cupcake

Yuuuuummieeeeee, sitter och mölar i mig en slags muffins min syster gjort! SÅ jävla god :D Skulle kunna äta hur många som helst.. ;)
Mötet gick iallafall toppen. Inget viktigt jag behövde veta ändå :) Imorgon slutar jag klockan 12 och då är det PÅSKLOV :D:D:D:D:D ÄLSKAR DET! Gött som faaaan. Men efter lovet är det en jäkla massa plugg igen. Men då har man iallafall hunnit vila upp sig lite :) Vet inte vad som händer alls på lovet, men får hitta på något kul.


Nu skall jag hämta lite mjölk :D PUSS!

drar på möte

Skall sticka iväg på ett möte nu, men när jag är hemma igen så bloggar jag om dagen :) Pössssssssss

31 mars

Godmorgon :)
Har ätit frukost nyss och skall sätta mig på mina shosanhejsan och dra mig till skolan nu. En låååång dag med historia som sista lektiion fram till 4 -.- Segt! Men jag får väl överleva. Uppdateringen blir inte den bästa ;)

thats all i can say

Sitter och fixar en massa låtar just nu och LÄNGTAR tills jag köpt min iPod så det skriker om det. Vill ha NU NU NU! Kommer kännas så gött när jag köpt den ;)
Snackar förövrigt med folk på msn och strax skall jag sätta mig och kolla på dating in the dark på webben :) Kuuuul som fan :D

något normalare

Har blivit något normalare än vad jag var förut. Jag och Mathilda var utflippade som fa-an! Hahahaha, herremingode. Ni skulle sett ;) Iallafall så sitter jag och laddar ner lite grejer nu och sen skall jag äta mammas goda mat och ''fira'' henne lite smått :D Det är ju trots allt hennes dag! :love:

30 mars

Idaaaaaaaag fyller världens bästa mamma år! Grattis på dig :love: :love:´



Förövrigt sitter jag i skolan och dampar som jag vet inte vad med Mathilda! Löööölöööö påå det :D :D Vi skall ta oss hem vid fyra :love: Dååååå skall jag äta som bara den. Är sjukt hungrig ;) Har kramp i armen. Höööörs.lööööölöö puss :love:

precis som om du inte bryr dig

Detta är inte bara mitt problem, det är minst lika mycket ditt problem. Men det verkar du inte tro! Allting skall jag göra, och du skall inte bry dig ett skit. Hur tror du det känns för mig egentligen?
Jag hör knappt ett ord ifrån dig, och när du väl öppnar munnen har det inte ens med saken att göra. Då babblar du en massa som jag skiter fullständigt i för tillfället. Det finns större problem, men det verkar du inte ha fattat iallafall..

död

Är helt slut i kroppen! Fryser som en dåre gör jag också.. Uscha :/
Iallafall så förlorade vi matchen och vi var inte alls bra. Det kändes inte som om någon ville spela, och det kan jag förstå eftersom fel personer får skit för vad någon annan gjort. Det behövs verkligen en ändring i vårat lag, och det har det behövt en bra tag nu. Men vad jag vet kan det inte lösa sig så ;) Vi får väl överleva!


Nu skall jag äta klart min mat sedan går jag upp och duschar och sover som en stock :) Fast först skall jag fixa smilisar på Julias blogg för retard som hon är kan hon inte göra det själv..... Haha, nej jag älskar dig :love:

29 mars

Wohooo, har inte suttit vid datorn på typ en hel dag ;) Grattis till mig! Därav dålig uppdatering. Men nu sitter jag iallafall hemma och laddar för en ny match mot aranäs! Igår förlorade vi mot önnered tyvärr, men sånt är livet. Dåliga domare finns det gott om iallafall..



Vi hörs ikväll igen, kyss


28 mars

Godmorgon ;)
Är uppe väldigt tidigt idag (klockan är ju egentligen kvart i 8!!) för att jag skall spela match :) Har samling om 45 minuter i idrottshallen och en timme senare är det match mot önnered. Det går väl som det går, dom är skit duktiga önnered så :) Resten av dagen hade jag tänkt spendera på att gör lite matte uppgifter jag har kvar och sen ikväll skall jag sova ut riktigt mycket.


Earth hour igår var ju hur mysigt som helst! :D Jag pappa & Sara satt här framför körslaget & Natt på museét med stearinljus och sånt där, awwwww hahah :D Earth hour borde göras oftare, fast tror dock inte att allt folk skulle uppmärksamma det lika mycket då ;)



städar!?

Exakt så är det! Har städat, och är ännu inte riktigt klar med mitt rum. Har massa gamla grejer jag vill förvara men har ingenstans att lägga det. När det problemet är löst så kan jag fortsätta städa :) Kommer kännas underbart att ha det klart sen, götttttttt! Ikväll är det ju earth hour vilket jag lätt är med på. Jag och sörran skall sitta här hemma som två muppar hahah. Gulligt :)

Snart skall jag äta världens godaste mat som vi äter väldigt ofta ute på altanen på rörtången med utsikt över det vindstilla havet, hihi :D Kommer smaka sommar, och jag ÄLSKAR det!
Klyftpotatis, underbart kött & bearniesås. Herremingode, näst bäst efter sushi.. Eller potatismos och köttbullar kanske.. Haha fan vet jag! ;)



27 mars

Gotenmorgen,
skall sätta igång med städning nu och sedan får jag se vad som händer! Tror att jag skall vara med Julle the bulle ;) See you in a while

let's dance

Kom hem ganska prick 8 och satte mig direkt och kollade på let's dance med familjen. Har lipat lite framför det nu hahaha, så känslig är jag ;) Just nu är det nyheter sen skall jag tillbaka och kolla vem som vinner! Båda är sjukt bra, men tack vare den sista dansen hoppas jag Mattias vinner :)

Annars så var jag inne i stan med Nina, Lisa & Julia förut och käkade sushi och shoppade lite. Jag fick med mig en t-shirt hem. En rosa sådan :) Gött med färg nu till våren/sommaren!
Och när jag kom hem så hade mamma köpt converse till mig och en skjorta. SÅ SÖT! I love you mummie :love: :love:
Kommer leva i dom!
Yes, vi hörs imorgon igen.. Puss & godnatt :love: :D

26 mars

Hahah, fick värsta hjärnsläppet när jag skulle skriva rubriken. Mindes inte vilken månad vi var inne i, så var tvungen att kolla mobilen ;) Lite efterbliven sådär..
Nu har jag precis ätit frukost och skall alldeles strax gå ut och möta min älskade Eldina :) Sen bär det av till skolan. Slutar fyra, och efter det drar jag mig in till stan och käkar sushi med Julia, sen får jag se vad som händer! En hemmakväll känns skönast :D

nolifer?

Hehe, kom precis på mig själv med att ha 45 bloggar inlagda på favoriter! Har jag inget liv eller? Hahaha ;) Jag läser kanske 25 av dom dagligen, för det är vissa som knappt updaterar och är lite sådär halvtråkiga också men som kan vara tidsfördriv :)
Har precis kollat bella&tyra show och skall gå upp och lägga mig i min sköna säng nu och somna så fort som möjligt för imorgon är det fredag :D :D :D :D :D :D :D
Älskar't!

klaaaaaaar

Klar med lite svenska plugg nu, gött som fasen! Längtar tills imorgon så sjukt mycket p.g.a jag vet inte vad.. Antagligen för att det är helg och jag skall käka sushi :D Kan fortfarande inte förstå att man kan ha sån kärlek till mat som jag har till sushi.. Galet, men underbart ;)
Matteprovet idag kändes helt okej, vissa saker kunde jag, vissa kunde jag inte. Menmen, får hoppas att det gick bra :) Snart skall jag kolla på bella&tyra show och sen skall jag gå upp och nana tror jag väl ;)



Bild ifrån kvällen hos Anna :) Jag, snigel, Johanna & Lisa! :love:

SVAR PÅ KOMMENTAR

MimmiIsDaahStalkerPåEmmasBlogg :D om 25 mars:

"Hej o välkomna till Kamera Kent,idag ska vi prata om könssjukdomar men först kommer ett inslag om skolmaten.Kika på det det här !brett flin
Senare
Ja,tiden går fort när man hsr roligt!Nästa vecka kommer vi prata om filmen Twilight,missa inte det!PUSS!"
HAHA x) <3
Du var ju grym <3



- HAHA, tack Mimmi vad gullig du är! Det var ju skit roligt :D Nästa vecka vill jag göra något annat dock, så då kan ju du vara programledare? (a)

25 mars

Vilken dag! Min hud fräte (stavning) sönder förut på engelska lektionen! Skit hemskt. Det syntes bara rött i mitt ansikte, men det sved så in i helvete! Tänk er att någin gör tusen nålar i ansiktet liksom. Gud, visste inte vart jag skulle ta vägen. Lovar att det var tack vare min engelska lärare eftersom jag blev så jävla arg på henne.
Det är såhär att jag inte tål smink, utan min hud reagerar som fasen på det och jag hade smink för någon dag sen i ansiktet, och så började det klia. Så tvättade jag huden inne på skoltoaletten, men det blev bara värre. Var nog inne på toan i en halvtimme bara för att inte visa mitt ansikte. Sen när jag kom tillbaka gjorde det ont ont ont! Tack Lisa för att du hade världens festaste kräm jag kunde ta i ansiktet :D Den gjorde susen!

Rörligbild lektionen var så awesome. Jag var programledare på en talkshow och muppade mig en massa hahaha. Så jäkla roligt ;) Min mage har kurrat HELA dagen! Låtit som jag vet inte vad :o
Iallafall, sen var det utv.samtal och det gick väl helt okaj tycker jag :) Allt var som jag hade väntat mig ;)

telefonspråk..

Har norska på min mobil just nu, eller.. Jag har haft det sen kanske oktober-november! Fråga mig inte varför, men dom flesta vet att jag är svag för norska hehehe ;) Men förut sa Mathilda att Göteborgska borde funnits med! Haha, fatta vad nice? Göteborgska på mobilen hade inte vart fel :D Undra hur det hade varit...


visst sa jag plugg?

Jo, det sa jag.. Tog en varm lång dusch och när jag kom in i mitt rum kunde jag inte motstå att lägga mig lite, och det slutade med att jag sov fram till 8.. hehe... Så nu måste jag sätta fart med pluggandet! Imorgon blir det utvecklingssamtal ;) Får hoppas på att det går bra :D Det tror jag faktiskt!

24 mars

Fy för uppdateringen idag!
Men jag började halv 10 och slutade 4 så har inte varit hemma :) Satte mig nyss och ät middag och nu tar jag en vaaaaarm och lång dusch innan plugget sätts igång. Pluggade massa matte igår och idag på mattelektionen kunde jag allt, så det var verkligen behövligt igår :D Känner mig jättestolt, haha.

näh, ett inlägg till

Hehe, kunde inte slita mig ifrån datorn!
Jorå, pappa fick sin lilla tid här vid datorn och direkt när han var klar flög jag mig hit igen ;) Skall sätta mig och kolla på Dating in the dark nu och sen lovar jag att det är dags att nana :D
Hoppas avsnittet är lika roligt idag. Garvar ju ihjäl mig av det här programmet!
Godnatt, pusssss :love:

smileys gör allting gladare

Har fixat smilis på min blogg nu :D Wohoooo! Nu blir allt mycket bättre måste jag erkänna. Jaja, nu skall pappa ha datorn så vi hörs imorgon ;) puss <3


another failed romance

Jag är så sjukt mätt just nu så vet inte vart jag skall ta vägen! Åt nyss en tallrik cornflakes och knäckebröd med avokado på, och åt nog liiiite för mycket ;) Det är smäller man får ta!
Sitter och lyssnar på Lady Gaga - Pokerface. Snacka om att känslor väcks! Minnen så in i bänken :) Lovely! Missade Dating in the dark på TV nu så skall ta och kolla det på nätet senare, sen drar jag mig till sängen och sätter på någon film och somnar till. Är sugen på typ jurassic park hahahaha...





jag & mamma för läängesen <3


Varför jag bloggar?

Precis, varför bloggar jag egentligen?
Varför jag började blogga var för att ha någonstans att skriva av mig. Att bara låta fingrarna glida över tangentbordet och få ner en massa babbel. Haha, nej då inte riktigt! Men det är skit gött att bara kunna skriva av sig. Behöver inte vara något viktigt alls - som att skriva om dagen bara. Bloggar absolut inte för att få många läsare eller bli känd som vissa andra vill genom sin blogg, det är inte det jag vill. Självklart är det jätte kul att få kommentarer och se att besökarna ökas sådär, men framför allt för att det är en go grej att bara sitta och skriva. Vissa gånger har jag tänkt på att bara sluta blogga för att jag verkligen inte orkar eller har lust, men då har jag kommit på mig själv med att det kan vara SKIT roligt att läsa längre fram! :D Är det inte sant? Tänk när jag sitter här om ett år och läser saker jag skrivit som t.ex inte alls stämmer då, eller umgänget har byts totalt (vilket jag dock inte tror!) och läsa gamla minnen helt enkelt :) Det är ju redan roligt nu att sitta och läsa vad jag skrev i november, haha. Min blogg var roligare då! :|

Jag för snart två år sedan :)




såhär kul har jag just nu...


....inte så kul va?
Nej, trodde väl det! Men det går ann så att säga. Jag är ju faktiskt illa tvungen! Dubbla matteprov på torsdag för att jag var sjuk när det senaste var -.- Typiskt min otur!
Sen skall jag sitta och föra över alla bilder jag har på datorn till olika CD-skivor för att vi skall formatera om datorn eftersom den är seg så in i .... Inte heller så kul ;) Men vad gör jag inte, för kvar vill jag ju ha dom :D Det kan man lugnt säga!


23 mars

Hajchaparall ((:
Kom alldeles nyss hem efter att ha varit med mamma på maxi & synsam och väntar nu på att mamma skall göra pannkakor. Yummie, hur gott är det inte?

Idag hade vi simning på idrotten, och fyfasen vad jag älskar att simma. Känner mig som en fisk i vattnet hahaha! Inte för att skryta hehe, men fick bäst tid på livräddning dårå. Jag var nog en fisk i mitt förra liv!
Dagen kommer ägnas åt matteplugg -.- Och förhoppningsvid hinner jag se på missade avsnitt på blåsningen och andra såna där program :)


dags att bränna fett

Nu sticker jag iväg till IDH och bränner lite fett! Är hemma runt nio men då blir det svenska hollywood fruar och dusch som gäller så blir inte mycket mer bloggande idag :)




Treat your girl right, or another guy will!




to be honest, you're perfect

Sådär dåva, då har ni 35 sanningar om mig att sysselsätta er med ;) Gud vad jag känner mig mätt men eeeeeeenda är jag så sjukt sugen på en kladdkakebit till... Inte bra detta! Träning idag dock. Massa magövningar säger jag bara.
Skall skriva ett inlägg nu i veckan om åsikter och sådär om tjejkroppar! Håll utkik :) Just nu sitter jag och sjunger falskt till Sibels låt i melodifestivalen - stop. Blev rätt chockad över att den inte gick vidare :s Menmen, svenska folket har ju blivit tondöva påriktigt nu förtiden så skall lära mig nu att inte bli förvånad nästa år.
Sticker på träning sen också vilket skall bli gött. Saknat handbollen, en vecka sen nu ju haha ;) Nej nu skall jag nog få ner lite kladdkaka till och så blir det jävla mig magövningar sen!!!

Bjuder på en übersöt bild på mig för long tima ago... S-ö-t, hehe! :D


Mitt hååååååååååååår :'( Jag gråter nästan när jag ser dessa bilderna. Varför skall man få tanken att klippa av sig DET?? Titta vad långt och fint solblekt det var :( snyft...
Jag och lill-malin på bilden :) söt är hon <3

35 sanningar om Emma Sjögren

35 sanningar om mig.

1. jag sitter och äter en stor bit kladdkaka just nu.... hehe
2. jag pluggar WAY för lite! skriver ofta att jag skall plugga, men det blir inte alltid så.
3. är nervös inför mitt historia betyg
4. jag tål inte när folk säger att dom är fula när dom egentligen vet om att dom absolut inte är det!
5. likadant med folk som säger att dom är tjocka, mulliga etc och inte är det.
6. senast jag blev kär var det vid första ögonkastet, helt seriöst.
7. jag Ä-L-S-K-A-R chips. its my heroin, tyvärr.
8. den största skadan jag har haft (förutom järnbrist och såntdär) är stukat lillfinger, och då har jag spelat handboll i tolv år eller något. dock massa knäproblem, men inget allvarligare.
9. jag älskar att jag valde media på mimers. världens bästa människor! är så glad att jag träffat framförallt UK & Mimmi. Världsbäst <3
10. jag har förändrats sjukt mycket när det gäller tänkandet på dom senaste 3-4 månaderna.
11. jag är i princip ALLTID glad. är jag ledsen eller nere, så går jag inte och deppar i ett hörn utan jag gör det bästa av situationen. kan bara minnas EN gång då jag har brutit ihop!
12. jag är så j-ä-v-l-a-a-a-a-a glad för mathildas skull just nu så jag skulle kunna springa en mil känns det som. INGEN annan än hon är så mycket värd det här! världens bästa tjej <3
13. jag är jätte rädd för att få sjukdomar.
14. dom människorna som är lik mig mest till sättet är Janina & Julia vilket är jävligt konstigt, för dom två är så sjukt olika.  
15. den bästa saken jag fått någonsin är min systemkamera. kanske inte använder den sådär jätte ofta, men den är awesome! Åhhhhh vill att det skall bli sommar nu. haha, media-bög..
16. jag älskar min mamma mest över allting. hon är bäst bäst bäst!
17. det finns inte många saker som är bättre än att sitta och prata med Evelina om allt mellan himmel & jord. där kan jag verkligen prata ut om exakt allting utan att skämmas, och likaså hon :')
18. jag är jätte rädd för trånga utrymmen. får panik så in i bänken! lovar att det är från min bror som alltid stängde in mig under täcket när vi var små :@ hahahaha
19. jag måste färga håret!
20. getingar är det värsta jag vet. spindlar - fine, det klarar jag av. men getingar! p-a-n-i-k i höga höjder.
21. jag borde egentligen plugga matte just nu och inte sitta och skriva det här ;)
22. jag önskar att jag var liten igen, då allting var så mycket enklare och sötare hahaha.
23. jag kan störa mig så sjukt mycket på folk utan att ens känna dom, vilket inte är så bra.
24. jag lägger ALLTID märke till folks speciella rörelser, ord & meningar. märker det på lite allt möjligt folk, vilket jag tycker är svin kul för ibland är det så sjukt roliga ticks folk har hahaha, men dom jag berättar det till skrattar oftast först sen är det inte så roligt för dom längre haha.
25. jag har alltid älskat att åka buss & bil. har alltid tyckt att det har varit skönt att bara åka och åka, meeeeen för ett halvårsen ungefär var jag nära på att krocka med bussen 2-3 gånger irad och sen dess har jag nästan ALDRIG åkt buss eller bil utan att vara nervös.
26. handboll är det roligaste jag vet för tillfället!
27. min syster säger att hon ser en röd tråd mellan alla dom killarna jag tycker ser bra ut. rybak, anders svensson, eric saade, hugh grant osvosv (självklart inte bara kändisar, men dom andra skriver jag inte upp här haha ;)). vet inte vilken tråd hon ser, men alla är ju brunetter & har ett sånt där speciellt leénde.. maybe maybe
28. jag tar alltid salt på maten. nästan oavsett vilken maträtt det är så tar jag salt innan jag ens smakat.
2
9. curry är det äckligaste jag vet. lukten & smaken +o(
30. jag ÄLSKAR tjejmiddagar. så mysigt så det är inte klokt
31. jag tycker skit mycket om att kolla på melodifestivalen, lets dance, körslaget, idol och allt såntdär :$ haha.
32. jag har fortfarande ärr ovanför brösten ifrån thailand för ett år sedan. ärr ifrån att jag brände mig så sjukt mycket utav solen.
33. jag lever i stortsett i mjukisbyxor & en tofs mitt på huvudet.
34. jag bryr mig inte om hur jag ser ut när jag skall till skolan. klart jag inte tar på mig EXAKT vad som helst, men jag överdriver inte som vissa andra och smsar på morgonen: VAD SKALL DU HA PÅ DIG!?!? -.- patetiskt!
35. jag är aldrig mörkrädd när jag är ute och går på kvällen/natten, och blir inte ofta rädd för ljud och sådär. det enda stället jag är jätte rädd för när det är mörkt är min nedervåning! haha, vet inte varför..



22 mars

Godmorgon :)
Har precis ätit lite frukost och läser nu lite bloggar. Snart tar jag på mig jackan och möter Eldina för att gå till skolan! Idag vill jag höra MYCKET ifrån Mathildas mun, det kan man ju lugnt säga ;) Förövrigt är jag fortfarande äckligt förkyld och hostar & nyser som ett as och det är träning ikväll -.- Vill inte missa den! Ute springning i detta väder när man är förkyld & ont i halsen... Ingen bra kombo där! :/ Får göra det bästa av situationen och gymma istället :)
Hörs efter skolan. Pussssssssss

tid att skriva!

Nu har jag tid att skriva igen.
Förut gick jag ut med Eldina & Johanna och gick en liten promenad. Satte oss på våran gamla skola som dock heter något annat nu och pratade om det mesta. Underbart att sitta och prata med er girls, love you :') Sen så träffade jag även Josefine vilket var ett halvårsen sist :o Ganska sjukt att jag inte ens SETT henne när vi bor grannar...... Hahaha! Aya, så kan det bli. Pratade gamla minnen och fick kramp i magen av skratt. Får ta igen lite missad tid med henne tycker jag!
Nu skall jag in till vardagsrummet och kolla på Johan Falk med mamma. Sen väntar sängen =)




Josefine och jag på en gatufest för länge länge sen! Minns den så jävla väl. Åkte rollingblades i full fort utan kontroll så åkte rätt in i bordet och flyttade all mat och dricka som stod på bordet och jag skrattade så jag höll på att dö :D


hosta, nys, hosta, nys..

Rubriken säger det mesta. Är förkyld som ett as och har nyst minst 10 gånger under fem minuter! Ny ropar min syster att jag skall upp och kolla blåsningen med henne, så varför inte? Skriver snenare :)

en till diss..

Kom på en till diss:
- Slut på balsam & varmvatten samtidigt!


HISS&DISS

Emma hissar:

- Vädret!
Känns det inte underbart att inte behöva klaga på vädret längre? Just nu sitter jag i soffan och solen tittar in genom fönstret och det är skit varmt. Snön är påväg bort och det är så himla mysigt ute :D Yes, våren är snart här!

- Ipod!
Mathilda köpte nyss en iPod och jag blev helt såld på den och har bestämt mig för att köpa en egen. Dock när jag får mer pengar så får vänta en månad -.- Men så nice att ha! Nästa att införskaffa.

- Converse!
Direkt efter iPoden skall jag skaffa mig converse. Så jäkla snyggt är det. Vita som svarta & röda, rosa blåa gula.. You name it! Love love love.


-  My family!
Ledsen folks, men min familj är bäst! Awesome på alla sätt och vis. I looooooooove you guys!

Emma dissar:

- ''Fina'' folk!
Folk som påstår att dom är duktiga och inte slösar bort sitt liv på att supa ner sig varje helg. Klart som fan att man inte skall supa ner sig, det mår väl ingen bra utav. Men att påstå att man har ett liv som inte är ute och festar på helgerna, har fel. Folk tycker om olika saker och man slösar inte bort sitt liv på att festa. Festa är kul! Det är denna tiden man skall leva livet. Det är nu vi skall upptäcka saker och lära oss, inte vara ''för fina'' och sitta hemma och muppa på helgerna.

- Längtan!
Sure, längtan & saknad är bra. Men gaaaaaaaaaaaaah vad jag längtar till sommaren. Det är helt fucking sjukt hur mycket jag längtar. Aldrig känt såhär innan! Tänk att bara få ligga på stranden med underbara kompisar och pumpa musik och steka i solen och spela lite fotboll och andra random saker på stranden. Att sitta nere vid vattnet på kvällarna med en stor och mysig tjocktröja och bara prata ut om precis allting mellan himmel och jord. Att kunna gå runt med shorts och brun brända ben. Jag saknar till och med MYGGORNA!! Då är det sommar påriktigt. Och midsommar ute på rörtången, poängpromenad ute på rörtången. Fester, mysa med familjen. Omfg vad deep jag blev känner jag hahahaha. Men ååååh ge mig våååår & framförallt sommar.



- McDonalds....
Hahaha, kan knappt tro det själv att jag sitter och säger detta. Men som jag skrev i ett annat inlägg så mår jag jätte dåligt av den maten. Jag vet inte vad det är, men till exemple BK & MAX är jag jätte sugen på men inte donken. Har nog förätit mig på det! Det enda jag gillar där är glassen. Yummie


21 mars

Ååååh jag tänkte på Evelina när jag skrev rubriken. Hon har ett år med sin pojkvän idag, hihi! Grattis igen :D
Iallafall, jag sitter här i soffan och snorar som en dåre. Är skit förkyld! Antar att jag bara kommer slappa idag, och sen blir det massa god mat och kladdkaka & bullar. Hehe, yes... vad hände med nyttigheterna ;) Nej men jag tränar fortfarande, och har lagt ner på det rejält faktiskt! Vet inte hur mycket jag sagt nej till denna veckan. Nu skall jag kolla vidare på The hills!

sängen ropar

Kom nyss hem och skall när som helst gå och lägga mig i sängen och be min älskling Julia ringa mig! Min mobil dog när hon ringde förut nämligen -.- Sen skall jag sätta på en mysig film och sova ut riktigt ordentligt! Skall bli grymt skönt. Halsen gör ont ännu tyvärr, men får väl hoppas på att den är bättre imorgon :) GODNATT

hemma hos lora

Sitter hemma hos Lora just nu :) Känns som om jag har halsfluss!! Detta är inte bra.. Kvällen har fått mig mycket gladare faktiskt, någonting har släppts från hjärtat eller något. Bara en sak kvar så är allting prima ballerina & då skall jag leva livet skall jag tala om för er. Gaaaaaaaaaah vad jag längtar till sommaren, det är helt sjukt! :o Tänk vad skönt att bara softaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i solen.

Nu klagar Eldina på att vi sitter framför datorn (hon brukar ju inte göra annat...) så nu gör vi något annat. Hörsimorgon!

IFRÅN NINAS BLOGG







Awwwwwwwww, hur söt är hon inte!
Jag kan absolut inte tänka mig en midsommar utan dig älskling. Det är så det skall vara! 

A friend is someone who reaches for your hand but touches your heart ♥


you're making me hot

Pumpar ut musik ifrån högtalarna medans jag väntar på att mina päron skall få tummen ur röven och göra mat. Ikväll drar jag hem till Lora med Eldina och myser :) Nu kurrar magen som aldrig förr så får väl ta och börja med maten själv eller något!



Hahahaha så jävla go bild från igår! Jag, Lisa & Evelina <3


20 mars

What happens in bonneland, stays in bonneland. Nejdå, så farligt var det inte! Hade riktigt riktigt roligt hela kvällen, det var verkligen lyckat måste jag säga :D vill ni se bilder så finns det på facebook, orkar inte lägga in här tyvärr haha.
Idag vaknade jag upp hos Anna sen tog vi tjejer oss in till kungälv igen och sen åkte jag hem och kom nyss in efter att ha varit ute och gått med familjen :) mysigt! Mamma, bror & hans flickvän.
Idag händer inte mycket alls hoppas jag, är ganska seg i kroppen. Antingen sitter jag hemma och myser eller så går jag över till någon kompis, det märker vi ;)

19 mars

Har precis kommit hem ifrån västragatan. Vart där med Johanna & Eldina och kollat lite och käkat :) Slutade kvart över 1 idag också, göttmos. Fick fixat lite svenska grejer också så det känns riktigt bra! Nu skall jag strax fixa mig inför kvällen och sen hämtar jag och pappa upp Olivia, Andrea & Julia sen bär det av ut till bonnelandet för fest. Kommer sova där inatt så det blir inte mycket bloggande, men det kommer när det kommer :) VI HÖRS! Puss


dating in the dark, avsnitt 3

Kollade nyss på avsnitt 3 av dating in the dark som gick i tisdags. Missade det då pga match, men såg det nu på nätet istället! Jag satt och garvade som ett pucko här hahahah, så jäkla roligt. Nu hade jag tänkt sätta på en Wallander film och kolla med min familj, sen blir det att sova och bli pigg tills imorgon för det lär inte bli mycket sömn imorgon natt. PARTY ! <3

famous - play




Ni vet dom som var med i Made in Sweden, gruppen play? Detta är låten dom gjorde och jag tycker den är riktigt goo faktiskt :)

18 mars

Äntligen städat klart rummet, så nu blir det att softa hela dagen lång. Inget plugg och imorgon börjar jag sent, så det är underbart. Har en sak i skolan imorgon och det är teater - vet inte vad för någon, är inte så insatt haha. Så slutar jag efter den, sen skall jag fixa lite grejer sen hem och fixa mig och på kvällen drar jag mig till Anna då det är tjejmiddag och partajj med dom gamla goa tjejerna!
Vi skall göra det vi är bäst på brudar ♥ Dags att skaka rumpa som vi alltid gjort ;) Hahaha. Längtar tills imorgon så in i bänken :) Är rätt så hungrig nu så hoppas att mamma gör mat snart.


Btw, hade väääärldens roligaste rörligbild lektion idag. Skrattade så mycket så jag höll på att dö! Miccan & Jaqe är fan för roliga =D Vi skulle filma en talk show, så som Ellen DeGeneres, Orah, Tya Banks show etc. Och Jaqe var programledare och jag och Miccan var gäster och skulle svara på frågor om skolmat då hahahaha, och jääääklar vad jag skrattade. Kunde inte hålla mig alltså! Men som tur var såg det faktiskt helt okej ut på det ''färdiga resultatet'' då man inte hörde eller såg att jag och Miccan skrattade som jag vet inte vad. Vi kör samma nästa torsdag fast så jag är programledare, så får väl se hur det går.... ;)


andra avenyn time

Tjohoooooo, sitter och snackar med min syster om hur skönt det är att sova. Haha, bättre samtalsämne tack! Nej, men är det inte underbart att vakna av alarm på helger, och sen känna att man bara kan somna om och sova hur läne man vill? HUR skönt som helst :D
Nu skall jag sätta mig och kolla på andra avenyn, sen är det dags att sova. Sätter klockan på 05.50 -.- Inte så nice! Puss


komma i form

Som jag skrev förut hade jag tänkt att ta tag i träningen nu :) Som jag tror dom flesta vill så vill jag bli i bättre form så att säga, och vad som fick mig att inse det var i söndags. Var uttråkad och hade absolut ingenting att göra innan matchen så jag frågade Julia om hon kunde komma till kungälv och vara med mig innan samlingen, och av nästan ren reflex frågade jag om hon ville hänga med till donken för jag skulle käka. Så dit drog vi och jag åt, men efteråt så mådde jag sådär äckligt illa som man nästan alltid mår när man ätit för mycket mcdonalds och frågade mig själv varför jag åt det överhuvudtaget när det fanns god mat hemma, och jag hade inget bra svar på det. Så nu hade jag tänkt att sluta käka så mycket skit mat, träna mer & framförallt äta nyttigare. Haha, och då undrar man ju hur länge detta kommer hålla och jag vet faktiskt inte ;) Skall försöka så länge som möjligt! Sjäääälvklart kommer jag inte kunna leva utan choklad för det är beroendeframkallande nästan. Man kan säga att choklad är min cigarett eller min snus! :D Är ganska glad över att jag har choklad istället för sån skit faktiskt. Men iallafall, jag skall minska på godiset och ute käkande (inte sushi, men det är heller inte onyttigt!) och träna mycket mer.

Jaaaaa vi får väl hoppas att det håller länge haha :D





idag har jag varit duktig

Om jag har varit duktig idag! Historia arbetet lämnades in och jag blev helt klar vilket känns underbart. Det var någonting som lättade ifrån hjärtat där kan jag ju lugnt säga. Måste höja mig i det ämnet nämligen. Sen efter skolan åkte jag och syster upp till fontin och sprang och sen körde vi massa olika övningar. Skall fanumig ta tag i det här nu! Skriver mer om det i ett annat inlägg <3
Kom nyss hem och käkade och skall strax upp och duscha när duschen är ledig, och sen får jag se vad som händer ;)

17 mars

Godmorgon ♥
Har sovit som en gris inatt och det var riktigt skönt. Känner mig utvilad också :) Skall om en minut eller två gå ut och möta mimmsan och sen drar vi till skolan. Slutar 4 idag -.- Men jag skriver säkert i skolan igen ♥

godnatt

Klockan är 21.09 och det är dags för mig att sova! Haha, nej då men skall gå upp och sätta på en film och prata i telefon nu hade jag tänkt för det händer ändå inget roligare vid datorn. Men vi hörs imorgon igen mina vänner. Godnatt :)



i want you to know, that it doesn't matter

Hemma ifrån en vinst :) Gött tjejer, vi spelade riktigt bra idag och det var påtiden. Jag tror att det blev 21-18 men jag är inte säker. Det viktigaste är iallafall att vi vann!
Skulle behövt plugga lite historia, men jag hinner nog göra det sista imorgon på lektionen vilket känns mer värt att spendera tid på pluggande än här hemma, haha. Det blir istället att snacka med folk tills det är dags för sängen, och då sova uuuuut ordentligt efter att ha börjat 07.50 idag! -.-


tandläkare & sushi

Som jag skrev förut så skulle jag ju till tandläkaren förut och missade typ en kvart på en rolig lektion, vilket var lite surt förstås eftersom inne hos tandläkaren tog det inte mer än två minuter. Jag kom in, la mig ner, fick flourlack, sa hejdå och gick. Haha, är det verkligen så nödvändigt med flourlack? :S

Gick heeeeeeeeela vägen hem sen (hehe, tar väl en tio-femton minuter att gå) så duktig som jag var och sen åkte jag och mamma till sushibaren här i kungälv och jag bjöd henne på sushi. Snällt va? Hihi. Snart skall jag packa väskan och dra mig mot Heid-hallen då vi möter Heid idag. Hoppas att det går bättre idag än vad det gjort det senaste.


16 mars

Har haft historia och idrott - som båda gick bra! Jobbade ovanligt bra på historian, wohoooooo. Det var på tiden kan jag ju säga ;) Sen fick jag reda på att jag klarade idrottsprovet. Awesomeeeeeeeee! Nu har jag haft håltimma i nästan två timmar och börjar om en kvart med elevtid, och sen drar jag mig till tandläkaren för flourlackning... Fråga mig inte varför, menmen ;] Sen blir det hem och plugga litegrann innan jag sticker iväg på match mot heid. Har blivit en hel del match och träning det senaste och det gillar vi :)

Nu skall jag njuta lite till av Fridas massage hihihi



Frida i Andy Warhol stuk :D

mörbultad

Är heeeeeeeelt mörbultad efter träningen! Kan knappt röra mig utan att det gör ont. Det märks att jag inte tränat på ett tag alltså! Vi hade brottning och massa andra jobbiga grejer och jag tror nästan att jag fick hjärnskakning när Forssell dunka i foten i huvudet på mig hahahah. Låg och ålade på golvet som vilken ål som helst! Ont gjorde det och för några sekunder var allt svart.
Kollade nyss på Svenska hollywoodfruar och hur jävla bra är inte det programmet? :D Det gör hela måndagen! Nu skall jag upp och duscha sen sova riktigt gött och kolla klart på Stuart Little som jag inte riktigt hann igår. Så jäkla söt film va.
Och hoppas att det finns någon sms-glad person som jag också som kan underhålla mig! =)

träning

Nu drar jag iväg på träning! Säger bara JA TACK till en lugn träning idag. Det hade suttit fint

Eclipse





Trailern till den nya ''twilight-filmen''! Vill se, vill se, vill se. Jag älskar Twilight filmen och New moon var inte så dålig den heller, och jag kan knappt vänta tills den 30 juni då den kommer ut på bio. Tycker den verkar jätte bra :)
Skall strax ut och träffa Julia som skall lämna mitt fritidskort, sen blir det hem och plugga lite till.

r-e-s-p-e-k-t

Ibland undrar man ju hur folk tänker. Finns det någon som kan påstå att man snackar skit om man säger vad man tycker? Det kallar jag iallafall inte skitsnack, utan det kallar jag åsikter. Nu sitter jag här och bryr mig om saker jag inte borde göra igen. Måste lära mig att ta tag i saker som är viktiga och skippa andra lite mindre viktigare sakerna! Men men, jag förstår ju mycket väl varför du har sån respekt för mig! hahah :D Skall låta dig fejka minsta lilla grej också. Du förstör ändå bara för dig själv (:
Well well, nyss hemkommen ifrån skolan och måste sätta mig med plugg. O-r-k-a-r bokstavligen talat I-N-T-E! Historia av alla ämnen också. Snällaaaa låt denna terminen gå fort, för jag orkar verkligen inte mer historia. Det är plågsamt!
Ikväll blir det träning. Är jätte sugen på att spela handboll, men blir mindre sugen när jag tänker på att våran tränare sa att det skulle bli mycket 2-2 idag -.- Vill spela match, handboll, skjuta, försvara.. Inte 2-2. Usch!

Dags att ta tag i plugget. Puss

15 mars

Då var 14 mars över och jag kan ju lugnt säga att det är något med det datumet alltså ;) Well well, nu skall jag springa iväg till skolan för att ha matte & svenska. Har lite bråttom så skriver när jag är i skolan eller kommer hem! Puss

booring

Ta fram din telefonlista och blunda,
bläddra neråt och låt den personen du stannar på fylla ut dina svar.


Namn: Line Bjurman
När fyller han/hon år?: det har jag ingen aning om
Vart träffade du han/hon?: handbollsträning i mkg för typ två år sedan
Hur är han/hon som person?: sig själv ;)
Tycker du om honom/henne?: tycka om är ett starkt ord :) det skall man inte säga hur som helst mina vänner, hehheh
Beskriv honom/henne med tre ord: jag vet inte (3 ord! tjeckt va?)


Namn: Eldina Tucak
Är ni bra vänner?: ja, absolut 
Kan du lita på han/hon?: 110%
Har du kysst han/hon?: haha nope
Hur länge har ni känt varandra?: sen förskolan, så det är.... 10 år! <3
Beskriv honom/henne med tre ord: bra, bättre, bäst


Namn: Frida Olsson
Var träffades ni första gången?: mimers när vi började i samma klass
Är personen viktig för dig?: Ja, vem skall annars ge mig massage varje lektion? haha nejdå. världens bästa frida <3


Namn: Johanna Tegelström
Hur länge har ni känt varandra?: i nästan fyra år
Har du kysst honom/henne?: nixpix ;)
Kan du berätta hemligheter för personen?: om jag skulle behöva göra det så ja det tror jag nog


Namn: Lora Timany
Är ni släkt?: nej kan inte riktigt kalla mig arab, hahhaa <3
Hur är han/hon till sättet?: galen & grym
Känner du honom/henne bra?: jodå


Namn: Robert Thelin
Hur gammal?: 16
Bor?: i kungälv
Hatar du personen?: Nej inte lilla robban inte!


Namn: Snigel Johansson
Har du kramat henne/honom?: aaaa
Har du sett personen full?: hihi ja
Är personen äldre än du?: yepp, några månader sådär ;)


Namn: Ungdomsmottagningen
Är han/hon vacker?: VÄLDIGT söt
Minne av personen?: vi har så många minnen ihop, kan inte bara välja ett
Har du hennes/hans msn?: självklart. varje UM i hela västra götaland!


Namn: Isabell Lindén
Står han/hon nära dig?: nära & nära kan jag väl inte påstå, men vi har känt varandra länge och rätt bra :)
Har du kramat personen?: senast idag :D
Har du varit förtjust i honom/henne?: jag har alltid varit förtjust i isabell


Namn: Lina
This or that:
[x] Ful | Fin [ ]
[ ] Glad | Sur [x]
[x] Flicka | Pojke [x]
[ ] Vän | Kärlek [x] Äckel [ ]
[ ] Tråkig| Rolig [x] - rolit


Namn:
Fredric
This or that:
[ ] Ingen kommentar | Snygg [x]
[ ] Flicka | Pojke [x]
[ ] Gammal | Ung [x]
[ ] Oskuld | Pippad [x] - HAHA pippad också xD
[x] Svensk | Icke svensk [x]

kungälv - torslanda

Julia kom hit förut så gick vi och käkade och sen drog vi till samlingen i mimershallen. Vi mötte torslanda och förlorade tyvärr med två bollar, enligt mig var vi jätte dåliga i försvaret menmen. Det kommer bättre tider! Grym som jag är så är det första jag gör att fånga bollen med ansiktet så det forsar ut blod från näsan, yummie! Grymt med järnbrist och grejer också... Naeeeeeeee!
Nu hade jag tänkt trycka i mig lite mer choklad hehehe, sen kolla på wipeout&blåsningen på nätet :D

100314

något bättre, något snyggare.
where have you been all my life?

14 mars

Uppdateringen har inte varit den bästa, men har inte suttit vid datorn sen igår vid denna tiden ungefär. Fredric kom iallafall hit igår och då lagade vi Tacos till oss och mina syskon. Den blev faktiskt god för att ha varit JAG som var med och tillagade den hahaha! Sen satte vi oss och kollade melodifestivalen. HELT FEL LÅT SOM VANN !!! Ååååh blir så arg, tänker svenska folket med röven eller? En 17 åring som är likblek (hehehe skall egentligen inte säga något!) och ser ut som 70 och sjunger en ballad???...  Darin, Salem, Ola eller Eric skulle ju ha vunnit vafan. Aya, kvällens höjdpunkt förutom att Fredric var här var att RYBAK VAR MED! Herregud vad söt, snygg & grym han är. Smälte!! Jag sa innan han kom att Eric ser bättre ut, men jag tar tillbaka det där. Alex <3 Emma hihihi! :D


Efter melodifestivalen låg vi bara och kolla på andra filmer och käkade oss feta med chips och godis, och sen gick vi upp och la oss :) Vaknade runt 11-12 och kollade på TV lite och sen käkade vi frulla. Eller, kastade frulla kan man också kalla det hahahaha. Retarded är vi !
Kvart över 6 har jag samling för match, så det skall bli nice. Måste dock plugga innan :( Sug, sug & sug..



unstoppable

Sitter och lyssnar på alla melodifestivalslåtar just nu.
Eric, Ola, Salem & Darin är grymma måste jag säga ;) Hoppas såklart att Eric vinner! Fan vad glad jag blir då :D Nu skall jag städa lite på rummet sen fixa mig lite.

13 mars

GOOOOOOOOOOODMORGON =)
Har sovit gött som fasen inatt kan jag ju berätta då änna. Vaknade runt 10 (?!?! vad hände där!) och gick upp och tog en dusch - lovely. Finns det något bättre? Knapert alltså. Strax skall jag trycka i mig lite frukost och sen skall jag och mamma ut och handla har jag bestämt. Vi hörs senare ;)

BILDER 12 MARS







Emma & Richard <3


Mathilda den muppen ville inte vara med på bild :(

fredagsmys

Tjohooooo!
Mina vänner drog precis hemåt så nu sitter jag här helt ensam en fredagskväll :( Nejdå, skall inte deppa. Har haft en underbar kväll med sjukt mycket skratt. Älskar er!
Nu skall jag bara softa här framför datorn förmodligen och längta tills imorgon hihi. Tacos-lagning, melodifestivals final & chipsmys med Fredric, kan det bli bättre? Tror nog inte det :)

Bilder från dagen kommer strax <3

12 mars

Just nu är jag in the school. Har haft graflektion just nu och har gjort en Andy Warhol bild på mig själv. Nu fattar antagligen ingen vad jag menar hahaha,  men jag visar bild.
Nu skall vi ha lunch en timme sen blir det sagostund i svenskan! :D MYSIGT haha. Efter skolan drar jag in till stan med Mathilda och Richard och käkar sushi, sen drar vi nog hem till mig och flippar som vanligt, huhuhuhu. Neh, dags att vara lite social med folket häääääääääääääääääär.


Tildilotildilej alla tittar på dig, när du går i din gyllene MÖSSAAAAAAAAAAAAAA

kungälv - baltichov

Vi förlorade tyvärr matchen. En av dom sämsta matcherna vi spelat enligt mig, och nog den sämsta matchen jag själv har spelat i hela mitt liv. Nej, inte så allvarligt riktigt haha ;) Målvaktsspel är en färskvara kan jag ju lugnt säga. Mindes typ ingenting och var helt seg i rörelserna. Men inte konstigt eftersom jag inte har stått imål på en match på snart tre år som jag och mamma räknade ut innan. För året innan jag slutade spela igen så var jag knäskadad så då var det bara massa rehab och shit. Aya, jag stod iallafall halva matchen så resten var jag utespelare, tack gud haha.

Nu sitter jag och käkar cornflakes och skall strax upp och duscha sen lägga mig och nana ut. Skall bli riktigt skönt! Hoppas på att prata i telefon med min pudding också :D



its time

Nu skall jag packa väskan snabbt och sen drar vi mot Gråbo! Gaaaaaaaaah..
Haha nejdå, nu är jag inte så nervös längre. Mest illamående av tablettfan =@ Men vi hörs senare ikväll tror jag väl. Pusspusssssss

NERVÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖS

Jag är skit nervös!! =O
Fick just sms från min tränare att jag skall förbereda mig för att vara målvakt ikväll. O M F G säger jag bara ! Haha, gud vad nervös jag blev helt plötsligt. Shites pommes frites!

Jag var målvakt i tre år tror jag. Två eller tre år stod jag imål och jag var inte världsbäst, men riktigt bra vissa delar av den tiden. Sen slutade jag spela handboll i ett år och kom tillbaka sen (kom tillbaka i augusti 2009), då som målvakt. På träningarna kändes det inte alls roligt att spela och jag funderade nästan på att lägga av igen, tills jag testade att vara kant och insåg att det är MYCKET roligare, + att jag hade blivit bollrädd under det året jag inte spelade. Så då blev jag kant och en av kanterna blev målvakt haha, som det kan bli ;) Enligt mig tycker jag detta är mycket mycket bättre. Vill INTE bli målvakt igen! Men självklart ställer jag upp för laget :) Detta har jag enda varit förberedd på sen jag blev kant.
NU SKALL JAG GÖRA SÅ ATT MIN NERVOSITET FÖRSVINNER!!! hur gör man?..





Utespelare VS Målvakt ;) Haha

honey im home

Home sweet home again. Engelska och Rörligbild idag, great! Rörligbild gick super och vi kollade på vårat ''barnprogram'' som vi gjort, och jag tror nog att läraren blev nöjd. Får hoppas det iallafall :) Nu sitter jag och skriver en liten läxa vi fick i RB förut så att den är klar tills nästa lektion. Mår illa av tablett fanskapet också!! Inte så tjeckt faktiskt.. Men hellre ta dom i tre dagar än att vara sjuk ;)



Hahahaha, är man liten eller? Det skulle inte förvåna mig alls om mitt lag har anfall när bilden tas.. Men man måste vara redo vett ni ;) Bilden är tagen när vi spelade Åhus för första gången. Vad kan det ha varit.. Typ 4-5 år sedan? Nej, jag har faktiskt ingen som helst aning. Blev påhoppad av Johanna & Amanda idag - dom sa att jag skulle stå imål på matchen ikväll. Våran målvakt blev skadad i måndags och eftersom jag var målvakt för ett halvår sen (?) eller något så kan man väl säga att jag är första valet som extra målvakt. Gaaah, nervös nervös.. Men det kan ju vara kul också :) Om laget vill att jag står, så gör jag det. Inte för att det kommer gå så bra men.... Bollrädd som satan nu för tiden, haha. Illa!

11 mars

Godmorgon!
Egentligen har jag inte tid att skriva detta inlägget för måste springa iväg på engelska lektion. Skall alldeles strax ta min tablett så att inte mamma flippar över när jag kommer hem hahaha, och sen blir det engelska & rörligbild lektion. Efter det blir det att gå hem och plugga historia! Inte så roligt, men jag måste. Haaaaaaaaatar att gå till skolan. Det är så lååååångt och kallt så jag vet inte vart jag skall ta vägen. Fyfan :(

natti

Nu är det dags att sova.
Vi hörs imorgon igen, sov gott människor!

rubriiik

Det blev inget bull-bak förut för vi orkade helt enkelt inte haha. Istället tog jag en låång och varm dusch och sedan la jag mig och kollade på TV tillsammans med Sara. Joey, Vänner & Biggest Looser! Nu sitter vi och tittar på stjärnkockarna och sen skall vi kolla på Mästarnas mästare på datorn som vi har missat :)
Imorgon blir det skola och sen match mog Baltichov i Gråbo. Får hoppas på vinst! Är lite mer sugen att spela nu än vad jag var i måndags iallafall så det känns gött.
Hörs imorgon om inte tidigare :)

jag är duktig

Har fixat diskmaskinen, dammsugit, torkat av lite överallt, städat i vardagsrummet, hallen, toan & mitt rum. Kan det blir duktigar? Jag tror inte det! Jag är nöjd iallafall. Och nu jag har suttit och kollat en himla massa kort på när vi alla var små. Visst var det bättre förr? :O






Nu skall jag och min syster baka stora goda bullar :D

10 mars

Godmorgon :) Idag blir det ingen skola. Har suttit uppe på vårdcentralen i en och en halvtimme och kom alldeles precis hem! Jag är svin trött och mamma har jobbat inatt så ingen av oss har riktigt sovit ut så vi var som två frågetecken där uppe. Höll på att skratta ihjäl mig åt mamma och garvade nästan inne hos doktorn hahaha. Det var roligt, och nu vet jag vad felet var också. Skall käka tabletter i några dagar nu så att det går över.
Nu hade jag tänkt att städa lite.. Eller, mycket! Fixa diskmaskinen, städa i köket, vid datorn, vardagsrummet, hallen, mitt rum och vem vet.. KANSKE till och med toan! Det är min mamma värd tycker jag ♥

Hörs senare :)



jag ser helt grotesk ut på bilden hahaha, men min mamma är bäst 

spelas mest just nu



Eric Saade - Manboy
gryyyyym

9 mars

Hallo folket =)
Idag har jag bara varit i skolan och sen gick jag hem och käkade och sen somnade jag framför en film, hehehe.. Ovanligt? Nej, inte direkt. Skall till vårdcentralen imorgon, igen! Får se vad som är felet denna gången igen, för något är det.
Har iallafall inte samma ilska kvar som jag hade igår, vilket är gött! Behövde verkligen skriva det inlägget, och det gjorde ju susen med.

Hade sex och samlevnad idag av någon konstig anledning haha. Och varför är det alltid lika roligt? Jag och Mathilda hade roligt iallafall.. Misstolka nu inget hahaha!


Weronica om just have to:
Fidde?


SV: Nej, jag menar verkligen inte Fredric i det inlägget =)
Han är min pudding! hahaha *internt*


just have to

jag visste hela tiden att det var något som stog fel. att det fanns någonting som inte riktigt stämde där inne, men ändå slösade jag bort så mycket tid på dig? jag, mina vänner och fler därtill visste helt klart att det var någonting som inte var rätt och vi diskuterade det många många gånger. jag kan inte säga att jag ångrar det vi gjort, så funkar det inte. jag var glad då & mådde bra av det... eller egentligen, mådde nog egentligen bara sämre. alla märkte det utom jag. 
ja men shit det är verkligen synd om dig pluttenutt som inte kan ta lite skit. okej, mycket skit.. jag vet. men come on, kunde du inte stå på dig? tro då inte att det bara var dig det var synd om. du tror att du är en ängel va? pfft, långt därifrån. så äckligt liten och töntig är du så jag mår illa av dig. det är heeeeeelt fel av mig att ens sitta och bry mig om det här, vet inte ens varför jag gör det. antar att det går över snart för mer tid orkar jag då inte lägga på dig! jag skall inte ljuga, det vet jag själv att jag inte kan. kan inte ljuga och säga att du inte gett mig något bra, för det har du. oavsett hur äcklad jag är av dig just nu så kan jag inte säga att du inte gett mig något bra, då blir det bara pinsamt. men en sak kan jag säga och det är att jag ångrar så innerligt att jag inte sa ifrån med en gång när jag märkte att det var en skruv lös.. eller vänta nu.. en? neh, det räcker inte. fler än så! skulle lyssnat på min omgivning långt mycket tidigare. förlåt för det, men nu har jag verkligen fattat. och försök aldrig att lura mig igen. vem var det som skrev ''svävar på moln'', vem var det som tofflade efter mig i över ett år.. patetiska människa.
du är iallafall ute ur mitt liv. skulle vilja säga föralltid, men man kan aldrig veta säkert. men jag hoppas för tillfället!




kungälv - sävehof

Janina skrev det förra inlägget bara så ni vet, haha. Hon är allt för go ;) Var och spelade match förut mot sävehof och vi vann, riktigt gött. Var riktigt arg under hela matchen och har egentligen ingen anledning till att vara arg på en sån obetydlig människa som honom, så jag får ta och ändra på det. När jag kom hem kollade jag iallafall på Svenska hollywoodfruar, så jäääävla roligt hahaha. Skrattar ihjäl mig! Längtar redan till nästa vecka :D
Nu skall jag försöka få bort min ilska över en sån liten klen jävel och sen plugga! :D PUSS

fis

cha chaaa bloggen, sitter här vid min vita apple mac och dricker en god latte, ska snart ut i den vackra staden och äta lite nyttig och underbar sushi, (mums) jaaa min dag har ju inte varit något speciellt utan har varit i skolan, träffat janina som kom hem ifrån thailand, bajjade nästan ner mig förut i soffa,.. och NEJ mensen går itne bort:O!!
någon som har ett bra tips på hur jag ska bli av med den?
men dagens outfit..
tröja-thailand kopia adidas
-gin tricot tajts svarta
-vitt linne gina tricot
strumpor, (snodda ut idrottshallens herr omklädningsum


cha cha bloggen.
pusspuss


nana kudden

Nu är det dags att nana kudden. Skulle behöva plugga lite till men ögonen går igen så det funkar inte! Är så grymt besviken, förbannad & äcklad av en viss person så skulle behöva drömma något riktigt bra och få andra tankar. Vi hörs imorgon, puss


alice i underlandet

Kom precis hem ifrån bion. Den var inte alls som jag hade tänkt mig. Trodde att det skulle vara med ''gulliga Alice'' än vad det var, men den var riktigt bra faktiskt! Jätte glad att jag fick följa med och se den (a)
Nu hade jag tänkt att sätta mig och plugga en stund, sen är det dags att sova. Imorgon blir det skola & sen TRÄFFA VÄRLDENS BÄSTA JANINA SOM KOMMIT HEM ! :D:D:D:D:D
Och efter det är det match. Jääääätte längesen jag spelade nu, så det skall bli kul.



Janina och jag för läääängesen <3

7 mars

Hellooo,
gick upp runt ett idag efter att ha sovit ut som bara den. Gött var det ! Fast kommer säkert vara lika trött ikväll igen om jag känner mig själv ;) Gårkvällen var iallafall mysig som satan. Körde sms-roulette och satt och snackade en massa med tjejerna. Kul att alla var tillsammans igen! Det var ju änna på thorildstiderna senast. Idag händer inte så mycket på dagen, sen ikväll så skall jag med Olivia & hennes mamma på Alice i underlandet 3D (tror jag?).
Min syster bakade bullar igår och jag kan fan inte låta bli att gå och ta en..... till. Hahaha!



hos anna

Alla brudar har precis dratt, och snart gör jag det också. Haft en mysig lördagskväll med massa sms-roulette hahaha. Så roligt!! :D
Hörs imorgon, puss

trött

Trött som fan. Sover sover & sover gör jag i mitt liv, typ. Jag är allmänt arg just nu, och nej det är INTE pms.. Vet inte varför, men snart blir det BULLAR SOM MIN ÄLSKAD SYSTER SKALL BAKA så då blir jag nog gladare :D Sen ikväll skall jag hem till min älsklings Anna och umgås med gamla thorildsbrudar <3 Underbart är det!!


Måste bara säga att Evelina Disefalk är bäst <3

6 mars

Gotenmorgen :)
Igår blev det som sagt massa räkor och shit. Mumma, jag och Julia åt så vi höll på att spricka haha ;) Och inte sa vi nej till godiset efteråt heller.......
Vi kollade på lets dance och så igår också och myste framför Livet är en schlager sen däckade vi ganska så snabbt. Ikväll skall jag hem till Anna med massa goa tjejer och ha en liten tjejkväll. Det skall bli roligt, det var längesen vi var ihop så :)
Hörs senare

5 mars

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA OLIVIA ♥


Känner mig naken... exposed...
MY HAIR IS GOOOOONE!!!
Nejdå, så allvarligt är det nog inte. Men som det nästan alltid känns när man klippt sig, så är det SVIN kort. Men huvudsaken är att det slitna är borta och nu kan det växa på nytt igen :) Lär ha uppsatt hår den närmsta tiden kan jag ju säga haha ;)

Just nu sitter jag och väntar på att mamma kommer hem. Vet inte ens vart hon är för hon svarar inte när jag ringer :( Snyyft.. Haha! Sen kanske jag är med Richard och ikväll kommer Julia hit och nanar! Mysig fredag med andra ord. Tror det blir en toppen middag här idag också, yummie. Räkor och sånt där!! Hörde något om det igår iallafall.




Olivia & jag <3

ANDRA AVENYN

Märkte att jag hade missat två avsnitt så har precis kollat klart på dom nu! Och nej, dom var inte alls ligga dåliga som det jag såg senast. Det hände mycket mer i dessa två! När man väl börjat kolla AA så går det inte att sluta, sorgligt nog haha =D
Nu sitter jag och snackar med Makkös & Julia på msn och skall strax dra mig upp till sängen för att sova ut. Är inte alls så trött, men det beror väl på att jag sov tre timmar förut ;) Ni får ha det så bra.

göteborgare?

Mitt nya namn i klassen är Göteborgaren... Tony påstår att jag har groooov göteborgska? Hahaha, definitivt INTE säger jag då. Vet inte vad han hör men han har inte rensat öronen på ett tag iallafall ;) Och bara för att jag börjar med att säga Ööööh - varje gång jag vill säga något till någon så har jag grov göteborgska. Där ser man!

Nu hade jag tänkt att kolla på Andra Avenyn som jag missade igår :) Hoppas att avsnittet är bra för det senaste var sådär.



dags för plugg

Är mätt och belåten nu, och jag antar att det betyder att jag skall plugga nu? Skall iallafall sätta mig med Idrotten nu. Har prov på tisdag i idrott och på måndag i svenskan, fast i Svenskan är det bara ord man skall kunna. Dock viktiga ord inom Media men jag känner ändå att Idrotten kommer bli svårare och tycker att det är lite viktigare just detta, för hur många prov har man i idrott? Inte så många. Skall få bra på det här har jag bestämt mig för ;) Hörs ikväll igen


född på 90-talet?

Minns du...

-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon, Totally Spies och Pokémon
-när nikelodeon var på hela dagarna
-att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply
-pokémon och digimon
-när man spelade kulor på skolgården varje rast
-när Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på
-när man fick Hitz for kidz i julklapp
-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden
-när Pippis pappa var fångad av pirater
-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
-och alla fajter om bästa delarna
-när tamagotchi var allas bästa vän
-"I'm a tamagotchi, and I can make you happy..."
-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
-"boom boom boom boom, I want you in my room"
-"Mama mia, here I go again" alla låtarnas melodi utantil
-tiden innan harry potter
-när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa
-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt
-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla"
-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen
-du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)
-att du växte upp i tron på att madicken, emil, lotta, pippi, alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt
-när det var jojo-period och alla övade in tricks

-när inte disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt
-Creep School, Aahh! Riktiga monster!,
- Arthur med Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan vara den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."
-när du läste "Så funkar det i skolbiblioteket"
-när igloo glassen fanns
-och sandwichen kostade 10 kr?
-och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?


wooops

Somnade visst till lite förut hehe.. Har sovit i nästan tre timmar! Så jäkla behövligt efter att ha börjat 07.50 idag -.- Illa är det!!
Kollar på Greys Anatomy nu och väntar på att mamma skall göra klart maten, för är redigt hungrig som ALLTID. Och jag måste säga att jag är nervös över att dom kommer klippa av hela mitt hår imorgon :| Det är så slitet så att det kommer behövas. Usch usch, drömde till och med inatt att dom snaggade mig =O Vad är dette?? Får säga klart och tydligt till dom att jag bara vill klippa bort DET VÄRSTA och absolut inte mer än 3 cm, haha.


PUSS




Favorit i repris.

SKOLAN


Såhär kul har jag & Mimmi i skolan (: Bild ifrån fotolektionen igår!


Världens bästa Frida fick stå i Rampljuset på Fotolektionen =D


Mimmi. Haha det står: Mimmi Nyman fläskar.... Hmmm, vem kan ha skrivit? :d


Tottiboi kom tillbaka idag från...!? Ingen vet :p


Evelina & Lisa


FRIDA! <3

4 mars

Tjaaaa, sitter här framför datorn och har riktigt tråkigt. Väntar på att mamma skall vakna (hon jobbar natt) så att hon kan hjälpa mig med läxan i engelskan. Orkar verkligen inte med engelska! Det är RIKTIGT tråkiga läxor som man får i engelska hela tiden, är det inte? ''Skriv en Jobbansökan''... Nah, inte så roligt.
Pratade med min lärare om Engelska B som jag hade valt och hon sa att det blir mycket mycket muntligt i den kursen, och jag har jätte svårt för engelska muntligt så jag bytte bort Engelska B så nu måste jag välja till något annat, men vet inte vad än.. Funderar på teckenspråk för tänk vad nice ändå?! ;) Men sen vet jag inte hur mycket nytta just jag kommer ha utav det i framtiden.. Aja, måste välja imorgon tror jag så det får jag tänka över natten :)
Och för er muppar (bl.a Julia & Fredric hahaha) som trodde på att jag är kort & rödhårig kan ta er någonstans för det är jag inte hahaha. Jag skulle ALDRIG klippa av mitt hår igen, aldrig aldrig aldrig... Men jag var faktiskt hos frisören och fixade tid :) Skall klippa mig imorgon halv 4. Kommer antagligen bara att klippa bort det slitna, vilket betyder mer än halva håret typ...



Emma goes Frida style ;) Vad tycker ni? haha


dejta kudden

Hade tänkt mig att gå upp och nana kudden nu. Skall bli riktigt skönt för är trött som vanligt! Vi hörs väl imorgon igen everybody. Godnatt sov gott ♥

ny design, igen

Som ni kanske vet vid det här laget så har jag svårt för att bestämma mig och tröttnar väldigt fort. Ni ser att jag bytt design en gång till, och denna känns något bättre än förra iallafall :) Denna stannar nog ett litet längre tag skulle jag väl tro ;) Fast känner jag mig själv lär jag ha bytt minst två gånger innan mars är slut..


hahahah söt bild jag hittade

glass ♥

Förut efter frillan så gick jag och Mimmi till willys för att hon skulle köpa choklad och lite så, och så gick jsg förbi all glass och kunde inte motstå dom HAHA. Så väl hemma var jag två glasspaket rikare ;) Köpte också såna där rån som man lägger glassen i, så nu sitter jag och mölar i mig en glasstrut a la Sjögren!



redhead

Skolan idag gick väldigt fort och den var rent ut sagt flippad. Som om den inte brukar vara det? Jag var totalt damp och likaså Lisa, Mimmi & Thilda. Jag och Mimmi kunde knappt gå hemåt förut pågrund av för mycket skratt! Så jävla bäst är ni ♥

Efter skolan iallafall så gick jag och Mimmi till Trizz Frizz, haha. Hade tid hos frisören idag =) Klippte upp det lite mer och så klippte jag kort till axlarna ungefär, och så har jag färgat det rött!! SÅ jävla nöjd är jag så ni anar inte. Varför har jag inte gjort det här tidigare? Jag har försökt spara mitt hår i år och dar, och det har inte vuxit ett skit. Men nu så insåg jag att jag passar mycket mycket bättre i kortare hår. Har tyvärr ingen webcamera här just nu, eller en kamera som är laddad heller för den delen, så bilder får komma senare ikväll. Men har en bild på min vän Anna som hade liknande hår får några år sedan ♥




Ungefär så fast lite längre :) SNYGGT!


3 mars

GODMORGON! ♥
Idag är jag på strålande humör pågrund av detta vädret. Känner jag att våren är påväg? Mjaa... Skall inte hoppas på för mycket. Men idag skiner iallafall solen igenom varenda persienn här hemma och det får mig sjukt glad. Det till och med luktar lite vår, tro det eller ej hahaha.
Blev väckt av att Fredric ringde mig och för första gången på... tre år? Så har det inte vart jobbigt att gå upp till skolan, och idag gick jag faktiskt upp en timme innan jag skall gå!! REKORD :D
Hur som helst så har jag en låååååång skoldag framför mig. Slutar klockan 4.. Inte så nice va? Men jag får väl stå ut helt enkelt, och när jag kommer hem skall jag sätta mig och plugga på Matte, Svenska & Idrott.. Fyfan, don't make me think about it.

Wellwell, dags att möta upp Mimmi snart tror jag om hon inte är sjuker ♥



Jag & Johanna för två tre år sedan. SOMMAR & RÖRTÅNGEN - JA TACK ♥

godnatt ♥

Nu har jag precit ätit en tallrik med cornflakes och vaniljfil och skall vilken sekund som helst gå upp och lägga mig så att jag orkar med skolan imorgon, för första gången på två veckor. Känns som om jag haft jullov haha!
Men jag antar att vi hörs imorgon igen. Sov gott, godnatt ♥

Nu ringer Fredric igen.. Att han inte klarar sig en kvart utan mig ;) hahaha ♥

dating in the dark

Tror jag precis har sett på världens roligaste program. Dating in the dark! Jag skrek av skratt så stackars Fredric måste ha blivit döv hahaha. Roligt & intressant på samma gång =) Måste se det nästa gång med, nästan värt att sätta alarm på det haha.
Iallafall så måste jag säga att jag är väldigt glad för Julias skull (läs i hennes blogg, hon lär skriva mil långa texter om hennes känslor just nu HAHAHA, vet att du älskar dig <3). Men Julia, sister before Mr! :D<3




2 mars

Goddag =) Haha, godmorgon måste jag nog ändå säga. Gick upp ganska nyss och har suttit framför TVn och kollat The hills marathon hela morgonen. Det är beroendeframkallande.. Kan inte sluta kolla, lite jobbigt sådär eftersom att jag VERKLIGEN skulle behöva städa och plugga.
Mitt rum ser ut som jag vet inte vad!! (a) Men det är alltid lika go känsla efter att man städat igenom rejält, så den känslan skall jag känna när jag lägger mig ikväll så det så ;)

Imorgon är det tillbaka till helvetet som gäller. Har inte varit i skolan (bortsett från halva måndagen förra veckan) på två veckor och två dagar. Saknat min goa klass, men vem vill till skolan?
Time for The Hills again.


ny spotifylista

Gjorde precis en ny spotify lista som heter Old favorites.
Har lagt in massvis med gamla låtar som man lyssnade sönder (a)
Det ger en tusen minnen och jag älskar känslan av att hitta en gammal låt
och minnas massa underbara minnen! Är det inte gött? 


Just nu sitter jag och lyssnar på No stress. Tänker på alla underbara helger hos Janina för ett år sedan! Gud vad vi lyssnade på denna då och dampade loss. Minns att i början precis när det kommer igång i låten fick jag alltid fnatt och skulle dansa som en dåre hahahaha. Stackars människor som fick se det!! :D Underbara tider var det iallafall ♥




Jag och Janina i damptillstånd för drygt ett år sedan, hahaha ♥

klockrenaste gruppen






Så jävla klockren grupp ;)
Ofta är det att man ser en grupp, tycker den är awesome och blir ett fan.
Men denna är verkligen rätt att gå med i, riktigt sann är den! :D


DAGENS..

Dagens humör: trött men riktigt glad

Dagens mående: Bra, men dock riktigt jobbigt proppmätt förut. Men nu är det prima igen!

Dagens borde: PLUGGA!! Äckligt vad mycket jag borde plugga.. Men som tur är så är jag strax klar med historian, puuh

Dagens frisyr: Uppsatt i en hästsvans och mitt gulliga babyfjun i pannan hade sitt egna lilla liv -.-

Dagens smink: Mascara only, like för det mesta

Dagens klädsel: Svarta jeans, en vit tshirt där det stor: WHO'S THAT GIRL.

Dagens planer: Plugga..... & sushi med söta människor

Dagens materiella vill ha: Haha, det första jag tänkte på var choklad, men det är inte riktigt materiellt va?...

Dagens fundering: På hur vissa människor kan vara så sjukt patetiska att dom går runt och är PRECIS likadana som dom man klagar på... Går inte riktigt in i min hjärna

Dagens beroende: MAT! Gud, måste sluta äta så mycket hahahah

Dagens tråkigaste: Historian...

Dagens längtan: Till historian skall vara över, typ.. Haha, sen till att få träffa min älskling

Dagens superlängtan: ANNAS TJEJMIDDAG!

Dagens tidning: Kungälvsposten, hahaha

Dagens låt: Har gått och nynnat på en jäkla låt hela dagen, men vet inte vad det är för någon haha. Yes, thats me




bild från september..


patetiska svin

du är precis likadan som brudarna du klagar på.
väx upp och
bete dig som dig själv, som du så
fint säger att du redan gör..
WTCC

this is why im hot

Tjaaafan!
Var ju inne i stan och käkade sushi förut med Evelina, Mathilda & Richard. GOTT SOM ALLTID - men blev dock proppmätt. Trodde jag skulle sprängas där ett tag ;) Sen träffade jag även Nina, Eldina, Lora & Johanna lite och snackade med dom. Nina det svinet drar ju till egypten imorgon en vecka. Kommer sakna henne & vara grymt mycket blekare än henne vilket fan inte är okej!!

Ikväll har jag bara umgåtts med sörran lite och checkat tvn och så, och snart är det dags för att sova lite tror jag (a) Är gryyyymt trött fast att jag sov till klockan 1.
Puss

friendship never eeeeeends










1 mars

Då var vi inne i marsmånad :) Känns bra för snart är det SOMMMAAAAAAR!!! Eller, om tre månader typ. Men gud vad gött med vår, right? Längtar så in i helvete.
Aja, idag skall jag ta mig in till stan med Evelina & Richard och möta upp Mathilda som är där inne och kuckelurar... he he he! (a) Vi skall käka sushi såklart! Hihi. Sen kanske det blir att checka lite i affärer, det märker vi. Men annars måste jag bara plugga ikväll :/ Segtsegt.




Underbara sommaaaaar! Jag badar och min syster är badkruka, like always....

RSS 2.0