mys i husvagnen

Ah men tjaaaaaaaa!
Sitter och käkar tacos med mina söta små vänner Mathilda & Richard. Gött som satan eftersom jag inte ätit något idag typ... Var ju på rockfest igår som sagt och det var precis vad jag hade förväntat mig: Jävligt roligt & grymt folk. Kände imorse att jag mår som jag förtjänar också. Inte jätte roligt med huvudvärk och illamående inte, men Richard Thilda & Markus har hjälpt mig att tänka på annat :D Vi sitter just nu helt flummade här inne och skrattar åt något... Vet inte vad, men det gillar vi!

Nu kände jag att det blev liiiite kyligt sådär så då får jag väl ta och sätta på mig en lite tjockare tröja och sen slänga iväg ett sms till min älskade vän. Skriver imorgon igen! =)


goddagens

Vad hettteerreee.... Sitter i Janinas underbara soffa hehe och väntar på att hon skall duscha klart! Idag blir det rock-party minsann så ikväll blir jag en rockbrud ;) Eldina & Nina kommer hit snart också så skall vi bli rockiga tillsammans! Skall bli fedt ikväll skall ni bara veta. Grymt taggad faktiskt!
Smart som jag är glömde jag min mobilladdare när jag åkte hit så min mobil är stendöd och kommer vara det fram tills Eldina kommer, fast egentligen gör det mig inte så mycket för min korv (hahaha internt!!!) har ändå pajjat sin mobil så han kan inte smsa :( Snart kommer han hem och det skall bli bäst!

13.37 är klockan nu ;) BALLT VA??? JAG ÄR BARA SÅÅÅÅÅÅÅ ELIIIIIIT. Och jag flår på axeln min :( Det suger fetmaklump som Nina brukar säga. Jaja, nu skall jag städa lite. PUSS PÅ ER MINA VÄNNER



Jag och allas våran Robban för ett år sedan! SNYGGA

jag har världens bästa mamma

Jag är hemma i kungälv nu och strax kommer finaste Evelina hit så får vi se vad vi hittar på! Jag är helt LUSpank kan man säga, inte en krona. Och eftersom att vi inte bor här hemma i kungälv så finns det ju såklart ingen mat, och då var min mamma så söt och gav mig pengar för att jag skall kunna käka när jag själv är så dum och väljer att vara i kungälv när det är helt tomt i köket! Och även lite pengar så att jag kan överleva annat. Så söt är hon :love: Världens bästa!
Annars har jag faktiskt hängt tvätt :| Jag vet, jag reagerar likadant som er. hahahah, nej usch det är inte roligt att vara så lat som jag är! Jag vet inte vad det är, men jag skulle kunna hänga tvätt, vika tvätt, städa eller sådär så länge ingen ber mig, men när någon ber mig får jag panik attacker...... Vi lämnar det ämnet! ;)
Vad är jag sugen att äta då.... Sushi? Heheh självklart är jag sugen på det! Men inte idag eftersom Evelina inte tycker om det. Blir väl donken som vanligt för min del haha!



Jag & Thilda på fältstafetten!


hoppas veckan går fort

Denna veckan bjuder på en MASSA skoj, så som rock-party & poängpromenad här ute på rörtången. Trots allt detta skoj så hoppas jag på att veckan går fort, för nästa vecka kommer bli bra bättre bäst! Jag längtar SÅÅÅÅÅÅ mycket så att jag får ont i kroppen typ.
Hur som helst så är det rockparty på fredag och fasen vad kul det skall bli! Jag och Eldina skall bli riktiga rockbrudar alltså hahah. Satan vad skoj :D Janina skall allt hjälpa oss att bli riktiga rock-nördar. Rock är ju annars absoluuuuut inte min musiksmak, utan mer det värsta jag vet... Haha, men att det är ''maskerad'' skall bli riktigt roligt! Och snart fyller världens bästa syster år och skall ha 50års-fest tillsammans med en kompis, dvs för er tröga att hon har det tillsammans med en annan som fyller 25 ;) Skall bli riktigt roligt!
Nu skall jag fixa iordning för kvällen och sova ut så att jag kan gå upp tidigt imorgon för att åka in till Kungälv och leka med Evelina :love:


Såhär rockig som mina föräldrar var skall jag också bli! ;) hahah, så söta så

burn baby burn

Har bränt mig i ansiktet och på bröstet efter denna vackra dagen! Men det gör mig inte något för så underbart väder och så underbart folk som jag umgåtts med idag så kan jag inte klaga. Badat massor, solat MASSOR, ätit chips, smsat ((a)) osv. En riktigt stekig dag och en go kväll väntar. Skall strax gå ner och ta mig lite middag. Får bli tacos rester från igår :)
Imorgon bitti drar jag till kungälv igen för att leka med en saknad underbar Evelina. Världens goaste tjej det där! Får se vad vi hittar på, tror nog inte att det blir något speciellt.
Lite tråkigt att jag inte har bilder att lägga in, men denna datorn är helt fuckad så kan inta lägga in bilder eller något sånt. Surt! :(
Menmen.. Nu skall jag göra middag till mamma & mig :love:

myser på rörtången

Nu sitter vi tre tjejer i min husvagn med varsin leksak. Nina med min iPod, jag med datorn & Eldina med sin mobil! Jag hade också suttit med min mobil i högsta höjd om det inte var för att min sms-buddie har lagt sig :( Jag skall egentligen inte klaga för så söta sms som jag får på dagarna... Kan nog egentligen inte klaga på ett år! Så jävla söt :love: Annars så har vi käkat tacos, en massa godis och jag har precis badat! Dom andra två mupparna bangade, vilka töntar va? ;) hahah. Nejdå, imorgon skall jag få i dom.
Har inget mer att säga idag än att vi nog skall kolla på film ikväll och bara mysa. Kanske en nattpromenad med chips och sätta sig nere vid vattnet och bara prata om allt möjligt? Fast gör vi det slutar det säkert bara om att jag pratar hela tiden om hur underbar en viss person är... Fast det gillar ju jag! :D haha.

Är det min tur att vara lycklig nu? <3


gulliga sms

Visst älskar man söta sms? Det är ju det bästa som finns! Man blir ju kär av bara smsen vafan haha. Har fått massa gulliga sms och jag blir lika glad varje gång!
Bortsett från att jag har suttit här och lett (säger man så till ler!? :s) så har jag inte gjort mycket annat. Jo, käkat frukost! Såna där nesquick chokladpuffar typ. Min bror hade köpt hem dom och han kommer nog inte bli jätteglad när han märker att den är halvtom hahaha. Men det är ju så jäkla gott! Bästa frukosten lätt.
Väntar på att mina underbara älsklingar skall komma hit, Nina & Eldina. Vi skall ligga och steka lite skulle jag tro sen drar vi till maxi för att köpa gottgott och sen sticker vi mot rörtången där vi spenderar natten och morgondagen. Skall bli riktigt mysigt med goa tjejer!
Gud vad vuxen jag låter när jag skriver............. Det är illa! Och när jag satt och kollade igenom Åhus bilderna såg jag några rynkor på mig själv :| HAHAH. NEEEEEEH nu skall jag inte vara sån so to say.
Åhus bilderna ligger uppe på facebook så ni får kolla där om ni orkar, för det tar en evighet att ladda upp bilderna här heheh.. Kan bjussa på en bild jag tog för sisådär 5 minuter sedan.


hemma i kungälv

Nu är jag hemma i mitt älskade kungälv och skall nana här inatt! Känns gött. Idag åkte jag in till stan och mötte upp Julia för SUSHI. Det blev ju ingen sushi nere i skåne så då får man ju änna ta tag i det här uppe ;) haha. Lika gott som vanligt! Sen så åkte jag med henne till brunnsbo för att hon skulle sola. Brun & fin blev hon minsann =) Sen tog jag grön upp till Eldina och vi var ute och bara snacka om allt vi missat det senaste vi inte träffats. Nu är jag hemme som sagt och skall lägga in åhus bilderna hade jag tänkt, och också snacka med Evelina :D
Sen är det en hel vecka kvar tills Markus kommer hem! Hemskt.. :(

26 juli

Har äntligen vaknat! Har drömt en jättekonstig dröm om att Mackan red på en häst på min grannes tomt... Hahah, say whaaaaaaaaaaaaaaat? Yäyäää, hur som helst så är jag pigg som fasen nu efter att ha sovit ut ordentligt! Det kan jag behöva efter dom här skånedagarna då jag sovit MITT under en typ festival på LIGGUNDERLAG = sten. Inte så tjeckt om jag får säga det själv! Men kul hade jag och skönt var det att åka hem :D
Kan ju berätta lite för er, och sen när jag är hemma någon dag kan jag visa bilder! Vi tog inte cupen seriöst, verkligen inte. Vi kämpade inte alls vissa matcher och bara hade redigt sköjj, så vi kom till C-slutspel och åkte ut andra matchen, så vi vann 1 match på hela cupen, hahaha. Vi blev faktiskt lite arga över det för vi hade hellre varit sämst i hela cupen än typ näst sämst. Ni förstår att det är roligare eller? Ja men iallafall så var det riktigt riktigt jävla roligt att spela. Och alla våra klantigheter ihop är ju bara för underbara! Hahah, Emma gled ner för en massa stenar ner i vattnet och hennes ansiktsmin var på ett ungefär: Hejdå, nu dör jag!
Hahhaha trodde jag skulle dö av skratt. Sen när jag skulle säga ''En annan del av köping'' utan någon betänkestid så blev det ''Alla vi på hemköp'' HAHAHAH. Sån jävla gyyys!
Sen alla härliga skåningar jag träffa. Så jävla goa är dom, och deras dialekt är fan inte att leka med! Älskar skånska :D Mohahha..
Jag & Emma hade riktigt roliga kvällar medans dom andra sov (dom gick miste om saker!!!). Bjudna på pommes, lärde oss skånska osvosv.
Vi hade riktigt skoj där nere och finfint väder. Fin bonnabränna på ryggen också..... Mums vad fint!
Kanske åker hem sedan så då lägger jag in alla bilder :) TACK Å HEJ SÅ LÄNGE!


Om man röger loktar man mög i flabben! - Skåning
Om man röker luktar man skit i käften! - Göteborgare

2010

Under 2010 har jag hittills:

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö(gud vad hemskt det låter!!!?!?? kanske inte bokstavligen talat)
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har varit kär
[x] du har känt dig sviken
[ ] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[/] det har vart ett dåligt år med andra ord (inte ett dåligt, men en period var sämre än någonsin!)
[x] du har strulat med en främling
[?] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[ ] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[  ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär    
[xx] du har saknat någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[  ] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[  ] du har gett någon blommor
[  ] du har sett en död människa
[x] du har strulat med någon av motsatta könet

I BILEN MOT GÖTET

Måste säga: ÄNTLIGEN ÄR JAG PÅVÄG HEM!
Men fasen vad kul jag har haft det. Hahah det är galet, skrattat som in i helvete ;) Och min klantighet är fan sjuk påriktigt.. Ibland undrar jag verkligen!
Orkar inte skriva nu, utan det får jag göra när jag kommer hem & allt är som min vardag igen. Det enda jag orkar nu är att prata med min pöjk :love:

sista inlägget

Nu skriver jag det sista inlägget!
En sjuk grej som jag inte riktigt kan förstå är att jag helt glömt av att äta idag. Jag har inte vart hungrig alls eller ens haft en tanke på att äta något, och helt plötsligt kände jag hur jävla hungrig jag är :o Det gör ONT för att jag är så hungrig! Som tur är står farsan och gör mat nu så skall få i mig något snart. Gödt!
Nu är detta det sista inlägget innan söndag. Så ni får ha det fint så länge & så hörs vi på lördag eller söndag! Jag skall ha fedt kul iallafall, sååååå får ni göra vad ni vill mohaha. PUSSSSSSEEEENNNN

det är konstigt hur känslor för någon kan förändras så fort.
du har förändrat allt, och jag älskar det!
:love: TACK

dags att göra åhus osäkert

Nu har jag i princip packat allting som skall med. Skall bara bli körd in till Kungälv av farsan & sen kommer Bäcklund's & hämtar mig.
Det är en geting i fönstret & jag är rädd :( Buhuu.. Tänk om den anfaller mig! Hahah. Inte råligt... Nej, om man skulle ta och skicka iväg några sms. NU var det NOG sista inlägget innan skåne.... Men man vet aldrig ;)

underbar start på dagen

Med bulle till frukost! Hur gott är det inte? Med mycket kanel. Mummaaaaaaaaa :D Skall snart packa allting det sista sen ikväll sticker jag till skåne. Tyvärr utan mina älskade föräldrar som är skadade på olika sätt :/ Men så kan det gå. Åker ner med Bäcklunds familj vid 8 tiden så kommer vara framme vid 12 inatt. Och då jävlar smäller det :D Haha
Igår gick jag och Sanna ner och bada vid 1 på natten, och det är alltid lika gödt men läskigt att bada så sent. Kolsvart och man ser inte ett skit i vattnet så det kan finnas vad som helst mohahaha, men samtidigt världens kick att göra det :D Sen stack vi upp till min husvagn & låg och tjöta om allt möjligt, precis som det skall vara. Precis som det var förra sommaren & exakt så en sommar skall vara för min del. Massa bad, massa sol, massa mysiga husvagnskvällar, massa grill, massa rörtången, massa kärlek & massa random ''utflykter''. Det är väl bara en del som har saknats denna sommaren, men den kommer när Makkös kommer hit :love: :love: Längtar (a)

Nej, dags att packa. PUSS

lotta på liseberg

Herreguuuud vad ont i huvudet jag fick förut efter förra inlägget. Visste inte vad jag skulle ta vägen! Satt och kollade på teen mom, och det var nästan helt svart. Sen var det typ som om jag tappa känseln i hela kroppen så jag gick bara ner och la mig och somna med en gång. Sov i två timmar, och nu känns det myyycket bättre! Skit läskigt, vet inte vad som hände.
Hur som helst så tittar jag på Lotta på liseberg nu. Jag har alltid varit en sån där som kollar på allsång och älskar den typen av grej eller vad man säger, och i ALLA år har jag sett allsång på skansen.. Men jag måste säga att allsången på liseberg slår skansen med hästlängder. Skansen har blivit sjukt tråkigt! Publiken och allt is the shit på liseberg. Men det är ju som jag alltid säger: Stockholm är sveriges huvudstad, och Göteborg är sveriges stolthet! :D
Nu skall jag fortsätta se. PUSS

lycklig

Aloha!
Har nästan packat klart inför skåne-resan. Satan vad kul det skall bliiiiiiiii :D Måste bara dela med mig av en äcklig sak. Jag ser typ ingenting! :o Hoppas att det bara är för stunden vafan. Nu när jag skriver så typ ''hoppas'' jag på att skriva rätt för jag ser inte riktigt vad jag skriver. Blir bara vitt när jag kollar på ett ord typ.. Uschhhh, jätteläskigt :(

Pappa står och lagar korvstroganoff nu. Är jätte hungrig så får hoppas på att det blir klart snart :) Sen skall jag bara chilla och vänta på att my friend loggar in på msn för den tönten ligger och sover nu haha. Träffade Frida idag också som jag inte sett sen vi slutade skolan. Iiih vad jag saknat henne! Gött att träffas :)


this time for africa

Älskar Waka Waka låten! Sätter sig på hjärnan, men det är inte irriterande utan riktigt lovely faktiskt änna dåva. Går runt här på Rörtången och sjunger som en dåre, ehehe.. Jag blir glad iallafall, vet inte riktigt om grannarna blir det men det får dom stå ut med ;) Annars har jag hittat en massa gamla bilder ifrån förra sommaren och innan det idag. Bilder som både för en att skratta & känna smärta på samma gång. Men sommaren 09 var shittet. Mådde så sjukt bra och hade så jävla roligt :D Jag & Julia i husvagnen helt galna och feta hahaha. Robin, Janina, Nina, fester, partillecup, bra väder, massa schtek, massa bad.. You name it! Bästa :love:
Nu skall jag ut till Sanna tror jag. Vi hörs imorgon för sista gången på en vecka :) Puss

det känns så jäkla bra

Det känns så jäkla grymt, snart är jag på toppen igen! Jag älskar det och det finns speciellt en person jag kan tacka för det och du vet vem du är :love: Du får mig att må så jäkla bra! :D

Sitter ute på Rörtången och väntar på att Sanna skall käka klart så att hon kommer hit och vi kan käka oss ännu goare på godis (a) Fedt gott. Herregud vad mycket godis jag har ätit det senaste.. Det är inte klooooookt! Men sommar är sommar :love:
Och imorgon åker jag hem för att packa allting inför skåne, sen sticker vi! Jag läääääängtar. Mitt lag är bäst, bäst, bäst och jag mår så jävla bra med dom och detta är det sista vi gör tillsammans :/ JÄTTE sorgligt tycker jag faktiskt, men herregud så skoj det skall bli. Kommer LÄTT bli ett minne för livet! :D


En annan sak.. Det går tydligen runt en mus i vårat hus :o Snacka om läbbigt!!! Men det hemskaste är att farsan lagt ut musfällor nu :( Naawwwww stackars mus! :o Haha, jag lider verkligen.. Jag skulle hellre vilja ha den som husdjur! :D Ehhhh.... Okej jag skoja. Men den kan iallafall få leva tycker jag allt ;) Haha jaja nu skall jag inte babbla om massa ointressant för er. PUSS SÅ LÄNGE


jag som frihetsgudinnan igen ;)

feta oss på rörtången

Farsan har fixat med husvagnen inför skåne resan så den står på parkeringen inatt, och där skall jag och min älskade Janina sova! Myyyyyysigt :D Vi skall strax iväg till solberga och köpa massa god & fet mat. Eller mat och mat, chips & choklad typ :D ME LIKE!
Sitter och lyssnar på musik just nu och skakar lite rumpa för Janina hehehh. Mysigt! Jag skall till skåne på tisdag och kommer hem på söndag, och då åker Makkös till Grekland eller vart han skall :/ Det suger! Menmen, så kan det gå och vi träffas ju när han kommer hem :D

17 juli

Gotenmorgen så att säga!
Igår var jag på Eclipse med Mathilda, och jag är helt SÅLD i Edward.... Ja alltså ännu mer såld än vad jag var innan! Hjärtanes vad snygg han är, det är galet :o Just nu sitter jag och trycker i mig silverkulor med Janina huhu. Vi skall strax ut till Rörtången och baaaaaada som fasen. Och snart sticker jag till mitt älskade skåne och spelar beach handboll med världens bästa lag. Kommer bli så jävla roligt va! Shajseee.
Nej, nu skall jag vara lite social mot Makkös :love:
LOVE YOU AAAAAAAAAALL




Mitt hjärta! :love:

sticker iväg

Nu drar jag iväg till Romelanda för att tillbringa kvällen och natten med mina älskade vänner! Skall vara inne i stan senast 5 imorgon så får tajma det, vet inte om det blir något inlägg innan det. Men imorgon blir det iallafall ECLIPSE! :love: Dreggla framför Edward... Hehehehehe

PUSSSSSSSSSSSS

besviken

Allt vi gjort tillsammans och upplevt tillsammans, har det bara varit en lögn? Antagligen..
Du är allt jag någonsin velat haft och allt jag någonsin kommer vilja ha, fast inte vågat säga högt.
Jag håller mina ord - jag kommer alltid vara din oavsett vad :love:

HELT KÄR


i denna mobilen! Jag bara SKALL ha den, så äre. Så liten och söt och så grym på alla sätt :D Checkade in den idag på media markt också och det ropade efter mig, jag lovar..... Hehe! Min skall den bli :D .... någongång hehe. Dock skall jag inte ha den i svart isåfall, utan i någon annan ovanlig färg :)

15 juli

Blev att jag gick ner till stranden med Snigel&Nina igår och solade och badade. Helt underbart i havet nu, det var nästan spegelblankt och man kunde ligga i länge utan att det blev kallt. Gött som fasen! Sen stack vi hem till Nina och spelade monopol och lite sådär, det kom bland annat en älg och hälsade på HAHAHA, och Emma blev så rädd så hon sprang in och gömde sig hahahaha. Roligaste på länge! :D
Sov hos Nina och vaknade vid två idag och hade bråttom till bussen för skulle träffa Thila & Lisa för sushi, och den satt fint kan jag tala om. Åt för kanske tre timmar sedan och jag är fortfarande helt proppmätt. Den middagen räckte för en vecka hahah ;)
Nu är jag hemma i kungälv och vet inte vart jag skall ta vägen för jag är så jävla trött & mätt.. Jobbigt läge! Skall se vad Eldina gör så kanske jag kan träffa henne en snabbis, det hade vart nice.

14 juli

Godmorgon!
GUD vad soligt det är idag då som det skulle blivit -.- Trött man blir. Bäst för dom att det blir soligt senare! Skulle åkt ut till Hönö till Lisa men så blev det icke pga lite olika skäl sådär. Dagen kommer väl tillbringas vid datorn och snacka med min kära älskade vän Makkös :love: Måste fan göra något idag, får panik annars... Haha. Får väl se vad jag hittar på. Skriver nog senare igen ;)

föralltid

is it true, is it over? baby did I throw it away.. you told me that you would never leave me!
if you really knew me, you couldn't do this to me.


du tog min bästavän ifrån mig

Jag har världens bästa vänner verkligen. Dom är allt! :love:
Tack för att ni finns, & förlåt för att jag varit sån finne i röven den senaste
tiden. Och tack för att ni får mig att förstå vad som är rätt när jag inte
fattar det själv. Älskar er :love:

Yes, sitter och kollar på allsång på skansen och nu kommer Kikkan med bra vibrationer haha! aDiOs

draaaama, drama, drama, DRAMA

Har precis käkat mig mätt på makaroner och köttbullar! GOTTTTT. Sitter och kollar på topmodel 2, hur det har gått för tjejerna efteråt. Rätt skoj faktiskt =) Hoppas verkligen på bra väder imorgon, för isåfall kommer nog Eldina eller Richard ut! Wie, mysigt.
Mitt bloggande har verkligen spårat ut och jag vet knappt vad jag skriver om nu för tiden haha. Men det kommer bli bättre efter sommaren igen!
PUSS

13 juli

TJAAAAA!
Jag är typ hungrig och trött för tillfället, men orkar inte göra något att käka och vill inte sova bort hela dagen. Jobbigt det där alltså! Sitter och pratar med massa kompisar nu och jag hoppas att få träffa Makkös snaaaaart. Blev ju inte speciellt länge på partillecup. Och så vill jag att det skall bli bra väder så att jag kan bli brun förfan, all färg har ju försvunnit nu. Suuurt! :(

Nej, får nog ta och göra något att käka och hämta bubbelvatten till mamma. PUSS SÅ LÄNGE! :love:

DATOR PÅ RÖRTÅNGEN

IM SO HAPPY IM SO GLAD, THAT I'VE GOT YOU!
hahahha, DATORNÖRD som fasen. Men typ nu, när det regnar, blåser, åskar osv som aldrig förr är det UNDERBART att ha en dator här ute! Så gött. Håller på att fixa msn och sånt nu så lär sitta här hela dagen, om inget pajjar.. Haha!

en mysig heldag med richard

Har haft en sjukt rolig och mysig dag med hjärtat mitt. Käkade sushi och det var lika gott som vanligt, om inte godare. Sen åt vi glass, satt vid vattnet i götet, åkte till Kungälv, åkte till backa för att visa vart jag bott (hahaha ja, impuls-gej!) och skrattade så att vi inte visste vart vi skulle ta vägen.
Du är verkligen grym Richard, bättre kille går inte att hitta! :love:

Nu skall jag åka ut till Rörtången igen och ta hand om morsan som har brutit två ben i armen :/ Hjärtat då! :love: Vi hörs, adjö.



gammal bild på mig och richard

SUSHI TIME

Om ni bara visste hur längesen det var jag åt sushi! Nästan två månader snart skulle jag tippa på, och det är fan sinnes! :o Fattar inte hur det har gått till... Jo just det ja, inte haft ett öre. Men nu skall jag snart möta upp min älskling Richard så skall vi käka oss mätta som fasen på sushi. ASIENKÖKET! :love:
Sen sticker jag hem till Rörtången igen, och sover.. Är så trött av någon anledning! Konstigt, eftersom jag har sovit hur mycket som helst det senaste. Måste vara solen som gör det ;)
Annars var jag skit förbannad för att inte Holland vann igår. ENLIGT MIG säger jag nu era fotbollstöntar, ENLIGT MIG så var dom mycket bättre och mycket mycket MYCKET mer värda vinsten. Gillar inte alls spanien som lag, och vet inte varför egentligen :s Och nej, Torres är inte söt, han är fuuuul och ser ut som en 4a åring hahaha. Casillas är den enda lite hetare där om ni frågar mig, ehehe.
Annars så även ifall Holland ''bara'' fick silver, så är Sneijder fortfarande min Man! :love:
Love you

HAHAHAH. Nu skall jag fixa iordning mig. ADJÖ :)

så jävla nice

FASEN vad allting känns lättare på något vis! Älskar när man känner så, precis som om allting bara släpper och man äntligen kan börja tänka normalt igen :D Jag visste att det skulle bli lättare det här, i knew it. YEAH! Nu skall vi checka sexteen and pregnant.....hahaha


ALOHAAAA

Ärthjärna är jag! Bara för att jag skulle få en vis bokstav igår när jag drog med den där ''kapsylen'' fram och tillbaka och räknade A, B, C, D, E osvosv på en burk, fattar ni vad jag menar? Ah iaf, så skärde jag fan av halva tummen hahahah, AOOOOTCCHHHH. Nu lider jag :( Ont som satan gör det. Skall nog lägga lite salt i såret och skylla mig själv ;) Hahah, icke.
Iallafall så skall jag och janina in till partille strax efter frullan. Hoppas på att få träffa maköös idag också :D

9 juli

Aloha mina vänner. As nice väder idag ju, och vad gör jag hemma i kungälv då kan man ju undra sig? Jo för det första måste jag skryta lite: SKALL GÖRA MIDDAG IDAG! hahaha. Låter som om jag aldrig gjort något vettigt hemma, vilket jag nog aldrig har heller... Men iallafall för mig är det STORT att göra egen mat HAHA :D Så nu skall jag leta igenom frysen och se vad jag har. Och för det andra så skall jag hem till min älskade älskling ikväll och myspysa lite. Längesen vi sågs :( Men idag tar vi igen allting! Imorgon skall vi in till heden för att se på partillecup igen, precis som gamla tider.
En sak som saknas, men det får man nog leva med. Man kan väl inte alltid må perfekt? Antar att min ''icke-bra-mående-period'' har varit inne nu ett tag. Brukar faktiskt alltid må så gott som perfekt, men inte nu på ett tag. Men det börjar ta igen sig med världens goaste vänner! :love:
Babbelbabbel. JAJA, nu blir det EGEN middag. Yes, ni läste rätt :love:

8 juli

Morsningkorsning! Inte blir det något partille idag inte, kolla skitvädret liksom. Istället åker jag, syrran&morsan ut till Rörtången och myser. Skall allt få mamma till att köpa chips och grejer, mohhaah. Hello fläsk ;) Men sommaren är till för att fläska sig.. Tycker jag? Hehe
Jaja, jag är VÄLDIGT glad idag, trots att jag vaknade upp med tjugo liter näsblod. Vafasen tänkte jag då liksom. Jaja, så kan det gå. Nu bara jag babblar massa! Hörs när vi hörs. KYSS


natti natti

Nu hade jag tänkt att lägga mig och sova! Imorgon blir det ännu en dag inne på heden ;) Så det skall vara. Förresten, visst är det sjukt hur ens uppfattning om människor kan förändras så fort? Mjo, det är sjukt haha. Låter som ett pucko när jag skriver ibland, haha men jag skriver precis det som kommer upp i huvudet. Ja jag är störd!
Nattinatti, nu skall jag drömma söta drömmar :love:



love isn't easy

don't waste time thinking what you could
have done different in the past. think about how you will
make your future amazing

ändrade planer

Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig! Sticker på lite ''ärenden'' SEN drar jag till Partillecup med Elddina. Möter henne där :) Denna dagen är riktigt händelserik för min del.... Bra eller dåligt vettefan! Menmen, nu sticker jag :D Puss

7 juli

Idag skall jag in till heden för att kolla partillecup - sommarens höjdpunkt! Kan ju inte bli bättre, skall in & träffa Makkös på hans födelsedag & se massa massa massa handboll & snygga killar dåva. Hahaha, älskar det! ;) Är fedt hungrig så borde äta något nu då tycker man ju, men orkar inte göra mat..
Jag är laaaat.

Richard & Mathilda var ju som sagt hos mig i måndags till igår, och vi var ute och gick i 5 jävla timmar. Haha helt random! Gick upp på rörtångstoppen (ett högt berg för er som inte vet) och sen gick vi runt hela skiten, fast en extra lång vända nästan till solberga, hahaah. Fråga inte varför!
Aja, nu skall jag hitta ett par jeansshorts, sen drar jag mig till Heden. ADJÖ SÅ LÄNGE!

5 juli

Godmorgon! Har försovit mig lite så borde egentligen bara springa till bussen nu hehe. Skall möta upp Mathilda på busstationen och sen ta oss till Rörtången igen. Vet inte när jag bloggar nästa gång, men snart skulle jag tro :) Puss så länge


Bild från midsommar =)

dejta kudden

Nu ikväll har jag varit pig som en gris (så fiffigt av mig ;)) men nu stänger sig ögonen när som helst. Nej nu känner jag verkligen bara att jag vill njuta som fasen av sommaren & leva livet. Det har vart rätt mycket det senaste, och då menar jag inte i mitt liv. Det har vart så mycket i andras liv som jag tydligen skall lösa åt dom eftersom jag är ju så ''perfekt'' och har aldrig problem -.- Jag är människa jag också vadfan! Nej men det har varit lite mycket på en gång känner jag, massa som lägger över problem på mig och egna problem och allt samtidigt har gjort att jag överreagerat en del på det mesta. Men när jag var hos Evelina igår så vände allt helt! Även fast det inte var något speciellt så var det som om allting släpptes. Skit skönt! Jag tror att det var bara för att jag var med Evelina och där vet jag att jag är trygg och kan verkligen prata om allt så jag verkligen slappnade av. Längesen jag kände det nu! Menmen, nystart nu och vara mig själv igen :D Me like!
Imorgon kommer mina älskade bästa vänner till Rörtången - Thilda & Richard! Skall bli riktigt mysigt och jag skall tvinga dom gå runt berget (vet inte varför, men älskar att göra det med kompisar :o).
Nejnej, nu skall jag sluta skriva. Som det kan bli när man bara låter fingrarna glida på tangentbordet ;) hahaha.
Jajajajaj. NATTI ! :love:


nämnde jag att jag är trött?

..och kan inte sova för då kommer jag inte kunna sova inatt. Därför har jag något att göra som tidsfördriv! Läs om ni vill ;)

Namn - Emma
Bor - Kungälv
Syskon - 3
Ålder - 16
Född - 21 september 1993
Ögonfärg - gröna
Längd - 1.68
Sko storlek - 40
Höger eller vänsterhänt - högerhänt
Stjärntecken - jungfru
Hårfärg - blond

DAGENS.
Låt -
1,2,3 GE MIG FANTA&ROSÉ haha
Saknad - min älskling richard
Kläder - inga haha
Mat - LAGADE MAT SJÄLV idag, hehehe.. fiskpinnar & makaroner!
Köp - inte nött
Göra sen - titta på någon film och sova
Godis - inget
Pinsammaste - det var säkert något pinsamt inatt


SVARA ÄRLIGT.
Tycker du om att plocka svamp -
kan vara mysigt!
Tycker du om godis - ohyes, alldeles för mycket
Hur många gånger i veckan äter du godis - just godis äter jag inte så ofta, men typ chips är ju en del så att säga hehehheehe
Äter du oftast nyttig mat - skämtar du eller?
Tycker du att du själv är söt/snygg - jag är sötast av alla
Du ger mycket komplimanger till andra - ja, lite för mycket ibland!
Nöjd med ditt förnamn - jag heter emma and thats it
tycker att du själv är smart - pluggsmart - icke, men annars kan jag tycka det
Vad är det sämsta hos dig - hahaha.. har suttit och tänkt ett tag nu och kom på mig själv med att jag inte ens har ett svar ;) men kanske att jag lipar för ingenting.. inte för såna grejer man borde gråta över, då gråter jag typ inte, men tv program och sånt så kan jag sitta och lipa i flera timmar hahaha
Vad är det bästa hos dig - jag är ärlig
Har du bra självförtroende - hyfsat
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - för många!
Du tycker om att vara med tjejer - ja
Känner du dina grannar - mjo det gör jag väl. josefine iallafall :D
Vad har du för färg på dina underkläder idag - Svart/vit
Äger du några Björn Borg kalsonger - nej, men trosor
Gillar du skolan - det gör jag faktiskt, media i mitt :love:
Har du någon gång skolkat - ja.. illa illa!
Spelar du något instrument - nej
Vilka sporter/aktiviteter har du gått - handboll och så har jag faktiskt gått i friidrott haha.. sen kanske det är något mer, men kan inte komma på
Har du några tatueringar - nopsi
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - haha, varje gång jag går förbi en spegel!
Tycker du om djur - jag älskar djur

BRUKAR DU..
Sova -
 ja
Ta mediciner du inte borde ta - ehm nej
Skada dig - nej föfasen
Klä dig i svart - jovars
Lita på folk - ja, jag vet vilka jag kan lita på!
Skada dig med flit - men herregud nej
Drömma mardrömmar - nää
Gå i skolan - yes
Gå i kyrkan - nej
Ljuga - nej
Vilja dö - nej

HAR DU...
För många vänner - det kan man inte ha för många av
Förföljelsemani - nej
Någon annan psykisk sjukdom? - haha nix
Skadat någon? - i handbollen bara.. huhu, biffen!
Färgat håret - för mycket.
Några piercnings -  inte en enda
Någon tatuering? - jo jag tatuera mig på dom här två minuterna när de frågades sist....?
Egen dator - näpp
Gjort bort dig rejält? - everyday

ÄR DU...
Snäll -
 ohja!
Snygg - du skall bara veta
Söt - alltid
Kort - JA! jag tycker det
Klantig - klantig är bara förnamnet


trött som jag vet inte vad

Jag är sjukt trött! Har inte sovit något inatt som sagt, så denna dagen lär jag stanna i sängen hela dagen. Hade missuppfattat kvällen så skall inte till Fidde utan det blir en annan gång :) Ögonen stängs nu.. Farväl hahahaha

4 juli

Hallooooo!
Här var det inte speciellt livat ser jag ;) Mina ögon går i kors så orkar inte skriva riktigt heller. Men hade iallafall riktigt roligt igårkväll. Först åkte jag hem till Evelina & Daniel och gjorde middag som vi sen åt, och det var skit gott. Inte för att jag gjorde så värst mycket av den men ändå hehehe! Sen kom Jacob och så kollade vi fotbollen och hade det mysigt. Gick och mötte Josefine sen och Lisa kom in i bilden någonstans också haha, & även Ebba. Träffade annat gulligt folk också, men sen var det dags för mig Lisa & Josse att nana kände vi så vi gick hem till mig och stekte pannkakor mitt på natta. Muuuuummaaaaaaa :D
Idag är jag allmänt seg efter inte så jätte mycket sömn, så skall nog sova lite till sen skall jag fixa mig inför Fidde ikväll :) Det blir nog jäkligt mysigt ikväll skulle jag tro! Nuuuu är det dags för mig att sova, vet inte vad jag skriver längre typ haha. NATTI :)

RSS 2.0