är i den åldern. Vart iallafall lite sådär smått förtjust i honom hahah ;) Och ni går vi ju fortfarande i samma klass och det stormtrivs jag med!
Sen vart jag ledsen för att Lisa inte skulle gå på Thorild utan Ytterby (fråga inte varför!! :s), men det löste sig snabbt när vi började i klassen.
Det var en kille som jag tyvärr inte säger namnet på - som jag nästan började av när jag såg att vi skulle gå i samma klass.. Haha, fy sjuttsingen vad jag var arg och ledsen. Tror nästan till och med att jag grät hemma?? Haha.. Ja, jag hade den människan kanske grovt då! Men det löste sig också under åren =)

9C Thorildskolan

Grattis broshan

Idag fyller min största storebror år, och alldeles strax skall vi hem till honom för att fira. Hoppas på god mat, vilket jag är säker på att det blir, för jag är vrååååålhungrig. Hehe!!
Grattis Daniel, nu är du ett år närmre 30 ;)


Den här månaden

Dag 20:
Den här månaden

Ja, vad skall man säga om den här månaden?
December för mig är snö, jul, nyår, kallt, mysigt, skönt, kärlek.. Typ sådär tänker jag väl när jag tänker på just december! Sen har jag inget speciellt planerat för denna månaden heller, mer än att jag, Evelina & Tina skall på Paranormal Activity 2. Sen också att jag skall fira jul hemma, med mina kusiner! Nyår har jag inte en aning om, men det skall nog lösa sig.

December är MYSIGT!!


5 saker ni inte visste om mig

1: Jag äter inte kanterna på mackor!
2: Tar någon mig på vaden utbrytes tredje världskriget
3: Jag lägger märke till allt - saker som ingen annan märker..
4: Jag ÄLSKAR att kramas! Det är det bästa som finns
5: Jag gillar dansband!


Idrottsprov

Efter skolan gick jag och Nina till maxi för att jag skulle köpa fiskpinnar med mig hem, för jag var så grymt sugen på det. Nästan så att jag har lust att göra några nu med och äta! Haha, men får se ;)
När jag kom hem blev det direkt plugg.. Och det har, tro det eller ej, gått bättre än vad jag trodde! Var också på bodypump idag igen. Så nu skall jag inte träna på någon dag, måste ju komma upp i superkompensationsfasen först! Hahaha.. Ja, som sagt - pluggat idrott!

Har så sjukt mycket saker att göra i skolan va. Helt sinnes! Får se till att fixa allt nu, känns ju redigt skönt att slippa ha något över julen. Åh, VILL HA LOV NUUUU!!


Godmorgon

Började egentligen 7.50 idag, men man fick jobba hemifrån vilket gjorde att jag fick en go sovmorgon, huhu. Grymt skönt! Skall sätta i mig en macka nu sen dra till skolan för att ha lite multimedia och grafiskkommunikation. Slutar 4 idag, sen blir det plugg för hela slanten. Idrottsprov som sagt!


Minnen

Nu hade jag tänkt att skriva 2 minnen till er, som jag delar med mig till er! Kan inte kalla dom topp 2, för då blir det säkert fel efteråt då jag kommer på roligare saker och sådär haha.. Men helt klart underbara minnen! Kommer fler minnen nu en dag snart :)

Åhus beachhandboll med Jessica - 2008!
Hela den resan var helt sjukt rolig, varje sekund var skratt. Men en sak, som verkligen är ett minne för livet är när vi hämtade ut våra priser.
Skall försöka förklara så gott jag kan, så att ni verkligen förstår hur det var. Vårat lag hade gått till C-final (vi lattjade igenom hela cupen) och där förlorade vi. Vilket betyder att vi kom tvåa i C-slutspel, och kommer man två är ju detta silver liksom.. Men ingen i laget fattade att vi skulle få priser. Så alla åkte hem, men inte jag och Jessica - utan vi ville se prisutdelningen för A-lagarna. Så vi satt där och kollade, sen när den prisutdelningen var klar långt fram åt kvällen så skulle vi åka hem, men vi skulle först bara gå på toa. Så vi går in i varsin toalett, eller rättade sagt bajamajor, som stod kanske 50-100 meter ifrån arenan.
När vi sitter där inne, hör vi Staffan Olsson (för er icke handbollsintresserade är detta en känd handbollsspelade i före detta svenska landslaget) prata i mikrofonen: Och två i C-slutspel har vi Kungälv!!!
Där var det meningen att vårat lag skulle komma in på planen.. Men alla hade ju åkt hem, så ingen kunde ju springa in liksom. Hahaha, och fort som FAN bara flyger jag och Jessica ut från toan (ja, vi hann bli klara iallafall!), springer mot arenan så fort vi bara kan utan att säga ett ljud till varandra, och bara SPRINGER in på planen för att hinna få våra priser. Mitt in i rampljuset kom vi! Alla strålkastare mot oss, Staffan Olsson med priser framför oss, och en knäpptyst publik. Det enda som hördes var våran andning HAHAHA. Staffan säger: ...Ehh.. Är ni från Kungälv?
Jag: JAAA!!! (andas, andas)

Och ja.. Vi fick tillslut efter en låååååång tystnad våra priser, skakade hand med Staffan och efter många om och men våra applåder. HAHAH, vet inte riktigt om ni förstår det roliga, men försök tänka er in. Haha helt sick var det! Vi bara rushade in raaaaakt in på planen, mitt i strålkastar ljuset i mitten av massa fulla läktare, och det blir knäpptyst. Hahaha, ja. Det var verkligen ett minne för livet! Därifrån kom vi klampandes med pokaler till alla i laget, samt en vattenflaska till varje. Tugnt ;)


En äldre bild ifrån Åhus!

Slovenien med handbollen
Sommaren till 7an åkte våran klubb till slovenien för att spela handbollscup. Jag, Janina, Jessica & Sofia hamnade i samma rum! Rum 218, vilket jag aldrig kommer glömma. Det roliga där nere var absolut inte handbollen, det var allt annat. Vi fick skit för ALLT vi gjorde, exakt ALLT - bara för att det var jag och Janina.. Fråga mig inte varför - men ledarna hade allvarliga problem på oss den cupen och vi vet faktiskt inte varför.. För att Janina sminkade sig mer än andra i den åldern, för att vi vågade säga ifrån mer än andra, för att vi hördes lite mer än andra? Haha, patetiskt pinsamt faktiskt. Men jaja, så var det. Jessica hade städat HELA dagen för att få det så fint som möjligt för att ledarna för en gångs skull skulle bli nöjda med oss - men ICKE! Då var vi tvungna att städa mer - medans tränarnas favoriter hade det finaste rummet. Hahaha, ja ni känner igen det där! Men tack vare att dom var så... Pinsamma där ner, så hade vi så sjukt kul. När vi smög ut för att träffa får belgiska killkompis, när jag blev lite smått kär i Dusan, när vi badade, och ÅT! Allt var helt sinnes där nere.
En sak som är riktigt rolig är när Dusan kom upp på vårat hotellrum för att umgås med oss liksom, och han håller i fanta eller något. Så får min bror, eller hans kompis, vilka det nu var - för sig att det var Alkohol hahah. Så min bror och hans två kompisar sprang upp till rummet, ställde sig med armarna i kors i dörren och ba: UT!!!!!! till Dusan. Hahah, sen vart det tjöt hela kvällen om ALKOHOLEN hahaha. En ''as cool'' tjej i det äldre laget kom fram till mig och Janina och sa: Var ni med och drack alkohol?? Haha.. Shit hur vågade ni??? Hänger ni med och röker?

BARA för att hon hade HÖRT att någon hade alkohol på rummet trodde hon att vi var värsta bad-girls och smygrökte som 13 åring. Haha, njaeeeeeeeeeeeeee, inte riktigt! En sjukt rolig resa iallafall, som jag aldrig någonsin glömmer.


Jag med gul tröja om ni ville veta.. SÖTA SMÅ TJEJER!

DETTA ÅNGRAR JAG

DAG 19:
Detta ångrar jag!

Först måste jag säga att jag är ingen person som ångrar saker.. Med risk att låta lite puckad nu, så måste jag säga att jag är en ödet människa. Jag tror på ödet! Klart jag kan säga att jag ångrar saker, det gör ju alla.. Men jag ser det mer som om - det hände av en anledning. Det skulle ske, det skulle vara så!
Det är inget jag bara tror/säger för att få allting att vara bättre än vad det är, att allting skall lösa sig enklare - utan det är något jag verkligen tror på. Everything happens for a reason, thats it!

Meeeeen.. Om jag skall hålla mig till ämnet så - finns det en sak jag ångrar så in i hela helvetet och det är att jag var så jävla efterbliven och insåg först efter 2 år vad en viss kille var för mig, vem han var, att vi var menade för varandra.. Men det är inget jag går och tänker på längre, det har jag kommit över - thank god. Det var mig en liten svacka i livet! Nu ser jag det mer, som jag sa innan, att det skedde av en anledning. Det skulle vara så, och idag är jag nästan mer glad över att det blev som det blev för jag har lärt mig så sjukt mycket grejer som jag inte skulle lärt mig innan.. Grejer som har gjort mig starkare! Och också träffat nya människor, men även fått upp kontakten med gamla vänner - som jag nu aldrig någonsin kommer att glömma.

Det är väl just det jag tänker på när jag hör ånger.. Inget annat som någonsin, vad jag kan komma på nu, egentligen har fått mig att känna riktig ånger annars. Bara små saker, men det är ju inget speciellt liksom.


EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON
Emma Sjögren

Bodypump

Alltså.. Idag.. Hehe..
Bodypump brukar vara riktigt jobbigt, i framför allt armar och ben. Men idag så klarade jag armar och ben gallant, trots att jag lagt på mer vikt. Men vet ni vad som var pain idag? MAGEN!!! HEEEEEEELT sinnes. Trodde jag skulle spy upp allt jag ätit den senaste månaden. Helt sinnes alltså, aoooootuch vad det kändes - men gött som fan.

Men, jag överlevde och sitter nu hemma och skall dra fram idrotten. Har ett fett prov på onsdag, och som vi alla vet har man inte många idrottsprov om året så detta måste jag verkligen klara. Det skall nog gå, är ju lite intresserad av detta iallafall till skillnad från matte och samhäll..
Vi ses bland skolböckerna -_-


Strax teckenspråk

Sitter med på webdesign lektionen och väntar på att min lektion skall börja. Den börjar om en timme och en kvart, så här lär jag sitta ett tag ;)
Tänkte blogga lite sådär nu då när jag ändå har tid. Är hungrig - trots att jag ätit två gånger idag... Vad är det med mig? Hade suttit riktigt fint med sushi.. Eller, pastasallad.. Köttbullar. Haha, okej nu skall jag sluta skriva om mat. Skall hem vid 4, tror jag, om inte Nina slutar samtidigt för då följer jag med henne till JC för att lämna tillbaka ett par byxor, sen skall jag hem och äta massa massa massa. Sen ikväll blir det BODYPUMP med Thilda. Är taggad faktiskt, för nu har jag sovit liiiite mer än vad jag hade igår då det inte blev något.


Min favoritfödelsedag

UPPGIFT: Min favoritfödelsedag


Jag har ingen.. Haha.. Jo då det har jag väl, säkert någon när man var liten eller så. Men jag måste nog ändå säga förra året! Fick min älskade systemkamera, och då vart jag grymt glad. Sen hade jag underbara vänner som käkade sushi med mig, och fick grymma presenter i övrigt.




En bild på Richard, just för att den är tagen förra året på min födelsedag. Det var fina tider.. Tider jag aldrig kommer glömma!
Förövrigt saknar jag min näs-richard, heheheh. <3<3<3

Nygårda julmust

Hur gott är det inte med nygårda julmust? Helt sick! Skulle kunna dricka hur mycket som helst hehe..
Idag har jag iallafall bara legat i min säng och kollat på andra avenyn. Har ingen större ork, eller lust att göra något annat. Fast just nu står jag dock i köket för att ta något att käka. Något borde jag ju få i mig tycker man! Och vet ni hur mycket jag längtar efter jullov? Alltså det finns inte.. Det hade suttit så jäkla fint just nu. Precis i tajming! Men två veckor skall jag nog klara till.. Tror jag. Vi hoppas det iallafall!

Nu skall jag kombinera två sjukt goa saker. Avokado-macka & julmust!





Ursäkta mitt sletna ansikte, men ah.. Jag är lite sliten idag!

Helgen

Har varit lite konstig uppdatering i helgen så jag hade tänkt sammanfatta allt nu ;)

I fredags åkte jag till Janinas skola där hon klippte mig och färgade mitt hår + ögonbryn... Men det behöver vi inte nämna! Hahah. Är iallafall jättenöjd med håret, kunde egentligen inte bli bättre.
Efter det tog vi oss till Kärra där vi fick skjuts hem till mig. Jag, Janina & Julia var här hemma hos mig i någon timme, sen ringde Robert och sa att det var Nattcupen i idrottshallen, så jag och Janina kutade dit medans Julia åkte hem. Satt där till 3 på natten, redigt trötta kan jag ju lugnt säga.
Somnade ganska gött när vi kom hem ;) Sen igår morse gick vi upp tidigt för att Janina var tvungen att hämta ett paket på sin praktik tiiiiiiiiidigt så när klockan var runt 12-1 åt vi middag, eftersom vi trodde eller rättade sagt tänkte att klockan var runt 3. Sen joinade Andreas oss också och vi bakade lussekatter & smörkola. Riktigt naaaaaaaaajs! Fram mot kvällen (trodde vi, men klockan var drygt 4) satte vi igång rejält haha. Go & hög musik, ölspel och allt möjligt. Och när vi trodde klockan var kanske 11, så var den 6. Haha, nej vi har ingen riktigt tidsuppfattning tydligen! Så ja, vid 6 var vi goa ;)
SEN fram mot kvällen, på riktigt denna gången, kom Robert. Eller halv 1 kom Robert och joinade oss! Fast vi la oss strax efteråt och susade så gott hela natten.
Kom nyss hem och måste tyvärr gå på bodypump sen som jag är bokad på och nu är det försent att avboka. Buhuuuuu! Haha, är inte sådär jätte taggad på det idag. Men det skall nog bli bättre när jag kommer dit ;) Nu är det dags för en go dusch!


Söt bild på mitt blonda hår! Yeeeey

Mitt favoritminne

UPPGIFT: Mitt favoritminne

Ja du.. Detta är ju ganska så svårt! Jag har ju miljontalsminnen.. Kan inte direkt välja ett! Så jag skippar denna uppgift, men gör istället nu någon dag ett inlägg om flera stycken minnen jag saknar och sådär. Det tycker jag allt låter nice!

Tog en kula för dig

Är hemma hos Janina och myser hih, med henne och hennes pojkvän. Hehe! Vi har riktigt jävla sköj om jag får ta och säga det själv, såna här dagar borde det vara varje dag.
Camar lite med Nina samtidigt. Trevligt revligt må jag säg!
Skriver imorgon igen, då jag skriver allt jag missat idag. GODNAAT!

Nattcupen

Jag och Janina har precis kommit hem efter nattcupen. Robert ringde vid 11 och sa att vi skulle komma och då i princip sprang vi dit haha, så det är därför jag inte skrivit.. Jag är ganska övertrött nu så orkar inte skriva för då blir det bara bajs.... HEHEHEHE

Min första kyss

UPPGIFT: Min första kyss!

Skall jag vara ärlig så var det när jag gick i 3an... Haha. Eh.. Med vem säger jag inte, tyvärr folks ;) Men jag visste väl inte riktigt direkt att det var en KYSS liksom hahaha. Ah.. Det behöver vi inte riktigt prata om mer!

Men bortser man ifrån det så tror jag att det var sommaren till 7an: med en kille vid namn Dusan, hehe.. Vad skall man säga mer? Det var la... Trevligt! Hahah... Nej men jag var la kär liksom. Kan ju ta och berätta att Janina var med också haha, eller ja. Hon drog bort Dusans kompis för att vi skulle kunna få vara lite ''ensamma'' för hon ville att vi skulle pussas, hihihih. Haha, gud så coola vi var! Jag minns att jag var ASSSSSS STOLT & COOOL efteråt hahaha. Jajemän, det var gamla tider det! Vi var iallafall tillsammans ett tag. Himla trevligt!


Jan banan satt i en gran

Sitter med Janina & Julia i min säng och tittar på Cirkus Möller medans vi väntar på att Idol skall börja igen. OLLE & MINNAH skall gå till final enligt mig, men enligt alla andra är det tydligen Jay & Minnah.. Nej, inte Jay!

Iallafall, idag har jag varit på Janinas skola och klippt mig, färget håret, färgat ögonbrynen och ögonfransarna. Riktigt nöjd! Förutom ögonbrynen som blev lite sådär för svarta haha, men det skall nog lösa sig. Håret är jag iallafall skit nöjd med, so thank you Janina!
Efter det drog vi oss in till stan och träffade Nina & Snigel en snabbis. Såg också Kenza - som var lika snygg i verkligheten som på bild. Helt sick vad snygg hon är!! Om man ändå såg ut sådär.
Sen tog vi oss till Kärra och mötte upp Julia och blev körda hem till mig. Så nu sitter vi här och käkar chips och sådär. Janne sleepar over här inatt, huhu. MYWSiiiiiiGT!!
Snart kommer dagens uppgift, och lite bilder. AJÖSS

Give it back to me


Min dröm inatt

När vi ändå är inne på drömmar hade jag tänkt berätta en sjuk dröm jag drömde inatt. Vet inte riktigt om ni kommer tycka det är så roligt, men jag fattade iallafall inte ett piss när jag vaknade.. Haha, hur cp som helst!

Jag var lika gammal som jag är nu, men jag hade min kanin kvar som jag hade för några år sedan. Så gick jag in i vardagsrummet till min familj med kaninen i handen (i ena handen, bar den under magen typ xD) och ställde mig och pratade med dom lite. Helt plötsligt började min kanin krampa typ, haha... Alltså den typ spände alla muskler som den hade och riktigt kramade om min hand. Och så säger jag:
- Jaha... Nu dör hon! (hahah)
För det var tydligen ett tecken på att dom kämpar för livet.... Börjar nästan gråta, som den djurmänniskan jag är. Men iallafall lite roligt sådär.. Men ja, så dog min kanin :'( Och då hade jag tydligen två kaninungar i reserv HAHAH, så tryckte jag på dom precis som när man sätter på en telefon, och så började dom leva, för innan var dom som frysta typ... Hahaha.. Så växte dom upp och blev hundar istället, och detta på bara en minut HAHA. Så hade jag helt plötsligt två feeeeta hundar hemma istället för min lilla vita kanin som krampade HAHAHAH. Fula var hundarna också! Och sen vaknade jag och märkte att jag låg och klappade min nalle precis som om jag klappa en hund. HAHA, alltså jag tycker det är helt jätte wierd.. Har aldrig drömt något liknande förut!
Allt teknologi vi har idag får mig att bli helt dum i huvudet. ''Sätta på'' två kaninungar som växer upp till hundar.. Hahahah. Ja, jag skrattade iallafall en del när jag vaknade! ;)


Krampande kaninen hahahha


Fula hunden, fast den var dock mycket större och smalare i drömmen.. Haha


Zuuuuuuuuumba

Nu har jag vart och dansat Zumba i centrum denna gången - och inte i rollsbo. Och tjenaaaa vad mycket roligare det var idag! Kommer lätt gå nästa gång i centrum. Vet inte riktigt vad det var som jag inte gillade i rollsbo.. Var trött för det första, sen gillade jag inte instruktören. Hon typ: Ett steg åt vänster.. En hand upp...
Medans hon idag ba: BRAAAAAA, GRYYYYMT! Så kör vi två steg bak, två steg fram. GRYYYYYMT!
Hahaha... Jaja, hur som helst så förstår ni skillnaden.

Nu skall jag ta tag i plugg, tragiskt nog. MÅSTE fan ta och skärpa mig. Detta är sinnes!! Jag vet ju att jag kan, vafan gör jag det inte för då? Blir trött på mig själv...
Jaja, synes bland skolböckerna -.-

MINA DRÖMMAR

DAG 15:
Mina drömmar

Jag tar det som om dom menar mina drömmar i livet! Alltså.. Detta är ju så jäkla svårt. När man väl skall skriva så kommer man inte på någon alls... Men en dröm är ju såklart att lyckas inom det jag vill! Som det ser ut nu är jag grymt intresserad av journalistik, fotograf eller designer. Det är något jag verkligen tycker om att göra!!
Även tjäna mycket pengar, hehe.. Vem vill inte det?

Men framför allt önskar jag att jag och min familj skall få vara lyckliga och lyckas!


Tema färg - bästa trion ♥




Ljussättning

Är i fotosalen med mina brudar + Wille & Danne, haha. Just nu är det pojkarna som fotograferar - och Wille lånar min pälsmössa. Passar faktiskt rätt bra! Kan visa er bilder när jag kommer hem på när mitt gäng hade ''photoshoot''. Vårat tema var typ Färg. Mathilda var vit, Lisa röd & jag svart! Im gonna show you soon.

Eskimå-Wille står just nu och posar, haha. Jag gillart! Skall försöka få ett kort ;) Har egentligen slutat, men känner för att vara med på ljussättningen för man lär sig jävligt mycket, och det är riktigt kul. Media i mitt hjärta!


Bjussar på en bild på Mimmi & Jessica. Höhöhöh, vackra brudar!

Minnah


Engelska lektion

Har egentligen inte engelska men sitter med på mina vänners lektion. De har spelat in nyheter typ, och Fredrik's grupp har precis redovisat. Haha, den snubben är FÖR go! Så jävla grym.
Nu skall en till grupp redovisa så får se till att kolla ;)

Bjuder på lite bilder!




Avocado makes you feel good

Har precis ätit lite avokado med havssalt på. Så himla gott! Det borde ni prova om ni inte gjort det redan =) Har krypit ner undet täcket också och funderar på att susa. Som sagt - jag är en expert på att försova mig, men har lovat mig själv och alla andra att jag INTE skall försova mig eller missa en enda lektion fram tills jullovet. Haha, jag vet att det är kort tid, men när jag säger att jag är expert på att försova mig menar jag det verkligen.. Tyvärr :/ Har SÅ svårt för att gå upp. Det är helt sinnes!
Jaja, sluttjötat. Skriver mer imorgon.

Godnatt!



VAD HADE JAG PÅ MIG IDAG?

Nu uppgift på listan: VAD HADAE JAG PÅ MIG IDAG?

Idag hade jag ett par jeans på mig, en beigh t-shirt, grå halsduk och everest jacka. Haha kul va? Njaaaa! Vissa dagar är dom riktigt tråkiga dessa uppgifter. Menmen =)

Köpen

Älskade mössa!




Benvärmare




Ringar (inga bra bilder!)





Frusen

Pratade i telefon påvägen hem och nu är min hand helt röd. Det är till och med jobbigt att skriva ett inlägg haha... Men har hur som helst kommit hem nu iallafall efter en skoldag och stan med Nina. Hittade mig en pälsmössa: YEEEEES!, ett par benvärmare typ, och självklart ringar! Skall alldeles strax visa er kort skall ni se.
Åt även sushi på ett nytt ställe, eller ja.. På ett nytt ställe för mig: Slimfood! Det var faktiskt riktigt gott, tro det eller ej. Trodde bara dom hade god sushi på asienköket - men icke. Har haft en galen dag med Nina, alltid roligt! Haha, den tjejen är för bra.


RSS 2.0