popcorn, film & husvagn <3

Yoyo everybody!
Ibland är livet allt bra underbart, trots att man hostar och nyser lite här och var. Sitter i husvagnen med Sanna och käkar massa gott! Delicatesbollarna tar priset ;) TJOHOOOO.. Eh, fråga inte! Vi har sett på två filmer - 17 again med Zac Afron (inte alls snygg) hehehe. Sen I taket lyser stjärnorna. Den är hemsk, och egentligen inte bra så vet inte varför jag ville se den.
Nu väntas Big Momma's House 2 & Are We There Yet? att få läggas in i datorn. Får se vad dom har att bjuda på haha.
Förövrigt: Mimmi jag saknar dig också :love:

Nu skall vi checka film! Adjö minna vänner :love:


den du brydde dig om, som spela din vän
och sedan hugger dig i ryggen, jag vet hur det känns!

rörtången here i come

Drar mig ut till Rörtången nu! Alex borde vara här nu men icke... Grrrrrrrrrrr hahh.. Eh? Jaja, hejdå :love:

30 juni

Godmorgon! Är uppe med tuppen känns det som, och ändå försov jag mig från bussen.. Hehe, bra kämpat! Men drömmer man fina drömmar så blir det lätt så vettni. Skall ta mig en dusch nu, sen är Alex så rar så han kör ut mig till Rörtången! Naw liksom :)
Jaja, nu skall jag upp i duschen. Hörs om ett bra tag skulle jag tro ;) Puss

29 juni

Hola =)
Är med Eldina hemma i kungälv nu och vi latar oss efter en maxning på donken heheheh. Ovanligt ;) Ja, faktiskt! Var ett tag sen jag åt där :D Har varit hemma nu hela kvällen och strax skall vi nana oss och sen imorgon tidigt så åker vi ut till Rörtången igen och solar&badar om det blir väder till det.

28 juni (dålig uppdatering)

Tjosanhejsan!
Här var det verkligen ingen bra uppdatering inte ;) Just nu sitter jag i husvagnen med Sanna som spelar gitarr! Snackar med Makkös, Rickard & Fredric litegrann sådär också så det är nice. Är sjuk och det suger nu på sommaren! Eller jag hostar och är sjukt förkyld. Illa vafan!
Midsommar var lite annorlunda än vanligt, men det var väl kul ändå måste jag erkänna dårå! Bilder och så kommer när jag är hemma ett tag så att jag har tid att lägga in och sådär, vilket inte lär bli på ett bra tag tyvärr. menmen! Nu skall vi tjcka oss med chips och sjunga som två korpar....... PUSS

grillat <3

Har precis käkat middag, och jag säger bara: GRILLAT ÄR LIVET!
Haha, fasiken vad gött det är med grillat kött!
Annars så suger internet här och jag får snart raseriutbrott som min framtida man Rybak! Nej, han är inte min framtida man, utan en annan som tyvärr inte ser mig som sin framtida kvinna hahah. Ack ack! Som det kan vara. Aja, kärlek är komplicerat & det har det alltid varit och kommer antagligen alltid att vara för alla.

Ninisen står och borstar/plattar sitt hår just nu och det skall jag också göra strax. Mitt hår är inte jättefint just nu om man säger så! Nyduschat och vackert......................................

Är det någon mer än jag som har en tendens (OJOJ, fint språk!) till att sakna folk man inte borde sakna när man kanske inte är jättelycklig för stunden? Det är så typiskt mig! Usch, det får jag sluta med. Fast jag har ändå lärt mig att bara tänka på bra grejer :D Gött va? Okej, nu skall jag inte babbla en massa.
Vill se film nu, så skall få Nina till det också =)

24 juni

Dan före åretsdag idag! Midsommar i mitt :love:
Jag och Nina har laddat med solning & musik idag. Skall bli fedt grymt imorgon, och jag väntar mest efter maten.... Haha blir någon förvånad? Inte jag iallafall!
Nu skall vi ladda liiiite till. PUSS



@ röris

Aloha again!
Sitter nu i min söta husvagn med söta Nina =) Min mage kurrar som fa-an så skall nog in och ta något att käka snart, sen skall vi bara ta det lugnt ikväll. Ehhhh... ''Nu har jag bloggtorka'' hahahah. INTEEEEEEEEEEEEERNT dåva!
Köss & smek

Glad, gladare, GLADAST!

Jag är så jävla glad just nu så ni anar inte! KLARADE BETYGEN! :D:D Åååååh världens lättnad och nu är det fanumig sommar påriktigt! ååååh vad gött detta var. Visserligen är Historian kvar, men det är en lååååååååååång historia om läraren osvosv så den orkar jag inte ta, men det löser jag i trean. Iallafall så är jag riktigt glad! :D I tvåan skall jag verkligen försöka kämpa mycket mer och det skall fan visas i betygen. OCH VET NI? ALDRIG MER ENGELSKA :D Happyfaaaace hahaha. :love:
NU SKALL JAG DANSA UT TILL RÖRTÅNGEN! hahah. vet inte när jag skriver igen, men det märker vi. pusssssssssss

23 juni

Aloha señoritas/señoras (??)
Vaknade av att Eldina kom in i rummet med världens shampoo lukt haha. Gott att vakna till det ialf! Skall väl snart hem och fixa iordning mig och DUSCHA! Ååh vad gött det skall bli. Haha, låter som om jag inte duschat på flera år, men tro mig. Det har jag! Men just nu är mitt hår fedt as hell.. Gött för er att veta ;)
Senare åker jag ut till Rörtången med morsan och imorgon kommer Nina ut & kanske Emma för att ladda inför midsommar. Vet ni vad jag längtar till mest? SENAPSSILL! Herrejöstanes vad gött. Och gräddfil och dill :love: Haha, fasen vad gött! Något säger mig att Nina inte längtar efter laxen iallafall.... Hahah.. MEMORIES!
JAJA, nu skall jag dra mig. KYSS

LAN HOS ELDINA

Två tjejer vid varsin dator - inte mycket sagt! Så kul har vi haft ikväll, och nyss kom vi fram till att jag sover här. Haha, när vi ändå har så kul liksom :D Nej men det skall bli mysigt! Snackar massa med folk och så nu så lär väl inte sova förens seeeeeeeeeeent. MEN DET ÄR JU SOMMAR! :D:D:D:D:D

@ eldina

Är hemma hos Eldina nu med Johanna. Som sagt så åkte vi ju ut till nordön förut för att sola och bada men när vi kom fram så var solen väck och tittade inte fram på hela dagen, hahaha. Lyckat! Det var även fler än oss som gjorde samma misstag, men så kan det gå. Åkte hem runt 5 och gick hem till Johanna och kollade lite fotboll och så, sen gick vi till Evita och åt pizza och just nu är jag hellt proppppppppppppmätt. Sjukt mätt!
JAOJAO, nu skall vi bara ta det lugnt... Funderar på att sova i Eldinas goa säng, mohahah

22 juni

Godmorgon! Nu orkar jag skriva om gårdagen mer, fast har lite bråttom också hehe. Iallafall så åkte jag och Johanna in med bussen vid 12 för att ställa oss i kö och få bra platser för att KUNNA SE RYBAK! Haha måste bara berätta, jag trodde itne jag skulle få någon speciell reaktion när jag såg Alexander, trodde bara jag skulle typ: NAAAAAAAW hahaha... Men icke, jag tappade min röst helt typ :o Hhaaha, hjärtat stannade typ och min röst försvann! Som det kan gå ;) Iallafall, då var han lika charmig som alltid :D Sen när dom körde genrep och sådär så skulle dom ha ett schlager medley i slutet och sista låten skulle vara Fairytale och Rybak skulle börja spela, men han var typ sjuk och hostade och sånt så han kunde inte sjunga, så dom fick köra om & om igen. Sen sista gången dom övade på just det, så när Rybak skulle börja spela så spelade han lite fel i början, och han fick VÄRLDENS raseriutbrott och smällde fiolen först i ena kanten av den hårda soffan som står på scenen och skrek HELVETTEEEEEEE, sen slog han i den i andra sidan så hårt att den gick i två bitar! Han tog verkligen i för kung och fosterland. Sen gick han ut från scenen och ingen såg röken av honom mer. Hahah, snacka om temperamentsproblem? Jag vill ju såklart inte att något skall ha hänt honom eller så, men jag hoppas nästan det ändå för så kan man inte bete sig om inget speciellt har hänt hahah. Aja, där försvann iallafall min kärlek till honom. Fast såklart så är han lika norsk och lika snygg! Mohahah.
Yes, slut på Rybak snack! Vi satt och kollade på massa massa genrep, sen så började programmet. Det var inte så jätte roligt att Alexander inte var med, blev faktiskt ledsen i ögat, men Markoolio är FÖR skön! Snacka om go snubbe. Herremingud alltså :D Tänk han som farsa. Ojojoj ;)
Sen efter programmet så stack jag och Julia och åkte Balder! Fick världens humör efteråt och var helt hypad, och det är jag typ fortfarande haha.

Skall fixa mig nu för skall ut till Nordön med Johanna & Eldina och sola, bada, lyssna på musik osvosv. Vi hörs någon dag, för åker nog till Rörtången sen! PUSS

orkar inte skriva som vanligt

MEEEEEEN jag kan säga att min fjortiskärlek till Rybak försvann idag.. Ett riktigt jävla snyggt psykfall är vad han är! hahah herregud. Aja, jag förklarar imorgon mera. Nu skall jag snacka lite med folk, sen naaaaaaaaana i flera ååååååår. NATTI ÄLSKLINGAR

21 juni R-Y-B-A-K

Hallooooooooooooooo eller. Käkar frulla nu och skall fixa ordning mig inför Lotta på liseberg! Skall bli RIKTIGT nice, för hur ofta ser man Rybak? ALDRIG! MAMMA MIA, kommer svimma... ''Fjortiskär'' ja, haha. LOVE HIM :D Av någon konstig anledning. Äääh, nu skall vi vara glada.
Platta håret lite och välja kläder ser bär det av till Liseberg med Johanna :love: Julia kommer senare när hon slutat jobba också, GÖTTMOS! Kyss


tillbaka till rörtången

Duschat klart och så nu, och alldeles strax skall jag och pappsing åka ut till Rörtången igen! Känner bara för att sova idag. Hade suttit fint! Sova ut inför imorgon och ladda för Rybak :love: Succéeeeeeeeeeeeeeeeee skall det bli. PUSS SÅ LÄNGE


20 juni

Godmorgon änna =D Fråga inte vad jag gör vaken såhär tidigt för det vet jag inte. Jag & Johanna sov hos Eldina och hon skulle hem vid 10 så då gick jag också lika gärna. Hade iallafall riktigt roligt igår. Var längesen jag hade så kul faktiskt! :D Grymt folk måste jag säga. Sen att det ena och det andra kan gå lite snett sådär ibland får man ta haha.. Men men!
Nuu hade det vart riktigt gött med en lååååång och varm dusch, så det får det bli. Puss så länge :love:


Bild från igår =) Sead & Jag


19 juni

Fan fan fan. Skrev ett inlägg så lacka internet ur! Inte trevligt. Men jag sammarfattar det inlägget:

Blöt som en hund efter moppetur hem i bara mjukis, tjocktröja och underkläder (inte ens ett linne, nej!)
Ont i fingrarna för regnet piskade på dom.
Skall fixa mig för party hos Eldina
Vet inte om jag sover hemma eller inte
Lipar som en snorunge över Victoria & Daniel.. Jag menar verkligen lipat nu! SHIT vad känslig jag är.
Nu drar jag och gör mig iordning.. ADIOS :love:

18 juni

Då var man i Kungälv igen! Morsan skulle bara hem och hämta lite saker, och vi har fått med oss Sara ut också =) Gött!! Jag känner mig inte helt frisk faktiskt :/ Fryser, nyser, huvudvärk och sådär.. Usch, vill inte bli sjuk nu, det orkar jag inte. Sommar ju :love:
Imorgon är det ju bröllop, Victoria & Daniel - Mamma & Saras höjdpunkt detta året. Hahah, dom är galna och har seriöst längtat efter detta hur länge som helst ;) Själv tycker jag väl inte att det är SÅ speciellt, men klart jag måste se det :) Det går inte att missa!

Nä, nu skall vi dra oss ut mot Rörtången igen. Adjö så länge :love:
Det är bara att smsa om ni vill komma ut, hitta på något eller bara snacka. Pussssss

17 juni

Här blev det inte många barn gjorda ser jag ;) Efter senaste inlägget åkte jag och Johanna ut till Rörtången och var där hela kvällen och sov där sen också. Käkade massa gott och hade det riktigt roligt :D Det måste göras om Johanna! Senare på dagen åkte hon hem och då kom Mathilda & Evelina ut. Vi tog det lugnt, badade, tog det ännu mer lugnt, grillade & åt. Grymt gött väder och så också! Sen på kvällen kom Julia och vi gick en låååååång promenad, gick i nästan två timmar. Bilder på det kommer ut när jag lägger in dom haha ;) Och idag åkte alla hem och jag kom precis hem till Kungälv för att bara sätta mig på moppen och köra ut till Röris igen, men datorn ropade efter mig, hehehe....
Ikväll blir det en lugn kväll med familjen, grillning och sådär. Sen blir det andra puckar framöver tror jag :) Bloggen kommer inte vara så uppdaterad som ni kanske förstår, men ibland skriver jag allt! Nu sätter jag mig på moppen en halvtimme. Adjö så länge :love:



klementin in my heart

Nu är jag hemma igen efter en sväng på Rörtången. Vi gjorde ingenting där egentligen haha, utan jag la bara ut lite kläder och sen åkte vi hem igen. Eller vi handlade på citygross, sen märkte vi att vi glömt vissa grejer så då åkte vi till Willys och köpte lite till! Smart där.
Idag blir det hamburgare och pommesfrites till middag. Fasen vad gött !


15 juni

Godmorgon people :) Har precis ätit frukost och skall strax packa ihop lite grejer för att började flytta ut till Rörtången. WOHOOOO, då är det sommar påriktigt! Me love :love:
Om jag får gullat lite med Morsan sen också så kanske jag, Nina & Johanna kan vara där över natten. Hade vart fett mysigt :) Aja, nu skall jag fixa. Puss

vart hos lora

Jag drog till Lora ändå förut för det var ju sista gången jag fick träffa henne på hela sommarlovet :( Riktigt tråkigt! Men det var iallafall jävligt mysigt där. Jag & Johanna möttes så gick vi tillsammans dit och där var det annat härligt folk ifrån hennes klass. Vi snackade, käkade massa chips/popcorn/bullar osvosv hahaha, för ovanlighetensskull liksom. Såg två filmer också, en skräckfilm (hemsk!) som jag tyvärr inte vet vad den heter, och sen It's complicated med Meryl Streep. Såg typ bara halva för var upptagen med att måla Johannas naglar och snacka med Christoffer & Carol, Loras småsyskon ;)
Nu skall jag bädda ner mig i sängen hade jag tänkt! Godnatt små söta varelser ahahah


14 juni

Vaknade jätte sent idag, igen.. Kunde verkligen inte somna igår kväll fast att jag var skit trött :o Tror jag låg vaken fram till 3-4! Usch, inte roligt.
Hur som helst så känner jag mig allmänt seg idag, orkar inte göra någonting. Om jag känner mig lite mer uppe sen så drar jag till Lora, men får se hur det blir med det. Annars så är det topmodel final idag som jag måste kolla på, haha. Mycket viktigt :) Sen får jag fan se till att utnyttja mitt sommarlov bättre!
Nu skall jag fixa lite på rummet mitt.


chirredirre tajm

Dags att käka chips med syrran nu :D Wohoooooo haha

FIFA MED BROSHAN

Har spelat GTA och FIFA med bror min ett tag nu! GTA är nice tycker jag, hehe.. Fråga inte varför ;) Sen är FIFA jävligt nice också när man inte möter sin bror för då får man stryk med 5-0. Gryyyym är jag.
Nu skall jag gå upp på mitt rum och fixa med lite grejer, så vi hörs senare ikväll.. Adjöööööööööööö igen

vad är goare än en powernap

Har sovit i typ någon timme nu! Fyfan vad gött det är :D Jag är fan för slö, och måste börja träna... Men orkar inte!
Körde några situps på pilatus bollen förut hahaha, det är ju alltid något. Äääääh, nu är det sommar och då skall man leva livet. Idag är jag nog bara hemma och slappar och tar det lugnt. Har inte mycket ork till annat =) Men imorgon skall jag hem till Lora för en ''adjö-dag'' hahaha. Hon åker nämligen till Libanon om en vecka och är borta hela sommaren :( Fyfan för henne.


Jag och Lorentz helt svettiga efter 2 timmars dans på balen förra året! <3

21 juni.........

då smäller det!
Emma :love: Alexander Rybak

liiite ballt

När jag vaknade så kollade jag på klockan med en gång och den var 13.37 ;) Eliiiiiiiit är jag!
Haha, nu skall jag göra lite frulla till mig själv. Adjö ett tag


13 juni

Richard gick precis hem nu så jag skall dra upp på mitt rum och sova för här nere går det fan inte att vara.. Trött på detta nu!
Tack Richard för en riktigt rolig dag :love: Love you

12 juni

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallaja =)

Today har jag varit med Richard all day looooooooong so to say så jag har icke suttit vid datorn ;) Vi har varit i stan och käkat... Sushi för ovanlighetens skull =) Inte vardag! Iförsig var vi lite spontana och valde ett annat ställe än asienköket. Den ni! Slå den.
Nuuuuuu skall vi upp på mitt rum och ha det mysigt och kela lite... Heeeeeeeeeehehehehehehehe
Puss

alohaaa

Det har faktiskt suttit riktigt gött med en hemmakväll idag, fast att det är sommarlov. Har vart lite tråkigt vissa perioder sådär men har man rätt folk att snacka med så blir det lovely ♥

En sak som jag är riktigt depp över för att det är sommarlov, det är för att älskade Tony har slutat i klassen! Hemskt :( Klassen kommer inte alls vara detsamma efter sommaren. Får helt enkelt se till att träffa honom massa i sommar :D
Nu hade jag slut på ord.. Har bara en massa kärleksförklaring i huvudet -.- Trögt, eller vad? Känner mig som värsta emon som sitter och skriver om sina problem så att halva världen skall veta. Riktigt SÅ farligt är det inte ;) Haha. Jag lever vidare & tar dagen som den kommer! Kunde tagit dagen som den kom tillsammans med någon också... Men icke..
Hahaha, neeeeeeeehrå. Glada miner ♥


friendship never ends

Sommaren 2009 har varit den bästa sommaren i hela mitt liv. Jag har nog aldrig haft så kul som jag hade den sommaren, och det kommer bli jävligt svårt men jag hoppas att 2010 blir minst lika bra eller bättre! Vad som gjorde den så speciell var dels Julias förtjänst.
Eftersom jag känner mig så kärleksfull såhär på fredagskanten nu när sommarlovet och allt har börjat, så tänkte jag skriva ett mega långt inlägg om världens finaste Julia ♥
Så ni som hunnit läsa såhär långt, kan ju sluta läsa om ni inte är intresserade av våran vänskap och minnen! Detta är ägnat till Julia!




Sedan första dagen vi träffades har det varit vi två kan man säga! Självklart har vi snackat mer en viss tid och mindre en annan, så är det med allting. Men jag tror att vi båda visste direkt att vi klickade grymt bra tillsammans ♥ Det är nu nästan tre år sedan vi träffades första gången inne i röttna idrottshallen. Jag med mitt galna humör jag hade då (ja, det var värre än nu!) var ju inte alls blyg att gå fram till dig och tjöta om allt mellan himmel och jord sådär med en ny tjej i laget. Det var ju skit intressant liksom! Och det kan fanumig vara bland det bästa jag gjort i mitt liv. För hur hade det legat till om inte jag snackat med dig just då?
Vi klickade som sagt med en gång och vi blev bra vänner med en gång. Rödspätte 2008 var ju klockren! Helvete vad kul vi hade där. Hahaha skrattar av bara tanken! Åh vad jag önskar att jag fick uppleva det igen, för så roligt som vi hade då alltså. Du, jag & danskarna - det är så det skall vara.
Sen har vi alltid umgåtts lite då och då, men för ganska exakt ett år sedan blev vi riktigt tajta vänner och umgicks dygnet runt. Du bodde hos mig ute på rörtången så gott som och det kan ha varit det roligaste jag någonsin gjort! Våran försäsong med chips & choklad, nattliga ''promenader'' från husvagnen till toan när någon liten sparv inte vågade gå själv hahahaha. Moppen till solberga, ''springrundorna'', rådjursjäveln, varghålet, kortspelen (som jag föresten alltid vann!), smsen, telefonsamtalen, osvosv. Vi har sjukt många minnen ihop darling och det är jag sjukt glad över.
Du & jag kan göra precis vad som helst. Vi kan få världens snilleblixt, och bara hitta på något helt random. Jag älskar oss tillsammans, jag älskar hur sjukt bra våra små hjärnor passar ihop! Ibland är den ena smartare än den andra och vice versa. Som dom säger i reklamen ''Vi kompleterar varandra så bra!''. Det stämmer verkligen på oss. Klart att du är störande ibland, hahahahaah. Typ när vi dygnat... Jag säger bara: ALDRIG IGEN! hahahah. Då var du allt en liten finne i röven. Men, vad hade jag gjort utan dig hjärtat?
Vi är BÄST tillsammans, och ingen kan knäcka oss.
Jag älskar dig Julia, äkta vän ♥


trevlig busstur...

Eller inte!
Inte så jävla nice att åka buss ensam i en fullknökad buss med en pedofil snett framför mig. Nehrå, pedofil skall jag kanske inte säga, meeeeen pervooooooooo. Fyfan vad jag hatar sånna människor! Han satt och kollade in brösten på tjejen bredvid och flörtade med henne heeela vägen.
Hon frågade om han skulle av på nästa hållplats för han rörde henne lite med benet, så säger han: Nej, jag skall av vid nordmannatorget! Då säger hon att hon skall av på busstationen, och för er som inte vet så är busstationen före nordmannatorget, alltså skulle hon gå av först. Men icke sa nicke, när hon gick av så gick han ta mig fan också av. Jävla svin! Men som tur var så hoppade hon direkt in i bilen till sin man som hon pratat om hela vägen för hon insåg väl att han var ett svin..
Aja, nu skall jag inte vara äcklad längre!
SOMMARLOV :love:
Inte för att vi har så överdrivet fint väder i sverige, menmen. Ledigt har jag ju iallafall :D Så ja, vad händer nu framöver? INTE ETT SKIT! wohoooo, älskar det. Bara slappa, ta det lugnt, umgås med vänner & familj och hela fadderullan. Flytta ut till rörtången och allt sånt där somrigt :love: Looooooooooooooooooooooooooooooooove :D :D



underbar kväll på Rörtången :love:

11 juni

GODDAAAAAAAAAAG MINA KÄRA VÄNNER!
vet ni vad? Joooo, jag har sommarlov. Tjohoooooooo =) Im so happy im so glad. Får se vad jag hittar på ikvällllllll. Är iaf hos julia nu och vi skall iväg strax och kolla en grej sen skall tjockisen äta på donken och seeeeeeeeeeeeen får vi se! :love: PUSSSSSS

i brist på annat att skriva..

.. kör vi en liten slags lista! :D


Skriv ner den första du tänker på, och du får helst inte skriva samma person flera gånger.
Skriv någon som:

är längre än dig.. Eldina
har bra humor.. Janina
bor nära dig.. Josefine
inte flyttat hemifrån.. Marcus
har något djur.. Evelina
du saknar.. Robin
du inte har festat med.. Mathilda
är äldre än dig.. Rickard
har morgon humör.. Definitivt inte Julia
du varit ihop med.. Fredric
sjunger bra.. Anna
du har festat med.. Nina
du älskar.. Mamma
är kortare än dig.. Lisa UK
du nyss lärt känna.. Ivan
du litar på.. Richard
spelar något instrument.. Johanna Tegelström
flyttat hemifrån.. Daniel
du känt länge.. Robert
bor långt ifrån dig.. Makkös
är yngre än dig.. Sanna
dansar bra.. Jag (hahhah)
du har gått i samma klass som.. Olivia
du umgicks med förr.. Nathalie
den av dina vänner som är absolut galnast.. seriöst så är dom flesta galna ;)
din senaste vän på facebook.. Julia Gadolin
någon som är söt som socker.. Nääääääänäää

konstigt, eller vaaaaaaaaaad

Imorgon, runt 11 tiden.. Har jag sommarlov! Det jag har väntat på helaaa halvåret. Fan vad jag har längtat och längtat va :o Men ändåå så känns det inte speciellt som det brukar göra. Känns som om jag haft lov ett jävla bra tag, men ändå har jag aldrig pluggat såhär mycket som jag gjort det sista.
Aja, jag är jävligt wierd XD hahaha.

Nä nu skall jag käka något och snacka vidare med folk! :love:

jag är inte perfekt

Jag är inte problem fri vilket folk tydligen verkar tro. Detta kan låta väldigt egoistiskt, men så är det inte alls menat - Jag kanske tar problem lättare än vissa andra. Jag kanske bearbetar dom bättre och inte visar för allt och alla att jag mår lite sämre en dag eller så, men bara för att jag nu ''verkar'' må så bra i vissas ögon, betyder det att jag skall lösa era problem då? Nej, det gör det inte! Jag finns där för att hjälpa till, för att stötta och ge dom råd jag har. Men mer kan jag inte göra, jag kan inte lösa problem åt andra. Samtidigt är jag för godhjärtad för att strunta i folk som tror att jag kan lösa deras problem, och det tar så jävla mycket energi från mig. Jag försöker verkligen, men orkar inte med det.
Jag syftar på vissa personer nu, absolut inte alla. Har du satt dig i ett problem när du från hela början vetat att det skulle skita sig, så skyll dig själv. Speciellt när jag sagt för lääääängesen att allting kommer bli pannkaka. Vad mer begär du av mig? Jag ger den hjälp jag kan ge och thats it, jag kan inte göra mycket mer. Inse!
Jag är inte perfekt!

10 juni

Say whaaaaaaaat? 10 juni? Vart tar dagarna vägen egentligen haha. Ledig idag iallafall, och det är riiiiiktigt gott. Sov till typ ett, sen stack jag och morsan ner på den coola stan i kungälv och kikade lite i affärer. Fick med mig en byxdress & ett par leggins hem av mor min. Du är väl för rar :love:

Snart blir det pannkakor, choklad och cupcake. Say hallo till fläsket!

tv-tittande

Jag är ledig imorgon, och här sitter jag framför datorn och skall strax gå till TVn och kolla på morden i midsommer? Vad fasen gick snett! Aja, det får helt enkelt bli så ;) Liiite mysigt är det ändå att umgås med mamma :) Adjö




when love takes over

for the first time I'm not afraid to love
this day was made for you and me. you showed me what life needs to be!
when I called you late last night.. I was falling into love, yes I was crashing into love.

I didn't see it
I can't believe it
..but I feel it




liiiite kvar bara

Jag inte faktiskt inte ramlat ihop i en hög bland allting på rummet! Gött är det. Snart klart och då är det kliniskt rent :D Lovely! Och som gräddet på moset så kom morsan och syrran hem med SUSHI förut. Vad fan hände där liksom? Göööött var det iallafall. ''Soshi'' som mamma så fint kallar det hahaha :love:

Nä, nu skall jag göra klart det sista sen göra en liten engelska uppgift och SEN ÄR JAG FRI! :D Vilket jag sagt flera gånger nu, men denna gången är det verkligen så! :D Ledig imorgon och lov på fredag, looooooooooooooovely :love:

nu blir det storstädning

Var inne på gina tricots hemsida för att leta upp en bild på min bikini jag köpte men det fanns inte... :s Men den ser iallafall nästan ut som den jag tänkte köpa fast vit. Jag är nöjd än så länge iallafall :D
Kom nyss hem ifrån skolan och skall städa mitt rum så in i bänken. Om ni bara visste som det ser ut... 3VK förfan! Nåååååja, får väl sätta igång så att jag hinner färdigt idag. Skriver igen later! Puss

9 juni

Var aldrig hemma igår efter skolen, utan kom hem halv 12 på kvällen efter att ha varit i kärra och sen i backa och träffat Robin. Juuuuuuuuust nu skall jag och mina älskade vänner dra och mazza potatismoset i matsalen! Haaaaa det gött :D


8 juni

GRATTIS JESSICA & ELDINA! :love:
Två & ännu fler goa tjejer fyller år idag, så ett stooooooort grattis till dom :D Osch så vuxen jag lät! Illa illa. Iallfall, ny dag & nya möjligheter - det kan man lugnt säga. Fick reda på att jag fick VG i ett ämne idag... Medieproduktion tror jag det heter? Hahah. Där ingår iallafall rörligbild, foto och grafisk. Så det får jag väl vara nöjd med :D
Strax skall jag in till stan och möta upp Julia, sen skall jag kika på en bikini. Kommer jag hem tomhänt blir jag riktigt sur! Har redan spanat på en ifrån gina, men vettefan hur den sitter. Så får prova idag helt enkelt :) Skriver igen när jag är tillbaka hemma :love:




Så här ser nederdelen ut. Hittar tyvärr inte överdelen just nu här på internet... Hoppas inte den tagit slut bara! :o

konstig feeling

Fortfarande wierd feeling i min kropp. Vet inte vad det är med mig, seriöst! Menmen, jag gillar det så länge jag blir glad av det :D Har iallafall så gott som gjort klart matten. Och så kom jag på förut att jag hade estet att göra också, men den gick fort att göra och så var det kul samtidigt. Gjort ett arbete om Rörtången typ! :D

Nuuu skall jag strax nana. Så vi hörs imorgon :) Kyss



tja tja tjaaa TJAAA

Nu är jag hemma igen efter att ha varit med Eldina en stund :) Den tjejen är allt för go! :love: Nu hade jag tänkt att fixa det sista med matten så att jag är FRI sen. Ååååh, det känns inte ens jobbigt att göra matten bara för att det är det sista :D Jag är glaaaaaaaaad.



detta var bruna tider! hahah =) Mathildas tjejmiddag i oktober :love:

7 juni

Ääääntligen. Två prov avklarat nu! Bara två mattestenciler kvar i skolan på hela detta året. Åh fyfan vad gött det känns :D Lycklig, ja! Sen är det sommarlov och jag skall leva livet.
Och en sinnesjuk jävla feeling har letat sig in i mig och min kropp är cp. Hahah låter som en emo just nu, men jag menar det alltså.. Någon wierd känsla är i mig och jag känner mig helt... Kär! ooooh my good. Vad hände där? Ojojoj.. Nä får ta och sluta skriva innan ni bröjar undra vad fan som är fel :) Hörs när jag är hemma. Adjö ;)


6 juni

Nationaldag föfan. Inte var dag det är de ;) hahaha. Jag är hur seg som helst för har legat och sovit ett par timmar och bränt sönder min rygg.. Inte vajjert! Men det får jag leva med. Skall plugga matte nu så kommer inte skriva mer. Min blogg suger rejält, och i sommar kommer det bli ännu värre :p Men vem fan bryr sig, det är sommar liksom :D

5 juni

Hallajaaaaaaaa änna =)
Är ute på rörtången så det är därför jag inte har bloggat. Men nu är lilla Ninis här med sin lilla minis dator så då kan jag ju passa på :) Det är riktigt gött väder och snart skall vi grilla. Sen fläska oss med chips, popcorn & godis! Mohahaha... Skriver igen imorgon när jag är hemma. Pusshaaaaaaaaaaaaaaaj

3 juni - klassresa

Tjohoooo. Är rätt stolt över mig själv att jag lyckades packa allting inför klassresan på tio minuter. Och det var inte jobbigt att leta eller något heller =) Sooooft. Fast man behöver ju inte direkt mycket när man bara är borta en dag. Och solsken idag också! :D Fyfaaan vad gött. Har bränt min axel som fan :( Stackarnnnn hahah.. Men det skiter jag i, för här skall det stekas :)
Drar till skolan om en halvtimme för att ta bussen ut till marstrand. Så vi hörs imorgon kväll eller något :p Ha det riktigt nice :love:




MP09a :love: Bild ifrån danmark i september :)

mitt huvud tar kål på mig -.-

Har suttit i solen hela dagen på min kusins student. Kisat (stavas det så?) som fasen, och nu dödar mitt huvud mig. Det är satan så ont :( Jobbigt!
Iallafall så kom jag precis hem ifrån min kusins student då. Kan ju säga att jag längtar nååååååååååågot till jag tar studenten. Helt sinnes! :D Åt massa god mat, tårta och dryck. Så det skall vara =)

Nuuu skall jag chilla påre, sen packa inför den STORA KLASSRESAN TILL MARSTRAND ! Hahah. Kommer ju hem klockan ett på fredag igen, och skall ta bussen i typ tjugo minuter så en stor klassresa kan jag inte riktigt kalla det. Men kul blir det nog :)

2 juni

Morrnmorrn =)
Herregud så jag är trött, och så skall jag iväg på min kusins student senare.. Ojojoj! Får väl helt enkelt ta en kall dusch ;) Jag är så avundsjuk på alla mimers elever som skall på bal idag och som tar studenten på fredag :( Vill också! Haha. Får vänta två år till och då JÄVLAR säger jag bara. Fyfan vad nice det skall bli :D Ajjaaaaaa. Är hungrig så skall ta mig en avokado macka :D Yummie!

GÖTEBORGSHJULET ÅKNING






FÄLTSTAFETTEN











1 juni

Wohoooooooooooooo, det är fan första juni idag! :D Snacka om sommarkänslor. Är hemma nu iallafall för första gången på dagen :) Fältstafetten var grym - förutom att vi blev diskade för att dom gjorde fel byte... Inte bra alls xD Men utklädnaden var ju klockren! :D Skall lägga in bilder på både det och ifrån göteborgshjulet nu hade jag tänkt.
Annars så har jag varit med Lora, Johanna, Eldina & Sanaz idag. Vart ute hela dagen i solen, vilket har varit riktigt gött. Efter jag lagt in bilderna skall jag mysa med min iPod hahaha. Världens bästa vän :love:


RSS 2.0