jobbig morgon

Imorse var det rent ut sagt OMÖJLIGT att gå upp. Jag låg i sängen i säkert en timme och tänkte: Det är så varmt under täcket, det blir kallt om jag går upp, det är kallt ute, mörkt ute, tråkig första lektion. Men vet ni? JAG GICK UPP! Haha alltså det var ett fedt mirakel. Och jag hann i tid. Och det kändes så sjukt bra, så nu hade jag tänkt att susa med en gång, för att få sova lite lite längre och orka gå upp imorgon också. Har ju trots allt teckenspråk med Evelina, hihi. Så något att se fram emot ;)
Imorgon hade jag också för första gången iår använda min riktiga vinterjacka. Ni vet en sån fet everest jacka som alla har? Den är as varm och skön, men så fuuul. Hatar den! Menmen, hellre ful jacka och varm, än snygg jacka och frusen. Huhu!
GODNATT

You give me something special



Mössa

Jag är sugen på en pälsmössa! Gärna en med bollar som hänger ner, hihi. Har dock inte sett någon alls när jag varit inne i stan, men får fan ta och leta ordentligt nu för mitt ansikte existerar inte när jag går ute i kylan längre. Är inte pälsmössor snyggt? Me loooooove. Känns dock som om jag är lite ensam om det, hehe, men who cares. Me like, and thats what matters.



Ursäkta min söta charm på bilden, men som denna mössan! På bilden har jag på mig Jaqe's mössa som jag är redigt avis på. Dom är så varma och sköna + riktigt snygga! Looooooooooove.

DAG 13

DENNA VECKAN
är dagens uppgift.. Menar dom att man skall beskriva veckan? Eh.. I guess so?

Nå ja.. Denna veckan är en jobbig vecka! Massa plugg, mycket press på en själv och sådär. Längtar till helgen dock då det blir en Julia & Emma helg vilket är på tiden. Kanske träffa lite annat trevligt folk i helgen, vilket jag hoppas på! Och imorgon skall jag till stan med Nina och kolla efter en ny mössa, tror jag, om Nina fortfarande känner för att joina. Skall göra ett inlägg strax om vad jag tänker mig för mössa, hehe.
Men ja, en jobbig vecka men rolig fylld med plugg, träning och gott umgänge.


Bodypump

Nu har jag pumpat & pumpat & pumpat lite till. Känns redigt gött! Är helt spaghetti i både armar och ben, så jag förbereder mig på en go träningsvärk imorgon ;)
Nu skall jag sätta mig med lite skolarbete som skall vara klart. Skall skärpa till mig nu har jag tänkt, hehe... LYCKA TILL EMMA, LYCKA TILL!!


Klad-Emma

Kom precis innanför dörr'n efter att ha blivit hämtad av mamma! Såg också att mitt kort har kommit. Jag vart ju lite ledsen för att mitt fina öga på kortet skulle ha försvunnit, men ICKE! Fick tillobaka ett likadant, fast sprillans NY. Helt gratis! Haha, riktigt värt att göra sönder kortet ändå.
Och morsan hade köpt julmust, den goaste av alla också - Nygårda!!



Thilda är en gris

Mathilda sitter och försöker få reda på lite smått och gott, men hon lyckas tyvärr inte så bra. Naw, stackarn! Annars så skall vi alldeles strax ha Graf lektion vilket är rätt nice. Fast nej, eftersom vi har det till klockan 4... Oh nooo liksom! Men det skall nog gå fort när man har goa vänner runt sig.

Efter skolan blir det bodypump, wohooo. Är faktiskt lite laddad, tro det eller ej!

*ASG*

Hahaha jag sitter här och skrattar som sjutton. Idag i skolan kom Mathilda fram till mig och sa i liknande med: Ha ha ha, rolig tjej som skrev tvärtom med höger & vänster på bilderna.
Ni vet bilderna på mina syskon? Och jag fattade ingenting, så jag gick in och kikade på inlägget och då såg jag att det stod tvärtom på båda bilderna... D.v.s. att jag inte kan höger & vänster!! Hahahaha. Alltså herregud, höger och vänster?? COME ON.. Haha. Åh gösta petter vad jag skrattar. Aja, jag hoppas ni förstod att det var fel!


Dagens goda gärning

Imorse när jag knallade till skolan så mötte jag en tant. Två/tre meter framför mig så halkar hon och ramlar på rumpan/ryggen, och mitt ''tant-hjärta'' (ÄLSKAR äldre folk, dom är så sköna!) fick ju paniiiik. Hjälpte henne upp och frågade hur det gick. Fick något liknande som svar:
- Aj, ajaj.. Ooh... En sån som dig skulle man ha med sig, hehe!

Haha SÖTA tant!! Så frågade jag om hon skulle gå långt eller sådär, eftersom det är livsfarligt nu när det är halt - speciellt som äldre.
Då sa hon att hon skulle till Willy's, och då hade hon redan krockat i armbågen i mig haha. Så jag frågade om hon ville ha sällskap, eller om jag skulle hjälpa henne dit. Då tyckte hon att jag ''vaaaaaaaaar en sån undeerbar fliicka, dina föräldrar skall vara sååå stolta över dig!''. Haha åh vad söt hon var. Tänk en liten ''gumma'' på runt 80 bast liksom, gulle! Hon gick och pratade om sina barnbarn såklart som alla äldre gör, haha. Alltså hon var fan världens goaste tant, precis som min mormor. Min nya bästavän, lätt! Hahaha.
Hon tänkte ge mig en hundring som ''belöning'' men NO WAY att jag tog emot det. Hade jag haft en hundring på mig så hade jag fan gett henne en istället hahah.
Hur som helst så tyckte jag allt att jag var för gullig imorse, hihi.

dag 12

I MIN HANDVÄSKA

Jag är inte riktigt dn typen som bär med massa skit i min handväska haha. De flesta har ju smink, spray, parfym, osvosv. Men jag har - om jag ens har väska - datorn, mappar (ibland), plånboken... Tamponger! Haha.. Ja, det är väl det. Busskort och annat har jag i jackfickan ;) Haha, så rolig var dagens uppgift!


Home sweet home

Nu har jag just kommit hem och har precis satt vatten på kokning. Blir nudlar nu igen hehe, eftersom varken mamma eller pappa är hemma och matlagning är definitivt INTE min grej haha.
Medans de kokar funderar jag på vilken färg jag skall måla naglarna, haha. Dagens i-landsproblem! Hade ingen borttagning så jag får helt enkelt måla över det gamla. Men det är ju vitt iallafall så det skall nog gå.


Jag är en ängel.. påriktigt

Imorse var jag världens ängel mot en tant, hihi. Kan berätta mer om det när jag kommer hem! En annan sak som jag kan berätta är att jag numera kommer ha teckenspråk med Evelina!!! AWESOME!! Nu kommer jag orka gå upp på morgonen, wihoo. Så klockan halv 3 idag har jag teckenspråk istället för Webdesign, och imorgon bitti har jag Webdesign istället för teckenspråk! Me liiiike.


''Jag vill se honom sveeeeeeepa...''


Jul i mitt hjärta

Man går ju hela hösten och klagar på att det kommer komma snö och det skall bli så kallt och lalala. Att man vill ha sommar och hitan och ditan!
Självklart är det skit jobbigt när det är kallt, och klart man vill ha sommar och bara kunna ligga ute och pressa och umgås med kompisar och vara ute hela natten lång i bara ett par shorts. Men nu när det är första advent och alla ljusstakar har kommit upp överallt, och en massa snö och snart december så kan jag inte undgå att älska julen. Tidigt imorse vaknade jag av att någon på gatan skottade snö, och så såg jag alla ljusstakar i fönstrerna. Haha, kunde inte låta bli att le lite! Vintern är familjens tid på året, sommaren är vännernas.


Ensam mamma söker

Alltså jag fattar ingenting... Haha! De fick en hel sommar att dejta tusen olika killar, typ, men alla är ÄNNU ensamma mammor? Haha, fyfan vad tragiskt. Fast dom har säkert lärt sig en hel del såklart! Jaja, lite tårar blev det allt.



Rådiggar Emma (mitten) och hennes unge Vilde! Så jääääääääääkla söt och underbar grabb. Helt sick!

Hizzel&Dizzel


MJUKA MAESTROKORT!
Haha, ja det är faktiskt så. Jag hade ett skit mjukt kort, som gick i två bitar utan att jag egentligen gjort något speciellt. Så nu är jag utan kort! Bra på ett sätt - för nu når jag inte pengarna så jag har pengar kvar haha.



MATTE B
Fyfan vad jag hatar matte B just nu. Kap. 1 är helt omöjligt! BLÄBLÄBLÄ, orkar inte.




TANDSTÄLLNING
Tänder blir ju så jäkla snygga och raka va? JAG VILL HA TANDSTÄLLNING! Och det kanske jag får också... iiih. Nervös Emma, haha!

ENSAM MAMMA SÖKER
Älskar det!! Ikväll är det final och jag lär böla som jag vet inte vad. Nästan så att jag inte vill kolla på det för att klara sig utan tårar hahah.



Emma Sjögren

Ursäkta mitt svinto hår - men har precis duschat ;) Som Nina sa: Trollet Trassel är på besök




The other ring


Mina syskon

Idag är uppgiften att skriva om mina syskon, so here you go:

Daniel, 26 år, fyller 27 om en vecka. Han bor tillsammans med goa Hanna här i Kungälv, i ''centrum'' och det har dom gjort i nästan 2 år skulle jag tippa på. Han jobbar som säljare (passar som handen i handsken). Det är 10 års åldersskillnad mellan oss och det gör väl kanske att vi inte är tajtast i världen precis, men han är ändå världens goaste storebror - och rollen som äldste bror står tryckt i pannan på honom. Hahah! Vi är väldigt lika i personligheten och det är väl därför också som det kan förekomma några konflikter hit & dit haha, men vi är ju syskon och vilka syskon tjafsar inte?
Men jag vet att jag skulle kunne komma till honom när jag vill och vad det än gäller.


(Daniel till vänster)

Sara, fyllde 25 år i augusti. För tillfället bor hon hemma med oss efter att ha pluggat idrottsvetande 3 år i Halmstad. Hon praktiserar just nu på en bank i Kungälv och kommer att göra året ut iallafall. Denna tösabit är den lugnaste människan på vår jord haha. ''Lik pappa men söt ändå!'' HAHA. Trots lugnet är hon en galen brud med mycket humor. RÄTT humor!
Självklart förekommer det bråk mellan oss också haha, men ändå måste jag ta och erkänna att hon är min förebild! Hon kallar mig för Mini-Me hahah. För er tröga tar jag det på svenska, typ.. ''Liten-Sara''. Så ja, jag är nog rätt lik henne ändå och det har jag fått höra från min broder också - att jag blir mer & mer lek henne för varje dag. Hon är världens finaste sörra!


(Sara till höger i bild)

Marcus, blev 20 år i maj. Han bor ännu hemma med delar av familjen men dock i sitt egna lilla ''utehus'' haha, där tillbringar han mesta tiden när han inte jobbar, och jag är sällan hemma, därför ser jag inte han ofta trots att han bor hemma hahah. Med honom kan jag prata om saker som tillexempel kärleksbekymmer - eftersom de äldre i familjen tar mig som FJORTISKÄR när jag har problem och mest skrattar åt det haha, Marcus också ibland, men han förstår ändå lite bättre om kärleken i ungdomen haha. Han har alltid varit en blyg kille men DET HAR VÄNT! Tro mig. Haha. Han är också en väldigt lugn kille men ändå världens partynisse. Hårdrock (tyvärr) är hans passion och fråga mig inte var i hela friden han fått det ifrån för det är det värsta jag vet hahaha. Han vill att Jay ska vinna Idol, i mean, COME ON???? Haha. Nåja! En grymt fin bror som jag vet alltid finns där för mig.



MASKERAD 27 NOVEMBER

Jag och Nina anlände till Johanna vid 6 tiden, då det var helt dött. Typ ingen hade kommit och sådär! Efter ett tag hade alla kommit och det var fortfarande väldigt segt, så jag och Eldina fick nog och börja skaka rumpa hahah. Jag, Evelina, Eldina, Tina, Lora, Snigel & maybe Nina hade iallafall himla skojj på ''dansgolvet'' och slog klackarna i taket. Vi dansade så mycket och så hårt att jag har en fet träningsvärk i magen??? Hahah. Så kan det gå, men kul hade detta gänget iallafall! Även två tjejer till kom in och joinade oss på dansgolvet. Så det skall vara! Sen blev det lite singstar också vilket gjorde det lite roligare ett tag, men sen blev det ännu mer dans. Kvällen slutade med att vi gick lite tidigare.. ner till donken.. Hahah. Goaste fyllematen! Sen hämtade farsan mig, Nina & Evelina och körde hem oss och vi somnade så gott till filmen Tur & Retur!

Some pics from yesterday'






Vill ni se fler bilder får ni kolla min facebook, eller på Ninas blogg. Klicka då här!
En kväll som var seg, men vi gjorde det till något bra. Wohoooo!

Nudlar & mattebok

Har precis fixat iordning min middag som består av Nudlar. Hade tänkt skriva lite om gårdagen samtidigt som jag får i mig denna goa mat. Snabbnudlar, hur gott är det inte?? ÄLSKAR det! Haha..


En go söndag.....

Fy för denna dagen! Mår ju lite som jag förtjänar också - men det är inte det värsta. Har ett fedt prov klockan 8 imorgon som jag MÅSTE klara. Matte B prov, och jag fattar i princip ingenting. Så denna goa söndag kommer gå åt genom att plugga matte.. -.- Sjukt segt!
När Ninis har skickat bilderna från igår så lägger jag ut dom och berättar om gårkvällen. Nu skall jag gå tillbaka till matteboken!


Detta har jag på mig idag (igår)

DAG 10: Missade denna igår, men kan ju visa er gårdagens outfit som jag hade på maskeraden för annars var det bara nattlinne haha.


En riktigt vacker ängel! Huhuhu.


Tonight is a good night


Plattång i högsta höjd

Nina står och plattar mitt hår noga som fan hehe. Har suttit här i en evighet känns det som, fast det är väl typ bara 10 minuter. Vi fixar oss inför kvällen och taggar liksom!
Bjussar på en cambild ;)

Everything changes

En gammal favorit! Och Tyra är med i videon, haha. Ganska nice


Olle Hedberg

Bästa audition i Idol genom tiderna - enligt mig. Jag ryser som fan när jag hör detta, helt sinnes.
Haha, kolla 3.32!! SÅ JÄVLA SÖT!


Godmorgon

Både jag och Nina ligger och drar oss i sängen helt nyvakna. Har massa äckligt i ögonen och har för långa naglar för att kunna pilla haha. Jag är redigt taggad för ikväll måste jag säga. Det skall bli fedt nice ;)
Nu skall vi titta lite på Svensson Svensson, sen hoppas på att få frukost heheheh. Är hungrig!


Just the way it is












Min tro

DAG 9:

Idag är det dags att skriva om min tro... Alltså... Jag har ju ingen tro? Haha. Jag tror inte på gud, men ändå gör jag det. Alltså jag ber ju inte till gud och sådär, tänker inte på att han finns - men ibland när jag säger dumma saker om honom.. Om ni fattar.. Så får jag typ ångest för att ''han kan ha hört''.. Haha, låter jätte wierd! Men hoppas ni förstår vad jag menar.

Men om jag skall ha något mer att skriva om så kan jag skriva om saker JAG TROR PÅ!
Tillexempel andar/själar/demoner/osynliga människor som dött? Haha.. Tro nu inte att jag är dum i huvudet, men jag tror på att det finns. Människor som har gått bort, att dom är osynliga och är med överallt.. Typ! Det är ju absolut ingenting jag går och tänker på alltså, hahah. Men ja, det tror jag på. Dock inte på att dom vill något ont ;)


The Ring




Bilderna gör väl inte direkt rättvisa. Jag gillar den! =)

''Dunka mig gul & blå''

Haha alla hatar den låten typ, men jag älskar den. Den skånska dialekten gör ju allt! Klockren tjej som verkar helt dum i huvudet hahaha, men det är så det skall vara.
Just nu är jag hemma hos min lille vän Nina och skall tillbringa natten här. Vi lär checka O.C sedan - jag kommer gråta som ett spädbarn. Gråter alltid till det, men ändå världens bästa serie. Fan vad bra den är!
Idag har vi varit inne i stan och köpt massa saker, bland annat två ringar & ett par örhängen. Kan visa ena ringen för det är det enda jag har här just nu.


Söt fjortis Emma ;) Hahah

LOVE


Julias crib

Sitter i Julias sexiga crib just nu och blir fixad i håret. Hon har gjort en vacker fläta vettni! Straxi skall jag bege mig till bussen för att möta mina fina flickor för att köpa lite grejer och även äta. Svälter ju fan snart! Skriver mer ikväll tror jag :) PUSS


Mästerverk av Thilda & Emma



Okontrollerad befolkningstillväxt?

ROOOOOOOOOOOOLIGT vi har det på samhällslektionen.... -.- Nej inte direkt, och speciellt inte när internet på min dator inte funkar. Snark! Men eftersom Thilda är så gullig fick jag låna hennes dator och skriva litt på. Slutar om tjugo minuter och då skall jag med mamma och handla, sen kör hon mig till Kärra för att jag skall prova ut en maskerad outfit till imorgon. Hoppas fan det passar så jag slipper lägga massa pengar på något jag kommer använda en gång.
Efter det skall jag in till stan med Evelina, Tina, Nina, Eldina & Snigel. Vi skall checka outfits och förhoppningsvis äta sushi. Skall försöka få Eldina att prova! Hehe, hon kommer säkert döda mig efteråt som alla andra.... Buhuuu, stackars mig!

Skriver mer ikväll när jag myser med Nina & kanske några fler.


Let me think about it



Hahaha, Emma som frihetsgudinnan ;) VAJERT!

Haha jag är efterbliven..

Alltså ibland undrar man seriöst vad problemet är hos mig hahha. Jag somnade förut och sov i drygt tre rimmar, men det fattade jag inte när jag vaknade, utan jag trodde att jag hade varit vaken hela tiden. Så jag gick ner för att käka så ser jag att mamma sitter där ensam. Så säger hon att alla gått och lagt sig haha, och då var tydligen klockan 11 fast att jag trodde den var typ 8. Smart tjej där!
Nu är jag iallafall hur pigg som helst tyvärr, så kan inte sova.. Men får tvinga mig till att somna för behöver all sömn jag kan få tills imorgon! GODNATT

Ett ögonblick

Idag är det dags för en nu uppgift, nämligen:

ETT ÖGONBLICK!


Detta är skit svårt, för hur många ögonblick finns det inte att skriva om egentligen? Jag i princip bara ''slumpar'' inne i min hjärna just nu.

Kommer inte berätta så att ni förstår helt och hållet hehe, men jag kan säga att... En gång, för nästan ett år sedan, så stod jag i duschen.. Och helt bara sådär från absolut ingenstans var det något som slog mig - vem jag var & hur jag kände.
JAG tycker det är rätt sjukt att en sån stark känsla som jag kände då bara helt plötsligt dök upp i huvudet över en dusch. Det var som om jag fick svar på allt jag undrat det senaste året, haha... Jag låter ju helt bombad nu, men så var det faktiskt. Och GUD så skönt det var att få känna så!



Jag & Johanna i somras


Plugg, plugg, plug, plug... plu... pl... zzZzZzZzzZzz

Man kan ju tro att livet går ut på att plugga? Helt galet hur mycket plugg vi har just nu. Skall inte tråka ut er med att skriva vad och sådär, men MYCKET iallafall. Tyck synd om mig! Haha..
Hur som helst har jag precis duschat och nu ligger/sitter jag i sängen och skall försöka få in lite matte i huvudet. Går ju sådär ;) Prov på måndag klockan 8.00 och är upptagen i helgen så känner att jag måste plugga nu liksom. Fast ögonen börjar dock stängas.... Får nog ta en powernap? Ja, fast nej.


Söt bild tagen i somras med Markus. Hahha, CHARMIG!

Reggae i skolan

Sitter med Mimmi i skolan och skriver om reggae som vi har i läxa i Mediekommunikation. Jag skall skriva över en sida om reggae-kläder? Haha, hur skall det gå, det är ju bara rött, gult och grönt och avslappnade kläder typ.. Något skall jag nog få ihop ;)
Sitter även och lyssnar på reggae och jag diggar det faktiskt. Bob Marley är ju kungen! Slutar klockan 4 idag efter över två timmars matte. Haha, låter roligt eller?


Ta mig tillbaka till Thailand






Ååååh gud vad jag saknar Thailand! Var där 2009 med världens finaste Janina. Vi hade så jäkla kul trots alla jävla sjukdomar jag åkte på hahaha. Kan ju inte låta bli att sakna detta varma land nu i vintertid ;)
Jag bara SKALL till Thailand med Janina igen, om det så är när vi är 90!

We are who we are




Hizzel&Dizzel

DiZZ


SNÖSTORM
Fine med snö, det älskar jag - men fan inte snöstorm!!! Jag fryser fan sönder på morgonen när jag går till skolan. Speciellt över bron, där blåser det som fasen. Hatar blåst överhuvudtaget, det är som en fobi för mig. Jag kan ligga och sola på sommaren, och blåser det då lite lite lite så vill jag gå in! Så ja. HATA SNÖSTORM!




WEBDESIGN
Guuush så tråkigt det ääääääääääääär. Trodde det skulle vara skit kul, speciellt med våran goa lärare. Men fasen vad fel jag hade! Jag har världens ångest den dagen då jag skall ha webdesign. Jag fattar ingenting men det räknar läraren med att vi ''mediaelever'' skall kunna för att vi går Media och dom andra gör det inte! -.-




HiZZ

SNÖ
Älskar't helt enkelt. När det ändå är kallt så kan det väl lika gärna vara snö? Gärna kramsnö som det är också, då är det ju ännu roligare med lite snöbollskrig och sådär. Haha, me like!

FEST MUSIK
Jag är inne i världens fest musiks period. Vill lyssna på feta låtar med grym bas hela tiden! Och om ni bara visste vad taggad jag är på att slå klackarna i taket. Helt sinnes!

BLOGGA
Jag är inne i en period där jag bara vill sitta och skriva ner massa babbel på tangenterna hahah. Det är ju hur gött som helst att bara sitta och skriva? Tur att man kan blogga då! ;)



Listan hänger med hit också

Jag har inte glömt av listan jag började med på den förra bloggen inte, utan den hänger med hit.
DAG 5: MIN BÄSTA VÄN!


För det första tar inte jag en bästa vän som någon man MÅSTE kunna prata om allt med och lalala, ni vet det där. Självklart är det något bra, missta mig inte. Men en bästa vän för mig är någon man kan lita på, någon man älskar att vara med, någon man trivs med, och framförallt någon man har kul med.

Med risk att låta som om jag skryter, hahah, så kan jag faktiskt inte säga på rak arm sådär EN bästa kompis. Jag har flera bästa vänner, och det är jag riktigt glad över! Kan berätta lite om de närmsta vännerna jag har, dvs mina bästaste bästa vänner.

Mamma - Folk säger att de säger allt till sin mamma och lalala ni vet. Fast man vet oftast att det är lite lögn över det hela, men när det gäller min mamma - så säger jag verkligen allt!! Allt som hon behöver veta, hahah. Nej men alltså, ni vet ju själva att dom kanske inte skall veta ALLT bokstavligen talat, men nästintill allt. Jag vet att vad som än skulle hända, så kan jag vända mig till mamma. Hon finns alltid här för mig och kommer alltid att vara världens bästa mamma. Den finaste människan jag vet!



Janina - Det är den tjejen jag mest minnen med, och framför allt mest sjuka minnen med. Det är en tjej jag alltid kommer älska och finnas där för oavsett vad. VAD som än händer så kommer jag alltid älska henne, så är det ju. Om vi skulle bli världens ovänner, vilket jag absolut inte tror skulle hända, så skulle jag ändå älska henne för det kommer aldrig släppa. Vi har alltid kul ihop, och vi har precis samma humor och är precis lika sjuka i huvudet. Så kul som vi haft ihop är helt galet!! Det har knapert gått en enda gång utan att vi träffats som vi inte har ett minne ifrån. Världens finaste vän som jag vet aldrig skulle svika mig!



Evelina - Min ''nyligaste'' bästa vän kan man säga. Fast ändå inte ny för mig hihi. Vi kan verkligen sitta och prata i timmar om saker och ting. Vi är som gjorda för varandra i princip. Vi är faktiskt ganska sjukt lika i tänkandet... Lite läskigt nästan! När hon tänker på något så skulle jag precis säga det, och tvärtom. Vi har alltid kul ihop och vi har samma humor och har varit med om mycket likadant. Jag kan inte annat än älska henne!

Eldina - Eldina & jag, vi är goda vänner FAST ÄN MYCKET OLIKA! Det stämmer sååååå väl. Vi är så jäkla lika, men så sjukt olika. Och det gör att det funkar så bra mellan oss! Hon är lika galen som jag och vi har alltid roligt ihop. Vi vet att vi kan skämta med varandra utan att det blir missuppfattningar. Vi har känt varandra sen 1:an och våran vänskap har varit fram och tillbaka, men dom senaste åren har vi varit tajta. Finaste tjejen!

Nina - Nina är en person som jag inte vet vad jag skall skriva om... Haha, missförstå nu inte, för hon är en person som ALDRIG slutar överraska. Alltså det räcker att jag ser hennes namn skrivet så börjar jag skratta. Haha, hon är verkligen sjukt rolig! Och det roligaste är att hon inte vet om det själv. Hahah. Min lilla gulle kompis! Så bra på alla sätt så det finns inte. Och det borde hon inse själv också, för hon är verkligen helt underbar. Våra somrar tillsammans har varit helt galna & roliga. Framförallt midsomrarna! Vad skulle jag göra utan dig på Rörtången? Tösabit, en riktig vän!!



Mathilda - Gått i samma klass i snart 5 år, men ändå bara umgåtts i 1 år? Kan verkligen inte förstå det, för du är verkligen min vardag. Alltså jag vet inte vad jag hade gjort utan dig i skolan. Helt jäkla sjuuuuuuuuuukt vad vi har kul ihop. Alltså jag blir typ mörkrädd när jag tänker på hur skoj vi har. När det gäller mig och Mathilda så är det såhär: Om ett skratt förlänger livet, så borde jag vara odödlig!
Världens goaste tjej =)

Julia - Vad skall man säga? Vi har varit riktigt tajta, och vi har haft sjukt kul ihop. Sommaren ute på Rörtången är helt obeskrivlig. Hade så otroligt kul! Julia är en tjej som är väldigt bra på att stötta en, och hon vet vad hon skall säga. Hon förstår mig hur jag är, och det är så bra! Vi har det grymt ihop!!

24 november 2010

Nu har jag kommit hem efter en dag med lektioner, simning, sportlife, & Janina. Fan vad jag älskar att simma va! Goaste är det. Medans alla klagar på att simma runt 40 längder så är jag pigg som fan och vill bara simma mer än vad som behövs hahah. Jag var nog en fisk i mitt förra liv! Tog mig till Janina vid 5 tiden och vi gick till donken för att käka och tala om allt missat nu när hon varit i Thailand och lite annat. Alltid lika roligt att vara med den tösen, fan vad jag älskar henne.
Orkar inte riktigt skriva mer för mina fingrar är fortfarande isbitar hehe, men skall fixa lite inlägg efter pluggningen jag skall sätta igång med snarast.

Talk to you later



Jag & Janina <3

Godingen är påväg hem till mig



Denna godingen är påväg till min brevlåda. Gud vad jag kommer bo i den! Inga fler utekvällar inte, jag kommer stanna hemma med min älskling ;) Haha. Beställde hem den för drygt 2 veckor sen och det är beräknat att den skall komma typ.... NU! Så det får vi hoppas på. Tänk vad gosig jag kommer gå runt? Hahah. Jag är typ kär innan jag ens fått den!


Jag vill ha..

Har aldrig varit en tjej som använder särskilt mycket smycken, och heller inte direkt brytt mig om smycken. Men, nu har jag fastnat i ringar. Det är ju så jäkla snyggt med ringar!
Brukar läsa Tyras blogg och hon har ju gjort egna ringar som är så jäkla snygga så vill bara köpa varenda en. Kika in här så skall ni få se!

Ett par jag skulle vilja ha:









damn snygga! Detta är bara ett fåtal av alla jag skulle vilja ha, hehe.. Men ja. Jag kanske bara har hamnat i en ''ring-period'' eftersom jag egentligen inte är någon som bär smycken? Men gud så snyggt!

Tillbaka på det gamla vanliga

Då vart man tillbaka på blogg.se. Kan ju lugnt säga att det är sjukt mycket svårare att fixa design på denna sidan, men det är det värt. Anledningen till att jag bytte tillbaka är för att jag vill kunna göra tidsinställda inlägg, och också för att BLOGG.SE är vanligare än BLOGGPLATSEN.SE.. Ni märker ju: längre att skriva och svårare att komma ihåg. Så ja, im back!



Nu hade jag tänkt att susa gott i min goa lilla säng för att vara utvilad imorgon. Det är simning som gäller på gympan och jag tänker bannemig hålla rekordet! ;) Godnatt, vi hörs imorgon.


RSS 2.0