valborg

IDAG ÄR DET JU VALBORG :D Och alla vet vad det betyder! Men idag blir det faktiskt inget festande inte, vilket jag tycker är duktigt :D Skall hem till Olivia däremot på tjejmiddag typ och vi lär väl skåla lite, det skall jag inte ljuga om ;) Men har precis fixat färdigt mig och skall snart möta Anna. Ikväll drar jag hem till Janina och sover där, det är nämligen premiär för våren! :D Bara jag och Janina som fattar så synd för er haha.

Aja, vi hörs imorgon igen gottfolk. Kyss, och ha en bra valborg :D

30 april

Goddag mina vänner :D
Har precis haft nationella muntligt och det var AAAAAAS kul, seriöst! Fyfan vad kul det var :D Var typ ledsen när det var slut hahah. As kul med Mimmi :love:
Snart har jag svenska, sen funderar jag på att dra till vikingamarknaden till min bror och morsa ;) Antar att dom är där runt då :) Vi hörs senare igen! Pözz

forever and ever




Vad som än händer, oavsett vad, så finns jag här för dig always and forever!
Du är du, jag är jag, och tillsammans är vi bäst
:love:

vårväder

Denna dagen i mitt :love:
Hahaha. Utflippad med Mathilda på rörligbild, gaaaalet kul. Sen drog jag och Morsan in till Götet och shoppade liiitte. Eller mest till Mamma, för det är hon värd! Men även lite till mig. En BH och en löpartröja för att jag ens skulle vilja få liiiiiiite lust att gå ut och springa hahah. Nej men måste ta tag i mig =) Sen om Donken och mjukglass räknas som shopping till mig vet jag inte, men gött var det iallafall ;)
Nu skall jag fixa musik till min andra hälft Kalle och sen får jag se vart dagen tar mig :D Har lust att träffa Eldina en stund. Får se om jag hinner och om hon kan :)

29 april

Morsning korsning mina vänner och bekanta, eller något...
Har grafisk lektion nu så vi sitter och gör flaggor på Illustrator och det är nice :D Sen blir det fotolektion och sen rörligbild. Har en känsla av att rörligbild kommer bli utflippad ;) När jag, Lisa & Thilda är i samma grupp blir det lätt så :D Skall filma att jag ligger och sover och sen vaknar jag och sjunger som en bebis, hahaha.
Till låten: Är du vaken Lars?
 
Grymt kommer det bli :D:love:

revolution

Hahaha, rubriken får mig att låta som ett SO-snille, men icke!
Revolution = Förändring.
Och i mitt liv det senaste halvåret ungefär har det varit en rejäl revolution alltså. Kom och tänka på det precis! Jag är fortfarande samma tjej till sättet och så, men jag är mer ordentlig och ''duktig'' eller hur jag skall uttrycka mig i tänkandet. Jag litar inte på folk lika lätt längre, vilket jag ser som en fördel. Jag är mer försiktig nu än vad jag har varit tidigare. Jag tror att det beror på att det har varit så mycket personer i mitt liv det senaste som man tänkte: Nej men du är inte som alla andra, du är speciell. Men så visar det sig att dom är just precis som alla andra idioter. Nej, ALLA är inte idioter såklart, men ni förstår vad jag menar hoppas jag.
Jag är lyckligare än någonsin just nu. Trots all plugg, trots motståndet som finns ibland, så mår jag toppen! :D Jag har fan världens bästa vänner. Har lärt mig att inte umgås med folk som får mig att bli arg, irriterad, och få ur aggritioner ifrån mig. Har lärt mig att uppskatta mer vad jag har och verkligen leva i stunden! Denna ''revolutionen'' är nog den bästa någonsin om jag skall vara ärliga haha :) Jag har kvar dom vännerna som är äkta och inga falska vänner som gömmer sig så fort det går emot dem, utan faktiskt kan vara ärliga och inte skylla på alla andra och sådär. Det finns en person som fick detta att hända och TACK som fan för det :love:

Och sen måste jag säga att jag träffat så sjukt underbart nytt folk så jag vet inte vart jag skall ta vägen :D Min klass är bokstavligen talat det bästa ever! Vad barnslig jag låter ;) Men ni är bäst MP09A :love:

Sen har vi Mathilda the man Eliasson, som jag gått i samma klass som i snart 4a år och inte förens NU har vi blivit bättre vänner. Kan inte fatta varför vi inte blivit det innan, för så jävla perfekt som vi matchar är fan inte att leka med. VÄRLDENS BÄSTA! Jag älskar dig tjejen :D:love:






Sådär, det var väl kul att berätta det för er också ;) Nu skall jag dra mig till kojjs. Godnatt och puss :love:

ohyeah, vi är hetast!

Då har man vart på TV. Haha, fyfan vad fult! :D
''Är det alla andra ungdomar som skräpar ner och inte ni?''
''Ajjjjjemäään!!''


Hahahaha, jag är så ful ;) Mathilda var ju bara för söt! :D hahahah. Herremingode! <3

tv-kändis

Och så var jag och Mathilda tvkändisar dårååå. Hahaha, fyfan vad vi är fula! Jag säger inte vilket program eller när förens jag sätt det än ;)
Som Mathilda sa: ''Antingen har vi 7000 vänner på facebook efteråt, eller 2... Vilket som ;)''
Hahahah. Inte riktigt 7000 va?
Haha närå men det är inget stort, bara en liten intervju. Menmen =) Skall sätta mig och plugga nu! Reeeeetard.

28 april

Godmorgon eller nått. Fattar inte själv att jag är uppe såhär tidigt men men ;) Har engelska nationella idag! Herremingode, hur kommer det sluta... Får hoppas på det bästa :) Och hoppas att jag får sällskap med Mimmi till skolan för det är ju förjävla tråkigt att gå själv.


Söt tjej eller? Hahhaha. Bilden är typ 4-5 år gammal ;)


cause everything is never as it seems

Bara för att jag har så j*vla tråkigt så snodde jag en liten trökig lista av Nina. Ni behöver inte läsa om ni inte har lust :D


Är du som person..
Arrogant:
Nej
Osäker: Nej
Trött: Haha det kan man LUGNT säga! Sover jämt.
Intressant: Haha det kan väl inte jag svara på?
Smart: Säer som nina: Naaaeh, men jag är inte dum i huvudet..
Barnslig: Jag är nog den barnsligaste i kungälv... Haha
Liten: Nej!
Lätt: Definitivt inte ;)
Skoltrött: Skojar du? Aldrig vart såhär trött på plugg..
Rolig: Det kan jag inte påstå, men andra kanske tycker =) Vad vet jag
Pratglad: Eh. Något ;)
Frågvis: Nej, hahaha men Nina DU ÄR DET!
Organiserad: Absolut inte. Haha slarvar bort saker jämt!
Hälsosam: Verkligen inte xD Det sista jag är
Blyg: Ibland är jag det, vilket är svårt för folk att fatta haha. Men så är det :)
Attraktiv: Oooohyes.. Hahaha
Lätt uttråkad: Deeeeet kan man luuunch säga
Vegetarian: Aldrig :D Kött :love:
Besatt: Av chips, sushi, choklad och nån person sådär bara, men det är inget farligt hahaha :D
Pålitlig: Yes
Filosofisk: Vad? 

Har du..
För många vänner: Man kan inte ha för många vänner
Förföljelsemani: Haha nej
Tvångstankar: Tvångstankar har jag väl inte, men ticks hahaha. Inte sånna där allvarliga nu alltså ;)
Färgat håret: Ohyes
Brutit några ben: Aldrig :D
Några piercings: Inte en enda
Egen dator: Nej
Gjort bort dig rejält: Eeh.. 10 gånger per dag?
Bra självförtroende: Bättre än de flesta i min närhet, men inte det bästa ;)
Komplex: Näpp
Kysst någon: Jaaaaaa
Tagit nakenbilder: Är dom dumma i huvudet?
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nope
Varit kär: Ja
Blivit kär i någon på nätet: Haha nej ;)
Dumpat någon: Ja
Stulit någonting: Nej.
Gjort något olagligt: Ja, åkt moppe utan hjälm (a) hihihi.. BALLT VA? :D

Vem..
Saknar du:
Det vill ni så gärna veta va
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist: Pappa typ
Slog du sist: Eh, slåss inte
Kramade du senast: Bra fråga. Säkert Lisa :D
Kysste du senast: Grrr... haha, de ni
Skrev du till sist: Evelina
Vill du vara som: Me, myself and I
Sårade dig sist: Det kan jag hålla för mig själv
Vill du bli galet full med: Naw Nina, jag gillar att du hade skrivit Sjögren också, och inte Emma :D Men Nina får jag väl säga då <3 8 maj Nina, 8 maj. Återuppliva gamla minnen ;)
Gjorde dig riktigt glad senast: Tony
Fick du sms från senast: Mimmi
Ringde dig senast: Julia skulle jag tro ;)
Ska du gifta dig med: Haha jo men jag sitter ju nog och planerar det nu.
Får dig att skratta: Dom jag umgås med, annars är det väl ingen mening att umgås ;)


bowling

Vem vann?
Jo, jag! :D Haha, inte för att skryta eller så då eller. Är riktigt chockad för jag har inte bowlat sen jag var 11 eller något haha ;) Men det gick ju susen.
Tony är så jäääävla klockren så jag vet inte vad. Han skulle ''styla'' lite inför oss, så säger han: Öööh, Emma kolla nu då ;)
Så kollar jag.. Så skall han tunnla klotet men råkar istället träffa benet så han flyger med en bit hahahaha så där låg han mitt på banan. Och klotet rullade iväg i 0.009 km i timmen! Hahaha, så roligt så jag höll på att dö. Det var nog tack vare det jag fick två strike på dom sista kasten jag gjorde :D Tack Tony!

Bilder kommer nog upp senare :) Nu skall jag käka något, magen kurrar.


27 april

Yoo mannen.
Snart drar hela min klass iväg upp till nordmannatorget för att spela lite bowling. Jag kommer vara sämst, helt klart! Men det bjuder jag på :D Dom andra är värda vinst.

godnatt

Nu har jag förhoppningsvis nyst klart -.- Suttit och nyst hela jävla kvällen! Sjukt nice..
Skall iallafall dra mig upp till sängen nu. Börjar 7.50 imorgon med historia, så får se till att komma upp till den. Vi hörs imorgon igen, godnatt :love:

softilera..

Söt rubrik tycker jag allt!
Som sagt så tog jag en varm dusch förut vilket var riktigt gött, och nu ligger jag i sängen och väntar in topmodel samtidigt som jag kollar massa olika klipp på nätet :) Händer inte så mycket mer idag, har egentligen ingen ork för att göra något. Haha, lat som jag är ;) Men imorgon blir det bowling med klassen :D Skall bli grymt kul!

26 april

Hallåå eller!
Slutade vid 2 och var med Mimmi och Frida fram tills nu. Vi tre ihop är galet. Eller, dom två är sjuka i huvudet hahaha. Världsbäst är dom! Så kommer jag där och ''lugnar'' ner gänget lite. Ja, jag är vanligtvis galen, men dom två är värre.
Nu sitter jag och äter mackor för jag är vrålhungrig (a) Sen skall jag upp och ta en dusch. Har blivit beroende av att duscha! Haha, gör inget annat när jag är hemma. Förutom datorn då ;) Känner att detta är ett skiiiiiiiiiiit nödvändigt inlägg. Skall sluta skriva nu innan det kommer mer nödvändigheter.


FRIDA :love: MIMMI

hurtig bulle

Nu har jag, sörran och mossan vart ute och gått 5 km i fontin. Hurtiga som vi är ;) haha! Och direkt efter det åkte vi till willys och köpte gott...... Haha, något förtjänar man väll? :D

du är alldeles för mycket

Så trött på dig nu! Du har blivit för mycket. Problem hit, problem dit. Självklart skall jag hjälpa dig med dina problem så mycket jag kan, jag är ju din kompis. Men tror du det är kul för mig att sitta och lyssna på dina problem 24/7 som du själv sätter dig in i om och om igen? Nej, det är inte kul någonstans. Och hur du förändras som person beroende på vilka du är med. Skiter i den ena när du är med den andra, och tvärtom. Nej du är inte perfekt någonstans. Saker du har gjort har sårat mig riktigt illa så kan inte lita på dig längre.. Ledsen, men det är sant!

goooooooodis

Är så sjuuuukt sugen på choklad, chips och godis! Som om jag inte alltid är det, men fyfan. Nu är det extremt :o Geeeee miiiiiiiiig gooooooooooooodis :love:

25 april

Nej, jag är inte död. Har bara inte suttit vid datorn, och just nu sitter jag och bölar som en liten snorunge. Kollar nämligen på Spårlöst hahah. Jag är för nördig =)
Iallafall, igår åkte jag och Richard till Evelina och grillade, spelade kubb och snackade massvis en del folk. Roligt & mysigt hade vi :) Kanske kommer upp bilder om Evelina vill skicka dom.

Nu skall jag upp och duscha! PÖZZ

inget blir som man tänkt sig..

Nej, precis. Idag skall jag inte vara med Janina utan jag skall till romelanda och ha grillkväll med massa goa folk :) Skall bli riktigt kul och mysigt! :D Kan inte lägga min iPod ifrån mig... Känner mig jätte barnslig haha (a) Julafton typ.
Älskar den :D

24 april

Hallååååååååååååååååååå eller!
Har grejjat massa med min iPod, därför har jag inte bloggat. Igår fick jag dampet för att det inte gick det som jag ville så jag ringde Mathilda 22 gånger för att hon skulle hjälpa mig hahah :D TACK MATHILDA!
Nu funkar den iallafall som den skall, och det är gött. Love it :love:

Janina kommer hit lite senare och vi får väl se vart dagen tar oss :) Hosta som fan har jag också.. Joooobbigt

väntar på pappa

Väntar just nu på pappa som är påväg hem. Han skall bara käka sen sticker vi till min iPod hihi (a) Måste bara säga att jag svävar på rosa moln. Inte pga iPoden alltså hahaha, men jag är så jävla glad och lycklig! :D Bästa dagen på länge.

skolan

sitter i klassrummet och väntar på mimmi som har mattelektion :) nu blev hon precis klar så vi skall gå hem. KÖPA IPOD :D:D:D:D

23 april

Tjohooooo. Idag är det fredag = fredagsmys!
Vet iförsig inte riktigt vad som händer. Skall vara med Julia tror jag men vad vi hittar på får tiden bestämma. Drar kanske till kärra och träffar min prins en stund, men vet inte om jag hinner det. Hoppas det! :love:

MEN ANNARS, SÅ SKALL JAG KÖPA MIN IPOD IDAG! Fyfaaaaan vad gött. Väntat, väntat och väntat är vad jag gjort ;) Men nu är det dags.
Börjar halv ett, så kan sitta här ett tag till och slappa. Läsa bloggar osv!

ligger i sängen

Rubriken säger sig själv. Skall kolla andra avenyn nu som jag glömde kolla på denna veckan, sen blir det att sova. Skall vara i skolan kvart i 12 för att kolla på lunchkonsert med Mathilda, hon tyckte jag kunde följa med så varför inte :)
Min blogg har blivit jäkligt tråkig har jag märkt, men orkar typ inte skriva intressant längre. Det kommer bättre bloggtider ;)

makaroner och körv

Hemma ifrån mötet nu. Vettefan riktigt vad jag skall göra med handbollen alltså :o Vill så jävla gärna spela handboll, med mina goa brudar. Meeeeeen, allting är så jävla komplicerat med elit, bredd, juniorer, farmen, och hit och dit och jag fattar ingenting. Eller, det jag fattade verkade inte vettigt alls i mitt huvud! Så jag sa till tränarna att jag iallafall tar en paus över sommaren och så får jag se efteråt.
Nu sitter jag och ätar makaroner och körv. Eller egentligen bara makaroner för knäpp som jag är gillar jag inte falukorv längre. Usch & fy och blä! Spydde senast jag åt det av någon anledning... Smakar är blääääää :O Haha. Kul för er att veta eller?

Nu skall jag be Johanna skicka musik, sen blir det en lååååååång dusch innan jag lägger mig och kollar på film. Duscha är bra, bättre bäst - skönt som... nått


im so lost without you

HELLLOOOOOO. Har suttit och laddat upp bilder på facebook nu en halvtimme! Seeeegt är det, men så goa bilder så jag vet inte vad ;)
Nu skall jag upp på rummet lite och städa för det kommer hit fönster nissar IGEN eftersom dom är idioter och inte kan fixa det rätt första gången, pundhövven.. Hahah, ja lite agritioner sådär att dom invaderar mitt rum. Men hur som helst, efter det sticker jag med Janina hem till henne och hämtar grejer, sen blir det handbollsmöte.


Visst är vi söta?
Igår var en kamera dag. Har tusen bilder ;)

22 april

Godmorgon! Käkar frukost nu och väntar på att klockan skall bli tio i 8 så att mamma kan köra mig till skolan, lat som jag är ;) Underbart är det! :D Idag är det matte, engelska, dator och foto som gäller för min del. Efter engelskan lär det bli skoj, men innan är det blö. Vem orkar kärnämnen? Inte jag!

Sen ikväll blir det handbollsmöte.. Vet inte vad jag skall göra där egentligen eftersom jag ändå inte skall fortsätta, men fick sms om att alla matchtröjor och så skall in så får väl gå dit och lämna det iallafall :)
Hörs i skolan säkerligen, hahah

tila tequila

Det blev sent hos Daniel, så var hemma vid 22 och nu ligger jag i sängen och kollar på tila tequila :) Längesen jag såg det, och det är ju så grymt! :D Blev inget plugg pga tiden men det får bli imorgon istället, som fan! :) vi hörs imorgon <3 godnatt. i don't know what to say..

21 april

Goddagen :D
Fy fasen vad gott det är med müsli va. Sitter här med en stor tallrik och äter som bara den ;) Idag slutade jag runt 4 och gick hem med Eldina någon gång efter det och kom ganska nyss hem. Idag skall jag hem till min bror för födelsedags firande. Hans flickvän fyller nämligen år idag :D Hoppas det blir tårta............ Hahah.
Efter det får jag se till att plugga lite tror jag välla. Men lär vara där ett tag så vi hörs senare ikväll :)


time for bed

Yes, idag skall jag sova tidigt :D Fast lär dampa sönder med min syster lite först som vanligt, så somnar kanske runt 12 hehe... Vi två i ett nötskal ;)
Vi hörs imorgon igen, godnatt :love:

mätt som fa-an

Nu har jag ätit som bara den. Vet inte hur många pannkakor jag fick ner, men det var en del ;) Nu skall jag upp och duscha. Fryser så in i bänken mycket haha :o Helt galet kallt i vårt hus! Näh, dusch :love:


party hos anna <3

PANNKAKOR MED SYLT PÅ

Grym låt! Tänker direkt på brudarna i handbollen när jag hör denna. Minns i skadevi eller vilken cup det nu var, när vi skakade rumpa som bara den till denna ;) Riktigt skön är den :D Och Kjellmans dans är fan inte att leka med haha.
Och den passar ju perfekt in på dagen nu när jag precis gjort pannkakssmet och shit :D




Pannkakor med sylt på - Elefant

20 april

Äntligen hemma måste jag säga. Skoldagen har varit... Inget speciellt alls faktiskt :p Inte gjort någonting speciellt iallafall ;) Tog bussen hem lat som jag är och nu drar mamma med mig att köpa mat -.- Idag blir det pannkakor till middag, mummmmaaaaaaaaa :D Sen skall jag ta en vaaaaaaaaaaarm dusch för fyfan vad äckligt mitt hår är :o Och fryser som en galning!

svenska hollywood fruar

Nu skall jag och sörran
checka på SHF med popcorn ;)
Hörs seeeeeeeeeeeen

potatiscupen 2010

Så, nu skall jag berätta! Orkar inte skriva riktigt, men får väl ta tag i det ändå haha ;)

I fredags åkte vi buss tillsammans till alingsås och var framme runt 2-3 tror jag då vi gick till willys och köpte mat (godis för min del....) för att sedan gå tillbaka till skolan där vi skulle sova för att äta. Sen vart det match och vi mötte Finnspång och vann med femton bollar.
Efter det duschade vi och tog det lugnt ett tag i Lenahallen där vi spelade, sen satte vi oss på bussen direkt till matsalen och käkade tacos. Smakade inte som vanligt, utan kattmat. Men jag åt och var nöjd hahaha!
Sen gick vi tillbaka till skolan och var utflippade och skakade some ass i klassrummet haha, sen sov vi. Eller, alla sov utom jag och Julia som låg och hade sms roulette. Sjuka sms skickade vi iväg, men så kan det bli när man slår ihop två tomma hjärnor :D
Lördag morgon vid 9 gick vi upp och gick och åt frukost och sen spelade vi två matcher den dagen. Förlorade båda pga domarjävlarna (till och med våra tränare sa att vi hade vunnit om vi hade riktigt domare!). Med en och två bollar på de matcherna, så det var lite surt menmen. Vi var glada när vi kom tillbaka till klassrummet! Kvällen var som vanligt, alla somnade utom jag och Julia som låg och skratta som bara den åt allt möjligt, inte minst åt Sofia som pratade i sömnen hahaha. Så jävla go är hon!
Söndag morgon gick vi upp 5.45 -.- Inte så nice, men vad gör man inte! Spelade match klockan 8 och den vann vi. Sen spelade vi två matcher till och vann dom med så vi var i final :D Och, den tog vi hem också. Vann med 2-3 bollar tror jag. Så jävla gött var det, sista cupen tillsammans och alla var så grymt bra :D
Spelade sammanlagt 7 matcher på hela cupen och jag spelade alla hela matcherna, så idag har jag träningsvärk så det står härliga till.

Snor lite bilder ifrån Julias blogg sen så det kommer ;) Imorgon tror jag.
JAG ÄLSKAR ER TJEJER, ALLT VI GJORT TILLSAMMANS HAR VARIT AWESOME!
Nu är det åhus beach handboll i sommar som gäller, sen är det över med Handboll för min del. Snyft :/ Menmen, sånt är livet. Så i Åhus skall jag leva livet med mina brudar!

så ska det låta

Har haft lite att göra nu hemma efter skolan så har inte skrivit något som ni ser, och just nu kollar jag Så ska det låta ifrån fredags när självase ALEXANDER RYBAK är med :love:
Klart att jag måste se det liksom haha. Så jag skjuter upp inlägget om cupen lite till :)

i skolan

kör ett mobil inlägg nu. sitter i korridoren med lora och eldina och skall ner till västra gatan för lora skulle göra något :) sen skall jag hem och hitta något gött, är riktigt sugen på bullar! :o annars får jag väl baka... nah. skriver mer när jag är hemma :)

19 april

Godmorgon :love:
I helgen har ju inte bloggat vart så uppdaterad och jag har inte tid att skriva om cupen nu heller för skall strax GÅ till skolan med min sjuka träningsvärk och tår som är helt blåa men man får väl stå ut! Är hemma runt 4 igen och då kan jag berätta om cupen :)

KUNGÄLVS A-FLICKOR! <3

i alingsås

Sitter just nu på Sofias madrass och checkar facebook och annat fint =)
Spelade en match igår och vann med 16 - 1 så vi får väl vara nöjda haha ;) Idag väntar två matcher mot Skara och något norskt lag.
Bloggar nog inte mer, isåfall något kort inlägg från mobilen :) Vi hörs!

alingsås, here we come

Nu har jag ätit frukost och sitter och snackar med en äppelbliven Julia :D Vi skriver vad vi packat ner så att vi inte skall glömma något, men känner jag oss rätt gör vi nog det ändå ;)
Åååh vill att hon skall komma hit nu så vi kan käka tacos, världens godaste mat seriöst! :D

Laddar upp med massa Abba musik nu! Yes, ni läste rätt. Abba i mitt hjärta :D Kan typ alla låtar och jag sitter och sjunger här som en gammal fiskmås. Stackars min familj..

Nu drar vi till Alingsås brudar :love:



16 april

ahopp, värst vad mycket man fick sova inatt -.- fönsternissarna kom vid sju så har bara sovit drygt fem timmar och jag skall spela cup, inte alls bra! packa klart väskan snart när nissarna gått sen blir det tacos :D

glöm dina bekymmer

Ligger och myser i min säng just nu och har precis satt på lejonkungen 3 :D Har inte sett den på år och dar och den är ju så jävla rolig!
Snackar också med massa folk på msn så min kväll kommer sluta gött =) Kul att jag skall gå upp klockan 6 imorgon FAST att jag hade ledigt ifrån skolan..... -.- Kommer hit någon fönster kille som skall fixa mitt fönster så jag får väl pallra mig ner till soffan när han kommer då.
Sen kommer Julia hit imorgon så käkar vi tacos runt 12 sen drar vi oss mot alingsås med laget för cup :D Skall bli awesome!



köpt en madrass

Har vart och köpt en madrass till helgen nu som jag skall sleepa på :) Nu skall jag sätta mig och käka huhu, för magen kurrar... Hur ofta har jag använt dom orden denna veckan?


ligger i sängen

yes, jag ligger i sängen och steker. mobil bloggar vettni (y):D har precis tagit lite kort på syrran och nu skall jag städa rummet -.- mindre kul sådär.

15 april

Idag blev det ingen skola för min mage ville definitivt inte sammarbeta med mig idag. Så jag gick alldeles nyss upp och nu väntar jag på att kocken Sara gör lite ''frukost'' till mig, hehe :D Vad kan det vara?

annorlunda lista

Hittade en liten annorlunda lista, så det kan väl vara kul :D


FÖRHÅLLANDEN

Först och främst, har du kysst någon från motsatt kön?: ja mina vänner, det har jag haha ;)
Vad heter din senaste kille?: Eeeeeh... Fredric typ om man nu kan räkna som om vi var tillsammans :)
Är du kär?: Nej, det är jag inte
Vill du ha tillbaka ett ex?: Alltså... Nej, det vill jag inte haha. Det är klart man ''saknar'' vissa saker och sådär, men jag mår bra nu så haha :D
Vill du ha flickvän/pojkvän?: ...har inget svar på den frågan.


VÄNNER

Litar du på alla dina vänner?: Man är ju olika nära med alla såklart, men dom närmsta litar jag på :)
Har du tillräckligt med vänner?: Jag har vänner så jag klarar mig fint ja haha ;)
Saknar du någon gammal vän?: Om ni bara visste! Det värsta är att jag vet att ingenting går att göra åt saken för vi har förändrats så mycket båda två, och bor för långt ifrån varandra för att träffas ofta..
Har du kvar något från en gammal vän?: Ja, det har jag =)
Isåfall, exempel?: Eh, ett halsband jag fick i julklapp senast, massa saker jag och Nathalie delade på, osv.
Om du måste välja en, absolut bara en, vem skulle det vara?: Men usch, det tänker jag inte göra!


FAMILJ

Hur många är ni i din familj?: 6 stycken
Älskar du dom?: Men neheeeee. asshole
Vem är du med mest?: Typ.. Alla som bor hemma haha. Mest mamma och sara kanske!
Bor alla ihop?: Haha, nej. Alla utom Daniel ;)
Är du nära dina föräldrar?: Ja, det är jag. Eller jag berättar i princip ALLT. Eller ni fattar, lite håller man ju för sig själv ;)
Väljer dina föräldrar vem du umgås med?: Absolut Inte, vad är detta för fråga? Haha. Klart dom har sina åsikter, men det är ju mitt liv liksom.


ANNAT

Välj en pryl du inte kan vara utan?: Mobilen!
Puss eller kyss?: Mohahahaha... båda
Favorit kläder?: Helt klart mjukis, hihi. Mjukis + Emma = KladEmma. Hahaha!
Bästa grejen du fått?: HAHA... Eh... systemkameran
Fest eller hemmakväll?: Förr - Fest. Nu - Hemmakväll

bara för att jag är smart...

...tänkte jag skriva ner det jag inte får glömma nu till helgen när jag skall iväg på cup ;) Det är ju tjeckt, så har jag det här så är det bara att kolla sen när jag skall packa. Smart va? Är för lat för att skriva på en lapp.. Och jag är för dum för att packa smart såååååå detta var ju perfekt.
Men iallfall


MOBIL LADDARE!!!
MASSVIS MED STRUMPOR (
disgusting (!?) med gamla strumpor +o()
MOBIL (
finns det ens risk för det? den är som fastlimmad i min hand ändå)
HANDBOLLSSKOR
MATCHKLÄDER
HÅÅÅÅRBAND!


Det står still i mitt huvud.... Det är allt jag kommer på nu som skulle vara typiskt mig att glömma

snyft..

Nyss spelade jag min sista serie match (antagligen) för hela livet. Liiiite sorgligt sådär :( Men vet ni vad? Vi vann, och vi vann med 8 bollar. Jag gjorde mål och jag spelade hela matchen, så det skall jag vara glad över. Jag ÄLSKAR mitt lag! Världsbäst :D
Nu kurrar min mage för ovanlighetens skull så jag skall gå till köket och ta mig något att äta. Sen blir det lan med Julia ikväll, hihi <3
OCH PÅ FREDAG DRAR VI IVÄG TILL ALINGSÅS FÖR CUP! :D Det skall bli awesome.


14 april

Tjabbalabala polaaaaaaarn,
gör mig iordning inför match just nu och har egentligen ingen tid att blogga men det hade väl vart för tråkigt med ett inlägg idag? :D
Så ja, nu sticker jag iväg på match. Ha det nice!


at first I was afraid, I was petrified.
kept thinking I could never live,
without you by my side.
but then I spent so many nights just thinking how
you did me wrong. and I grew strong,
and I learned how to get along


it took all the strength i had,
not to fall apart.
just tryin hard to mend the pieces of
my broken heart
and I spent so many nights just feeling
sorry for myself, I used to cry
but now I hold my head up high
and you see me, somebody new
I'm not that chained up little
person still in love with you
and so you felt like droppin' in, and
just expect me to be free
but now I'm saving all my lovin' for
someone who's loving me.

i will survive
.


Låten går om & om i huvudet och jag känner mig så jävla stark. Love it!
Trodde jag skulle bryta ihop totalt, men istället mår jag bättre än någonsin. I survived!

woooopsi..

Direkt efter att jag la mig i sängen efter duschen slocknade jag ;) Det var riktigt gött! Så nu vet ni varför jag inte bloggat. Skall gå och käka någonting nu för magen kurrar.. Som vanligt!
Skall kolla på dating in the dark på nätet sen också och så.
Lite bloggtorka, men det blir bättre ;)


13 april - i skolan

Sitter just nu inne i datasalen och har mediakommunikation som det så fint heter. Lektionen drar igång nu och jag har BYTT GRUPP och är as glad haha :D Så nu vet alla det!
Slutar vid 4 och då skall jag hem direkt och bara softa och kanske kanske kanskeeee lite plugg...

pözzh

underbar träning

Träningen var den bästa på länge! Grymt mycket spring (för min del) och roligt på samma gång. Älskar mina handbollstjejer =) Som sagt, det var väldigt mycket spring så nu skall jag upp och ta en riiiiiiiiiiktigt go dusch. Sen kryper jag ner i sängen och vilar ut för imorgon är det historia 07.50.
Hoppas ni haft en bra dag! :love:

PICS FRÅN DAGEN




12 april

Skola - check
Sola - check



Om ni bara visste vilken härlig dag jag haft idag!
Matten var soft och svenskan var soft. Satte mig ute tillsammans med Lisa & Mathilda innan deras lektion började och där växte jag fast. Så underbart väder så det är inte klokt! Har fått färg på ENA armen, vilket inte är så värst vackert, hehehe.. Sen har mina fräknar kommit fram också.
Åååh är så glad för vädret så ni anar inte :D Visst är det underbart?
Satt iallafall ute i solen med massa olika folk i kanske 2 timmar. Kunde inte gå där ifrån ;) Men tillslut fick jag tummen ur röva och traskade hem med Eldina. Nu känns det som om jag bränt mig på armarna och läpparna (!?) så får smörja in mig eller något.
Skall sätta mig och äta nu och ikväll blir det träning :)


VÅREN ÄR HÄR




Sketen som sagt..

Syns inte så jäkla bra på bilden tyvärr :/ Men kollar man noga ser man en liten rand. Fyfan vad fusk!

ohyes

Jag är alltid så bra på rubriker, tycker ni inte?

Istället för att duscha förut gick jag ut i solen med mamma och stekte. Hon är fan helt otroligt, hon har REDAN bonnabränna!! Fattar ni eller? Varför fick inte jag hennes pigment.... :( Får väl hoppas att det blir någon färg på mig till sommaren iallafall. Vi satt ute ett bra tag och tjöta massa och tittade på pappa när han slet med bilen hahah ;) Tvättade även min pärla efter att den stått still hela vintern (moppen) och den blev så fin så! Världens bästa att ha moppe. Så liten och tjeck :D Och då säger alla COOLINGAR med körkort att det är bättre med bil -.- Men nej, jag kan inte säga det eftersom jag inte har körkort okej? Jaaaa men ni är as coola, verkligen.... Naat.
Nej men allvarligt, nu när våren och sommaren kommer är det så jävla gött att ha moppe.
1: Betalar oftast inte bensinen själv, eller... har nog aldrig gjort det! :D
2: Det drar inte alls mycket bensin.
3: Den är liten och man kan göra precis vart som helst.
4: Behöver jag en tripp till affären (ute på rörtången) sätter jag mig bara på pärlan och åker iväg ;) haha. Julia, skratta inte allt för mycket när du läser detta bara! :D SOLBERGA! :love:

Slutjötat om moppe. Duschade nyss och checkade top model, så det var nice. Skall snart se på wallander också sen skall jag nana för imorgon är det skola -.- Kul?.....


11 april

Nu är jag hemma och chillar :) Sov ju som sagt hos Nina inatt och idag har vi bara steekt lite i solen, ätit frulla osv. Hon skulle ut och övningsköra så jag tog bussen hem och eftersom grön express är efterbliven fick jag sitta på busstationen i en halvtimme. Men det gör mig ingenting för det steeeeeeeekte och fyfan vad härligt! :D Kände riktigt hur det stekte i ansiktet och på benen. Lovely, våren är här :love:

Funderar på att gå upp och ta en lång lång lång dusch hihi. :)





JULIA FUCKING ANDERSSON JAG SAKNAR DIG! :'( :love:


ninis winkler

Hallajja. Då satt man hemma hos Nina och är mätt som fan för jag tömde precis hennes kul ;) Har varit inne i stan och fikat med Eldina och Lora hela dagen i princip. Liiiiv har vi :) Skall nana hos denna krabaten inatt och vi får väl se vad natten bär oss, hehehe....
GODNATT; PUSS



thinking this is my life

Då var lördagen också fixad :) Haha, blir att vara med flyktingarna Eldina & Lora. Vet inte riktigt vad som händer, men antagligen bara slappning. Vi drar oss kanske in till stan också, och hittar något fint :)
Hoppar in i duschen nu en sväng haha! Pözzz :love:


10 april

Jag skääääääms... Det är allt jag kan säga just nu ;) Skäms, skäms & åter skäms. Fy fan! Men man lär sig av sina misstag, right? :)


Vaknade ganska nyss och ligger fortfarande kvar i sängen. Magen kurrar som bara den men jag orkar inte gå ner och göra frulla haha ;) Dagens I-landsproblem.
Annars så vettefan vad som händer idag. Är så lat så orkar inte göra ett piss! Och då är det sista dagen på lovet... Hmmm. Måste hitta på något!

som alla andra..

Robert är precis som alla andra - gillar det inte första gången men kommer älska det sen! :D
Det är jag säker på haha :) Hur som helst så gick jag och Eldina ut förut och schteekte i solen sen åt jag och Robert sushi, och vi har vart tillsammans hela kvällen och kom precis hem!
Kuuuuuuuul att gå genom hela kungälv själv klockan 1 på natten en fredagskväll ;) naeeeeeeeh...

 

Nu skall jag nana i think. GODNATT!

Btw, såg världens äckligaste video precis på facebook på en kille som tror han är snygg när han dansar loss hahaha fast att han är PINNSMAL och ingen vill ha honom :D Lite roligt sådär!


the sun is shining

Nu skall jag och Eldina ta oss en liten promenad ut i det fina vädret... 8-|
- Agda 80+




Nej, nu skall vi ut lite sen skall jag träffa Robert och tvinga i honom sushi! :D Ha't

trött på det, trött på dig

Varför gör du som du gör, varför förstör du för dig själv? Du mår inte bra av det och det vet du mycket väl om. Sluta tyck synd om dig själv när du ändå bara gör saken värre. Jag skäms över dig när du håller på såhär, och det vet jag att det är fler som också gör. Du får lägga ner det här nu och bli dig själv igen, för snart är det inga kvar vid din sida. Eller jo, dom ''nya'' som verkar vara så mycket bättre.


strålande sol

Suttit ute i solen litegranna och käkat frulla =] Jag vet inte vad jag skall göra idag, eller rättare sagt vad jag VILL göra idag. Kan komma på vissa grejer och sen ångrar jag mig. Hela tiden! Haha, beslutångest jappjapp. Kanske är med Eldina :) We will see.
Ryggen tar kål på mig! :o Fan vad jag klagar hahaha

9 april

Min rygg gör fortfarande ont :( Kul va? Nej, inte speciellt. Det är iförsig lite bättre än igår för igår kunde jag inte ens röra mig. Aotch :(
Hur som helst så skall jag och morsan ut och sätta oss i solen strax. Värma upp inför sommaren liksom :D Sen får jag se vad som sker längre fram på dagen. Snart skola igen -.- Fyfan, orkar inte.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ

Jag har så sjukt ont i ryggen just nu så ni anar inte :'( Helt galet vad ont det gör! Var ute med Josefine en stund förut och då gjorde det bara mer och mer ont men nu är det fruktansvärt. Det gör ont av att skriva detta inlägget :( Tyck synd om mig!
JAG KRÄVER MASSAGE IMORGON

muppi lelle

muppi lelle, muppi lelle.. NAAAAATTEN FÖRE FREDAAA'.



Ja, jag har tråkigt som det kanske märks. Vad gör man en sån här kväll liksom? Neh, imorgon får det hända lite mer saker känner jag. Detta funkar inte ;) Går nog och nanar nu istället. PÖZZ :love:

andra avenyn

Ligger i sängen och tittar på Andra avenyn. Har missat tre avsnitt så nu jäklar skall det tittas haha ;) Pratar med goa människor på msn också vilket är gött :D Dom håller mig glad hela kvällen!
Åh, allting känns så bra :D Av någon anledning.. Borde inte göra det egentligen, men det gör det faktiskt. Hoppas det håller i sig över sommaren hihi :love:

jahopp..

Kata-strof

Okey.. Skall inte överdriva! SÅÅ farligt är det inte, men inte det bästa resultatet heller. Fast, jag blir aldrig nöjd när det gäller hårfärg haha :) Pappa är iväg och köper chips och grejer till mig och sörran hehehe, så nu blir det torsdags mys :D :love:

gult är fult

Så nu blir det vitt istället :D
Kanske inte riktigt vitt men nu skall det gula väck iallafall. Är det fortfarande lite gult så skall jag böna och be för en ny hårfärg av mami, haha! Åååh, vet precis vilken färg jag vill ha.
SÅHÄR:


Ursäkta den fina fjortis minen, men såhär vill jag ha håret. AWESOME! Tänk sen när man blir brun också. Lovely ;)

Passade på att färga ögonbrynen när morsan ändå var i farten haha, men det syns inte så mycket :) Men på mamma däremot! :D Jätte fint :love:

2012 närmar sig...

Mina vänner.. 2012 är snart här!
Det har redan börjat. Huset skakar för fullt :( Hahaha. Nejdå, inget 2012 här inte ;) Men huset skakar, det kan jag inte ljuga om. Jätte läskigt!
Satt här vid datorn och helt plötsligt börjar allting skaka. Hela datorn blinkade! :| Wierd. Nej men det är väl antagligen lastbilarna och shit här utanför som gör det. Tycker dom kan sluta, för det är läskigt hehe...

Var och tog korten förut iallafall. F-I-N-T kan vissa tycka, F-U-L-A-S-T tycker jag! Herremingode.. Finns det något fulare än kort som är tagna rakt framifrån utan någon speciell min alls? Nej, tror nog inte det. Och fint, det skall vara på mitt körkort också! Well well, jag får väl helt enkelt stå ut.
Jag och morsan var och köote lite goa saker efteråt.. Så som HÅRFÄRG :love::love::love:, ögonbrynsfärg (till mamma) och TUGGUMMI! hihi. Fick paniiiik i höga höjder förut när jag såg en bild på mig själv från 8an då jag nästan hade vitt hår och det var så fiiiint va. Och sen såg jag mig i spegeln och där står jag med gult hår. Hallå eller? Påsken är över liksom.

Så det skall jag fixa sen :) Skall skaffa silver schampoo också!
WOHO, JAG FICK SMSSSSSS. puss


smset:
''
Man brukar nysa 2 ggr irad, men igår nös jag 15 ggr så är helt körd i halsen/näsan''

HAHAHAH, mina vänner :love:

8 april

GODMORGON =)
Har precis duschat håret här hemma hos Emma och skall snart ner och fixa mitt söta ansikte snart som håller på att spricka sönder -.- Älskar att inta tåla smink, lovely!
Hur som helst, så kom vi hit igår runt halv 11 efter att Emma solat på soloteket och vi åt mackor direkt haha. MAT! :love: Efter det la vi oss och snackade en massa om allt möjligt. Längesen det bara var jag och Emma :') Nästan senast i 7an tror jag? :o Ojoj, ändring på det!


På dagen igår var jag med Richard och Janina som kom hem till mig. Vi gick ut och rastade Janina för hennes idiotiska behov och sedan käkade vi kycklingrulle hihi. Som sagt, MAT :love: Sen lite senare kom Evelina och vi tog en fika på nyfiken. MAT :love: än en gång.
Efter det träffade jag på Emma och Nina och resten av dagen står där uppe.

Idag skulle jag egentligen behöva åka till Bomans och ta kort till körkortet men vettefan om jag orkar det alltså. Kan lika gärna ta ett fult kort hemma ;) Misstolka inget, jag menar moppekörkortet nu mina vänner!
Nu skall jag ner och se vad Emma sysslar med. C'you


Jag och Emma för åååår och dar sen! 7an kanske? aww :D:love:

hemma hos emma

ligger och myser hemma hos emma nu och snackar om allt möjligt :) var med richard, evelina och janina idag, sen var jag med emma och nina också men kan berätta mer om det imorgon :) godnatt, puss <3

7 april

Tjosanhejsan :) Har ingen tid för bloggning egentligen, men kan ju meddela att jag och Janina precis ätit frukost ;) hahaha. Kanske inte blir någon bowling idag heller :( Snyft...

SVAR PÅ KOMMENTAR



SVAR: Okey då, skall inte ljuga! Har varit kär i dig robert..... hahaha :love:




Ahopp, annars så är kvällen seg. Olivia & Janina kom hit vid 9 och vi gjorde popcorn och satte oss i mitt rum och tjöta =) När popcornen tog slut däckade Janina.... Och ännu ligger hon och sover ;) Olivia gick nyss hem också så har ingenting att göra. Kul kul.. :) Men Makkös & Thilda får hålla mig uppe på msn ;)

tidsfördriv..

När man inte har något annat att göra i väntan på Janina kan man väl lika gärna köra en lista? ;)


MOBIL
1. Har du några på mobilen som har smeknamn som namn på telefonlistan? Ja
2. Isåfall, vilka? Mathilda Gollum Eliasson, Lisa Gimli U. Karlsson, Makkös Svanström, Robert Brollin Thelin
3. Hur många kontakter har du på bokstaven E? 12
4. Har du varit kär i någon i din telefonlista på R? nej ;)
5. Isåfall, vem? ingen..
6. Vilken vänskap saknar du mest? Min & makkös :love:
7. Skriv alla kontakter på J: Jacob Adriansson, Jakob Andersson, Janina Ericsson, Jasmine Nyström, Jenny Augustsson, Jens Helander, Jesper Lindberg, Jesper Petterson, Jessica Andersson, Jessica Bergström, Joakim Holtberget, Johan BL, Johan Kolsäter, Johan Parinder, Johan Pedersen, Johanna Hoff, Johanna Kristensson, Johanna Reis, Johanna Stenbäck, Johanna Tegelström, Johannes Maupoix, Jonas Hasselblad, Jonathan Svanberg,  Josefine Tivefälth, Julia Andersson, Julia Thielen.
8. Vem är nummer 46? Hassan Megahid

VÄNNER
1. Vem står dig närmast? Janina, Julia & Eldina
2. Saknar du någon vän? makkös som fan :love:
3. Vem utav dina vänner bor närmast dig? Josefine Tivefälth =)
4. Vem har du känt längst? hmm.. Robert :)
5. Har du blivit kär i en utav dina vänner? Ja, men vem säger jag inte ;)
6. Har du blivit nära vän efter ett förhållande? .... jag tror inte det? inte vad jag kan komma på xD

KÄRLEK
1. Är du kär just nu? nix
2. I vem? inte nön
3. Hur länge vara ditt senaste förhållande? haha, ''förhållande''... en månad kanske
4. Vem har du varit mest kär i? Fredric..
5. Vem var din första kärlek? Eeeeh... Janina (a) :love:
6. Vill du ha förhållande eller singel? SINGEL! fast skulle jag träffa någon så :love:

slappelidappi

Rubriken är gullig! Det är vad jag gjort nu, legat och slappat framför 2½ men ;) Städade lite på mitt rum också och skall bara byta påslakan så är det done :) Janina är påväg hit så vi skall bara slappa och sådär ikvälla, men imorgon blir det annat. Skall antagligen iväg och bowla med lite människor :D Hoppas det blir av för fan vad skoj det hade varit!

Nu skall jag gästblogga i Julias blogg eftersom hon är i London :) :love:


since you been gone, i can breath for the first time

since you been gone,
i can breath for the first time.
i'm so moving ooooon :love:


Sitter och sjunger så det står härliga till hahaha ;)
En lååååååååång (förlåt mamma hehe) och varm dusch väntar på mig där uppe och det skall bli hur skönt som helst. Min bror har glömt stänga ytterdörren och jag är för lat för att röra på fläsket och stänga själv så nu sitter jag här med gåshud över hela kroppen istället!
Nej, duschen - NU



Drömmer mig bort till varmare breddgrader! En bild jag tagit i Thailand för ett år sedan
ifrån vårat sovrum :love:

6 april

Dags att ta tag i dagen nu känner jag ;) Precis käkat frukost och skall städa på rummet sen är det frittfram hela dagen folks :D Helgen hos Janina var bara för bra! Haha, det MÅSTE bli fler sånna nu i vår ;) Robert a.k.a Brollin HAHAHAHA. Lite komiskt att jag tycker det roligaste av allt var något jag själv gjorde..... Egenkär? Hmm, maybe! ;) haha.


Time to check some bloggs HAHA :love:



Som sagt, det var ju Abba tema en bit under kvällen ;)

dags för johan falk

Skall kolla på Johan Falk nu med familjen :) Är proppmätt efter en riktigt god middag med hela familjen, och därefter tårta så det stod härliga till ;) Jag är nöjd iallafall!
Hörs senare igen, puss

TITTA & NJUT




Titta & njut.. Det var nämligen abba tema i förrgår ;) hahaha

5 april

Hallo :love:

Kom nyss hem till mig själv och har precis tagit en varm dusch. Gud vad skönt det var! Känns som om det var år sedan jag duschade hahah, fräscht va? ;) Det var behövligt också eftersom mitt hår inte var så jäkla nice. Det bästa som finns är nytvättat torrt hår! Lööööööw it. Okej, kanske inte det bästa som finns, men ni förstår grejen. Jaja, nu skall jag inte tjöta om HÅR LÄNGRE! :D
Idag mår jag prima skinka, jappjapp. Min önskan om att vädret skulle bli fint idag gick inte i uppfyllelse men det regnar ju iallafall inte, så det är ju en fördel :)


Jag och Eldina dampade loss igår som vi brukar, och sov som två otroligt söta grisar i varsin säng. Vi vaknade runt 10 men trött som jag är hehe så somnade jag om och vaknade typ 12 kanske. Det var gött måste jag säga ;)
Dags att läsa bloggar jag glömt läsa på länge, hihi. :love:


kebabpizza (y)

Jag och Eldina kom nyss hem ifrån Evita där vi käkade varsin kebabpizza. Är så mätt så det är inte klokt och det känns som om jag skulle kunna rulla i en uppförsbacke för tillfället! Vädret är jätte tröligt nu, spöregn och blåst.. Inte alls roligt :( Det suger! Menmen, får hoppas på att solen kommer imorgon igen :D

Vi är hos Eldina just nu och här spenderar vi resten av kvällen. Skall nana över här nämligen och det lär bli lika mycket flipp som vanligt när vi är med varandra :D Eldina är världsbäst :love:
Några bilder från igår finns på facebook ifall ni vill se =)


Eldina :love:


frisk luft, mohahaha

Nu har vi varit ute och vandrat! Klassvandring :) hahahah, internskämt. Nej men vi gick en redig bit ute på Rörtången och nu känner jag mig duktig, hihi. Skall gå upp till min älskling Eldina nu och mysa! :D får väl se vad dagen bjuder på. :love:

frisk luft, mohahaha

Nu har vi varit ute och vandrat! Klassvandring :) hahahah, internskämt. Nej men vi gick en redig bit ute på Rörtången och nu känner jag mig duktig, hihi. Skall gå upp till min älskling Eldina nu och mysa! :D får väl se vad dagen bjuder på. :love:

RÖRTÅNGEN

Nu sticker jag och min familj ut till Rörtången och checkar till lite och tar oss en promenad :love:
Hörs senare, kyss



4 april

Godmorgon =)
Är hemma nu efter att ha spenderat en awesome påskafton hos Janina med gött folk! :love: Robert är fan så jävla rolig så vet inte vart jag skall ta vägen, Brollin! HHAHAHAHA :love: Nu skall jag ta och röra på dököttet och tvinga med mina päron ut till Rörtången :) Det skall bli nice!
Pusssssss

hos janina

Sitter hos Janina och snart kommer Robert hit och joinar mig :D Haft en awesome kväll och nu skall den bli ännu bättre. PUSSSS :love:

3 april - strålande sol

ÄLSKAR VÄDRET! Jag är så sjukt fucking otroligt glad idag pga vädret :D Vaknade halv 2 och var skit förbannad för att jag missat typ halva dagen med sol hahaha, så jag slängde mig in i duschen. Aldrig duschat så fort tror jag ;) Sen satte jag mig ute i solen med min syster och målade påskägg. Hur underbart är det inte? Nu är våren fanumig påväg :love: Emma + sol = K-L-A-D-H-E-S-T! :love:


Annars så kom jag på att jag glömde skriva igår att jag skall till Janina ikväll. Haha ingen aning om varför jag glömde det, men skall dit med Julia & Anna och ha ett eget litet påskfirande :) Lovely! Vi brudar har alltid så skoj ihop =)
Nu hade jag tänkt att checka lite bloggar och sedan fixa mig och äta massa god påskmat med min familj, sen bär det av till Jan :love:



vilka har ett liv? ;)




I detta fallet vinner nog killarna! Haha, alla tjejer online och EN online kille. Niiiiiiiiiiiiiiiiice.
Fast, killarna sitter säkert framför datorn men gör annat....... ;)

myskväll

Har haft en liten fredagskväll för mig själv! Haha, hur dystert det än låter så har det varit riktigt skönt ;) Har ont i magen och lite ont i huvudet och har haft det hela dagen så det var bara skönt att få vara hemma hela dagen :) Har inte ens satt på mig min bh idag hahah. Har gått runt med gråa mjukisbyxor och en jättestor vit t-shirt hela dagen :D Soffpotatisen kommer fram i mig!

Imorgon blir det däremot annat. Först blir det riktigt påskfirande med min familj! Skall tvinga morsan att måla ägg med mig, hihi. Mysigt som bara den :love: Sen var det en liten fågel som viskade i örat om att det blir en ''påsktårta'' också. YUMMIE! :D Påskmat också, och självklart käka massvis av godis från mitt påskägg. Mitt alldeles egna! Hahahahah. Hur gammal är jag egentligen? ;) Äsch, man skall vara liten så länge som möjligt :D Nu hade jag iallafall tänkt att gå och ta lite vatten och dricka, sen får vi se vad kvällen bjuder på. Slutar säkert med att jag ligger i sängen och pratar sött med någon i telefon hihi :love:
Godnatt & hoppas ni haft en bra långfredag :D:love:

emma tycker & tänker

Jag måste dela med mig om vad jag tycker är ett absolut måste i ett förhållande!


● Connection mellan föräldrar! Haha, inte mellan mina & min pojkväns alltså. Utan mellan mig och hans föräldrar. Jag är skit noga med det! Klarar inte av att åka hem till en kille om jag inte gillar föräldrarna. Kanske låter töntigt, men jag har lite skräck för att träffa familj & gillar man dom då inte är det jobbigt som fan... Hänt att jag träffat värsta häxan till mamma och det är definitivt inte roligt. Jag vågade ju knappt gå dit :o Hemskt, haha. Nu låter det ännu mer töntigt att jag bryr mig om föräldrarna när jag är kär och sådär. Men seriöst. Skulle ett långt förhållande funka om man inte kan snacka med föräldrarna utan problem? Naeh, tror inte riktigt det. Första intrycket är det viktigaste, man får aldrig en andra chans till det.
Eftersom det hände mig att jag träffade på en häxa (bokstavligen talat!) så har det gjort mig ännu räddare när det gäller att träffa familj. Klart jag hälsar, och snackar sådär. Men jag dömer så fort efter det. Det är faktiskt jobbigare än det kan låta :)

Hoppas inte att mina föräldrar skrämmer iväg min pojkvän bara...




Vad tror ni? Såhär snälla & söta människor skrämmer väl inte bort någon pojkvän heller...
HAHAHAHA! Skämt å sido. På denna bilden är dom påväg till ett rockparty :D Ni kan vara lugna, kom hit killar! hahahaha :love:


äre påsk så äre



segt deeeeeeeeeg

Är så sjukt degig idag. Har jätte tråkigt men verkligen ingen som helst ork att göra något heller. Det är vädret som gör det, jag lovar. Vem orkar gå ut nu liksom? :o Får bli en hemmakväll framför så skall det låta med mina päron, hahaha. Kuwl va? :D

Just nu sysselsätter jag mig med sten sax påse på msn med Eldina hahaha. Jag förlorade :(


vilka bloggar jag läser?

Folk har frågat mig vilka bloggar jag läser och gullig är jag som berättar detta för er nu ;)
Det är en del som jag har sparat på favoriter, men jag läser långt ifrån alla varje dag. Det är jätte många som knappt uppdaterar heller vilket är riktigt tråkigt menmen :)

Har olika grupper på favoriter som heter Kompis, Kändisar & Andra muppar haha :D Kan dra några ur varje som jag läser en del.


På kompisarna går jag alltid först in på Julia's först för hon är den som uppdaterar som flitigast och det är ju min bästa vän också så självklart läser jag hennes. Riktigt kul :D Sen är det Nina's jag läser också varje dag! Världens goaste tjej så hennes borde ni kolla :) Det är nästan bara dom två som jag läser varje dag och tycker är kul att läsa. Men sen har vi även Eldina (som aldrig uppdaterar dock!), Ida & Josefine's bloggar jag läser, dom är kul att läsa :)







Det ligger... Skall räkna, vänta ;)... 17 till bloggar i den kategorin, men dom är inte värda att nämna här för dom är inte lika roliga hahaha! Sorry guys :D

Och sen har vi kändisarna. Den jag jämt kollar först är Kenza helt klart! Hon har allt i mina ögon. Humor så det skriker om det, vacker så det står härliga till & jävligt lik mig. I sättet nu alltså hahaha. Så vacker kunde jag ju bara drömma om att vara! Läser ni inte hennes har ni missat något, verkligen.



Sen är det Amir a.k.a Gaybloggen. Hur jäkla go bög får man lov att bli? Haha, så grymt skön är han och där får man sig nästan alltid ett skratt. Där har ni också missat något om ni inte läst den ;)



Läste kissies nästan varje dag innan men den har blivit så uttjötad så går knappt in på den nu för tiden. Men sen har vi lilla Foki också. Frågan är varför jag läser den... Hon är bara så söt och lägger alltid in roliga saker att läsa om tycker jag! :D Kika in där.



Kan läsa Tyras ibland också, även blondinbella. Sen ligger det 7 till som jag kan kika in på ibland :) T.ex. Paow & Filippa!

Och nu till andra muppar! Haha, fråga inte om namnet för jag har ingen som helst aning :) Där finns det 12 bloggar och jag går nästan aldrig in på någons, bara om jag har riktigt tråkigt. Inga som är speciellt intressanta heller, så väljer att inte skriva om dom. Ni blir nog ändå bara besvikna! Haha :)

Yes, det var ''mina bloggar''! Puss :love:

2 april

Goodmorning ;)
Gick upp precis och har sovit ut som en galning inatt. Fyfan vad gött det var! Riktigt behövligt :) Sov i 12½ timme! De ni, haha. Nästan lust att lägga mig igen men då förlorar jag hela dagen och det är det inte värt. Vet dock inte riktigt vad som händer idag, men får väl se till att hitta på något :) Igår hade jag besöksrekord också, det var nice :D Nu skall jag sluta babbla och göra något vettigt. Puss :love:

bed time

Nu är det dags för mig att gå upp och lägga mig! Har otroligt ont i huvudet och det är mycket som snurrar runt i huvudet just nu så behöver bara lägga mig och vila. Livet är så fruktansvärt orättvist så det är fan inte klokt! Jag är mållös..
Godnatt :love:


Lev i nuet :love:

DAGENS:

Dagens:

kläder - mjukiskläder, och sen jeans och en rosa tröja =)
låt - Manic Monday - The Bangles
känsla - lycklig, hungrig
humör - happy
bästa - världens bästa vänner som får mig så jävla glad hela tiden!
sämsta - vädret
väder - haha omeh.. molnigt, blåst & regn
skönaste - sushi :love:
film - ingen :)
smink - mascara
mat - sushi :love:
godis - påskgodis ifrån mattemys! :D


just have to tell you

Måste bara berätta om min tabbe idag hahahah! Blondin så det skriker om det.

Richard sitter och kisar (misstolka inte nu, jag menar kisa.. så som man gör när man tittar mot solen för er retards) på bussen och kollar på mig. Och enligt mig så ser det ut som om han blundar, och då tänkte jag: Vadfan ser han när han gör sådär!? :S
Och när han slutat kisa, säger jag: Ser du mig nu? & kisar samtidigt.
HAHAHAHAHAHAHAHA. Som om han inte skulle se mig när JAG kisar! Vi skratta så vi höll på att ramla av stolen ;) Jag menade ju naturligtvis när HAN kisar :D


En annan tabbe. Skulle betala med bankomatkortet på bussen, och precis innan vi går på bussen säger Thilda: Åh nej, inte den busschaffisen! Han har väääärldens pipigaste röst (kom ihåg att han var rätt lång och lite mullig, alltså kunde man inte tro att han pratade pipigt) och jag kan inte hålla mig för skratt. Så säger jag: Nej men det gör han väl inte :) Lite tjeckt sådär..

Vi går på bussen och fram går jag och säger: Jag skall betala med kontokort, hur gör jag då?
Chaffisen: *piiiiiiiip**piiiiiiiiiip*
HAHAHHAHAAHAHAHHAHA, jag skrattade så jag höll på att göra på mig bokstavligen talat! Och där framme fick jag stå alldeles själv och skämmas. Och sen när jag skulle stoppa in kortet funkade det inte, så säger han efter 1-2 minuter: Har du satt i kortet riktigt?
Jag: Ja det har jag!...... Eller nej, jag skoja bara.. Hehe, april april ;) *tryckte in kortet*

hahahahahaha. Jag är ta mig fan körd på riktigt! ''Nää.. aa... om man skulle... ta och söka hjälp''







the one and only

you're simply the best! better then all the rest.
you are a friend who reaches for my hand, but touches my heart.
I love you. you're simply the best
<3


homeeeeeeee sweet home

Sitter här med lite gråt i halsen! Såg precis en video på en tjej som sjöng en jätte vacker låt på en begravning för en 14 årig tjej som gick bort i cancer för en månad sen. Så sjukt starkt gjort av den tjejen så det är inte klokt! Denna tjejen var alltså kompis med flickan då. Himla hemskt att sånt skall behöva hända :( Men iallafall stoooooor beröm till henne!


Nog om det, kom hem förut runt halv 7 efter sushin med Richard Lisa & Mathilda. Galet skoj idag också! Jag älskar er så jäkla mycket och vet inte vad jag hade gjort utan er :love: Är så glad att jag träffat dig Lisen :):love: Ikväll vet jag inte vad som händer, bara slappa tror jag väl. Våra tv apparater funkar inte! paniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik ffs. Sjukt störande hahaha. TV&DATA BEROENDE, YES!

1 april

Yeaaaaaah, nu har jag påsklov! FYFAN vad nice. Gött & åter gött :O :D Slutade halv 12 typ men sitter med på andra halvan av klassens lektion :) Skall dra mig hemåt och fixa lite, sen kommer Lisen & Thilda och fördriver tiden fram till 4 då vi + Richard drar oss in till stan och käkar..... Hmm.. Vad om inte sushi? ;)
Ikväll får jag se vad som händer :)




En bild som jag har använt och sådär på lektionerna =)

ligger i sängen

Ligger i sängen och testar på att mobilblogga ;) får väl se om det funkar. 1 april nu, och jag lurade precis skiten ur fredric HAHAHAHA <3

RSS 2.0